dubminator 05.10.10, 10:32 Witam, poszukuję miału i dobrego węgla, tzn. kalorycznego i takiego po którym spaleniu nie zostają kamienie. Możecie polecić jakiegoś dostawcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
litkoo Re: dobry węgiel 17.11.16, 10:24 A ja mogę polecić slaskiecentrumweglowe.pl, to taka hurtowania opału. Duży wybór węgla mają, ja biorę od lat już od nich i sobie chwalę, pali się ładnie i długo, nie zapycha się nic, więc nie muszę się martwić. Dobry polski węgiel i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: dobry węgiel 17.11.16, 21:20 litkoo napisał(a): > A ja mogę polecić slaskiecentrumweglowe.pl, to taka hurtowania opału. Duży wybó > r węgla mają, ja biorę od lat już od nich i sobie chwalę, pali się ładnie i dłu > go, nie zapycha się nic, więc nie muszę się martwić. Dobry polski węgiel i tyle > ! tylko w OBI jest promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
xtr99 Re: dobry węgiel 18.11.16, 22:50 Zastanów się co polecasz, bo chyba jesteś z tej hurtowni. Cena no powiedzmy, ale transport to żenada 1,5zł za km liczony w obie strony od 1T do 4t. Czyli z Sosnowca do Cz-wy zapłacimy za sam transport min. 60kmX3zł=180zł. To ma być okazja? A jak więcej to jeszcze ponad 2x drożej zamiast taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon29n Re: dobry węgiel 07.12.16, 11:06 tak. mogę polecić skład na którym kupuje ekogroszek, kiedyś kupowałem węgiel. To firma SAMBUDROL . Opał u nich jest wsokiej jakości. nie oszukują na wadze. To co tyczy się ekogroszków to świetnie się spalają na popiół, żadnych spieków. wiem z można u nich zamówić węgiel przez internet sklep.sambudrol.pl Odpowiedz Link Zgłoś