blumm 14.10.10, 21:23 Ludzie spalili sie zywcem . Lexus wpadl pod ciezarowke . Na trasie w strone Warszawy nastepny zjazd za zajazdem Odlot . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.netcominternet.pl 14.10.10, 22:10 Czy masz na mysli przejazd przez trase w Łochyni, na drodze Mykanów-Borowno? Tam powinny być światła, bo zablokować przejazdu się nie da (trasa dzieli i gmine, i wies, przebiega nia trasa autobusow etc.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:34 Odlot???!!!!Ten świat się kończy...Tak, Łochynia.Znów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqwer Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 00:02 Z tego co zrozumiałem z rozmów na CB kierowca zamiast patrzeć na drogę zerkał na fotoradar który w tym miejscu pstrykał zdjęcia. Jutro na nagłówkach prasowych: Fotoradary znów zabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.chello.pl 15.10.10, 07:12 1/kierowca nie zerkał na fotoradar bo takowego tam nie było 2/kierowca przejezdzał przez trase 3/nikt nie spalił sie zywcem 4/osobówka jechała z prędkoscią powyzej 160 km/h,według relacji swiadków / ograniczenie do 70 km/h / 5/da się zablokowac wyjazd a nawet powinno i to nic ze trasa dzieli gmine Ludzie,nie piszcie głupot dla samego pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 07:26 Czyli jak to najczęściej szaleńcy i prędkość Ale na to nie ma rady . Muszą ginąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coto Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.prenet.pl 15.10.10, 07:55 Jezeli sie nie spalili zywcem to mieli lzejsza smierc bo ludzie byli w aucie kiedy sie palilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqwer Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 08:34 W takim razie mogli spalić się żywcem bo skąd wiadomo że zginęli zaraz po uderzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Oczywiście, najlepiej to zablokować wszystkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 14:41 przejazdy przez trasę, a ludzie niech sobie helikoptery kupią i górą latają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 08:42 w tym miejscu jest tylko kamera badajaca natezenie ruchu (od strony Borowna), conajwyzej moga misie z szuszarka stac. Chyba, ze sie straz gminna ustawila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.chello.pl 15.10.10, 09:30 Prosiłem,zeby nie pisac głupot dla samego pisania ale nie,imbecyle musza gdybac czy ktos sie spalił zywcem. Informuje-NIKT SIĘ NIE SPALIŁ ŻYWCEM bo do ku... nedzy z tego samochodu została hmm, nic nie zostało już w momencie uderzenia. Dotarło do imbecyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.chello.pl 15.10.10, 09:32 A nie,przepraszxam,coś zostało,dało się rozpoznać coś co przypominało tylną klape jako pochodzącą prawdopodobnie z samochodu osobowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a? Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.prenet.pl 15.10.10, 10:02 www.slownik-online.pl/kopalinski/9DAE3933B7E691DCC12565E100753023.php Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 15.10.10, 10:14 Gość portalu: Akagi napisał(a): > Prosiłem,zeby nie pisac głupot dla samego pisania ale nie,imbecyle musza gdybac > czy ktos sie spalił zywcem.> Informuje-NIKT SIĘ NIE SPALIŁ ŻYWCEM Byles na miejscu ???? W momencie wybuchu pozaru mogli zyc . gdyby bylo wiecej gasnic pozar mozna bylo opanowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 10:36 Żyli!!! Moj znajomy byl jednym z ludzi, ktorzy probowali ugasic to auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy23 Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: 91.188.99.* 16.10.10, 11:58 czy ktoś widział jak się ruszają w tym aucie?? bo jak na razie to tu widzę że tylko znajomi,znajomych widzieli...niech wypowie się osoba która tam była...i nie piszcie takich rzeczy,lepiej żeby rodzina miała świadomość tego że nie musieli cierpieć przy odejściu...nie dość że tragedia to jeszcze jeden przed drugim będzie pokazywać kto wie więcej...jest to żałosne... w artykule pisano jeszcze o 4 rannych osobach...co się z nimi dzieje??? w którym aucie jechali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.chello.pl 16.10.10, 13:15 I owszem,byłem na miejscu,ta osobówka mnie wyprzedzala około kilimetra przedwypadkiem i nawet w myślach obliczyłem ich predkośc na podstawie mojej.Człowieku,gdybyś widział ten wypadek i zobaczył co zostało z tego samochodu nie miałbyś najmniejszych watpliwości.Pomijam zupełnie fakt,że ciało ludzkie nie wytrzymałoby nawet połowy przeciązeń do jakich tam doszło. Jechałem z prędkością 92 km/h i przejechanie dystansu 100m zajmowało mi odrobine poniżej 6 sekund / od słupka do słupka/,tej osobówce dystans ten zajmował mniej niż 3 sekundy , nawet odrobine mniej.Może zabrzmi to głupio ale czasami aby nie zasnać ze zmeczenia zajmuje tym umysł. I znów banał-gdyby dostosowali się do ograniczenia do niczego by nie doszło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver tragiczny wypadek IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.10, 16:39 To jeszcze jeden dowod na to, do czego prowadzi brak przestrzegania przepisow ruchu drogowego. Ile razy przezywam gehenne, jadac z Opola do Czestochowy, gdzie idioci chcacy mnie wyprzedzic,trabia albo "siedza" mi na plecach. Niestety bardzo czesto sa to ciezarowki i ich kierowcy, slynacy z bezmyslnego i agresywnego stylu jazdy. Ad meritum; nie potrafie zrozumiec, jak mozna jechac 15okm/h przy ograniczeniu do 70 km? Trzeba byc albo samobojca albo bezmozgowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:11 zajazd sie Odlot nazywa, a swiat rzeczywiscie sie konczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 18.10.10, 21:36 Piekna taka smierc w lexusie,nie kazdemu to dane . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijozof Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 22:15 Całe życie na to pracowali żeby umrzeć w luksusie. Przepraszam, w lexusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Tragiczny wypadek ok 18:30 IP: *.netcominternet.pl 19.10.10, 01:01 to jest ta wspaniala czestochowa to nic ze na duzych skrzyzowaniach brak sygnalizacji i przy szkolach, jak wazniejsze bylo na ul.jadwigi (jasna gora)i na 11 listopada pod jagiellonami .A kiedy czestochowa zrobi cos na obrzezach miasta chocby chodniki po jednej stronie ulicy dla wracajacych dzieci ze szkoly my tez placimy podatki do urzedu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś