zeto89 14.10.10, 21:32 tak samo Platforma mówiła tok temu że ma plan i ludzi. A co się okazało, że to wielka ściema. Leszczyna też ściemnia bo tak mówiła w zeszłym roku. Niech spada do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuzynka sroki Spadaj Leszczyno do lasu. Nikt cie nie chce! IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 22:02 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Spadaj Leszczyno do lasu. Nikt cie nie chce! IP: *.centertel.pl 14.10.10, 22:17 Co to za kandydat z ławki rezerwowej Platformy! Wspólnie z panem czerwonym będą budzić się ze snu. Śpiochy jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Spadaj Leszczyno do lasu. Nikt cie nie chce! IP: *.icis.pcz.pl 14.10.10, 22:20 Zero merytoryki w tych postach - sama złość i nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Spadaj Leszczyno do lasu. Nikt cie nie chce! IP: *.147.71.18.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 22:27 złość ja się roześmiałem, a jak kandydatka jest mało merytoryczna to czego mają dotyczyć wpisy - jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazii Re: Spadaj Leszczyno do lasu. Nikt cie nie chce! IP: 212.87.241.* 14.10.10, 22:54 Program po byku, gratulacje. Cała Platforma nad tym pracowała ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka-emery dlaczego Pani nie było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:29 Pani Izo! Dlaczego Pani u nas dzisiaj nie było? Na Uniwersytecie Trzeciego Wieku AJD. Ja jestem emerytką nauczycielką, gorąco popieram panią,nawet moim koleżankom mówiłam, że własnie dzisiaj panią poznamy, a tu zawód. Naprawdę wielka szkoda było tyle ludzi Matyjaszczyk sie przedstawiał,a pani nie było. Nie będzie już okazji przed wyborami,żeby tak olbrzymiemu gronu sie pokazać. Nas tam nauczycieli jest bardzo wielu. Szkoda, naprawdę szkoda, a ja jestem szczególnie zawiedziona jako pani wyborczyni. Za to jak uhonorowali Rozpondkową- to szkoda gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michel Re: dlaczego Pani nie było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:51 Bo Iza zdecydowała sie kampanię prowadzictylko w szkołach, tak jak Tadek tylko w kosciolach. I nigdzie indziej jej nie uswiadczysz. Jej wybór POwcy. nie macie na to wpływu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie wiem Re: dlaczego Pani nie było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:56 czy nauczyciele akurat na nią zagłosuja, ale życzę szczęscia i wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: dlaczego Pani nie było? IP: 212.87.241.* 14.10.10, 22:59 Na stronie internetowej Pani Leszczyny nic nie ma, coś z 11.10.2010. Kandydat pracowity jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: dlaczego Pani nie było? IP: *.182.131.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 23:02 A skąd ty to michel możesz wiedzieć? Mnie się wydaje że kandydaci w okresie przedwyborczym mają tyle zaproszeń że czasem ciężko znaleźć się w kilku miejscach w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: dlaczego Pani nie było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 12:36 Podobno Leszczyna /PO/ ma być w Politechniku w sobotę -będzie palikot -z władz najwyższych PO-będzie "dyzio"jako przedstawiciel palikota w Częstochowie i powiecie,będzie "cała przodująca śmietanka PO" w Częstochowie. Nic straconego"nauczycielko emerytko"-w Politechniku Pani Leszczyna zabierze głos i zaspokoi Wasze pragnienia intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
dock2 Re: dlaczego Pani nie było? 18.10.10, 22:21 Szanowna Pani, W imieniu Pani Poseł Izabeli Leszczyny serdecznie przepraszam za jej nieobecność na Inauguracji Roku Akademickiego 2010/2011 na Uniwersytecie Trzeciego Wieku działającym przy Akademii im. Jana Długosza. Niestety w tym samym czasie Pani Poseł była na posiedzeniu Rady Społecznej Miejskiego Szpitala Zespolonego w Częstochowie. Pani Poseł stara się w miarę możliwości w czasie kampanii nie zaniedbywać swoich obowiązków i zadań wynikających ze sprawowania mandatu. Będzie dla Niej wielkim zaszczytem jeśli przyjmie Pani zaproszenie na spotkanie słuchaczy Uniwersytetu Trzeciego Wieku AJD z posłem Jarosławem Gowinem i Panią Poseł, które odbędzie się 4 listopada br. o godzinie 16.00 w auli Akademii im. Jana Długosza. Z wyrazami szacunku, Bartłomiej Osyra społeczny asystent Poseł Izabeli Leszczyny _____________________ www.progresja.info www.rakow.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deputy Re: dlaczego Pani nie było? IP: *.88-198-10-24.clients.your-server.de 19.10.10, 14:58 > społeczny asystent Poseł Izabeli Leszczyny > Bartłomiej Osyra Widzę, że po tej politologii jesteś wyszczekany i dobrze wytresowany w nawijaniu makaronu ludziom na uszy. W ten sposób kupuje się sobie czas. Pięć w jednym (unik, plan, nieuchwytność, wspaniały wizerunek, czas)! Obie posłanki bujają się w studiach Polskiego Radia trwoniąc czas na radiowe debaty nie zdając sobie sprawy, że ktoś tego słucha i nagrywa. Sprawy w Sejmie mogą poczekać. Zgłoś się szybko do mira, zbycha, rosoła albo do innych z tej partii, nepotyzm mają wpisany w kodeks "Honorowy". Zawsze należy pamiętać przy wyborach - wszelkie wasze "zasługi" i różne "gnidy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.182.131.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 22:56 Mówcie co chcecie a jak i tak twierdzę że tej kobiecie należy się uznanie za to że jako pierwsza przedstawiła program wyborczy z którego można wyrobić sobie jakiś pogląd na kandydaturę. Podoba mi się też że jako jedyny lokalny polityk podkreśla konieczność przygotowywania się do prefinansowania ze środków UE w latach 2014-2020. Zresztą nie będę zachwalał. Sami sprawdźcie. www.youtube.com/watch?v=nErD3G9vi-A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazii Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 212.87.241.* 14.10.10, 23:01 Weź z tym filmem, ja też chce sprawić żeby wszyscy byli piękni i bogaci. Jak to sie ma do rzeczywistości, gadanie o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:07 Pani film jest super,tylko nikt Pani nie zna, gdzie mozna z panią porozmawiac, spotkać się, wielu zwolenników PO ( nie członków) chciałoby tego! -prosimy o kontakt - nas jest wielu, ale nie wiemy, jak dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 12:42 W Politechniku będzie spotkanie PO w sobotę 16 października o godzinie 18.00. Spotkanie ma charakter otwarty i wszyscy przybyli będą mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.prenet.pl 15.10.10, 14:57 pamiętam , że zwróciłem się do Pani Leszczyny mailowo z prośbą o spotkanie w sprawie udzielenia pomocy osobie / rodzinie / której mąż umierał na raka krtanii - myślicie , że ta Pani kandydatka na prezydenta mojego miasta odpowiedziała mi na prośbę spotkania w tej sprawie , a nawet na krytyczną opinię w tej sj sprawie / jej milczenia / . Tylko pani poseł Jadwiga Wiśniewska w miarę swoich możliwości obiecała mi w tej sprawie pomoc. Jeszce raz dziękuję tej Pani za pomoc szkoda że nie Pani Leszczynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 15.10.10, 20:56 Na ile p.Poseł Wiśniewska pomogła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: here_i_am a moim zdaniem to skok na skromną kasę IP: *.prenet.pl 14.10.10, 23:26 ... z urzędowej puli. Mam wrażenie że teraz Operator nagle ni z tąd ni z owąd się obudzi i zaproponuje tereny dla inwestorów, którym do tej pory rzucał kłody pod nogi. Tylko dlatego aby dać kasę miastu, którą skrzętnie ukrywał przez ostatnie lata. Czy to nie jest jawne przelewanie pieniędzy na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: a moim zdaniem to skok na skromną kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:39 Czyżby p. C siię obudziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga złoty trójkąt IP: 195.88.28.* 14.10.10, 23:45 to Leszczyna może mieć między nogami jak se ufarbuje herhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.10, 23:50 Szanowna Pani, zbyt długo żyję by się dać nabierać na plewy. Hasło - mocno już stare, choć ciągle w obiegu - "złoty trójkąt" - biznes-nauka-administracja - dobre, ale dla metropolii, w których obok biznesu jest prawdziwa nauka i sprawna administracja. U nas trzeba by zejść na ziemię i może zacząć w swoim programie zapisać cele i działania dla realizacji podstawowych/ustawowych zadań samorządu gminy i powiatu - skutecznie i efektywnie. Przecież koń jaki jest każdy - samodzielnie myślący - widzi... Kolejny roczek "zarządzania"miastem - to nie wiadomo płakać , czy śmiać się - spadła chłoptasiom władza z nieba, a oni posuwają... a szafa wygrywa rzewne kawałki. Te pf prezydenty i zastępcy, dyrektory generalne, sekretarze, naczelniki - towarzycho nieciekawe - funeralne... miasto obsuwa się... we wszystkich publikowanych rankingach (Rzepa, Wspólnota, Gazeta Prawna...) dołujemy. No i ostatnio te kategorie jednostek naukowych naszych wyższych uczelni - regres... Może warto, jeśli już Pani lubi trójkąty, koncentrować się na innej triadzie: społeczeństwo-ekologia-ekonomia. Czyli najpierw my mieszkańcy z łatwym dostępem do usług publicznych na najwyższym poziomie (edukacja, zdrowie, transport, bezpieczeństwo publiczne...), a potem cała reszta. "Straszenie" Olbrychtem, Ogińskim, Nowicką-Skowron, mój boże, nie na miejscu, przecież Oni zawsze, od lat, byli blisko naszej władzy i nikt im nie bronił wpływu na bieg zdarzeń... Ale życzę Pani walki wyborczej fair... będę śledziła dalej debaty kandydatów, na razie mnie zawodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 00:10 hm, zgadzam się z Tobą daria cienkie jest to wystąpienie Izy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korni Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.10, 08:51 Nie jarze, dlaczego do wyborów startują posłowie na sejm! przecież wybrano ich żeby nas reprezentowali tam w Warszawie! nie mieszkają w Czewie od dobrych 3 lat jak nie dłużej i oni mają nam naszą sytuacje uzdrowić? bez sensu..Matyjaszczyk i Leszczyna spadać do Wawki Odpowiedz Link Zgłoś
ele_gancki Leszczyny Plan To Długo Spać :-) 15.10.10, 00:21 I przespać kolejne pięć lat Częstochowy. Dziękujemy Pani za dobre chęci, ale mieliśmy już Pana Wronę, co spał i śpi nadal snem zimowym. Pozdrawiam Izuniu, ale nie masz szans Słońce Moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Więciorkowski G. Re: Dziewięć Sił Nowej Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 01:31 DZIEWIĘĆ SIŁ NOWEJ CZĘSTOCHOWY Nie walczę o władzę lecz będę walczył o prawdę , która da nam energię do niezbędnych zmian w określeniu ustroju Częstochowy, który będzie trawle zapisany w STATUCIE MIASTA, a który w swoich zapisach przekaże nadzór nad radą miasta radom dzielnic i społeczeństwu Częstochowy. Dziś statut miasta praktycznie nie istnieje, urzędnicy nie widzieli go a na stronach Internetu są statuty wszystkich miast poza Częstochową . Rozpoczniemy budowę społeczeństwa obywatelskiego. Wiem jak to zrobić. To będzie mój program ratunkowy dla Częstochowy, który zaprezentuję na najbliższej konferencji. Program Kandydata na Prezydenta Częstochowy -Grzegorza Więciorkowskiego. Dziewięć Sił NOWEJ CZĘSTOCHOWY 1. Wiara, kultura i tradycja ojców naszych 2. Statut Miasta 3. Jawność 4. Służebność Urzędu 5. Wspólne rządzenie 6. Nowoczesne dzielnice 7. Kapitał ludzki 8. Potencjał nauki i gospodarki 9. Drogi i tereny zielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Dziewięć Sił Nowej Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:07 Panie Grzegorzu-proszę się opamiętać!!!!Co to znaczy ..."trawle zapisany w STATUCIE MIASTA,a który w swoich zapisach przekaże nadzór nad radą miasta radom dzielnic i społeczeństwu Częstochowy." To co Pan napisał to są bzdury. Rada Miasta podejmuje uchwały, a wojewoda w trybie nadzoru ogłasza te uchwały-jako prawo gminne- w Dzienniku Urzędowym,albo też w trybie nadzoru uchyla uchwałę, rada może zaskarżyć decyzję wojewody do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego. To są podstawowe zasady,których nieznajomość Pana kompromituje jako kandydata na radnego,a co dopiero mówić o prezydencie. Apeluję Panie Grzegorzu- proszę zrezygnować i poprzeć Warzochę, który jest profesjonalnie przygotowany na funkcję prezydenta,aby służyć mieszkańcom Częstochowy. Częstochowa jest naszym domem,a nie partią jak twierdzi odwołany Wrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 06:43 Izabela Leszczyna to jedyna sensowna kandydatka na urząd Prezydenta miasta. Nowoczesna gospodarka oparta na wiedzy zgodnie z III falą Tofflera stanowić może jedyną alternatywę dla wyludniania się Częstochowy. Zachęcam do głosowania na Izabelę Leszczynę - mój głos już ma! W tym miejscu nie chciałbym zniechęcać do innych kandydatów. Każdy zapewne na pozytywne strony. Trzeba jednak realnie patrzeć na sferę publiczną. Zwycięstwo tej kandydatury oznaczać możne silniejsze wsparcie dla miasta ze strony administracji państwowej jak i samorządowej szczebla wojewódzkiego. Zatem do urn i poprzyjcie Leszczynę, która słucha rad, odpowiada na forum i chce realizować program, który nie zaczyna się od nie istotnych lub nieoczekiwanych i oryginalnych pragnień. Tomasz Jaskóła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Więciorkowski G. Re: Mój plan. Dziewięć sił Nowej Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 08:48 Panie Tomaszu,przy całym szacunku dla Pana, administracja państwowa niech się zajmie tym zakresem do jakiego jest powołana a niech nie wciska nam sie do SAMORZĄDU. Mamy juz ponad 20 lat samorządu ale jak widać nie dokładnie wiemy co on oznacza . Ja zaproponuję dalej , że grupa 500 miezkańców naszego miasta bedzie mogła złożyć obywatelski projekt , który bedzie musiał być głosowany na radzie miasta. Takie rozwiązanie spowoduje, że to mieszkańcy będą rządzili miastem a nie niekiedy "chora" RADA MIASTA". Wtedy inwestycje w mieście wymyślą sami mieszkańcy i nie bedą potrzebne żadne konsultacje trwające latami alboteż petycje czy wnioski. Pozdrawiam Grzegorz Więciorkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Mój plan. Dziewięć sił Nowej Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:28 Ups! Panie Grzegorzu z prostej przyczyny nie może Pan zaproponować, aby 500 osób - mieszkańców gminy może mieć prawo do inicjatywy projektu prawa miejscowego, gdyż MUSIAŁBY PAN zmienić ustawę o samorządzie gminnym!!! Brak znajomości tej prostej rzeczy moim zdaniem DYSKWALIFIKUJE PANA jako kandydata na stanowisko prezydenta miasta Częstochowy [swoja drogą często radni i kandydaci na prezydentów, burmistrzów i wójtów mają podobne wykwity np. jeden z wójtów kiedyś chciał "wyrzucić" z samorządu terytorialnego ludzi opozycyjne nastawionych do niego. Drugi problem - administracja państwowa i samorządowa [niepaństwowa, ale jednak nadal publiczna]. Szanowny Panie samorząd w Polsce ma charakter DUALISTYCZNY, zatem ma zadania własne i zadania zlecone! Proszę wybaczyć, ale znam ustawę o samorządzie, ale mam nieodparte wrażenie, że z nas dwóch jestem jedyny, który ja czytał i zrozumiał. Zadam proste pytanie: Dlaczego mam mieć radnych, którzy nie grzeszą wiedzą i rozgarnięciem intelektualnym? Dlaczego mam WAM płacić z własnej kieszeni? I co załatwicie dla mojego miasta jeśli wasza wiedza jest na poziomie gimnazjalisty???? Dlatego złoże swój głos na Izabelę Leszczynę z jej wizja rozwoju. I zachęcam do tego innych. Tomasz Jaskóła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Mój plan. Dziewięć sił Nowej Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:30 Panie Grzegorzu -apeluję-niech się pan nie kompromituje.Mieszkańcy wybierają Radę Miasta, Prezydenta i delegatów do Sejmiku Wojewódzkiego KAŻDY ORGAN MA INNE KOMPETENCJE. Jak jest Rada miasta"chora" /jak Pan to określił/ to jest procedura ustawowa /Wrona to uchwalał/ według której można odwołać zarówno Radę Miasta jak i prezydenta/wójta,burmistrza też/. ......"inwestycje w mieście wymyślą sami mieszkańcy..!!! itd!!!!!!!!!!!!!!!" Błagam Pana,dosyć tych bzdur,kompromitacja straszna. NIE NADAJE SIĘ PAN NA RADNEGO NAWET a co dopiero mówić o prezydencie.Proszę zachować honor /Wrona go nie ma/ i zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 83.238.29.* 15.10.10, 12:22 Panie Tomaszu, a ja myślałem ze z pana porzadny gość i od polityki pan się trzyma z dala, ale widac nie. Coś chyba panu obiecano, że pan tak promuje panią Leszczynę. Jeszcze trochę i pewnie wstąpi pan do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 08:54 SUPER DORADCA z TRW Ogiński rewelacja pomysł. Pani Poseł już DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 09:54 Dzień Nauczyciela - Gimnazjum nr 21 - jak podaje Pani poseł wieloletni przyjaciel tegoż Gimnzajum - więc jak tak Pani stawia na edukacje to MY CZĘSTOCHOWIANIE - DZIĘkUJEMY i mówimy NIE - proszę popatrzeć na wyniki tej szkoły coraz mniej rodziców zapisuje dzieci do tegoż Gimnazjum woli zawozić dzieci dalej do innych szkół - edukacja ... ECH szkoda gadać >>> i żeby nie okazało się że szewc bez butów chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 09:52 A ja mam plan aby zamknąć gady żyjące na Rakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:36 "gienek", ale w luksusowych apartamentach.Przeprosiłeś już gady z Rakowa-przyznaj się -wypiłeś coś wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
czestochova.pl Będzie czekać... 15.10.10, 10:09 "Bo jej zdaniem wystarczy, że ona jako prezydent i jej urzędnicy byliby otwarci na współpracę i gotowi do pomocy" czyli co Leszczyna będzie czekać aż inwestorzy sami łaskawie do niej przyjdą...no tak jak się wstaje po dziewiątej to trudno się wziąć do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallstreet Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.ibd.gtsenergis.pl 15.10.10, 11:35 Największym atutem pani Leszczyny jest to, że jest z PO. Polityka miłości, uśmiechniętych twarzy, mistrzowski PR, zero konkretów i zaniechanie jakichkolwiek reform równa się maksimum sukcesu i poparcia. Jakie społeczeństwo takie partie rządzące... Ekspert w dziedzinie biznesu - Artur Ogiński - mało co nie został parę tygodni temu wywieziony na taczce. Gratuluję wyboru pani Leszczynie, ale nie, dziękuję. Ale reszta pewnie łyknie te jej bzdety, zapatrzona w logo PO, którym się afiszuje. K..wa, co za kraj, co za debilne społeczeństwo. Precz z demokracją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:40 Dlatego Warzocha wygra w pierwszej turze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś- w-ce prz.RD Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 15.10.10, 21:16 Hi walstreet widzę, ze przyjechałeś z UK, pracowałeś najpewniej na zmywaku,a po pracy opijałeś się tanim piwem. Nie zabieraj głosu za osoby pracujące na tzw. emigracji !!! Moja córka nauczyła mnie pokory do ludzi (mieszka w Uk prawi 8 lat) i okazuje się, ze Polak nie potrafi docenić tego co ma, tego co może osiągnąć, TYLKO KRYTYKA, MNIE SIĘ NALEŻY, POLSKA TO PĘPEK ŚWIATA, WSZYSCY SĄ GŁUPSI NIŻ MY, etc.... i OCZYWIŚCIE POLITYKA ROSZCZENIOWA !!! Pomóc TO NIE JA, pomysły jak zrobić by było lepiej TO NIE JA, JA TYLKO WYMAGAM, CHCĘ, MUSZĘ DOSTAĆ. Żenujące, ile tych osób krytykujących tu na forum kandyduje np. Rady Miasta, Gminy, Sołectwa ???? zadaję pytanie ile ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Leszczynie!! Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 195.88.28.* 15.10.10, 13:44 Czy Pani Leszczyna chce zrobic z Częstochowy obóz pracy?? to chyba jakiś żart że niejaki Pan Ogiński (dyrektor TRW na Rolniczej) jest jej doradcą. W zeszłym roku pracowałem na Rolniczej i wiem co to jest za zakład, krótko mówiąc obóz pracy gdzie wychodząc do toalety trzeba wpisywać się do zeszytu a i tak można dostać ochrzan od lidera że w czasie pracy nie odchodzimy ze stanowiska pracy!! Dodać jeszcze można sprawe mobbingu, wymuszania od pracowników realizacji horendalnych norm i złe warunki socjalne w zakładzie. W głowie mi się nie mieści że polityk a zarazem kandydat na Prezydenta mojego miasta bierze sobie za doradców ludzi którzy zbijaja kase na wyzysku innych . Takiej Częstochowy nie chcę i PAni Leszczynie serdecznie dziękuję, csama sobie zaszkodziła , pięknie. No ale PO i władze TRW są sobie bliskie, jedni bredzą w stylu: By żyło się lepiej a Ci drudzy rozśmieszają pracowników sloganem TRW-Tylko Razem Wygramy (chyba przepukline na kręgosłupie od cięzkiej pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 3 x NIE LeszczyNIE IP: 94.125.27.* 15.10.10, 15:00 > to chyba jakiś żart że niejaki Pan Ogiński (dyrektor TRW na Rolniczej) jest jej > doradcą. > W głowie mi się nie mieści że polityk a zarazem kandydat na Prezydenta mojego m > iasta bierze sobie za doradców ludzi, którzy zbijaja kase na wyzysku innych. > Takiej Częstochowy nie chcę i PAni Leszczynie serdecznie dziękuję, csama sobie > zaszkodziła, pięknie. Przed referendum obaj zasłużeni TRW-ianie zasiadali w radzie gospodarczej przy Prezydencie Miasta Częstochowy: 1. Bartelak Filip 2. Bieńkowski Robert 3. Biniek Włodzimierz 4. Bociąga Anna Elżbieta 5. Chatys Bogusław 6. Chwalba Włodzimierz 7. Czarnota Jerzy Lech 8. Czerwiński Adolf 9. Dziewiątkowski Adam 10. Dziewior Michał 11. Gacek Artur 12. Gonera Bogumił 13. Grabałowski Wojciech 14. Jadczyk Dariusz 15. Jezierski Tadeusz Przewodniczący Rady Gospodarczej e-mail: tadeusz.jezierski@luxplast.pl 16. Jędryka Lech 17. Kocela Jarosław 18. Koćwin Witold 19. Kropisz Kamil 20. Królak Sławomir 21. Kubara Marek 22. Manikowski Marek 23. Mokros Jacek 24. Muchalska Barbara 25. Myśliwiec Bogusław 26. Ogiński Artur 27. Pacud Waldemar 28. Puka Sławomir 29. Rybicki Stefan 30. Siwek Artur 31. Skalik Włodzimierz 32. Stefanowski Mariusz 33. Stępień Janusz 34. Stokłosa Andrzej 35. Sztuczkowski Przemysław 36. Szwedkowicz Krzysztof 37. Wieczorek Jan 38. Woszczyk Wacław Zasługi Ogińskiego są znane wielu z powodu przymusowych szczepień pracowników przciw grypie. czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,7093317,Rozmowa_z_Arturem_Oginskim__dyrektorem_Zakladu_Produkcji.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,100949446,,Rozmowa_z_Arturem_Oginskim_dyrektorem_Zakladu_.html?v=2 Roztwoniono pieniądze na kilkam tysięcy bezwartościowych i nieskutecznych szczepionek o wątpliwym działaniu. Tacy skompromitowani ludzie z importu nie powinni już nigdy decydować o jakimkolwiek mieniu, zdrowiu czy innym naszym wspólnym dobru. Liberałowie z lodziarni jak z koziej dupy trąba. Jeszcze człowieku zagłosuj w wyborach na tą sektę kombinatorów i daj im absolutna władzę, to oni cię absolutnie urządzą. Cienkich bolków, cieniasów chorych na szczyptę władzy trzeba przepędzić jak najprędzej. Na szczęście za miesiąc wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: 3 x NIE LeszczyNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 15:19 Tylko Warzocha z NAJWYŻSZEJ IZBY KONTROLI wyprowadzi Częstochowę z zapaści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.prenet.pl 15.10.10, 18:08 rozwój a może rozwód ? mąż chyba nie wytrzymał a jak dopiero wytrzymają wszyscy częstochowianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Dąbrowska Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 15.10.10, 20:35 "Z powodu iluzji, że rządzić może każdy. A przecież politykom powierzamy wszystko, co dla nas najcenniejsze, Zdrowie, pieniądze, teraźniejszość, przyszłość, pamięć... I niczego od nich nie wymagamy. Nawet moralności. Czy ktokolwiek zgodziłby się świadomie, żeby ćwierćinteligent uczył jego dziecko? A zgadzamy się, żeby ćwierćinteligenci byli ministrami edukacji. Do bycia politykiem potrzebne są najwyższe kwalifikacje, a przeciętny człowiek takich nie ma. Tak jak nie mają ich ludzie obecni w polskiej polityce. Prawie wszyscy. Dążmy w końcu do tego, by rządzili nami najlepsi, a nie tacy jak wszyscy. Taki, jak wszyscy pije, ma kłopoty z logiką, zdradza żonę, jest niesłowny, pazerny... Tego chcemy? kłaniam się Mariquita" źródło: postepowy.salon24.pl/238989,niestety-ale-rzadza-nami-wariaci czyli "Niestety, ale rządzą nami wariaci... " - postepowy.salon24.pl/238989,niestety-ale-rzadza-nami-wariaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 22:11 "Powiedziała co wiedziała i czym prędzej odleciała. " Szanowna Pani- Halino Dąbrowska- nie ma aniołów na tym świecie, a najlepszym kandydatem, który wyprowadzi Częstochowę z zapaści jest Warzocha. Proszę sobie wyobrazić,że prezydenta Częstochowy zaproszono na ....np.ważną akademię, ważne spotkanie np. z dyplomatami /albo z prezydentami obcych państw/ i naszemu prezydentowi miasta pozwolono wyjść do mikrofonu. Przeważnie każdy zaczyna tak: ..."zaszczyt to dla mnie i honor....??????".- przestanę na tym- Wrona honoru nie ma- odwołany DWA RAZY-----czy ten człowiek musi wtedy kłamać? Czy Kościół Katolicki tego nie widzi,że go popiera? Czy Wrona musi "brudzić "Kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 07:49 A jak to jest z tym złomem od babci Warzochy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 15:53 "rere"-wyjaśnię Ci dokładnie o co chodzi."Z tym złomem od babci Warzochy" to jest przekręt gazetowy /niektórzy nazywają to "kaczką dziennikarską"-/, jak dziennikarz nie ma o czym pisać, a chce błysnąć,-żeby go nie wywalili z pracy,że się leni .A teraz Ci to udowodnię. Zanim Warzochę powołano na stanowisko V-ce wojewody, to dokładnie "służby"Urzędu Rady Ministrów sprawdziły temat.-Wiesz "rere" co to są za służby? Wrona nie" przechodził" nigdy takiego testu- bo był wybierany. Gdyby Ci było mało "rere"- to Ci powiem jeszcze,że stokroć dokładniejszą kontrolę muszą przechodzić pracownicy NAJWYŻSZEJ IZBY KONTROLI. Wiesz Co to znaczy "rere"? !!!! To znaczy,że do NIK-u przyjęto najlepszych po stokroć sprawdzonych, a jeśli Ty "rere" chcesz dalej się zajmować "złomem Warzochy" -to zgłoś sprawę do prokuratury-BO TAKI JEST TWÓJ OBOWIĄZEK -ZGODNIE Z PRAWEM. Jedynym Twoim szczęściem jest to,że Warzocha oficjalne nie rozpoczął jeszcze kampanii wyborczej -ZGODNIE Z PRAWEM -weźmie urlop z NIK-u,w przeciwnym wypadku "rere" masz proces w trybie wyborczym- wiesz co to znaczy "rere"-? - wyrok będzie na drugi dzień. Wiesz jaki będzie wyrok "rere"? ??? Nie ukryjesz się "rere"-jedno Ci gwarantuję "rere"- ja "krzyś" Cię szukał nie bedę, szukać będą Cię wyżej wymienione służby.Wiesz dlaczego będą Cię szukać? Bo Twoje wpisy ...........""rere"- zapewne gdybym Ci dalej tłumaczył,to bym Cię obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:11 Niczego nie udowodniłeś - nie powołałeś się na żadne dokumenty. Piskorski był taki nawet Paweł, który ma dokumenty, że wygrał w kasynie 123 raz po rząd obstawiając czerwone. Oto notatka z artykułu ciekawego: wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,2316745.html Częstochowski radny Artur Warzocha z Prawa i Sprawiedliwości, przewodniczący Komisji Skarbu Rady Miasta, sprzedał firmie szwagra złom za 20 tysięcy złotych. Zarobku nie ujawnił w zeznaniach podatkowych Transakcjami radnego zajmuje się częstochowska prokuratura i skarbówka. Wyszły na jaw po kontroli handlującej złomem firmy Delta-Bis z Łojek. Jednym z jej właścicieli jest szwagier Warzochy. Inspektorzy skarbowi zakwestionowali ponad 100 faktur wystawionych na osoby nieprowadzące żadnej działalności gospodarczej. Zdziwiła ich przede wszystkim wysokość kwot za sprzedany złom. Ośmiu osobom, w tym radnemu, zapłacono od 20 do 60 tys. zł. Nikt w zeznaniu podatkowym tych pieniędzy nie ujawnił. - Przyznaję: sprzedałem - bodajże w 2000 i 2001 r. - złom do firmy szwagra - mówi Warzocha. - Należał do dziadka. Gdy umarł, babcia poprosiła mnie, żebym coś z tym żelastwem zrobił. Jak wyliczył nam jeden z właścicieli składnicy złomu, aby w latach 2000-2001 zarobić 20 tys., trzeba było sprzedać około stu ton. - To były cztery, może pięć ciężarówek. Dziadek gromadził złom niemal całe życie - broni się Warzocha. Czemu nie ujawnił dochodu ze złomu w zeznaniu podatkowym? - Myślałem, że wystarczy, jak strona kupująca odprowadzi podatek, a ściślej opłatę skarbową - przyznaje Warzocha. - Nic nie zarobiłem, bo to były pieniądze babci. Niestety, babcia radnego nie może tego potwierdzić. Nie żyje. Urzędnicy skarbówki uznali, że Warzocha musi zapłacić ok. 7 tys. zł zaległego podatku dochodowego. - Szanuję prawo. Zapłaciłem i odwołałem się od tej decyzji. Izba skarbowa przyznała mi rację i pieniądze dostałem z powrotem. Sprawa jest zatem oczywista. Radny mija się jednak z prawdą. Podatku nie zapłacił. Urząd skarbowy sam go odebrał, kiedy w ubiegłym roku zablokował zwrot nadpłaty z PIT-a. A izba skarbowa co prawda nakazała zwrócić pieniądze, jednocześnie jednak wszczęła postępowanie karno-skarbowe o prowadzenie przez Warzochę niezarejestrowanej działalności gospodarczej. - W sprawie spółki Delta-Bis oraz osób, które dostarczały tam złom, postępowania podatkowe trwają - mówi Grażyna Piechota, rzecznik izby skarbowej w Katowicach. - Zawiadomienie trafiło także do prokuratury. - Doniesienie wpłynęło w marcu - potwierdza rzecznik częstochowskiej prokuratury Romuald Basiński. - Urząd zakwestionował prawdziwość bodajże 110 faktur. Nieoficjalnie ustaliliśmy, że w swym doniesieniu skarbówka sugerowała istnienie zorganizowanej grupy przestępczej, która sprzedawała złom "niewiadomego pochodzenia". Czy prokuraturę nie zastanowiło, skąd osoby - w tym znany radny - nie prowadzące żadnej działalności gospodarczej miały tak dużo złomu? - To nie jest przedmiotem naszego postępowania. W doniesieniu kwestionowano autentyczność faktur i tylko to wyjaśniamy - ucina prok. Basiński. Jarosław Kaczyński, prezes Prawa i Sprawiedliwości, twierdzi, że sprawę zbada partyjna komisja etyki: - Jeżeli wasze informacje się potwierdzą, nie będziemy tolerować takich praktyk w naszej partii. Sprawa jest skandaliczna. Radny i firma Artur Warzocha ma 35 lat. Od 1998 r. jest radnym. Był rzecznikiem wojewody częstochowskiego, dziś posła PiS Szymona Giżyńskiego, do ubiegłogo roku - wicedyrektorem Ośrodka Doradztwa Rolniczego, a w przeszłości asystentem Jerzego Widzyka, szefa kancelarii Rady Ministrów za kadencji Jerzego Buzka. O firmie Delta-Bis głośno zrobiło się na początku ubiegłego roku, gdy ujawniono aferę ze sprzedażą do Iraku elementów rakiet SA-2 Wołchow. W lutym 2003 r. u podejrzanego o nielegalny handel bronią częstochowskiego biznesmena ABW znalazło dokumenty świadczące o powiązaniach z tą firmą. Oficerowie katowickiej ABW odkryli w Łojkach skrzynie z częściami do rakiet SA-2 (m.in. sterowniki i autopiloty) oraz do systemów naprowadzania i radiolokacji. Właściciele firmy zeznali, że części kupili od Agencji Mienia Wojskowego jako złom wojskowy. Po kilkudniowym pobycie w areszcie wyszli na wolność. - Postępowanie wobec tych panów zostało umorzone - powiedział nam ppłk Dariusz Knapczyński, rzecznik wojskowej prokuratury okręgowej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:56 Ja "rere"nic nie muszę udowadniać, zrobiły to odpowiednie służby przed przyjęciem Warzochy do NIK-u, i okazało się,że jest czysty, a to co piszesz to "odgrzewany kotlet".Nie rozumiem ,co ma Piskorski do tego i kasyno-przecież Piskorski to jest zupełnie inna opcja polityczna i Piskorskiego nie zatrudnili by nigdy w NIK-u.Sądzę po Twoich wpisach,że Ty masz "rere"pretensje do całego świata,że w życiu Ci nie wyszło i nie umiesz sobie z problemami poradzić.`Zapewniam Cię "rere"-aniołowie są w niebie, a w Częstochowie masz do wyboru Warzochę albo dwa razy odwołanego Wronę-reszta się nie liczy i o tym dobrze wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:23 Synciu szefem NIK był Sekuła Mirosław i też go sprawdzali. Więc nie pisz głupot. On także przechodził "procedurę" sprawdzania. Poza tym Warzocha jest na stanowiskach z klucza partyjnego, podobnie było z wicewojewodą itd. Trza Widzyka zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:47 "rere" widzę,że Ci już nerwy puszczają,zaczynasz obrażać ludzi."rere"- ja nie jestem Twoim "synciem", a gdyby tak miało być -to bym się wyparł ojca."rere"-Ty nie wiesz, ile ja mam lat i może się okazać, że ja mam większe prawo powiedzieć do Ciebie "dziecino-do szkoły najpierw- do szkoły"- tam nauczą Cię szacunku, grzeczności-jeśli nie wyniosłeś tego z domu,a już udowodniłeś,że w domu nie nauczono Cię grzeczności i szacunku dla innych."rere"-używasz znaków takich jak używają"gó...arze"."rere"-wytłumacz mi,co to znaczy ..."Trza Widzyka zapytać :)"..."rere"-wielu było takich co "zgłupiało"- sam piszesz o Sekule- dam Ci stokroć lepszy przykład. KAZIU MARCINKIEWICZ- premier,-zostawił chorą żonę,czwórkę dzieci i myśli tylko o IZABELL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 11:19 Krzysztofie, Arturze Łycho warzelna czy inne tam ... wytłumaczcie skąd Warzocha ze złomem miał problemy - skoro go ktoś wrabiał - dokumenty na stół. Wyjaśnijcie te zakamarki :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:07 To proste-złomu było DWA MEGAGRAMY- /to znaczy-DWIE TONY /, niedouczony dziennikarz , lub złośliwy dziennikarz, albo działający na zlecenie - napisał,ŻE ZŁOMU BYŁY DWA WAGONY. Ciężar właściwy stali to 7 ,78 G/cm3- policz sobie zatem "rere" sam ,ile to jest objętościowo. Sprawy nie było w żadnym sądzie, PROKURATOR TEGO NIE ZGŁOSIŁ-SKĄD ZATEM Warzocha ma pokazać jakikolwiek wyrok.Niewinnego nie podaje się do sądu.Jakich dokumentów tutaj szukać -skoro ich nie ma-dwie tony złomu to zmieści się na lepszej przyczepce do samochodu osobowego. W niejednym domu tyle złomu jest w piwnicy.Samochód osobowy waży jeden MEGAGRAM,czyli jedną tonę-/polonez 0,25 MEGAGRAM więcej/- czyli sprawa jest o dwa stare auta,które porządny obywatel oddał do skupu złomu. "rere"- ten,kto nie wie i nie potrafi znaleźć tego,który wie- nie powinien zajmować się polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:47 A w jakiej cenie był wtedy złom i ile trzeba było go sprzedać, aby zyskać 20 000 złotych, ponieważ chyba o tyle idzie? Kilkadziesiąt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto Nami rządzi... i... będzie rządził? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 11:02 "rere"-skąd Ty bierzesz te dane-pewnie z gazety wyborczej. Domyślam się "rere",że chcesz zabawić się w prokuratora,ale zapewniam Cię,-sprawą zajmowali się prawdziwi prokuratorzy i nic nie znaleźli. Co zatem chcesz udowodnić? Nie było sprawy sądowej,bo prokuratorzy nie znaleźli podstaw złamania prawa,gdyby cokolwiek znaleźli - to Warzochy nie powołano by na stanowisko wojewody i nie byłby inspektorem Najwyższej Izby Kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Mój plan ? Złoty trójkąt 15.10.10, 19:34 Aby ubiegać się o takie stanowisko trzeba być dobrym gospodarzem, mieć w sobie coś z filozofa, czyli być dociekliwym i zdyscyplinowanym. Bo nie zawsze można ufać doradcom. Łatwo jest obiecywać, sęk w tym aby je spełnić i to jeszcze tak aby w tym celu nie sięgać do kieszeni podatnika. I następna cecha to odwaga której wielu osobom na stanowiskach brakuje o czym się przekonałem będąc na spotkaniu z europosłem w Częstochowie ( nazwiska nie wymieniam). Uniżając się przed inną osobą uwłaczamy własnej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 15.10.10, 20:48 zeto 89 za rok czasu to można zjeść tylko "żabę" przygotowaną przez poprzednika, a nie realizować cele przygotowane i własna wizję !!! Nie po to był powołany p.f. prezydenta miasta by robić rewolucje Dlaczego tzw.Lewica częstochowska, która przygotowała referendum ws. odwołania T.W. nie podjęła się pomóc P. Kurpiosowi. OHYDNA GRA WYBORCZA !!! Od początku grali na odwołanie, a później się wycofali !!! Pomógł tylko Giżyński (czyt. Majer, nt. kopnięty przez Jarka K. na prezydenta miasta ). Obecnie rudy poseł M.K. gra przeciwko całej radzie(sorrki nie SLD) uzurpuje sobie prawo do bycia wyrocznią. Jego program to tylko krytyka !!!!! Konkrety Panie Po..Ośle . Kiedy P.K. p.f. Prezyd. Miasta oświadczył, że nie będzie kandydował na stanowisko zupełnie inaczej zaczął pracować. Nigdy p. Piotr Kurpios nie chciał i nie zamierzał kandydować na stanowisko Najwyższego w Cz-wie !!! Jednego żałuję, ze nie potrafili przekazać mieszkańcom co zrobiono w tak krótkim czasie i jest to inne od polityki p. T.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.10.10, 08:04 Tylko Balt na prezydenta, będzie nie zła anarchia i bezprawie, a jaki bałagan, ludzie głosujcie na Balta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 212.87.246.* 17.10.10, 17:10 A co kandydatka wygoliła się w trójkąt i ufarbowała na złoto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 195.88.28.* 18.10.10, 20:45 tak się zastanawiam nad tym banerem PAni Izy, no i czy czasem ten obraz Częstochowy widoczny przez nią na bilbordach to nie jest po zażyciu dopalaczy?? to będzie dopiero prezydentowa że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 11:04 Będzie rządzenie "na haju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona dla Leszczyn Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: 195.88.28.* 19.10.10, 13:49 jakby ktoś jeszcze nie wiedizał to mam ciekawą informację Tadziu Wrona zrozumiał że nie ma szans w wyborach no i cały jego sztab pracuje na rzecz Leszczyny gdyż chcą wejść z nią w koalicję po wyborach... Miejmy nadzieje że ta Pani nie wygra, bo inaczej i nasze miasto pozostanie wroniaste, choć oficjalnie z twarzą Izki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty trójkąt Re: Mój plan ? Złoty trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 23:28 To jest naprawdę dobry punkt wyjścia,żeby pomóc nauczycielom Odpowiedz Link Zgłoś