Dodaj do ulubionych

Wiarygodność mediów

18.10.10, 11:23
Tygodnik Niedziela Nr 42 -" Można kupić ... "

Tak są pewne szczegóły o tzw sprawie tylawskiej .
Jakoś obecnie te media , które trąbiły wkoło na ten temat , teraz cicho siedzą .
Bo taka jest ich wiarygodność .
To ( fakt niskiej wiarygodności pewnych mediów ) już coraz bardziej dociera do myślących .
Ale jest jeszcze wielu niemyślących i po prostu nie powiadomionych - nie każdy czyta Niedzielę , nawet niestety nie każdy wierzący . .
Obserwuj wątek
    • Gość: Qlawy Re: Wiarygodność mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:44

Kiedyś czytałem Niedzielę, ale po artykułach o międzynarodowych handlarzach narkotyków pochodzenia Żydowskiego przestałem .

Teraz czytuję Tygodnik Powszechny - jako wierzący, ale jak bym nie wierzył to też bym czytał.
      • Gość: jasiu... Re: Wiarygodność mediów IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.10, 12:01
        Angrusz napisał: nie każdy czyta Niedzielę , nawet niestety nie każdy wierzący

A co w tym zdaniu robi słowo "niestety"?

Czyżby czytanie Niedzieli należało do nowych obowiązków osób należących do kościoła rzymskokatolickiego? A na jakiej podstawie i dlaczego Niedzieli, a nie TP?

Jak ksiądz Skubiś pootwiera okna i porządny przeciąg zrobi w redakcji, to i czytelnictwo się zwiększy. Bo Niedziela nie powinna przypominać Najwyższego Czasu, a przypomina.

Bycie narodowym konserwatystą nie jest wpisane w katolicką naukę kościoła. Niestety dla ciebie Angrusz nie jest!
        • storima AngruszJakiZCiebieProfOdJezykowSkoroGesiszPolskim? 18.10.10, 20:43
          Po pierwsze, jak zwykle: interpunkcja.
          Po drugie twe bledy w j. angielskim, ktore Ci wykladalem na FCz.
          Po 3. nawet ojczysty jezyk nie tylko interpunkcja kaleczysz, ale i gramatyka!
          I teraz spokojnie zastanow sie gdzie strzeliles potwornego byka?
          P.S. Trzeba byc swoistym kamikadze, aby oglaszac sie jak jezykowy ekspert, profesjonalista, prof, wysylajacy listy do MEN, i strzelac publicznie takie samobóje.
          • 100rima Re: AngruszJakiZCiebieProfOdJezykowSkoroGesiszPol 18.10.10, 20:48
            A,
            i nie dziekuj mi za podbijanie watku.
            Za kazdym windowaniem wychodzisz na durnia.
            Z wlasnej, nieprzymuszonej woli.
    • aspirata Re: Wiarygodność angrusza 18.10.10, 21:24
      Jak zwykle po niedzieli ten facet belkocze.
      Angrusz czy "Niedziela" ma swe forum na ktorym mozna dyskutowac?
      Ty jako jeden z zagorzalych przeciwnikow Gazety Wyborczej ciagle tu skwierczysz z bolu.
      Nie dosc, ze jestes kamikadze to i masochistyke uprawiasz skutecznie?
      Nic dziwnego, ze Wyborcza we snie Ci sie majaczy.
      Znak rozpaczy?
      Nie szukaj pomocy u Ryszki, razem ustawcie sie w kolejce do przychodni zdrowia spolecznego. Byc moze w ten sposob pomozecie Kaczynskiemu.
      • storima Re: Wiarygodność angrusza 18.10.10, 21:57
        Angrusz nawet w oryginalnej korespondencji z:
        www.ets.org/toefl/
        wykazałeś się błędami "cognitives", to jeszcze nic, można niepelnosprawnie korespondować,
        porozumiewać się, przykład:
        Stephen William Hawking.
        Ale Ty usilnie prosisz ZUS, aby zakwalifikował ciebie do puli świadczeń społecznych dla osób intelektualnie niepełnosprawnych.

Krotko pisząc, ubliżasz osobom niepełnosprawnym.

A już to dyskwalifikuje ciebie jako nauczyciela,
        czy tez rzecznika NIEDZIELI
        co czynisz na znienawidzonym przez ciebie portalu:
        GAzETY.Wyborczej.

• aspirata Re: Wiarygodność RYSZKI 18.10.10, 22:41
          forum.gazeta.pl/forum/w,55,116498120,117713564,Re_Z_polecenia_sen_Reszki_mozna_walic_uczniow.html
          Cos z wami kiepsko faceci od walenia dzieci!!!
          • aspirata Re: Wiarygodność RYSZKI 19.10.10, 00:21
            No to wezmy sie za ustawienie w normie prawa definicji-kabotyn:
            forum.gazeta.pl/forum/w,55,117716035,117716035,RyszkaGruszczynskiKaryCielesneKaralnePoniesiecieK.html
            • Gość: Maniek Wiarygodność kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 09:37
              zeru równa.
    • Gość: wiarygodny Re: Wiarygodność mediów IP: *.iplus.com.pl 19.10.10, 11:22
      A dla ,mnie angrusz jest równie wiarygodny jak jego guru kaczyński ,który w ciągu kilku chwil
      może zamienic się z wilka w baranka ,a potem na odwrót ,w zależności od potrzeby chwili !!!
      A czasami coś mówi po proszkach ,a czasami miewa przebłyski świadomości .
      Taki kameleon z niego .....
      Też jak Angrusz jest myślący inaczej ...............
      • Gość: Qlawy Re: Wiarygodność mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 12:55
        A dlaczego uważasz , że pan Kaczyński to guru Angrusza?
      • angrusz1 Re: Wiarygodność mediów 19.10.10, 13:47
        Do wiarygodnego :

A ty jesteś tak samo prawidłowo myślący jak Ryszard C.

Spójrzmy ilu tu takich rysków podobnych
        • storima Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny 19.10.10, 16:42
          angrusz1 napisał:

> Do wiarygodnego :
          >
          > A ty jesteś tak samo prawidłowo myślący jak Ryszard C.
          >
          > Spójrzmy ilu tu takich rysków podobnych

Posluchaj facet i to dobrze:
          przestan grac smiercia, tragizmem postepowan innych, uzywajac tego jak twego argumentu.
          Jestes zalosny, plytki i powaznie trzepniety. Widac wyraznie jak polityka twego guru Jaroslawa cie zalosnie ksztaltuje.
          • Gość: driver Re: Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.10, 17:01
            A nie sadzicie, ze te wzajemne obrazanie sie, ataki ad personam sa niezgodne z netykieta. Brakuje wam luzu i obiektywnej oceny sytuacji. Dlaczego takie emocje?
            W koncu polityka, to tak czy inaczej brudna gra.
            Pan Kaczynski popelnia moim zdaniem kardynalny blad, analizujac i oceniajac wszystko w kontekscie polityki. Zycie jest zbyt piekne,zeby sie tak szarpac, a on wszedzie weszy podstep i niebezpieczenstwo. No i dodatkowy antyatut PiS, to jej poparcie dla Kosciola jako instytucji politycznej a nie religijnej. Malo to niektorzy ksiedzowie wtracaja sie w polityke?
            • storima Re: Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny 19.10.10, 17:14
              Gość portalu: driver napisał(a):

> A nie sadzicie, ze te wzajemne obrazanie sie, ataki ad personam sa niezgodne z
              > netykieta.

To nie ma nic wspolnego z netEtykieta. Niestety jest to faktem. Slowa gorzkie i prawdziwe.
              Nie igra sie tragedia w celu poparcia swych jakichkolwiek argumentow. Angrusz znizyl sie nieludzko do poziomu jak najbardziej chamskiego, bez uczuc: prymitywa.
          • bluegrazyna Re: Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny 19.10.10, 17:25
            I ja zgadzam się z ta opnią .
            Angrusz jest jak Jonasz ,przynosi pecha kżdemu którego popiera.
            Działa na ludzi jak płachta na byka .
            I nawet Niedziela w dobrze pojętym swoim interesie powinna zakazac mu wypowiadanie się
            w ich imieniu ,jeżeli chcą przetrwac .
            PAn andgusz to prymityw ,który wtedy gdy konczą sie mu argumenty stosuje indektywy .
            Zamiast współczuc rodzinie ,którą dotkneła tragedia ,wypisuje polityczne bzdury ,które w jego błędnym mniemaniu mają służyc pisowi .
            A ta partia niech pamięte "chroń mnie boże od przyjaciół takich jak angrusz ,bo z wrogami
            łatwiej sobie poradzicie "
            • storima Re: Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny 19.10.10, 17:48
              GrazynoBlekitna. Jakby nie bylo Angrusz juz nas namaszczyl w swych aktualnych watkach jako przyszlych szalencow.
              Ten facet jest chorym cynikiem.
              Ja jak ten Gabrowicz i wysuszona Dżdżownice znaleziona na chodniku, namocze i namoczenie przywroci ja do zycia.
              • storima Re: Gruszczynski jestes niezwykle prymitywny 19.10.10, 17:49
                Oczywiście:
                Witold Marian Gombrowicz.
    • Gość: Zen Re: Wiarygodność mediów IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 19.10.10, 18:45
      sama hasbara na forum :))))))))))
      • Gość: storima Re: Wiarygodność mediów IP: *.23.75-86.rev.gaoland.net 19.10.10, 18:53
        > sama hasbara na forum :))))))))))

co to znaczy?
        • aspirata Re: Wiarygodność mediów 19.10.10, 19:02
          Gość portalu: storima napisał(a):

> > sama hasbara na forum :))))))))))
          >
          > co to znaczy?

Biegl przed chwila do punktu z internetem i sie wessal. I to wszystko, angrusz.
          Czy twoja rodzina zna twe wyskoki?

Jesli nie. Odwiedz jak najszybciej szkolnego psychologa. Zapros Ryszke.
    • aspirata AngruszRodzinaWieUciekaszZdomuJasnogorska 19.10.10, 19:26
      Gruszczyński, czy twoja rodzina wie ze puszczasz się na internecie?
      Ociekając z własnego domu i wpisując się na forach byle jakiego miejsca?
      • storima Re: AngruszRodzinaWieUciekaszZdomuJasnogorska 19.10.10, 19:33
        aspirata napisała:

> Gruszczyński, czy twoja rodzina wie ze puszczasz się na internecie?
        > Ociekając z własnego domu i wpisując się na forach byle jakiego miejsca?

Niestety ten największy Cham FCz
        popierany przez Reszke
        Rasista Gruszczynski
        Jak w c<wiklach tak on ze swymi IP
        oddaje dysHonor J. KaczeGo.
        • aspirata Re: AngruszRodzinaWieUciekaszZdomuJasnogorska 19.10.10, 19:36
          Angrus rzuca rodzine i
          Juz biegnie na przelaj w strone IP:
          JasnoGorska.

Patalach jestes Gruszczynski.
          Dowod:
          wpisy na forach.
          Chamie.
          • aspirata Re: AngruszRodzinaWieUciekaszZdomuJasnogorska 19.10.10, 19:58
            Gruszczynski Andrzej to idiota, wpisuje sie na Jasnogorkiej
            Uciekajac z domu.
            Jego rodzina (Andrzeja Gruszczynskiego) nie wize, ze ten ciolek lata po rozmaitych internetowych punkcikach Czestochowy.

Czy On jest normalny?

Andrzej Gruszczynski, ktory nagle opuszcza rodzine i gania po Czestochowie aby sie wpisac
            z Innego Nicka?

Odpowiadam:
            Niech Rodzina sie Andrzejem Gruszczynskim zajmie.

Rodzina.
    • Gość: zaciekawiony Re: Wiarygodność mediów IP: 212.59.224.* 19.10.10, 21:27
      angruszu1 i nie wiem po co podjąłeś ten wątek.
      zaintrygowałeś mnie i zacząłem szukać w internecie i:
      Przeczytałem najpierw:

wyborcza.pl/2029020,76842,5018468.html
      a potem odszukać postanowiłem to, na co ty się powołujesz.

www.niedziela.pl/artykul_w_niedzieli.php?doc=nd201042&nr=23
      i nie wiem, czy o taką ocenę ci chodziło i o taki efekt.
      W jednym z tych artykułów -podane imiona,nazwiska ludzi, którzy się nie ukrywają (tak wynika)Podane danty(łącznie z tą przekazania mieszkania - nie tak odrazu jak sugeruje ks.autor)

A w drugim ogólniki w stylu; ktoś coś powiedział, opowiedział jakąś gawędę. Jest jakaś-nie wiadomo jaka "dziewczyna"( choćby jaka część kraju - cokolwiek co by uwiarygodniło- którą ktoś chciał przekupić, aby oczerniała znowu "jakiegoś" księdza)
      Pokładam wiarę że abpe. Michalik podjął właściwe działania dla załatwienia sprawy - w przekazie uczestnika dokonał grzechu zaniechania, a przecież najpierw do niego trafiła ta sprawa. Mam niedosyt wiedzy by próbować wyjaśnić swoje wątliwości.
      Artykuł Niedzieli nie daje, żadnej wiedzy o FAKCIE zaistnienia takiego zdarzenia

I dlatego nie wiem, czy o taki efekt Ci chodziło.
      Jestem ciekaw czy sam odrobiłeś pracę,którą ja by zdobyć wiedzę z dwóch źródeł.

P.S. Swoją drogą jestem także ciekaw jak by zwartościował merytorycznie oba artykuły co do wiarygodności abpe. jako specjalista od mediów nie wiedząc z jakich źródeł pochodzą, i nie będąc zangażowanym - bo ciężko jest być sędzią w własnej sprawie.
      • Gość: bodzio Re: Wiarygodność mediów IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 21:51
        mniejsza z tekstem bo Endriu przynudza .Ale jak ładnie wku...a znajomków .Którzy swoje dawne nicki pogubili .Endriu nie przepadam za Tobą .Ale pięknie doprowadzasz gości do podwyższonej andrealiny i do szlochu.Bo się wpisują aż w paru postach i nowe zakładają.Tak trzymaj hehe.Śmiech to zdrowie.
        • storima Bodzio, pomysl o wizycie u psychologa. 20.10.10, 22:13
          ość portalu: bodzio napisał(a):

> mniejsza z tekstem bo Endriu przynudza .Ale jak ładnie wku...a znajomków .Którz
          > y swoje dawne nicki pogubili .Endriu nie przepadam za Tobą .Ale pięknie doprow
          > adzasz gości do podwyższonej andrealiny i do szlochu.

Nie ma w tym nic zabawnego. Jesli ktos uzywa ewenementu zabojstwa przez osobe chora psychicznie jako sile argumentow.
          Z Toba facet tez cos nie tak skoro eksycutuje Cie adrenalina napedzana przez chorych ludzi.
          Przypomne Ci, ze Gruszczynski 'uprawia zawod pedagoga', a jego rzeczywistosc, pojmowanie swiata jak to nachalnie, choro-cynicznie na forach wypisuje:
          natychmiastowa dyskwalifikacjia zawodowa.
          Krotko Bodzio:
          jestes chorym cynikiem, perwertem, ktory podniec a sie dewiacyjnymi wpisami Gruszczynskiego.
          • storima Re: Bodzio, pomysl o wizycie u psychologa. 20.10.10, 22:39
            Trzeba byc niezla forumowa gnida, aby popierac aberacyjne wpisy chorych ludzi.
          • Gość: bodzio Re: Bodzio, pomysl o wizycie u psychologa. IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 22:42
            Stroima jęczysz już tu od dawna.Jedziecie po Gruszce jak po burej suce .Honor i ojczyzna nie pozwala mi Gruchy nie bronić .Tatuś i mamusia zawsze mnie uczyli bronić słabszego lub tego na kogo nalatują.Więc wybacz bo twe szlochy daremne.Wszystkie głupie tylko ja mądry .To z wesela Wyspiańskiego.Rozbawiłeś mnie z twoją błękitną grażyną .Nie równać do błękitnej laguny.Humoru mi nie zepsułeś.Rysiek 153 też.Zegnaj na zawsze.
            • Gość: xx Re: Bodzio, pomysl o wizycie u psychologa. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.10.10, 22:50
              Ladnie jestescie wszyscy pojebani! W nagrode powinni wam odciac internet na 3 miesiace profilaktycznie.
            • 100rima Re: Bodzio, zatrudni Gruszczynskiego 'prdagoga'. 20.10.10, 22:53
              Bodzio nie warto cytowac Twego wpisu. Bo:
              alboWpIs jest chory,
              Albo czlowieKtory go upUblicznila, jest
              NieZroWnoWaZony.

Polec Chlopie serwis profo od angielskiego, pedagoga Gruszcynskiego:

swoim dzeciom, jesli je posiadasz,

dzieciom Twojej Cioci,

dzieciom Twego wujka,

kuzynowi,

kuzycne

sasiadowi

kolazance z pracy.

Czy masz chlopie ta odwage?

W realu????

Masz na to odwage, aby zaprzac w serwis nauki j. angielskiego, przez Gruszczynskiego,

znanym i cennym tobie dzieciom ????

Tak jak maszPosiadasz niesamowitaWage
              pisania ohydnych, glupawach, kompromitujacych Twa Rodzine
              chorych komentarzy w swiecie wirtualnym?????

• Gość: bodzio Re: Bodzio, zatrudni Gruszczynskiego 'prdagoga'. IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 23:03
                Hehe stroimek, ja mam wnuki .A ty nie patrzysz z kim walczysz.Moja córka od niemieckiego Gruchę przetestuje.Oczywiście o ile Andrzej się zgodzi i mnie odwiedzi .Te teksty to rzucanie sloganów kto lepszy .A póżniej rychy c. jadą z nożami .Męczysz się.
                • 100rima Re: Bodzio, zatrudni Gruszczynskiego 'prdagoga'. 20.10.10, 23:09
                  Facet, chory jestes, bo ani jezyka mowionego, ni pisanego nie kumasz;
                  1.Forum to nie EMaiL.
                  2. Zatrudni chorego Gruszczynskiego, po czym po okresie probnym podziel sie z forumowiczami opiniami w temacie.

PS
                  Przypadkiem trafilem na jeden z wielu Twych zboczonych wpisow na FCz.
                  Mam nadzieje, ze nie dzilisz sie takim chorymi spostrzezeniami z dzicimi, vide (Twe wnuki, wnuczki).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka