Dodaj do ulubionych

Gdzie Klub Kibica AZSu ?

29.10.10, 23:13
Dlaczego nie ma grupy kibiców ?
Czy ktoś wie o co chodzi ?
Obrazili się za zeszły sezon i mecz z Wieluniem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 23:59
      A to tam byli kiedyś kibice? Bo myslałem, że tam chodzą tylko biznesmani, sponsorzy, byli sportowcy, politycy i inni krawaciarze.
      • citimen_1 sherlocki.. 30.10.10, 01:46

dokładnie.. czemu się nie docieka co się stało z grupą "krzykajłów" po prawej..

to wina prezes-a marionetki.. i ogólnie koniunktury ogólnoświatowej jak i zupełnie lokalnej...

przez chwilę sądziłem że pomyliłem halę ale zdzierając gardło dałem znak do dopingu.. i niemrawa lekko z początku hala się ruszyła .. :) mecz taki jakiego się spodziewałem.. spokojnie ich rozjezdzamy, potem walec.. :D za tydz odwrotnie to widzę...

p.s. zaobserwowałem paru koleżków w koszulkach włokniarza, kolor zobowiązuje i nie tylko :)

-------------------------------------------
        usmażyliśmy gdańskie dorsze...
        mistrz mistrz ckm !!
        • Gość: gal Re: sherlocki.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 14:53
          Chyba zarząd nie dał im darmowych karnetów , które dostawali co roku , to się obrazili.
          Od czasu jak Scyzor rozstał sie z tą ekipą to było tylko gorzej , wiec dobrze zeich nie ma.
      • Gość: bodzio Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 09:18
        Coś masz z deklem nie w porządku ja.Ty bemką na Raków zasuwasz.
        • Gość: ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:42
          Bodzio, poczytaj co o Tobie tu piszą to dopiero wyjdzie kto ma z deklem nie w porządku :)
          • Gość: do ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: 109.243.116.* 30.10.10, 19:21
            Widać ,że masz nikłe pojęcie o siatkówce a tym bardziej o klubie kibica AZS.Klub kibica istniał z pewnych względów stanęła jego działalność.Nie moja sprawa abym plotki rozsiewał,ale może będzie reaktywowany tylko pewnym działaczom AZS coś nie pasuje.To prezes winien na ten temat się wypowiedzieć.Każdy klub posiada tzw klub kibica a w AZS coś się popsuło na linii klub kibica -zarząd-prezes.I co dalej kto to ma reaktywować i wyjaśnić o co konkretnie chodzi.Czy ktoś z działaczy AZS wypowie się na ten temat.
          • Gość: bodzio Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 21:49
            niedrogi chłopcze ty to mnie możesz .Co zboki pod różnymi nickami wypisują.Tak jak o siatkówce , żuzlu i polityce .To jestes cieńki bolo.Chłopak się śmieje ,że z różnymi gnojami się udzielam.Niedawno z niejakim derockiem na Volleyu.Wyskakujesz w tematach co cię przrastają.Czekamy dalej może nie na siatkarską elitę.Ale na kibiców co wspomogą..
            • Gość: ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 23:13
              > niedrogi chłopcze ty to mnie możesz .Co zboki pod różnymi nickami wypisują.Tak
              > jak o siatkówce , żuzlu i polityce .To jestes cieńki bolo.Chłopak się śmieje ,ż
              > e z różnymi gnojami się udzielam.Niedawno z niejakim derockiem na Volleyu.Wyska
              > kujesz w tematach co cię przrastają.Czekamy dalej może nie na siatkarską elitę.
              > Ale na kibiców co wspomogą..

Drogi "cieńki bodzio" ;)
              Znów próbowałem przeczytać ze zrozumieniem to co napisałeś i znów mi nie wyszło :) Brak ładu i składu, aż wstyd że dorosły chłop jesteś a nie umiesz poprawnie po polsku nic napisać. A może to jakiś regionalizm? A mówili mi starsi że za komuny nauka w szkołach była na lepszym poziomie niż obecnie. Chociaż w sumie może i tak było, oczywiście jak ktoś chodził do szkoły i uważał na lekcjach :)
              Wybacz, ale nie mam ochoty po raz kolejny rozkładać na czynniki pierwsze owoców twojego analfabetyzmu tylko po to aby zrozumieć co "bodzio miał na myśli", tak więc wybacz ale skończę polemikę z Tobą, uznając że to jednak pisanie na forum przerasta Ciebie, zarówno pod względem - nazwijmy to - jakościowym, jak i intelektualnym.
              Wiesz, kiedyś nawet byłem na pewnym forum (nie na tym) moderatorem i miałem takie hobby - uprzykrzanie życia analfabetom piszącym na moim forum. Kilku z nich się na mnie wkurzyło i opuściło to forum, ale kilku z nich nauczyło się poprawnie pisać, co mógłbym uznać za mój sukces pedagogiczny, mimo że pedagogiem nie jestem.
              Na koniec życzę wszystkiego dobrego, a że coraz bliżej Mikołajki i Święta to może ktoś zlituje się nad Tobą i pod choinką znajdziesz np. Słownik języka polskiego, albo Zasady gramatyki i ortografii polskiej? Wiem, że te tytuły dla roboli takich jak Ty brzmią okropnie i już się pewnie przestraszyłeś, ale uwierz że znajomość ich bardzo się w życiu przydaje. I jak przestudiujesz taką księgę i coś z niej zrozumiesz i zapamiętasz, a potem zaczniesz to stosować w praktyce to wiesz jaki wtedy na forum będziesz zajefajny gość? Normalnie kanalie każdej maści klechy, katole, ciemnogrody ale również i Żydy, komuchy, lewaki i inni zboczeńcy będą Ci się kłaniać tutaj :) Będziesz wtedy normalnie forumowicz of the year :)
              Ja na Ciebie poczekam, aż się nauczysz i o ile oczywiście dalej będziesz chciał się ze mną obrażać :)
              • Gość: bodzio Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 23:46
                Powiadasz roboli .To temat dla wyciągaczy studiów co za krwawice rodziców coś osiągneli.Myślisz,że byle jakie studia cię wyrózniają bo węszysz po necie.Moderatorem każdy może być. Co za wiocha.Co ty wiesz o życiu nędzarzu.Myślisz , ze wskoczy mój z angielskim .Czy moja z niemieckim,30 lat zagranicą..Więc mam życie ustabilzowane.Dla mnie takie ja z krzykiem to gó... .Więc spadaj .Zabieraj głos jak lubisz ten klub.
                • Gość: ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 00:35
                  No widzisz? Da się? Teraz zrozumiałem co piszesz (w większości). Jednak zadziałało i te moje 10 minut życia spędzone nad postem nie poszło na marne :) Jeszcze trochę i dasz radę, a jak się bardziej przyłożysz i postarasz to może i nawet w Ogólnopolskim dyktandzie wystartujesz i załapiesz się do pierwszej setki:) A potem to już kariera np. w reklamie Castoramy :)
                  Nie będę już dociekać, dlaczego słowo "robol" tak bardzo Cię poruszyło i z czego wynikają Twoje kompleksy z tego powodu. Niech to zrobi Twój psychiatra, o ile go masz. A jak nie - to najwyższy czas się do niego udać :) Najlepiej idź do jakiegoś magistra z uczelni co chce zrobić karierę naukową - będzie on miał świetny materiał naukowy na pracę doktorską :)
                  A Twoje obelgi pod moim adresem naprawdę mnie nie ruszają, a wręcz nawet śmieszą.
                  Swoją drogą ciekawy musiał być widok jak stary chłop, w dodatku analfabeta, wyżywa się nerwowo na klawiaturze (biedna ta klawiatura, tak jak Twój telefon komórkowy;) i młodszemu, niedoświadczonemu jeszcze pisze "co ty wiesz o życiu" :))))
                  Nie zgadzam się z Tobą, że moderatorem może być każdy. Mogą być nim wszyscy oprócz Ciebie :)
                  Ale teraz już spadam - zgodnie z życzeniem :)
                  Dobranoc.
                  • Gość: bodzio Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 18:37
                    Robol to mnie nie rusza .Jak chcesz dokopać to tylko o sporcie.Jaka obelga nie napisałem jeszcze co to jest ja .I dlaczego nie było miłe to w wojsku.Magistra , magistrów to mam tu trzech w domu.Jak chcesz coś napisać głupiego o naszym sporcie częstochowskim to lepiej zamknij pysk .Lub idż pokibicuj Bo na polityce też się nie znasz.Jest tu jeszcze jeden ja ze który zmienia ip.Też fajny wręcz zajebisty.Tego też pozdrawiam .Męcz się dalej.
                    • Gość: ja Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 20:01
                      Gość portalu: bodzio napisał(a):

> Robol to mnie nie rusza .Jak chcesz dokopać to tylko o sporcie.Jaka obelga nie
                      > napisałem jeszcze co to jest ja .I dlaczego nie było miłe to w wojsku.Magistra
                      > , magistrów to mam tu trzech w domu.Jak chcesz coś napisać głupiego o naszym sp
                      > orcie częstochowskim to lepiej zamknij pysk .Lub idż pokibicuj Bo na polityce t
                      > eż się nie znasz.Jest tu jeszcze jeden ja ze który zmienia ip.Też fajny wręcz
                      > zajebisty.Tego też pozdrawiam .Męcz się dalej.

Cóż za słownictwo :)
                      Stary, analfabetyczny cham - tak można w skrócie Cię podsumować. Te posty wyglądają jakbyś dopiero co zaczął się uczyć polskiego. Wiesz, kiedyś - nie tak dawno, pracowałem z ruskimi którzy chcieli się nauczyć polskiego bo planowali zostać w Polsce na stałe. Zapisali się na naukę i po 3 miesiącach pisali lepiej niż Ty teraz :) Z gadaniem mieli gorzej, bo ten akcent pozostał, ale też dobrze im szło. A tak jak Ty teraz to pisali jak tylko poznali kilka podstawowych słów. Serio, piszę to bez żadnej złośliwości. A i też magistrami oni nie byli - zwykli robotnicy z fabryki gdzieś z Białorusi. Teraz po polsku śmigają 100 razy lepiej niż niejeden Polak i milion razy lepiej niż Ty :)

Na polityce to każdy zna się po swojemu - i jak tego nie wiesz to znaczy że chyba wróciłeś niedawno z buszu. Ale to, że Ty akurat bardzo dobrze znasz się na polityce widać, bo tam chamstwo jest bardzo pożądaną cechą. Wiesz, często słyszę takie epitety jak "zamknij pysk" pod sklepem o 7 rano jak wychodzę do pracy, jak żule nie mają na wino, a z rana suszy. Ale oni i tak są lepsi od Ciebie bo przynajmniej można zrozumieć o czym bełkoczą. Sensu Twojego powyższego bełkotu niestety po raz kolejny nie rozumiem.

Coś tam piszesz o magistrach - mimo że ja o tym nie wspominałem nigdzie wcześniej. Widać że masz kompleks bodzio. Jak piszesz - masz 3 magistrów w domu. Ja mam w domu jednego podwójnego magistra i co w związku z tym? Wnosi to coś do naszej dyskusji? :) Magister w dzisiejszych czasach to nic szczególnego, nie musisz mi tego uświadamiać, ale niestety Ty sam pierwszy poruszyłeś ten temat. I wygląda na to, że masz kompleks nieposiadania magistra, zwłaszcza że obrażasz się na słowo "robol" i ogólnie tak bardzo się bulwersujesz. Jak pisałem - to że mnie obrażasz nie robi na mnie najmniejszego wrażenia :) Tacy jak Ty tylko obrażaniem i wiecznym niezadowoleniem żyją, żyj więc tak dalej i obrażaj dalej na forum, ale już nie mnie. Tu jest kilku "ja" bo to taki prosty i krótki pseudonim.

Szkoda mi naprawdę już czasu na dalszą dyskusję z Tobą, naprawdę dyskusja z niereformowalnymi to strata czasu. Straciłem na ten post jakieś 10 minut. Lepiej już dyskutować z obrazem na ścianie niż z Tobą, bo on chociaż nie obraża. A i też pewnie lepiej zna się na niektórych sprawach od Ciebie :))) (to żart - nie obrażaj się!). A szczerze to myślałem że wywalili ten wątek a został on tylko przeniesiony i trafiłem tu przez przypadek.
                      Tymczasem do widzenia i pozdrawiam Cię również. Może Ci się przyda to pozdrowienie, zwłaszcza na głowę ;)
    • Gość: olka Re: Gdzie Klub Kibica AZSu ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 20:13
      bo nie sa pajacami i durniami
      • citimen_1 a.b.c. 31.10.10, 02:57

hiehie.. zainteresowani ?\\

where is the bunny :D
        '
        ogólnie poczytac radze książke jerzego kosińskiego "being there"..

i wszystkim innym owszem tez...
        • Gość: bodzio Re: a.b.c. IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 18:53
          Narka ale klubu kibica nie będzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka