Dodaj do ulubionych

Praca w Zarze

25.11.10, 10:28
Witam.
Chciałabym poznać opinie na temat pracy w Zarze w Galerii Jurajskiej, jakie warunki itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:11
      Droga kolezanko stanowczo odradzam Ci prace w Zarze .To jest firma hiszpanska,a w szczegolnosci w tym sklepie tez nalezy do Zary z kluczem wiolinowym .Obsluga okropna ,dziadostwo towar porozwalany, kierowniczka nie potrafi nawet zwrocic uwagi na smiejacy sie personel tylko smiechy ,chichy a klien niewazny.wiecej tam nie pojde na zakupy.
      • Gość: do marzeny Re: Praca w Zarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:17
        A czego ty sie spodziewasz po sieciowkach ?? ze ci czerwony dywan rozłoza i szampanem poczestuja?? wyzej sra niz łeb ma idiotka
        • Gość: marzena Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:24
          typowo czestochowskie :0
      • Gość: gość Re: Praca w Zarze IP: *.net.stream.pl 25.11.10, 15:19
        Wróć na plan jacka, tam gdzie dotychczas się zaopatrywałaś w ubrania. Tam sprzedawca poświęci ci całą swoją uwagę.
        • Gość: Karolina do pojebusa goscia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:35

Idiotka jestes ty wiedzmo wsiowa dziewico na wioche pasc krowy ,a nie wsciubiac gebe tam gdzie nie potrzeba wiesniaro.To jest 21 wiek ,a nie 19 zeby taka byla obsluga i balagan.Popieram slowa Marzeny ma sluszna racje.
          • Gość: . Re: do pojebusa goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:42
            o prosze Marzenka ma rozdwojenie jazni i sie podaje juz za Karolinke..idz si eleczyc kobieto :D idz idz na ten swój bazarek :D
          • Gość: gość Re: do pojebusa goscia IP: *.net.stream.pl 25.11.10, 21:55
            Po pierwsze nie jestem kobietą, a po drugie napisałem grzecznego posta bez wyzwisk, więc dlaczego odpisujesz na niego w ten sposób tępa Locho? :)
    • Gość: arek Re: Praca w Zarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:05
      A mimo wszystko będę kupował w Zarze bo ta firma ma świetne ciuchy a na pl. czerwonym wybaczcie ale towar jest vorbler ble vble
    • Gość: asdf Re: Praca w Zarze IP: 84.10.153.* 26.11.10, 22:04
      warunek jest taki ze trzeba robic
      • Gość: g Re: Praca w Zarze IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 00:57
        poprostu Ci odradzam! nie idź tam do pracy, wszędzie tylko nie zara
        • Gość: on Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 08:27
          Do Zary w Częstochowie ,regularnie co jakiś czas są ogłoszenia o pracę . Dlaczego ? ( Pytanie retoryczne ). Nawet na stanowiska kierownicze
          • Gość: Janek Re: Praca w Zarze IP: *.prenet.pl 28.11.10, 01:39
            Bo nie wyrabiają norm. Tak jest nie tylko w Zarze w Jurajskiej.

Teraz przed świętami trochę lepiej, ale po sylwku znów będzie to co było...
            • Gość: on Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 11:12
              Wiem że nie wyrabiają, tylko jak nowa osoba będzie to tym bardziej nowa osoba nie będzie wyrabiała planów . Tylko kto te plany robi ? Tak sobie pisze , bo mnie to drażni .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka