katiak4 25.11.10, 10:28 Witam. Chciałabym poznać opinie na temat pracy w Zarze w Galerii Jurajskiej, jakie warunki itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:11 Droga kolezanko stanowczo odradzam Ci prace w Zarze .To jest firma hiszpanska,a w szczegolnosci w tym sklepie tez nalezy do Zary z kluczem wiolinowym .Obsluga okropna ,dziadostwo towar porozwalany, kierowniczka nie potrafi nawet zwrocic uwagi na smiejacy sie personel tylko smiechy ,chichy a klien niewazny.wiecej tam nie pojde na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marzeny Re: Praca w Zarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:17 A czego ty sie spodziewasz po sieciowkach ?? ze ci czerwony dywan rozłoza i szampanem poczestuja?? wyzej sra niz łeb ma idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:24 typowo czestochowskie :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Zarze IP: *.net.stream.pl 25.11.10, 15:19 Wróć na plan jacka, tam gdzie dotychczas się zaopatrywałaś w ubrania. Tam sprzedawca poświęci ci całą swoją uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina do pojebusa goscia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:35 Idiotka jestes ty wiedzmo wsiowa dziewico na wioche pasc krowy ,a nie wsciubiac gebe tam gdzie nie potrzeba wiesniaro.To jest 21 wiek ,a nie 19 zeby taka byla obsluga i balagan.Popieram slowa Marzeny ma sluszna racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do pojebusa goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:42 o prosze Marzenka ma rozdwojenie jazni i sie podaje juz za Karolinke..idz si eleczyc kobieto :D idz idz na ten swój bazarek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do pojebusa goscia IP: *.net.stream.pl 25.11.10, 21:55 Po pierwsze nie jestem kobietą, a po drugie napisałem grzecznego posta bez wyzwisk, więc dlaczego odpisujesz na niego w ten sposób tępa Locho? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Praca w Zarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:05 A mimo wszystko będę kupował w Zarze bo ta firma ma świetne ciuchy a na pl. czerwonym wybaczcie ale towar jest vorbler ble vble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Praca w Zarze IP: 84.10.153.* 26.11.10, 22:04 warunek jest taki ze trzeba robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Praca w Zarze IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 00:57 poprostu Ci odradzam! nie idź tam do pracy, wszędzie tylko nie zara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 08:27 Do Zary w Częstochowie ,regularnie co jakiś czas są ogłoszenia o pracę . Dlaczego ? ( Pytanie retoryczne ). Nawet na stanowiska kierownicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Praca w Zarze IP: *.prenet.pl 28.11.10, 01:39 Bo nie wyrabiają norm. Tak jest nie tylko w Zarze w Jurajskiej. Teraz przed świętami trochę lepiej, ale po sylwku znów będzie to co było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Praca w Zarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 11:12 Wiem że nie wyrabiają, tylko jak nowa osoba będzie to tym bardziej nowa osoba nie będzie wyrabiała planów . Tylko kto te plany robi ? Tak sobie pisze , bo mnie to drażni . Odpowiedz Link Zgłoś