Dodaj do ulubionych

Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszczyk...

03.12.10, 16:18
No cóż, propaganda "Czwartku" zrobiła swoje. Najgrosze jest to, że poziom merytoryczny tego brukowca jest bardzo niski. Nie jest tajemnicą, że w kilku gimnazjach ów gazetka stanowi materiał szkoleniowy "Jak nie pisać artykułów do gazety szkolnej". A kto jest zawziętym czytelnikiem tego czerwonego biuletynu?
...a no ludzie, którzy niewiele wiedzą o mieście i łykają sensacyjki z bezpłatnej gazetki, ludzie, którzy nie mają czasu by obejrzeć rzetelniejszy materiał w TV, internecie, czy kupić w kiosku choćby Gazetę Częstochowską, która przy "Czwartku" jest jak Wyborcza, przy Bravo Girl.
Jak wynika z artykułu, duże poparcie ma w szeregach ludzi, którzy skończyli zawodówkę, a powszechnie wiadomo, że mechanik samochodowy, elektryk czy hydraulik (z całym szacunkiem dla tych rzemieślników) nie jest do końca tak zorientowany w sprawach administracyjnych miasta, jak np. nauczyciel, czy inzynier.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomi Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 16:30
      Człowieku ja jestem inżynierem i nigdy nie zagłosuje na Panią Leszczynę , jak patrze na jej zaplecze vide: Pani Rozpondek, Pan Sztolcman i młodzi strasznie butni ludzie ,to mej młodej osobie chce się płakać. Panowie ze sztabu PO coście tej kobitce ( kandydatce ) zrobili oprócz tego iż zabraliście jej troszkę zdrowia. Pani Izo na drugi raz proszę się obtoczyć ludźmi rozsądnymi :-)
      • Gość: Jaś Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 03.12.10, 22:07
        Panie Tomi, panie inżynierze z przykrością, ale nie pisze się obtoczyć, jeżeli chce pan użyć takiego sformułowania w kontekście, jeden z tych, ale nie młody i nie butny ze sztabu Izy.
    • Gość: romix Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.10, 16:33
      Kampania Leszczyny była poniżej wszelkiego poziomu, a za banery na których tłumaczy się Matyjaszczykowi. że kredyt to wzięła na mieszkanie dla córki i to ma dowieść, żre zna problemy młodych . czy ,ze ma ileś tam wzrostu to ktoś z PO powinien beknąć. Tak nie walczy o glosy wyborców nawet sołtys - bez obrazy dla sołtysów. Pan L. dowiodła , że nie nadaje na prezydenta powiatowego miasta.
      PS. Matyjaszczyk też nie
    • Gość: xgz Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 16:41
      Ja też nie oddam głosu na tę osobę. Tak jak głosowałem na SLD do Rady Miasta i boleje nad głupota Częstochowian iż nie dali swym poparciem SLD większości w radzie. Gdyby SLD miała wikszość w radzie i w sejmiku nareszcie posprzatano by w Cz-wie i w województwie i nareszcie wszystko ttaneło by na nogach - bo teraz niestety stoi na głowie.
      • Gość: kaja Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 16:46
        głosowałam na Pana Matyjaszczyka 4 lata temu, ujął mnie swoją młodością i perspektywą zmiany rządzącego wtedy prezydenta. teraz jest inaczej, wzięłam o wiele większą odpowiedzialność za swój wybór. Tak więc NIE głosuje na Pana Matyjaszczyka ponieważ:
        - studia ekonomiczne dały mi dużą wiedzę o otaczającym na świecie i wiem że program wyborczy tego kandydata jest do nie zrealizowania. potwierdza to jego bajkowa opowieść na pytanie GW o 2104 rok
        - na plakacie obiecuje młodych, pełnych życia ludzi a w radzie miasta zasiadają ludzie ze starej lewicy, pamiętający rządy sld w Częstochowie. kto ma budzić ta energie???
        - rezygnuje z debat, ale na mecze AZSu (nawet ok 2 seta) i lansuje się na disco (krzycząc coś w stylu wybierzcie mnie a będzie super - żenada)
        - nie znoszę ludzi, którzy nie mają honoru a odpowiedz tego pana w tv NTL o kontakty z Poniedzialkiem właśnie taka jest. Jak można powiedzieć, że "zamieszcza się tam tylko ogłoszenia". poziom tej gazety jest żenujący, gorzej niż w innych brukowcach bo tam nawalają na wszystkich i śmieją się ze wszystkiego, a tu wyciągają najgorsze brudy a sld jest święte.
        - po tym jak Poniedziałek wylał już na wszystkich pomyje nikt nie chce współpracować z sld w radzie miasta, ale oni oczywiście odwracają kota ogonem i płaczą, że nikt nie chce zmian
        - prezydent z sld nie ma poparcia w sejmiku wojewódzkim ani w rządzie wiec żegnaj kaso dla Częstochowy
        - leszczyna w 2 tyg ściągnęła do Czewy znanych i szanowanych polityków którzy coś znaczą, jej komitet honorowy jest imponujący (ludzie szanowani, z różnych kręgów) a co najważniejsze ma poparcie rektorów dwóch najważniejszych uczelni co gwarantowało by dobrą współprace na linii miasto-uczelnie, lepsze juwenalia, dostosowanie kształcenia, rozwój Parku technologicznego
        co ma Pan Matyjaszczyk?jest młody i ma poniedziałek więc do zobaczenia przy urnach za 4 lata :) jeszcze niby ma zapewnić odsunięcie się od kleru, ale jego wypowiedz na chacie netformatora sugeruje że zamierza "rozmawiać ze wszystkimi zainteresowanymi".
        • Gość: XYZ Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.acn.waw.pl 03.12.10, 22:17
          A czy widzisz Kaju jak zarządzana jest Polska przez formacje PO. I zapewniam Ciebie ,że zwalanie wszystkiego na swiatowy kryzys, to przesada. Najwiekszym grzechem tej partii jest nic nie robienie i przetrwanie kolejnych dni, tygodni lat.... może jak PZPR 45 się uda.
      • czestochowa_2 Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz 03.12.10, 16:51
        Gdyby wiekszosc mialo SLD, to to bylaby katastrofa dla miasta. Wtedy mielibysmy nici z budzenia częstochowy, stara gwardia nie mialaby siły by rano o 6 budzić miasto hahaha
        • Gość: xgz Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 17:07
          Katastrofa? Nie - wybawienie. Katastorofa choć na szczescie czesciowa jest teraz kiedy SLD nie ma wikszości i zapewne bedzie zmuszone dogadywać się z PO lub PiS (czyli którymś z ugrupować Wrono umoczonych) aby miec większość lub kombinować nie mając wikszosci. A to jest bardzo złe bo spowoduje iż nie wszytkie koneiczne reformy dadza sie wprowadzic. A mogło być naprawde dobrze wystrczyło miast na Wrono Wspólnote i wspólpracująca z Wrono wspólnota Platforme zagłosować na kompetentnych kandydatów SLD kóre to ugrupowanie jako jedyne chce odnowy Częstochowy.
          I bardzo bardzo boleje iz Czestochowianie niczego się przez ostatnich 8 lat rzadów Wrono - Platformianych nie nauczyli i po raz kolejny oddali na kandydatów z tych ugrupowań swe głosy.
          • Gość: Zen Re:Do xgz IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 17:16
            Jak bym zamówił sondaż to ja bym miał 80% a inni 20%, a w tym przypadku na rudego nie zagłosuję tylko na kobietę.
            • dektaa do łopaty 03.12.10, 17:21
              No towarzyszu Matyjaszczyk do od poniedziałku do łopaty i miasto odśnieżać.Wszak przykład idzie z góry.
              • Gość: do Re: do łopaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 19:43
                a ja ciebie dektaa lizityłku popaprańców widzę w szambie
          • Gość: Jaś Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 03.12.10, 22:18
            Gratuluję, na pewno pomoże Partia Emerytów i Rencistów na czele z Romualdem Bryłą i wodzem partii, który kieruje przewodniczącym jak marionetką p. Ryszardem Raczkiem.Pan Raczek może myśli,że powróci na stanowisko Prezesa MPK dzięki wygranym wyborom przez SLD! A jeżeli nie zawsze pozostaje przyszłość u Janusza Palikota- pan raczek został członkiem stowarzyszenia.
        • Gość: ex-czestochowianka Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.acn.waw.pl 03.12.10, 22:10
          W moim mieście rzadzi prezydent z PO, to katastrofa. Ulice rozkopane, inwestycje, ktore miastu nie przyniosa zadnych korzyści finansowych,wrecz przeciwnie ,bedzie trzeba cały czas do nich dopłacać,zeby utrzymać je w porzadku. Zadnych nowych miejsc pracy. Wybrali taka opcje Ci,którym spodobały sie obietnice(gruszki na wierzbie) i pomalowany bilbord. nie dajmy sie zwariować.
          • Gość: Jaś Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 03.12.10, 22:22
            do-ex częstochowianki, podaj nazwę miasta, zawsze można oskarżyć, może mieszkasz w Plecu w Bułgarii ?
    • Gość: Greenline Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty" IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 03.12.10, 16:47
      (czasami zdarza mi się czytać "Niedzielę" - jeśli już mówimy o czasopismach związanych nazwą z dniami tygodnia). Nie jestem "czerwony" (wręcz przeciwnie). Mam 3 fakultety (nie z mechaniki samochodowej, czy hydrauliki, a m.in. z politologii) i po rocznym okresie samodzielnych (wcześniej dzieląc je z koterią pana Wrony) rządów PO w tym mieście - jestem zmuszony zagłosować na "czerwonego" Matyjaszczyka, by doczekać się zmian. Mam nadzieję, że na lepsze - bo gorzej w Częstochowie to już być raczej nie może. Ponadto chcę podkreślić, że kampania samorządowa była wyjątkowo nijaka, a jedyną partią której kandydaci próbowali rozmawiać z "przeciętnymi Kowalskimi" to było SLD. Osobiście mam alergię na tę formację, ale PO mam bardziej "po dziurki w nosie". Ponadto uważam, że forumowicz "czestochowa_2" obraża wielu uczciwych ludzi. To, że pani Leszczyna nie przekonała Częstochowian do swej osoby, to już jest tylko jej problem (ewentualnie lokalnych PR-owców PO).
      • Gość: MAMIONA Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.ibd.gtsenergis.pl 03.12.10, 17:02
        WIE TO CHLOPAK I DZIEWCZYNA, ZE NIE NADAJE SIE NA PREZYDENTA LESZCZYNA

KAZDY O TYM DOBRZE WIE , ZE NA PREZYDENTA TYLKO MATYJASZCZYK NADAJE SIE

• Gość: Greenline Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 03.12.10, 17:06
          Mam nadzieję, że nie jest uwikłany w układziki ze starymi komuchami.
          • Gość: xgz Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 17:09
            PO, PiS i Wspólnota to w zasadzie to samo. SLD jako jedyne jest inne i jest nie umoczone współpraca z czarnym Prezydentem.
            • Gość: kaja Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:14
              tak właśnie widać kto mówi propagandowe hasła, a kto ma konkretny plan działaniaw tym zakresie:

[20:56:11] [20:44:37] ~annajulia: czy istnieje taka możliwośc, aby Jasna góra nie rozgłaśniała swoich mszy na całą częstochowę? w promieniu kilku dobrych kilometrów nieraz można je usłyszeć, co bardzo utrudnia życie.
              [20:57:14] IzabelaLeszczyna: Tak. Podczas jednej z ostatnich debat powiedziałam, że uważam, że Aleje powinny służyć wszystkim, także tym, którzy nie chcą w danym momencie uczestniczyć we Mszy i innych nabożeństwach.
              [20:58:06] KrzysztofMatyjaszczyk: O tym problemie trzeba rozmawiać ze wszystkimi zainteresowanymi, wychodząc z założenia "Nie rób drugiemu, co Tobie niemiłe".
          • Gość: zefir Re: To czytaj świerszczyk IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 17:20
            To się mylisz energię mają budzić chłopcy po 50 roku życia, ja na niego nie głosuję teraz oddam głos na babkę przed 50.
        • Gość: Serwacy Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:13
          a czy to ladnie dyskredytowac pania kandydatke.p.Matyjaszczyk uciekl przed debata.Rzekomo sesja miala trwac dlugo.To tez cos mowi.Brak szacunku dla wyborcow.A to ,ze jezdzi "bilobard" po miescie to przeciez kierowca ma oplacone jezdzenie .Dzisiaj nie ma nic za darmo.Mysle, ze panowie z SLD juz rzadzili za komuny i nie wiele dla tego miasta zrobiono.Dajmy szanse pani Leszczynie.
          • Gość: Atos Re: Aja tylko Poniedziałek. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 17:22
            Aja tylko Poniedziałek i dla tego Matyjaszczyk stracił mój głos, a Leszczyna zyskała.
          • Gość: Greenline Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 03.12.10, 17:22
            Przypominam, że formacja pani Leszczyny już rządziła i rządzi w tym mieście w chwili obecnej. Szansę miał pan komisarz z PO. Jakoś nic przełomowego nie pokazał. Dlaczego miałbym dawać szansę pani Leszczynie? Czy jest ona samorządowcem formatu panów Dutkiewicza, czy Szczurka? Proszę mnie (i innych) do tego przekonać. Dziękuję.
            • Gość: bartek Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:32
              PO miało rok na rządy, mieli komisarza który nie lubił być w błysku flaszy jak pan Wrona więc i zmiany nie są tak popularne. Jedną z istotnych zmian jest nawiązanie współpracy z Operatorem ARP (gdzie były prezydent potrafił wychodzić ze spotkań), przygotowanie tych terenów i podjęcie działań po sterfy specjalnej. Poza tym znaleźli inwestora na aqua park (inwestor potwierdza te wiadomość, było ostatnio na stronie UM). ale rok to strasznie mało w samorządzie, dlatego nie ma ograniczenia w kadencjach. ale ja się zastanawiam nad inna rzeczą skoro wszyscy (wszystkie partie oprócz Wspolnoty) popierały referendum i namawiały ludzi do pójścia (nawet PO które niby współpracowało z Wrona) to czemu sld po odwołaniu Wrony nie pomogło PO?czemu czekało przez rok aby moc im wrzucać? sld popierało referendum ale nic nie zrobiło, wiec teraz takie wrzucanie i mówienie o ich świetnych pomysłach jest jak lanie po szkle.
              • Gość: Greenline Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 03.12.10, 17:35
                Ja nie gloryfikuję SLD (mam na nich alergię). Proszę tylko o przekonanie mnie do pani Leszczyny.
                • Gość: Częstochowianin Re:Nie lubię oszustów. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 17:41
                  Przede wszystkim Leszczyna nie obiecuje gruszek na wierzbie, i zna realia finansowe miasta a Matyjaszczyk nie jest w stanie zrealizować swoich obietnic, z pustego i Salomon nie naleje, dla tego głosuję na Leszczynę, nie popełnię błędu z przed dwóch tygodni.
                  • Gość: bartek Re:Nie lubię oszustów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:47
                    ja nikogo nie gloryfikuje, ale mam świadomość ze polityka ta samorządowa jest inna od rządowej. gdy wybierałem na kogo glosować porównałem dwa programy, ludzi popierających dane osoby,środowisko w jakim kandydat się otacza i koalicje w sejmiku wojewódzkim. lewice tez u nas rządziła, ale lud teraz wybrał do sejmiku wojewódzkiego (chyba przez znane nazwisko) było prezydenta marasa, który tak zadluzył miasto, że nawet nie popierając wrony to trzeba uczciwie powiedzieć ze nawet on tak nie potrafił. więc jakby nie było to prawie każde z tych ugrupowań które wystawiło kandydata już rządziło :)
          • Gość: xgz Re: Nie czytuję "Czwartku", "Piątku", czy "Soboty IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 18:02
            Po diska bawić się w nic nie wnoszące dysputy - Czestochowianie i tak juz wybrali swojego prezydenta. A jest nim K. Matyjaszczyk. Żałuje tylko iż nie dali mu zarazem oparcia w wikszości w radzie miasta.
    • ele_gancki Leszczynę popiera zdegenerowana młodzież... 03.12.10, 17:37
      Leszczynę popiera zdegenerowana młodzież i ludzie intelektualnie niepoważni.Sondaż to potwierdza.5 grudnia zagłosuję na Pana Krzysztofa Matyjaszczyka.
      • Gość: Człowiek Re: Leszczynę popiera zdegenerowana młodzież... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 17:43
        Ja też zamówiłem sondaż tam mam 100% poparcia, ale głosuję na Leszczynę.
        • Gość: blady Kriss Re: Leszczynę popiera zdegenerowana młodzież... IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 17:46
          Czyżby Ci obiecała koguta i butelkę czystej, że tak publicznie obnażasz się z popraciem dla niej? ;-)
          • Gość: cxc cała prawda ;) IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 18:03
            Kilka faktów z politycznej kuchni:
            1. Poniedziałek miał początkowo promować ludzi związanych z ubiegłorocznym referendum. Rzeczywistość okazała się inna - chłopcy niedogadani się między sobą i gazeta ruszyła ale bez opcji politycznej. Nie jest tajemnica że kasę na gazetę wyłozyli Pan D i Pan K. Obaj niestety nie mieli i nie mają kompletnie zielonego pojęcia o polityce i z gazety która miała szanse stać sie ciekawym medium stała się gadzinówką w najgorszym wydaniu.
            2. Na przełomie maja i czerwca chłopcy z Poniedziałku szukali poparcia u Wszystkich ( z wyłączeniem Wspólnoty ) partii politycznych w mieście. Nie dogadali się z PiS i PO i co ciekawe z z PSL i SLD. Nikt ich nie traktował poważnie ale "nie wyrzucił ich za drzwi" Pan M i dlatego zobowiązali się poprzeć Pana M w wyborach na prezydenta. Sami natomiast mieli stworzyć komitet wyborczy do rady miasta - Młoda Częstochowa ( brak poparcia i kadr zmusił Poniedziałek do poddania się i skierowania całej pary na wybory prezydenckie )
            3. Na pewno Pan K ma swoje za kołnierzem ale poparcie Poniedziałku nie jest mu obecnie potrzebne. Gazeta kojarzona z bardzo niskim lotami oraz kilkoma "chłopakami" z miasta jest obciążeniem. Mało tego chłopcy myślą że po wygranych wyborach dostaną "posady" w UM. Panu M nawet się nie śni obdarowywać chłopaków prezentami i wie doskonale że od 7 grudnia Poniedziałek będzie zbierał podpisy pod ewentualne referendum.

Moi drodzy - jak pokazały taśmy Pani Begger czy ostanie hity senatora z PO -
            POLITYKA TO NIE FAKTY/WIADOMOŚCI/WYDARZENIA
            POLITYKA TO MY NA TYM WYSYPISKU

Pozdrawiam ;)
            • Gość: abc hehehe IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 19:56
              ciekawe skad te informacje...
      • Gość: młodzież Re: Leszczynę popiera zdegenerowana młodzież... IP: *.realestate.net.pl 05.12.10, 22:24
        Ja też na Matyjaszczyka a zaliczam sie do zdegenerowanej młodzieży pajacu.
    • jdm2010 Krzysztof 03.12.10, 19:24
      oczyść stajnię...Częstochowa....puste instytucje kultury...dyrektorzy i naczelnicy bez pojęcia to bogowie (...)...wszystkie inne i konduktorownia ciemna i głucha ani widu ani słychu ...
      nie słyszałem nic o dochodzie z aukcji...
      sakrum, sakrum plebs na kolana a my za kieszeń
    • adam_sky Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszczyk... 03.12.10, 21:07
      a ja wam powiem tak....
      jesli chodzi o polityke ogolnopolska to platforma jako partia jest ok.
      ale w czestochowie zbawieniem jest lewica, a jako kandydat na prezydenta matyjaszczyk
      • Gość: a Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.alfanet24.pl 03.12.10, 21:26
        Mówicie, że Kurpios był zły, że przez rok nic nie zrobił. Ale weż pod uwage, iż rok to za mało dla nowych zmian, których wszyscy oczekiwali. Nawet sam Wrona powiedział kiedyś, że jak przyszedł to 2 lata to było "rozeznanie" terenu, co się zastało po rządach SLD, nie da sie z dnia na dzień ogarnąć wszystkich spraw, nawet jak funkcjonowąło sie np. w radzie miasta, to i tak nie ma radny dostepu do wszytskiego.
      • Gość: REALista Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:17
        Ide na wybory bo:
        Juz widze jak budzi sie Czestochowa.
        Jak powsataja nowe miejsca pracy.
        Jak mlodym ludziom otwieraja sie perspektywy rozwoju.
        Jak nie ma kolesiostwa i ukladow wsrod rzadzacych.
        Jak wspaniale rozkwita nasze miasto.
        Jak swietnie kwitnie handel i uslugi.
        Jak rozwija sie nasz region przemyslowy.

• Gość: lodzia Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:38
          Tak głosujcie na Matyjaszczyka. Za niego przybędą miejsca pracy 1000 co ja pisze 10.000 miejsc pracy wszystkim będzie się życ lepiej no będzie nam jak w raju - czerwonym. Panie MAtyjaszczyk oszczęć ludziom te słowa
          • Gość: blondyn Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:40
            Mam ryżego szwagra strasznie wredny jegomość.
            • Gość: Edward O. Pani Izo przepraszam za SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:54
              Pani Izo ja głosuje na pana Matyjaszczyka, ale współczuję pani to co z panią zrobiła gazeta Poniedziełek. To najgorsza gazeta jaką miałem w rekach i dziwię sie, że pan Matyjaszczyk pozwalał się tak promowac w tej gazecie. Ale zdaje się, że obsrywanie pani tylko nie tylko zasługa kilku ludzi mieniących się redaktorami ale ktos za tym chodził z SLD. To czuc nas odległość. Czasami wstyd mi, że mieszkam w Częstochowie
    • adam_sky Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszczyk... 03.12.10, 21:35

Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszczyk górą
    • puszek49 Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszczyk... 03.12.10, 21:42
      Gdzie jest Gienek emeryt. Zaspał? Bez niego ta dyskusja nie ma sensu.
    • Gość: abc Re: Przedwyborczy sondaż dla "Gazety": Matyjaszcz IP: *.netcominternet.pl 03.12.10, 22:11
      > Jak wynika z artykułu, duże poparcie ma w szeregach ludzi, którzy skończyli zaw
      > odówkę, a powszechnie wiadomo, że mechanik samochodowy, elektryk czy hydraulik
      > (z całym szacunkiem dla tych rzemieślników) nie jest do końca tak zorientowany
      > w sprawach administracyjnych miasta, jak np. nauczyciel, czy inzynier.

Jako nauczyciel i inzynier twierdze, ze jestem zorientowany w sprawach miasta i dlatego na Leszczyne nie zaglosuje. Dodam, ze znam tylko 1 (slownie jednego) nauczyciela, ktory na Leszczyne zaglosuje. Bo jest w PO.

Płytka ta Twoja analiza, oj płytka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka