medalik01 10.12.10, 08:44 Witam i proszę o pomoc. Mam problem z diagnostyka silnika 2.0ITD z pompą VP30. Byłem w kilku miejscach, bez powodzenia. Proszę o namiar na speca od diesla. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x6 Re: Spec od diesli. IP: *.realestate.net.pl 10.12.10, 16:26 My nasze firmowe diesle serwisujemy u Anioła w Boschu na Lwowskiej. Na "zadupiu" ale fachowiec dobry. Najtańszy oczywiście nie jest ale jak się ma diesla to niestety trzeba się liczyć z kosztami. Prywatnie pompę regenerowałem w Woźnikach u p. Mazanka. Tez bardzo chwalony w środowisku "klekotów". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdu erdu Re: Spec od diesli. IP: 195.205.171.* 11.12.10, 00:11 sr*j na tych wszystkich "pseudospeców" z czewki. Jedź do Olka Mazanka do Kalet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Spec od diesli. IP: *.alfanet24.pl 12.12.10, 20:31 Gdzie tankować dobry disel na duże mrozy ? Mój znajomy lał na markowej stcji niby zimowe ( świadectw jakosci nie pokazali ) i parafina wytrąciła sie przy - 15 , auto stanęło i kilka stówek mniej w portfelu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diesell Re: Spec od diesli. IP: 188.33.86.* 13.12.10, 00:15 takze polecam w Woźnikach Mazanka. w czewie pseudo spece robili mi samochod 3 tyg. i nic a dodatkowe koszty jedynie z tego. Mazanek moze nie robi od zaraz bo ma tak duzo samocodow, ale robi do konca , a to ze tyle ludzi to swiadczy chyba o czyms. Zdecydowanie odradzam magikow z www.elektronika-samochodowa.eu = mirowska i warsztat kolo huty starej b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: Spec od diesli. IP: 195.242.91.* 13.12.10, 14:00 Anioł na Lisincu przy ul. Lwowskiej bądź też na Lisincu na ul. Wręczyckiej u Wilka Odpowiedz Link Zgłoś