Dodaj do ulubionych

Botox zmarszczki Częstochowa

12.12.10, 17:41
Witam
Chcialabym zlikwidować kilka zmarszczek. Myślę o Botoxie lub wypelniaczu zmarszczek o nazwie
Suvgiderm. Może ktoś korzystał z tego rodzaju zabiegów w Częstochowie i może polecić konkretny gabinet i lekarza, który wykonywał zabieg. Chętnie przeczytam o doświadczeniach z tego rodzaju zabiegów.
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosita213 Re: Botox zmarszczki Częstochowa 12.12.10, 18:19
      witam, nie wiem jakiej głębokości ma Pani zmarszczki i jaką ilość, jeśli jest ich nia za dużo to zdecydowanie lepsze są różnego rodzaju wypałaniacze, np kwas hialuronowy. wypałniacze są bezpieczniejsze niż botox. wspomniała Pani o Suvgiderm, jest to gama produktów na bazie właśnie kwasu hialuronowego. będzie zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż botox, chociaż jak wcześniej wspomniałam w zależności od problemu. ważne jest też że kwas działa parę miesięcy ok pół roku, botox natomiast ok rok, no i ważna jest też cena - botox będzie droższym zabiegiem. proszę poczytać również o RYSTELINE. w przyszły weekend będę sie widziała ze znajomymi które zrobiły sobie niedawno botox w czewie, podpytam i napiszę. pozdrawiam :)
      • Gość: dunka Re: Botox zmarszczki Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:56
        Polecam te zabiegi skonsultować z lekarzami np z laser-medu Pow3/41 mają stronkę z której wiele się dowiesz o samym zabiegu www.laser-med.pl Polecam pa.
    • Gość: Anna Re: Botox zmarszczki Częstochowa IP: *.netcominternet.pl 13.12.10, 20:56
      Ja robiłam u dr Ilony Wnuk i jestem bardzo zadowolona
    • Gość: Ania Re: Botox zmarszczki Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.katowice.agora.pl 14.12.10, 22:02
      W Solmedzie wykonują takie usługi
    • jankorel Re: Botox zmarszczki Częstochowa 12.01.11, 17:44
      dobry jest widerkiewicz ale to w wawie
    • Gość: Matylda Re: Botox zmarszczki Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 15:52
      Polecam gabinet dr Kingi Nicer, Częstochowa ul. Dekabrystów. Korzystam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Efekty wszelkich zabiegów są bardzo naturalne. A o to tu m.in. chodzi by nie przesadzić i nie szokować drastycznymi zmianami i sztucznością. Polecam.
    • Gość: mariusz Re: Botox zmarszczki Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 11:59
      A ja polecam dr Tomala z Beauty Club Lemone z Okólnej, która zajmuje się tematem od wielu lat i ma największe wyczucie, aby nie przesadzić z ilością materiału. www.lemone.pl Bez naciągania i dorabiania ideologii!
      • Gość: Moe Esteticmed dr Bieńkowski IP: *.96.243.89.tvksmp.pl 14.08.13, 20:23
        A ja natomiast jestem ciekawa opinii na temat częstochowskiego Esteticmed i poziomu zadowolenia z tego typu zabiegów u Pana dra Bieńkowskiego.

• Gość: Krystyna Re: Esteticmed dr Bieńkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 11:44
          dr Bieńkowski niestety raz jest, raz go nie ma i skoncentrował się chyba całkowicie już na swojej klinice w Bydgoszczy, zatem odradzam
          • magda.wellman Re: Esteticmed dr Bieńkowski 10.06.14, 02:02
            Byłam niedawno w częstochowskim esteticmed właśnie u dr bieńkowskiego na zabiegu ulthery. Efekt był naprawdę wart swej ceny (niemałej-ale na szczęscie trafiłam na wiosenną promocję). Pan Bienkowski jest rzeczywiście bardzo obleganym lekarzem, ale to chyba tylko dowodzi jego skuteczności. Pozdrawiam
    • herme.negilda Re: Botox zmarszczki Częstochowa 16.08.13, 10:54
      W tej chwili mogę Ci polecić usługi dr Jarka
      z kliniki Bellazone
      zerknij na zabiegi jakie wykonują: bellazone.pl/zmarszczki.html

oraz na pozostałe usługi bellazone.pl - fajnie jest to opisane.

Doktor zawsze ze mną rozmawia przed wybraniem zabiegu i wyjaśnia możliwości oraz jaki będzie efekt i na jak długo.

No i widać, że mocna inwestuje w najnowszy sprzęt. Chyba jedyny gabinet z takimi laserami.
      • spawatcher Re: Botox zmarszczki Częstochowa 29.08.13, 11:01
        z tymi laserami, to drobna przesada, bo są miejsca lepsze, poza tym nie wystarczy się nimi obstawić w gabinecie, akurat przy Botoxie najważniejsze są umiejętności lekarza, a nie sprzętu, na którym pracuje przyuczona osoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka