xxo 18.12.10, 09:46 Miasto mamy w tym roku wyjatkowo skromnie udekorowane, wiec dobrze sie stalo ze JG cos dolozyla od siebie i wyszla poza mury klasztoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 18:08 gdzie był zwiastun radości w latach poprzednich? Odpowiedz Link Zgłoś
xxo Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici 18.12.10, 19:33 Dawniej wszystko ograniczalo sie do wnetrza klasztoru. Dobrze ze wyszli na zewntarz - na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici 19.12.10, 00:25 Dwa razy x i raz jedno zero .Czy ja mogę się dołożyć z ryjem .Spadaj dziadu.\\\\\sorry że tak ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici 19.12.10, 01:24 the-only-bodzio napisał: > Dwa razy x i raz jedno zero .Czy ja mogę się dołożyć z ryjem .Spadaj dziadu.\\ > \\\sorry że tak ostro. Pomyliles watki. Pomocy szukaj na forum Medycyna w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici 19.12.10, 01:29 Moje natchnienie duszy się pojawiło.Witam i o zdrowie nie pytam.Zrozum skarbie ,że mam w rodzinie ,panią neurolog.Jestem zaspokojony. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici 19.12.10, 14:42 the-only-bodzio napisał: > Moje natchnienie duszy się pojawiło.Witam i o zdrowie nie pytam.Zrozum skarbie > ,że mam w rodzinie ,panią neurolog.Jestem zaspokojony. budowniczy bluzgasz po wątkach dotyczących kleru jak prawdziwy krzyżowiec, albo raczej krzyżak! Nie rozumiesz o co chodzi, a bluzgasz na prawo i lewo! Słuszne jest w twoim poście tylko to, ze jesteś świnia i masz ryja. Co zaś tyczy się pomocy medycznej to nie neurolog może ci pomóc. Gdybyś był tak dobry i pozwolił otworzyć czaszkę tej pani z rodziny, to mogłaby przypuszczalnie zostać światowej sławy odkrywcą! Świński lub małpi mózg w ludzkiej czaszce! Udowodniłbyś wszystkim wtedy, że jednak ewolucja wg. Darwina to prawda, a ty jesteś jej brakującym ogniwem. Zachęcam poddaj się zabiegowi. Częstochowska medycyna będzie sławna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański bodzio IP: *.apus-net.pl 19.12.10, 14:48 .....coś cienka ta rodzinna neurolog, albo Tobie potrzebny inny specjalista. Oddział zamknięty może jeszcze nie, ale warto się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: bodzio 19.12.10, 17:11 niewidoczański wołków z tobą nie pasałem.Filozofie od miejskich wyborów.Wiesz dlaczego Komorowski pchał się na urząd prezydenta ,by mieć ochronę boru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jasna Góra. Świąteczne drzewko całe w błękici IP: *.icis.pcz.pl 19.12.10, 12:36 Dziadowskie porównania jakoś nikomu jeszcze nie wyszly na zdrowie - ostatnio mielismy kolejny przyklad :) Odpowiedz Link Zgłoś