slawek123456 20.01.11, 17:55 Pilne proszę ,kamień w nerce ,ostre bóle,gdzie rozbijają Częstochowa ,Śląsk inne ,proszę namiary ,szpitale i inne ,NFZ,prywatne gabinety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: Rozbijanie kamieni nerkowych 21.01.11, 06:39 W każdym szpitalu posiadającym oddział urologiczny tą sprawę załatwią. Czy natychmiast, - aaa! to już zupełnie inna sprawa. Osobiście współczuję. Podejrzewam, że prywatna usluga bardzo przyspieszy sprawę. Niestety. Zorientuj się jednak, czy jakiś prywatny gabinet nie ma podpisanej umowy na tego typu zabiegi z NFZ. Wtedy może być taniej. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padre Re: Rozbijanie kamieni nerkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 08:21 Byłem na Urologii na Zawodziu i pokierowali mnie na zabieg rozbicia do szpitala przy ul.Roosvelta w Kędzierzynie Koźlu! Zabieg w pełni refundowany z NFZ,tylko musisz mieć skierowanie od lekarza(najlepiej rodzinnego) Mają naprawdę świetny sprzęt i obsługę!!! Zabieg trwa ponad 30 min.Polecam!!!! Odradzam Katowice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś chory Re: Rozbijanie kamieni nerkowych IP: 212.87.237.* 21.01.11, 08:50 Proponuję dra Bryca, świetny fachowiec. Da skierowanie do Kędzierzyna Kozle. Też tak miałem i jest ok. Obsługa w Kędzierzynie bardzo dobra, kamień rozbili na piasek. Życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flfk Re: Rozbijanie kamieni nerkowych IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 12:08 Także polecam Kedzierzyn Koźle , 100 % profesjonalizm i bez łaski jak np. wspomniany pan Bryc ( kawał ..... wiecie czego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Rozbijanie kamieni nerkowych IP: *.pl 21.01.11, 13:19 Jeden z najlepszych sprzętów mają w Chorzowskim szpitalu urologicznym, prywatnie koszt ok. 1000 zł., ja zrobiłam to tak, że dostałam skierowanie na NFZ od lekarza, który leczy mnie prywatnie. Tylko kolejki długie niestety, fakt faktem mi udało sie szybko to załatwić dzięki mojemu lekarzowi, który wziął mnie do siebie do szpitala na śląsk i zawieźli mnie tam w ramach hospitalizacji. Jestem bardzo zadowolona, bo kamień rozbił się natychmiast. Rozbijał radiolog Konstanty Martynow i robił to naprawdę z wyczuciem, a jak trzeba było to podał fajny środek przeciwólowy, odleciałam i bólu nie czułam. Ze stwojego doświadczenia nie polecam Szpitala w Katowicach, sprzęt słabiutki, co czuć podczas rozbijania, gdyż ani troszeczkę nie zabolało, no i efektu żadnego nie było. No i ja naszych częstochowskich specjalistów również nie polecam, bo dzięki nim dostałam tylko dużego zakażenia, a "leczyli" mnie tylko furaginą i ketonalem. Odpowiedz Link Zgłoś