Dodaj do ulubionych

Śmierć przy ul. Wręczyckiej

• alkoholik0 Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 24.01.11, 23:33
      czytam to wszystko i szlag mnie trafia jak można pisać takie bzdury/nie znałem go zbyt dobrze tylko z widzenia/miał trudny charakter /ale czy to ważne czy był z czestochowy czy z innej wichury/tak czestochowa to tez wiocha z jedną aleją /rodzice rozpaczają jedni i drudzy /możliwe ze człowiek myśli inaczej gdy mu sie coś takiego przytrafi/ale można sobie odpuscic chodzby przez pare dni i tak nie odwróci sie tego wszystkiego/widocznie krzysztof O.znalazł swoje przeznaczenie/
      • Gość: Ewa M Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: 195.205.171.* 25.03.11, 11:40
        Nie,Krzysiu nie miał wcale ciężkiego charakteru wcale go nie znałeś !!!!!!!!!!!!!!
    • pchellkaaa Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 25.01.11, 00:47
      Ważne są te dni których jeszcze nie znamy..
      Współczuje rodzicom,rodzeństwu !! ;([*]
      .... nie przywrócimy życia Krzyśkowi O.,to mogła być każda osoba która czyta to forum..:/więc panujmy nad słowami..jedno mamy życie..trzeba cieszyć się z każdego dnia bo nie wiadomo jaki los nam jest pisany,...
      • Gość: Krzysiek do zanzbiraja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 16:15
        Ty wstretny chamie jak mozesz ublizac ludziom -cz to jakas roznica czy sa z Klobucka ,czy z Czestochowy .Wlasnie pokazales swoje chamstwo ze jestes z czestochowy ,ja tez jestem z Czestochowy i uwazam ze nie wolno ublizac nikomu kazdy jest czlowiekiem-A TY JESTES CHAMEM GBUREM I Z CIEBIE JEST KAWAL CH>>A-ty zaj.....t czestochowianinie.
        • Gość: gość Re: do zanzbiraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:40
          A do kogo ty bydlaczku to piszesz?
    • Gość: Henio Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 17:51
      Mam w tej chwili 24 lata 2 lata temu zrobiłem prawko i kupiłem samochód; a zmierzam do tego że przez takich baranowatych pseudo rajdowców płace OC o 10 razy większe niż powinienem!!!
      I gdzie tu uczciwość? ALE nie ma to jak posiadać Bardzo Małego W...a:)
      • Gość: egon Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: 195.205.171.* 25.01.11, 20:56
        Tak się składa że byłem świadkiem wyczynów Pana C. z Nowej Szarlejki.I nie dziwię się że tak to sie skończylo. Szkoda tylko pasażera ,rodziny i przyjacioł chłopaka który zginoł oraz żony i dzieci pana C.
        • looooooook Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej 25.01.11, 21:42
          Ja też byłem świadkiem jego "wyczynów" jak to nazywasz.
          wiele razy jeździłem z nim autem i jakoś nigdy się nie bałem jeździć bo nie robił żadnych głupot na drodze. A to że czasem palił gumę swoim autem nie oznacza że coś się jakoś miało skończyć!
          Widziałem wielu idiotów za kółkiem ale Jego nie uważam za złego kierowcę.
          • Gość: egon Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: 195.205.171.* 25.01.11, 22:11
            Może i tak to odbierasz ale przyznasz że droga publiczna nie jest miejscem do palenia gumy a tak często bywało.Jesli ma się taki styl ruszania to pewnie i dalsza jazda nie była w ramach przepisów.Poza tym o 6-tej rano ciężko jest na prostej drodze sciąć betonowy słup jadąc 50 km/h. Ale to wszystko oceni policja, prokuratura i sąd.
            • looooooook Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej 25.01.11, 23:03
              nie jest odpowiednim miejscem do palenia gumy
              nie jest też odpowiednim miejscem do przekraczania prędkości, wymuszania pierwszeństwa, przejeżdżania na czerwonym i można by jeszcze długo wymieniać.
              Wiem jakie warunki były na drodze w niedzielę nad ranem co najmniej fatalne więc i przy 50 można by uderzyć w cokolwiek. Nie było Cię tam nie widziałeś jak do tego wypadku doszło jak i z resztą nie było innych osób z tego forum tych k.... oratorów mądrości uprzejmości i inteligencji...
              Ostatnie zdanie które napisałeś jest prawidłowe.
              A już najbardziej mnie śmieszą te teksty że kierowca tego auta to SKL
              Nowa Szarlejka po prawej blachy SKL Nowa Gorzelnia po lewej blachy SCZ
              czyli z waszych super mądrych przemyśleń wychodzi jeden ku... wniosek że Ci po prawej jeździć nie potrafią a Ci po lewej już potrafią.
              zasrane trole internetowe...
    • Gość: asd Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 13:52
      noi kit z nim. Zginął debil i dobrze.BMW - bolid młodzieży wiejskiej.Bujają się tymi złomami tak jakby jeździli conajmniej furą za 300 tysiecy.Jednego debila mniej.
      • Gość: czlowiek lisinca Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 14:38
        sam jestes debilu czlowieku !!!! jak ty tak mozesz napisac o osobie ktora zginela nie ze swojej winy a szalony SKL lezy w szpitalu z polamanymi rzebrami miednica reka a nasz Krzysiek juz nigdy nie wstanie ! [*] Idioto ! Ciebie by nie bylo szkoda!! PIER***NIJ SIE W LEB GLABIE !
        • Gość: aff Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 15:37
          Wiem że on był pojebanym ku... szpanerem i ch... mu w dupe.Zgodze się tylko z jednym że SKL owcy to popie...ńcy do potęgi.I odpie...sie buraku ku... człowieku lisińca.wsi chyba ku... a nie lisińca
          • Gość: ooo KIEDY pogrzeb? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:53
            Kiedy jest pogrzeb tego chłopaczka i który cmentarz (dzień,godzina)?
            a po 2 to nie prowadził pan C. tylko ktoś inny i bardzo dobrze :).
            • Gość: zła Re: KIEDY pogrzeb? IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 16:48
              pogrzeb jest jutro o 14 w kościele przy ul. Wręczyckiej...
              Mam nadzieje ze wszystkich którzy źle piszą na temat Krzyśka i kierowcy spotka to samo... bo poprostu serca i uczuć nie macie... a o wyobraźni nie wspomne, bo ktoś kto pisze takie żeczy jest kawałem skur***na i będe sie modlić żeby takich jak Wy sprzątali z ulicy!!!
              • lenka_net Re: KIEDY pogrzeb? 26.01.11, 17:05
                popieram "człowieka z lisińca" nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest tragedia dla bliskich bo was nie dotkneło takie coś, piszecie takie bzdury że to się w głowie nie mieści... zginela niewinna osoba która była wspaniałym człowiekiem, i zbędne sa komentarze typu bolin młodzieży wiejskiej, każdy ma swoje pasje i marzenia i nikt nie ma prawa ich odbierać. Jedni lubią BMW inni audi, volkswageny i to nie ma żadnego znaczenia co to było za auto, bo nawet doświadczony kierowca z wyobraźnią mógł tak skończyc. To sa tylko maszyny a dam sobie rękę uciąć że każdy z was nie raz przycisnął w gaz i się popisywał. A wypisując swoje ekstra opinie na temat tego wypadku pokazujecie jaka wam słoma z butów wystaje!!! zero taktu i uczuć!!! wielcy znawcy a w du**e byli i gówn* widzieli ale się mądrują !
                • Gość: rotflmao Re: KIEDY pogrzeb? IP: *.prenet.pl 28.01.11, 19:49
                  tak, ciskamy po gazie podczas gołoledzi i jeździmy ponad 100km/h
          • Gość: Celina Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 14:03
            Czy Ty człowieku masz dobrze w głowie mówisz tak o osobie która zgineła w tragicznym wypadku! Był jaki był, ale każdemu należy się szacunek po śmierci, a szczególnie gdy zgineła w takich okolicznościach ! Jak masz tu tak pisać to lepiej nic nie pisz ! Dzisiaj jego rodzice przeżywają wielka rozpacz bo już Go nigdy nie zobaczą jednego ze swoich dzieci, będą Go tylko odwiedzać na cmentarzu. To chyba jest zbyt wielka tragedia na Twój mały mózg. Nie przeżyłeś nigdy w swojej rodzinie takiej tragedii i dlatego tak się wypowiadasz. Nie będę Ci życzyła źle a wręcz przeciwnie żeby Twojej rodziny nigdy taka tragedia nie dotknęła bo to jest naprawdę straszne ! Zastanów się co mówisz następnym co mówisz !
            P.S. ta osoba co pisała o tych częściach naprawdę ma niepoukładane w głowie z tego auta nic nie zostało a ten o częściach pisze ;/
            Łukasz ma połamane żebra, rękę, miednice stan stabilny. Tyle wiem na jego temat. Podobnież nie byli trzeźwi ale tego pewna nie jestem. I prowadził właśnie Łukasz. Jeszcze mu nie powiedzieli, że Krzysiek nie żyje.
            • lenka_net Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej 27.01.11, 21:23
              Był jaki był ale napewno bylo mu miło tam z góry że tyle osób było go porzegnać... bo na prawde na pogrzebie bylo dużo osob...

Ten co wyskoczyl z częsciami to ma chyba nie równo pod sufitem...

P.S wie ktoś z której strony oni jechali ? bo nie mieści mi się to w głowie jak można skosić taki słup.. ;/
            • Gość: bee Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 09:14
              to niech mu lepiej powiedza... bo sie zdziwi jak wprost ze szpitala wezma go do wiezienia za spowodowanie wypadku pod wplywem alkoholu i to ze skutkiem smiertelnym
      • Gość: do smiecia ''asd'' Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 14:46
        zginal dobry chlopak, szkoda goscia. a taka ku..wa jak ty chodzi i zyje. wypisujac takie rzeczy ewidentnie nie uzywasz mozgu, dlatego jestes dla mnie bezmozgiem, zjeb...., cwe..l...em, chamem, prostakiem, wiesniakiem a przedewszystkim mega debilem, szkoda ze nie wiem kim jestes, gdyz szykowal by ci sie wp......
        • Gość: DM Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.sd.sd.cox.net 31.01.11, 15:25
          no pedarasto wiejski, jak jesteś taki mądry to zapraszam : Dariusz Maciończyk King
    • mdeska Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 26.01.11, 22:16
      Gdy to się stało w sobotę w moim domu rozległ się straszliwy huk (mieszkam dwie ulice dalej) i było widno jak w sylwestra, przez chwilę pomyślałem że z petard ktoś strzela, dopiero później usłyszałem syreny.
      • Gość: zx Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: 195.242.91.* 28.01.11, 18:35
        Mieszkam od tego miejsca ok. 300m i moge tylko potwierdzic. Cóż za ogromna prędkośc musiała byc.
    • slavi690 Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 27.01.11, 12:06
      Jeśli jest ktoś bardziej w temacie i wie czy Łukasz na pewno prowadził, czy byli trzeźwi, czemu wjechali w ten słup i z której strony jechali, stan Łukasza itp. rzetelne informacje to prosił bym o nie.
      Dla bliskich Krzysia szczere wyrazy współczucia....
      • Gość: szkoda słupa Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 12:15
        życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia!, niech żyje ze świadomością, że zabił człowieka!, a nie przepraszam to złe warunki pogodowe i słup który nagle wyskoczył są winne.....
      • l-side Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc 29.01.11, 12:16
        Tak napewno on prowadził, trzezwy nie był, jechał od strony Wręczycy.
    • l-side Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 29.01.11, 12:13
      Pana który był zainteresowany częściami, zapraszam na Lisiniec, ponieważ widze że naprawde Panu bardzo są potrzebne "części zamienne" . Trzymaj się Krzysiu , zawsze będziemy o Tobie pamiętać [*] :(
      • Gość: aassssik Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 00:36
        jak nazywał się ten chłopak który zginął w tym wypadku
      • Gość: Ewa M Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: 195.205.171.* 25.03.11, 11:17
        zawsze[*]
    • sportowiec-2 Czy to ten 30.01.11, 10:46
      czy to tenŁukasz który mieszka w tym drugim domku jadąć od czewy w szarlejce i który kiedyś jeżdził cinkusiem jak to ten to sam osobiście widziałem co wyprawiał za kółkiem tego cinkusia nie mówiąc o tym że po spozyciu piwka pod sklepem na starej gorzelni wsiadał za kółko iprowadził swój seledynowy bolid widać na każdego przyjdzie czas
      • Gość: Gość2 Re: Czy to ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 14:59
        nie to nie ten Łukasz tylko koleś mieszkający kilka domów dalej , zbieżność imion i nazwisk
    • amkpj Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyckiej 01.02.11, 09:13
      Łukasz jeśli czytasz to forum to wiedz że czasu nie da się cofnąć i co się stało już tak zostanie!
      Z pewnością Ci ciężko i nikt w to nie wątpi!
      Przykro mi z całej zaistniałej sytuacji-wiedz że nawet ze swoimi błędami człowiek musi żyć dalej!
      Całą opokę masz teraz w swojej rodzinie i to ona musi być dla Ciebie najważniejsza na pewno cie wspiera i wspierać będzie ponad wszystko! Trzymaj się i zdrowiej i wiedz że masz jeszcze prawdziwych przyjaciół którzy nie osądzają!
      Pozdrawiam!
      • Gość: ela Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 09:25
        Gratulacja za taki wpis.Powinniście ufundować mu jeszcze nagrodę za zabicie człowieka w stanie nietrzeźwym.Jazda po pijaku pwinna być karana ,a zabicie człowieka - kilkanaście lat spędzonych w odosobnieniu.
        • Gość: amkpj Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.juranet.eu 01.02.11, 11:22
          A uważasz że nie zostanie ukarany!
          Bo ja w to nie wątpię!
          • Gość: ela Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 14:10
            Mam nadzieją,że kara bedzie surowa,adekwatna do czynu jakiego się dopuścił.
        • Gość: szczygulec Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 22:44
          kto Wam dał prawo osądzania innych? dlaczego zakładacie z góry że był pijany?
          • Gość: Tomi Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:00
            z tego co wiem to oboje byli pijani, wiec kierowca winny ,że jechał pod wpływem alko a pasażer ,że się na to zgodził.Podobno oboje mieli po 2,5promila.
            • Gość: szczygulec Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 00:32
              a skąd to wiesz może to wszystko kłamstwa najlepiej wie policja i rodzina
              • Gość: z ul. Wręczyckiej Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 15:50
                Prawda jest taka, że nie jest istotne czy to dzień, czy noc, czy lato, czy zima i również czy to BMW czy Audi, Fiat czy ciężarówa. Bardzo wiele samochodów ciśnie po wręczyckiej ile się da. Mieszkam przy Wręczyckiej i niestety muszę stwierdzić że kierowcy nie myślą. Widzą prostą drogę to dają gaz do dechy i wyłącza im się mózg. To nie pierwszy i na pewno nie ostatni śmiertelny wypadek na tej ulicy. Bardzo dobrze by zrobiły ograniczniki prędkości.
                • Gość: Ewa M Re: Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: 195.205.171.* 25.03.11, 11:14
                  Tyko że to nie tak,im zajechał drogę debil który wyjechał z Dobrzyńskiej i uciekł nie wzywając pomocy - moim zdaniem skazując niewinną osobę na na śmierć bo w takim ciężkim wypadku liczą się minuty a nawet sekundy !!!!!!!!!!!!!!!!!(Dla mnie to morderca-bo doprowadził do wypadku i ani pogotowia nie wezwał!!!!!!!)
                  • Gość: massa Pasażer bmw zginął w wypadku przy ul. Wręczyc IP: *.static.reseler.com 25.03.11, 15:18
                    Jak się zapier-dala 150km/h i więcej w dodatku w miescie, to trzeba się liczyc, ze ktos moze wyjechac nawet z podporządkowanej. Gdyby dostosowali prędkosc do przepisowych 60km/h to do tragedii by nie doszło.
    • Gość: Ewa M Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: 195.205.171.* 25.03.11, 11:05
      Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje !!!!!!!!!
      Puknij się w ten pusty łeb !!!!!!!!!!
      • Gość: marian Re: Śmierć przy ul. Wręczyckiej IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 18:30
        Nie obrażaj nikogo na forum wiadomo że będziesz bronić swojego brata ale o winie zdecyduje Sąd nie ty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka