Dodaj do ulubionych

Zablokowane aleje???

IP: *.rev.inds.pl 12.02.11, 17:33
Pomyśl o ludziach co tam maja sklepy. Pomyśl o ludziach co nie maja czasu na spacery a czasem trzeba cos w miescie zalatwic. Pomysl o tym gdzie bedziesz parkowal? Jak dojedziesz do centrum? Nie dojedziesz!!!!! Częstochowa to nie Moskwa nie potrzeba nam placu defiladowego!! Częstochowa to nie sopot czy warszawa!! Ja chce spokojnie tu zyc i zarabiac na zycie nie spacerujac tylko!!!! Czy park pod jasna gora nie starcza dla odpoczynku czy spaceru?? I jak zamkną aleje to co ty będziesz tam robic mi to utrudni zycie wiec nie rozumiem czemu mi wladze utrudniaja i tak ciezką krwawice ??? NIe lepiej było by zainwestować pieniądze w drogi zebym nie musial co kilka miesiecy wymieniac cos w samochodzie??? Co za ludzie co za kraj trzeba sie z tad zawijać za granice !!!! Jak będę chciał metropolie to zamieszkam w warszawie chciałem żyć spokojnie to zamiast robić te zjeba... drogi po których i tak ciężko jeździć to oni jeszcze aleje zablokują!!! Brak mi słów. Na głupotę ludzi tu mieszkających!!! Ale jest jeden pozytyw przynajmniej na robotach zarobią miliony firmy wykonawcze i inni urzednicy. Tyle milionów to każdy sie nachapie!!! Szkoda ze to wam nie daje do myślenia puk puk dla kazdego w glowe!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gil Re: Zablokowane aleje??? IP: *.rev.inds.pl 12.02.11, 17:38
      Przepraszam za błędy ale chyba kazdy zrozumie oco chodzi!
    • Gość: aaaa Re: Zablokowane aleje??? IP: *.146.74.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.11, 22:40
      kiedy i gdzie
      • Gość: bbb Re: Zablokowane aleje??? IP: *.158.217.247.pat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 17:03
        dlaczego ???
        • Gość: ada Re: Zablokowane aleje??? IP: *.180.223.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.11, 21:33
          jak długo !!!!!!
          • Gość: ya Re: Zablokowane aleje??? IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 21:14
            kiedy się to skończy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka