czesiek.z.bleszna 03.05.11, 22:07 do Jerzego Urbana? Czy to nie jest język nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczor Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 23:40 PIS to chamstwo, bolszewia najniższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po 04.05.11, 14:48 A nie mógł byś jaśniej, o co Ci chodzi ?! Czy tylko tak sobie plumkasz po klawiaturze ?! Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiek.z.bleszna Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po 05.05.11, 21:32 Donald Tusk w roku 2007: Rządzący mówią z taką samą butą, jak komunistyczni ministrowie. Mówią, że jest świetnie, że są zadowoleni ze swojej dwuletniej pracy. Kiedy widzę premiera mówiącego te słowa, to jakbym widział Jerzego Urbana w 1981 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 11:40 a ja wolę| Urbana od tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 22:51 Niepodległej Polski? Proszę Cię... Widać propaganda działa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: jak można przyrównać premiera niepodległej Po 06.05.11, 09:23 I co ?! - drogi czesławie z Błeszna: Nie miał przypadkiem Urban racji, - stwierdzając, że rząd się zawsze wyżywi ?! A Ty myślałeś, - ciężki naiwniaku, - że jak zmienisz kolor przy korycie, to Ci dularów z nieba naleci ?! Tak między nami; Pasowało by dzisiaj dać w gazecie ogłoszenie np. pod takim tytułem: ........bla,bla,bla......i przepraszam Jerzego Urbana, za wszystkie wyzwiska związane z jego wypowiedzią. Bo szczerą prawdę ujawnił. Choć Żyd. Pozdrawiam, Dyzio. p.s A w ogóle uważam, że najwięcej na przemianach ustrojowych zyskał kościół katolicki. Omal że tyle samo, co służby wiadome - jesli nie więcej. Straciło natomiast społeczeństwo. Zresztą, jak zwykle. Dlatego będę optował za natychmiastowym zerwaniem końkordatu bo to szkodliwy dla kraju układ jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student do biednego IP: *.wip.pcz.pl 06.05.11, 10:17 "Proszę Cię... Widać propaganda działa dalej." Biedaku, zmień prasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do biednego IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.11, 10:30 Z tego co wiem to studenci to biedacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: do biednego 06.05.11, 22:35 Biedni studenci to byli po wojnie. Oraz za "komuny"! Dzisiaj, by studiować, musisz mieć worek kasy. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do biednego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 02:07 Chyba rodzice muszą mieć worek kasy Dyziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Nie "niepodległej" tylko postkomunistycznej IP: *.apus-net.pl 07.05.11, 13:54 nie przesadzałbym z tą "niepodległością", zależymy od Rosji pod względem energetycznym i od NATO w sensie obronnym. Na naszym podwórku nadal decydują układy i powiązania z okresu PRLu. Sądy, uczelnie, poważny biznes. Jerzy Urban. Chciałbyś autorze wątku mieć takie wpływy i kontakty jak Urban. Za PRLu był figurą i decydentem, dzisiaj również. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio klakson 07.05.11, 21:20 Czy mu tu piszemy o klaksonie .Co napiszą ,to on pierdzi.Wogóle to wieczny student.Pospolita gnida ,wedle katolika dziwne że żyje.ktoś wpieprzył ,w niego kasę i używa wedle przykazań.Dla mnie szmata.USA nie była by taka tolerancyjna. Odpowiedz Link Zgłoś