07.05.11, 18:18
Witam! Szukam dobrego wielofunkcyjnego wózka dziecięcego. Niestety wybór jest bardzo trudny ponieważ na rynku jest dużo różnych modeli. Proszę więc o podpowiedź, jakie macie doświadczenia i co możecie polecić. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 18:38
      Polecam model Classic firmy Adamex, mają stronę w internecie więc można obejrzeć
      • Gość: e Re: wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 19:08
        gdybym wybierała teraz to zwróciłabym szczególną uwagę na amortyzacje, koła oczywiście pompowane, przednie obrotowe. Duża gondola. Składany tak, zeby się zmieścił do bagażnika.
        X lander jest fajny, tako jumper (ale mała gondola , przynajmniej tak mi się wydaje), baby design. Najlepiej jak sobie pójdziesz do sklepu zobaczysz wózki na "żywo", potrzęsiesz, posprawdzasz, poskładasz, pojeździsz. A jeszcze fajny jest polak v-max.
        • goosiaa3 aja144 07.05.11, 21:58
          napisz na priv bcoolik@wp.pl
          mam do sprzedania wielofunkcyjny wózek x-lander x-run z roku 2010
          w stanie niemalze idealnym:)
          wozek to spacerowka + gondola ( dopinana na adaprety tak zwany klik i gotowe:))
          sprzedam w atrakcyjnej cenie:)
          wozek uzywal tylko moj synek -przez 4 miesiace swojego zycia gondolka, pozniej wyjechalismy na kilka miesiecy do Islandii, wrocilismy to zaczal uzywac spacerowki ale glownie w domu do drzemek bo mamy drugi (zapp'a) i jeg uzywamy do tej pory
          gondolka ma folie p/deszczowa, moskitiere, fajna saszetke dopinana na klucze, telefon, drobiazgi.
          spacerowka bardzo wygodnia, duzo miejsca, ma wkladke wyplycajaca dla mlodszych dzieci, 5 punktowe pasu bezpieczenstwa z otoczkami zeby nie obcieraly maluszka, w komplecie jest spiworek:))
          acha torba tez jest!!!! :))
          Wozek super, sprzedaje tylko dlatego ze mam drugi i mieszkanko mamy male
          wozek w stanie idealnym, w kazdej chwili mozna zobaczyc na zywo:)
          • Gość: młody Re: aja144 IP: *.alfanet24.pl 07.05.11, 22:25
            ja w zasadzie byłbym zainteresowany tym wózkiem tylko najpierw muszę zrobić dziecko
    • green_eyed_girl Re: wózek 08.05.11, 09:46
      Z całego serca polecam Neo Baby Star firmy Witpol II.
      Mają siedzibę we Wręczycy, a za wózek 3 w 1 zapłaciłam 615zł. I niczym się nie różni od wózków za 1500zł.
    • Gość: mała Re: wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 11:39
      Polecam wózek firmy ROAN model marita. jest świetny, duże koła,można huśtać na boki, sprytna spacerówka i fotelik samochodowy, która można również wpiąć w stelaż. producent z Częstochowy. Obejrzeć go można np. w smykatesach.
    • Gość: mama Re: wózek IP: *.alfanet24.pl 08.05.11, 16:56
      polecam Bugaboo Cameleon- rewelacja!
      • Gość: e Re: wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 21:50
        tylko cena bugaboo lekko powala
        • Gość: mama Re: wózek IP: *.alfanet24.pl 08.05.11, 21:55
          ja znalazłam lekko używany na allegro i w super stanie, ale dla mnie bezkonkurencyjny. Używam go już 1,5roku i nie zamierzam zmieniać.
          • Gość: ja Re: wózek IP: *.netcominternet.pl 09.05.11, 15:55
            1,pytanie ile chcesz na niego przeznaczyć pieniędzy
            2,czego od niego oczekujesz ...ja szukałam wózka 3 funkcyjnego w miarę lekkiego ,dla mnie najważniejsze było żeby sprawnie się składał,i wypinał z adapterów,x-lander fajny wózek jak na polski dość drogi natomiast pan w sklepie miał problem ze złożeniem go w mojej obecności,może akurat tak mnie się przydarzyło,rozkładałam wszystkie wózki w każdym sklepie oferującym te produkty,bo wiadomo że jeśli będziesz jezdziła autem to nie zawsze będziesz miała ze sobą pomocnika do składania i rozkładania a wiadomo że może zdarzyć się sytuacja że w ręku będziesz trzymała dziecko....ja kupiłam transportera mutsy nie jest tani ale i nie najdroższy jest naprawde ok w prowadzeniu,składaniu,zmiany adapterów,bardzo polecam,jeśli chodzi o kupowanie z drugiej ręki,nie polecałabym kupowania fotelika...tylko ze sklepu z gwarancją.....pozdrawiam
    • Gość: suchy Re: wózek IP: *.rev.masterkom.pl 09.05.11, 16:29
      Ja kupowałem wózek w grudniu. Objeździłem większość firm/sklepów z wózkami z Częstochowy. Kilka firm znam osobiście i z nich nie skorzystałem. Skorzystałem z oferty firmy Dymex (www.dymex.eu). Wygląd i wykonanie b. podobne do X-Landera i jedyne 1kzł tańszy (zestaw 3w1 ze skórzaną rączką itp za 1050zł). 90% części do wszystkich wózków z okolicy jest wykonywana przez tych samych producentów, więc jakościowo takie same, ale jakość złożenia tego jest różna. Nie piszę o chińskich Coneco bo nadrabiają jedynie wyglądem siedziby firmy.
    • Gość: Mikka Re: wózek IP: *.solino.pl 29.07.11, 12:35
      Tylko nie Dymex! Mamy Trinity tej firmy i po 1,5 roku używania zardzewiał stelaż (producent zapewniał, że jest z aluminium: ha, ha), podarła się budka spacerówki (wylazł plastikowy stelaż), pękł plastik od mocowania budki, zepsuł się hamulec, wózek fatalnie się prowadzi, ponieważ "wyrobiła" się głowica od skrętnego kółka, wyrobiły się sprzączki od mocowania kół więc ciągle któreś wypada, podarła się torba. Generalnie wózek jest niehlujnie wykonany, kolejnego dziecka z pewnością nie "obsłuży". Jak go kupowaliśmy kosztował niewiele poniżej 1000, więc wcale nie tak tanio (bez fotelika). Nie polecam!
    • Gość: mV Re: wózek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 12:44
      Polecam Maxi Cosi Mure 4, jest naprawdę kapitalny.
      Gondola, spacerówka i fotelik w jednym. Nowa kolekcja kolorów 2011 jest naprawdę interesująca. Solidny i prosty w składaniu. Amortyzatory daja rade na naszych nierównych chodnikach. Poza tym widac różnicę w wykonaniu. Nic w nim nie trzeszczy i nie piszczy.
      Jest to wózek naprawde godny polecenia. Obejrzałam wiele wózków i ne da się ukryc, że daleko wózkom częstochowskim do jakości Maxi Cosi, Mutsy czy innych zagranicznych producentów.
      • Gość: ela Re: wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 22:29
        Ja ma Cosmos z Adamexu i jestem zadowolona.
    • maly.minionek Re: wózek 28.04.16, 08:05
      Mysle, ze mozesz rozejrzec sie za czyms z Quinny- ich wózki sa bardzo ladne, nowoczesne, a przy tym ultra lekkie i solidnie wykonane :)
      • synnok Re: wózek 05.05.16, 13:39
        tez mi sie podobaja są jakies takie nowoczesne ciekawe jak z ich fukcjonalnościa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka