Dodaj do ulubionych

te baby to jednak są...

23.07.11, 22:15
oszukują nas na każdym kroku, do wczoraj myślałem, że moja koleżanka ma ładne, kształtne cycki, a tu się okazało, że to biustonosz powodował taki efekt, bez niego okazały się mniejsze i obwisłe, ech...
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: te baby to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 22:37
      dupek z małym fiut.iem
      • Gość: babcia Wiesia Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 23:21
        he he następna z małymi cyckami ??
        • Gość: jak Re: te baby to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 23:53
          patrzycie tylko na cycki - to rzeczywiście baby są rózne
          • dyziek_o Re: te baby to jednak są... 24.07.11, 06:59
            ........i dla tego jestem za tym, by przed ślubem obowiązkowo należało sprawdzać, jak to tam wygląda.
            Bo to ,panie, - później są pretensje i nie bardzo wiadomo jak problem rozwiązać
            Gdzieś czytałem, że dawniej, na targach niewolników każden jeden kupiec, przed zakupem jakiejś niewolnicy, mógł ją obejrzeć tak, jak ją bozia stworzyła.
            Wprawdzie te piękne skąd innąd czasy do przeszłości należą, ale tradycję obejrzenia panny młodej saute można by podtrzymać.
            A nawet jakąś ustawą zatwierdzić pod rygorem nieważności imprezy.......!
            To tylko sto tysięcy podpisów!
            Pozdrawiam,
            Dyzio
            / służący podpisem /

• Gość: zawsze-inna Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 08:07
              i wicewersa
            • Gość: Maniek Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 11:57
              dyziek_o napisał:

> ........i dla tego jestem za tym, by przed ślubem obowiązkowo należało sprawdza
              > ć, jak to tam wygląda.
              > Bo to ,panie, - później są pretensje i nie bardzo wiadomo jak problem ro
              > związać
              > Gdzieś czytałem, że dawniej, na targach niewolników każden jeden kupiec, przed
              > zakupem jakiejś niewolnicy, mógł ją obejrzeć tak, jak ją bozia stworzyła.
              > Wprawdzie te piękne skąd innąd czasy do przeszłości należą, ale tradycję
              > obejrzenia panny młodej saute można by podtrzymać.
              > A nawet jakąś ustawą zatwierdzić pod rygorem nieważności imprezy.......!
              > To tylko sto tysięcy podpisów!
              >
              > Pozdrawiam,
              >
              > Dyzio
              > / s
              > łużący podpisem /

Sto tysięcy podpisów by się znalazło na pewno, ale uważam że to indywidualna sprawa każdej pary. Mnie ze swoją żoną na początku łączył tylko seks na stopie koleżeńskiej a później dopiero przyszła miłość i ślub cywilny. Nie wyobrażam sobie poślubić kobiety bez ,,jazdy testowej". Co do piersi to nie maja być duże tylko ładne proporcjonalne do reszty atutów, tak ja to widzę zapewne gust każdy ma inny
          • Gość: kamyk w bucie Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 12:37
            nie no patrzymy jeszcze na dupę :)
            • Gość: karek Re: te baby to jednak są... IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 12:55
              Czyżby rozum przestał sie liczyć u kobiet ?
              • Gość: zawsze-inna Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 13:42
                dla facetów tak.facet chce miec "super dupę" na pokaz,dla szpanu dla rajcowania.faceci(nie wszyscy)myslą,że jak bedzie miał taką to ona bedzie taka do końca życia,że nie zmieni ją ani starość ,ani poród,że przez cale zycie będzie piękna i zgrabna.nie patrzą co ma kobieta "pod sufitem"dlatego tak duzo jest teraz rozwodów.Faceci maja wymagania nie powiem ale czy któryś stanął kiedyś przed lustrem i tak dokładnie sie obejrzał?mężczyźni to wzrokowcy, ale niestety dla was, my kobiety coraz częsciej też.
                • Gość: zawsze-inna Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 13:45
                  a tak wogole po co my sie w tym poście wysilamy skoro z pewnością założył go jakis dzieciak co pierwszy raz piersi zobaczył i jego wyobrażenia (bo naoglądał się gazet) go zawiodły.
                  • Gość: kamyk w bucie Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 19:29
                    jak się żona (przyjaciółka) zmieni (znudzi) to się ją wymienia na nową
                    • Gość: zawsze-inna Re: do kamyk w bucie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 10:53
                      a ty myslisz,że ty cały czas będziesz piękny,młody i jędrny???Ciebie nie zmieni wiek,choroby itd?macie tak płytkie i ociosane myslenie że szok.wiesz mi na starość nie ma lekarstwa i najlepszy krem ujędrniający Ci nie pomoże.proces starzenia organizmu rozpoczyna się gdzieś około 26 roku zycia.
                      • Gość: ja Re: do kamyk w bucie IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.11, 11:59
                        Jak będzie miał zasobny portfel, ładny dom i luksusowy samochód to nawet jakby mu garb na środku głowy urósł, byłby szczerbaty a bebech turlał mu się po ziemi to i tak młode laseczki będą na niego lecieć. Tak to niestety z wami jest...
                        • Gość: kamyk w bucie Re: do kamyk w bucie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 12:14
                          Tak jest ! I kto tu ma ociosane i płytkie myślenie ?
                          Gruby portfel sprawia, że ślepniecie.
                • Gość: ;) Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 14:15
                  a wy jesteście głupie pi**dy, malujecie ryje a w głowach macie pstro!!

do tego jesteście mało inteligentne, się dziwić ze kończycie przy garach ;)
    • Gość: Adam Re: te baby to jednak są... IP: 212.87.246.* 24.07.11, 20:00
      Przykra sprawa...

W każdym razie duży ukłon w kierunku producentów biustonoszy, za dobrą robotę.

I życzę owocnych dalszych poszukiwań!!!
      • quasi-modo Re: te baby to jednak są... 25.07.11, 11:00
        Nigdy nie kupiłbym towaru bez dokonania testu przydatności i wytrzymałości .
    • Gość: Es Re: te baby to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:14
      Najlepszy temat jaki od dawna pojawił się na tym forum :)))))
      • Gość: zawsze-inna Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 23:21
        to może te małolaty lecą na furę i kase,mnie nigdy nie interesowała zawartość portfela wybranka.żadna fura nie zastąpi mi osobowości.kończę temat bo poziom jest żenujący.
        • Gość: kamyk w bucie Re: te baby to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 07:39
          widocznie masz małe cycki i musisz szukać ślepej osobowości :P
    • Gość: ja Re: te baby to jednak są... IP: *.centertel.pl 25.07.11, 23:22
      Ty się ciesz, że tylko cycki nie były takie jak byś chciał!!!! pomyślałeś co by było gdyby koleżanka okazała się pół kolegą??????????? i miałaby w majteczkach nieco więcej niż powinna???? dopiero miałbyś się czemu dziwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha.....
      pozdro
      • Gość: Es Re: te baby to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 00:46
        co to jest pół kolega? :) niby kobieta a jednak jedno jądro wystaje gdzieś spod stringów? :))
        • Gość: ona Re: te baby to jednak są... IP: *.realestate.net.pl 26.07.11, 15:38
          No to się chłopy zlecieli!:-) Naprawdę taki temat to tylko na forum miasta! Gratuluję pomysłu. My wam tez panowie będziemy zaglądać w portki i to z centymetrem porównując do norm unijnych!:) Oraz będziemy testowac waszą wytrzymałość oraz rytm oddechu, żebyści nie zasapali nas na śmierć.Aaa i jeszcze możliwości genetyczne...ewentualne późniejsze spasłe brzuszysko!:-)
          • quasi-modo Re: te baby to jednak są... 26.07.11, 16:11
            Chciałbym mieć brzuszek droga pani . Mając brzuszek ułożyłbym partnerkę na wznak , wszedłbym na nią , pstryknęłaby mnie w czółko i bujam się . A tak to ciągle trenuję te chińskie pompki i w zależności od tego jakie mamy prześcieradło to albo bardziej albo mniej mam powycierane łokcie i kolana . A przecież uprawiając ten wspaniały sport robię dobrze i sobie i partnerce . Mając brzuszek nie musiałbym tak ciężko się gimnastykować a obopólna przyjemność byłaby jak uważam taka sama . P.S. Z wyrazami szacunku dla pań .
            • Gość: ona Re: te baby to jednak są... IP: *.realestate.net.pl 26.07.11, 16:22
              No jak to cacanie można wszystko zapakować. Drogi Panie, ale maszerując chodnikiem i trzymając się za rączki, to chyba Pan zmęczyłby się i zasapał, nie partnerka?:-) Czyż nie, szanowny Panie?:)
              • quasi-modo Re: te baby to jednak są... 26.07.11, 16:48
                Droga pani - Ja wprost uwielbiam spacery trzymając się za rączki lub biorąc partnerkę pod rękę . A po takim spacerku to ............ i miód sam płynie .
                • Gość: ona Re: te baby to jednak są... IP: *.realestate.net.pl 26.07.11, 16:56
                  Czyżby ten miód płynie po tym...brzuchu spasłym o którym Pan tak marzy?:)
                  • quasi-modo Re: te baby to jednak są... 26.07.11, 17:20
                    A dlaczego w pani przekonaniu jestem spasiony ? Po prostu po mile spędzonym czasie , po spacerku bardzo smakuje wspólna gimnastyka . I to jest ten miód . umieć się cieszyć sobą nawzajem . I zapewniam panią , że życie nie jest monotonne . Z wami jest czasem źle , ale bez was jeszcze gorzej . Dlatego trzeba się wzajemnie szanować , uszczęśliwiać , no i więcej uśmiechu oraz humoru . Wszyscy tego pragniemy . A ja jeszcze mogę i jeszcze mi się chce . I chociaż z tego powodu , że jeszcze mogę , to chcę żyć na 150% . Puki mogę to nie spocznę .
                    • Gość: ona Re: te baby to jednak są... IP: *.realestate.net.pl 26.07.11, 17:31
                      A po czym Pan poznał, że w moim przekonaniu jest Pan spasiony??? Ja pisałam? Nie. Pan wspomniał, że marzy Pan o brzuchu...Więc podałam taki przykład jak idzie Pan ...z brzuchem. Oj sorry z mięśniem piwnym:-)
                      • quasi-modo Re: te baby to jednak są... 26.07.11, 17:52
                        Istotnie - droga pani . W moim wieku trochę tego piwnego mięśnia już jest i oponki też już zacząłem hodować . Przyznaję się bez bicia bo do zakompleksionych się nie zaliczam . Polecam wszystkim paniom i panom więcej uśmiechu , humoru wzajemnego szacunku i tolerancji w kontaktach partnerskich . Wreszcie jakiś wątek pozbawiony polityki mimo ,że w małżeństwach , czy jakichkolwiek związkach partnerskich też ma miejsce uprawianie polityki . Nie marnujmy życia . Do pracy rodacy . Aby nam się ..... .
                        • Gość: ona Re: te baby to jednak są... IP: *.realestate.net.pl 26.07.11, 18:23
                          No jak trochę mięsnia jest, to może byc nawet sexy, jak trochę.:)
                          Pani "nie stara" oj, ma Pani rację, dokładnie tak, a wierszyk super uśmiałam się:-))))
        • Gość: ja Re: te baby to jednak są... IP: *.centertel.pl 26.07.11, 16:00
          hahahahaha...... jedno jądro powiadasz????? toż to cyklop jakiś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co z drugim? hahahaha.....
          • Gość: niestara Re: te chlopy to jednak są... IP: 212.23.103.* 26.07.11, 18:16
            Obiecanki Panow ....miedzy bajki wlozyc

OBIECANKI
            Obiecales gory zlote,
            oraz zawsze sex na bis
            teraz tylko gory zlote,
            zamiast sexu
            miekki zwis

ot cali PANOWIE
            hahhahhaa

zawsze sztywni i gotowi ;-)
            sztywni w trumnie gotowi do kremacji
            • Gość: jeżyk Re: te chlopy to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 19:26
              Gość portalu: niestara napisał(a):

> Obiecanki Panow ....miedzy bajki wlozyc
              >
              > OBIECANKI
              > Obiecales gory zlote,
              > oraz zawsze sex na bis
              > teraz tylko gory zlote,
              > zamiast sexu
              > miekki zwis
              >
              > ot cali PANOWIE
              > hahhahhaa
              >
              > zawsze sztywni i gotowi ;-)
              > sztywni w trumnie gotowi do kremacji

Stara prukwo
              nikt cię nie chce

ryj zwiotczały
              cycki wiszą
              komu stanie..?

drogie panie
              spójrzcie prawdzie
              w oczy wszakże
              ...
              wymacanego
              czerstwego chleba
              ..
              nawet łysy koń
              się nie tknie ;P
              • Gość: ja do jeżyk IP: *.centertel.pl 26.07.11, 19:32
                oj!!!!!! nieładnie!!!!! nikt nikogo nie wyzywał, nikt nikogo nie obrażał....... :( więcej uśmiechu i samokrytyki, a będzie lepiej
              • Gość: Es Do Jeżyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:15
                Jeżyk idź sobie stąd, nie masz poczucia humoru pasującego do tego wątku. Chyba do żadnego właściwie Twoje podejście nie pasuje.
                • Gość: ryszawy Re: Do Jeżyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:41
                  prawda jest taka, że przed ślubem to wszystkie miłe myszki są a po ślubie to piece się robią wielkie i zaniedbane- trzy już takie żony przerabiałem i więcej basta!!!!!!
                  • Gość: ja Re: Do Jeżyk IP: *.centertel.pl 26.07.11, 20:54
                    hahahaha.... to Ty twardziel jesteś!!!!! ja mam dość jednego męża!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahha..... niemniej jednak prawda taka: ani kobiety ani mężczyźni nie są idealni, a zarówno Wy jak i my do tego ideału za wszelką cenę dążymy; Wy chcecie być bogami seksu, a my boginiami dla każdego z Was
                  • Gość: Es Re: Do Jeżyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 22:07
                    Może czwarta zona będzie idealna, próbuj dalej :)))))) Podobno z kobietami idealnymi jest jak z Yeti- podobno są ale nikt nigdy nie widział :)))
                    • Gość: ja Re: Do Jeżyk IP: *.centertel.pl 26.07.11, 22:36
                      ech no między kobietami a mężczyznami jest pewna malutka różnica: Wy wierzycie, że jesteśmy jak Yeti (podobno istnieje ale nikt nie widział); my kobiety jesteśmy o tyle mądrzejsze, że bajki opowiadamy naszym dzieciom, ale same już w nie nie wierzymy....... hahahahha..... no ale jak tu żyć bez Was kochani Panowie? kogo byśmy kokietowały i czarowały? a Wy? jesteście w stanie żyć bez nas? jak to mówią: ładną laskę zawsze wydupcycie, a i brzydką chętnie posuniecie...... hahahahahahahahahaha
                      • Gość: Es Re: Do Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 01:31
                        Przecież nie ma brzydkich kobiet to nie dziw się,że tak działamy:)))))
                        • Gość: ja Re: Do Ja IP: *.centertel.pl 27.07.11, 09:58
                          no i tu dochodzimy do sedna sprawy!
                          NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!!!!!!!!!!!! hahahaha....
                          a te, które są trochę zaniedbane, próbują czasem to nadrobić i stąd:
                          korygują nieco swoją urodę, podkreślają ładne, kształtne piersi biustonoszem - po to tylko, żeby się Wam podobać!!! i gdzie tu oszustwo????????
                          • Gość: Remik Re: Do Ja IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 07:04
                            No to jest wielkie oszustwo !
                            To tak jakby facet sobie gacie wypchał w wiadomym miejscu.
                            Uwolnić piersi od cyckonoszy !
                            • Gość: ja Re: Do Ja IP: *.centertel.pl 28.07.11, 16:16
                              hahahaha..... to nie jest oszustwo! Mężczyźni dopiero potrafią oszukiwać! hahaha... przed ślubem: nie pije, nie pali, nie używa, no i przede wszystkim widzi TYLKO TĄ JEDNĄ!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha..... a po ślubie? Tylko TEJ JEDNEJ NIE WIDZI....... hahahah.... ale co do biustonoszy - czemu nie? można zakazać..... ale i z biustonoszami i bez i tak będziecie się, Panowie, za nami oglądać (z większym czy mniejszym pożądaniem w oku)
                              • Gość: mąż Re: Do Ja IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.11, 17:07
                                A widzisz, a ja przed ślubem piłem piwo i paliłem fajki. Po ślubie zdrowie mi się pogorszyło i musiałem rzucić jedno i drugie i teraz żadnych nałogów nie mam :) Tylko czemu zdrowie mi się pogorszyło? :)
                                • Gość: ja Re: Do mąż IP: *.centertel.pl 28.07.11, 19:20
                                  hahahha...... każdemu się po ślubie zdrowie pogarsza! to od nadmiaru wrażeń erotycznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha
            • Gość: połeta Re: te chlopy to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 22:21
              Kiedyś miałem niezła podnietę
              gdy robiłem ci minetę

Teraz nagi widok twój
              sprawia że mięknie mi..... słój ;)

• Gość: ja Re: te chlopy to jednak są... IP: *.centertel.pl 26.07.11, 22:30
                hahahhahaha..... cudze zawsze lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha..... tylko, że to działa zwykle w dwie strony..... hahahaha
                • Gość: zawsze-inna Re: te chlopy to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 22:43
                  popieram wypowiedzi quasi-modo.
                  dla mnie nie ma nic gorszego jak chudy facet(nie lubię się przytulać do kości)
                  i masz rację ,że najwazniejszy jest usmiech ,szacunek.pozdrawiam.
                  • Gość: ja Re: te chlopy to jednak są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 23:47
                    Hmm, a dla mnie nie ma nic gorszego jak baba z małymi cycami. Nie lubię przytulać się do desek. Ale każdy ma swój gust :)
                    • Gość: a Re: te chlopy to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 07:37
                      dokładnie !!

a większość z nich ma małe albo nie ma wcale !!!

do tego malują gęby jakimiś plakatówkami!

przecież 90% kobiet po umyciu wygląda strasznie !!
              • Gość: do kwoki Re: te chlopy to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 07:36
                nie do rymu
                nie do taktu

wsadź se piczę
                do kontaktu

;p
                • quasi-modo Re: te chlopy to jednak są... 28.07.11, 12:08
                  Te nasze panie są takie jakie są . Ale to dobrze , że są . My również jesteśmy jacy jesteśmy ale dobrze , że jesteśmy . Więc nie upadlajmy się nawzajem ze względu na jakieś nie wymiarowości bo nie jesteśmy już "Apollami" a nasze panie "Afrodytami" . Trochę więcej szacunku i tolerancji polecam . Tak naprawdę to jedni bez drugich nie potrafią żyć ( funkcjonować ) . Więc Amazonki i Ogierki - łączcie się w stosunkach intymnych mniej lub bardziej ale jak już to na pełny gwizdek . Życzę zdrowia i upojnych momentów - puki możemy .
                  • daga1974 Re: te chlopy to jednak są... 28.07.11, 13:22
                    fajny temat :-) nie mam co prawda nic w nim do powiedzenia , ale czyta się "świetnie" ...
                    • quasi-modo Re: te chlopy to jednak są... 29.07.11, 15:42
                      Każdy nosi jakiś plecak . Ponieważ istotnie fajnie się ten wątek czyta to go po prostu pasowałoby podtrzymać . Zawsze to jakaś ucieczka od polityki i obrzucania się błotem .
                      • Gość: alergia Re: te chlopy to jednak są... IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 22:31
                        Wyrzucając kilka jeży faktycznie niezły wątek,szacun quasi modo, reprezentujesz odpowiedni poziom dyskusji i tolerancję dla dojrzałych inaczej. Zgadzam się , więcej uśmiechu,zrozumienia dla swoich wad,bo wszyscy je mamy. Małe cycki,mój Boże, toż to się skomentować nie da:))
                        • quasi-modo Re: te chlopy to jednak są... 31.07.11, 16:43
                          Facet to facet . Wystarczy świeże , czyste ubranie , golenie i trochę wody kolońskiej wraz z dezodorantem i wszystko . Natomiast nasze panie podziwiam za katusze jakim się poddają aby zadbać o swój wygląd i być powabnymi . To naprawdę cieszy męskie oko . Zdarza mi się , że jak sobie tak dokładnie popatrzę i po podglądam to później w nocy nie mogę spać . Muszę szybko to kochane cacuszko przytulić i pomęczyć . Co prawda na drugi dzień wstaje nam się troszkę trudniej . Ziewamy , oczka przecieramy ale wyluzowani , uśmiechnięci i zadowoleni . Wszystkim życzę tych doznań . Są bardzo potrzebne każdemu z nas bez względu na wiek . Cieszmy się swoimi drugimi połowami i dbajmy o nie . One potrafią być wdzięczne .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka