Dodaj do ulubionych

proponuję.....

14.08.11, 08:11
Aby w geście humanitarnym, dzisiaj - wszelką kasę przeznaczoną na "tacę", przekazać na rozwój naszego schroniska dla bezdomnych zwierząt.
Podejrzewam że Bóg, w swej łaskawości, przymknie oko na niedobór tych paru groszy
w kasie każdego proboszcza a zapisze Wam to w rubryce " ma" "lub dobre uczynki".
Co jak by przybliżało nas do zbawienia.
Dyzio.
Obserwuj wątek
    • quasi-modo Re: proponuję..... 14.08.11, 08:24
      Chętnie dokonam tego czynu mimo , że nigdy nie przeznaczam żadnych środków na tacę . Bądź tak łaskaw Dyziu i podaj numer ów konta . Lepiej dać zwierzakom niż czarnym na pokera .
      • dyziek_o Re: proponuję..... 14.08.11, 18:16
        Ależ proszę bardzo. Fundacja ELPIS Nadzieja dla Zwierząt ul. Krzemionki 22/15
        30-525 Kraków. Nr konta oddział w Częstochowie
        81 1140 2017 0000 4802 1117 0000. Pozdrawiam.
        • pesym-ista Re: proponuję..... 14.08.11, 18:24
          Dyziek a to aby nie twoje konto -)
          • dyziek_o Re: proponuję..... 15.08.11, 00:43
            Do "pesymisty;
            A Ty czytać umiesz czy tylko obrazki rozróżniasz?!
            Ale i na to rada jest: - poproś kogoś, by Ci przeczytał, co wyżej napisano.
            Zresztą, - przecież nie musisz posyłać pieniędzy! - namiar podano na konkretną prośbę.
            Co Ty z tym zrobisz, - to mi wisi i powiewa.
            Choć i z tej sytuacji jest wyjście; - nie musisz przekazywać pieniędzy.
            Możesz kupić budę i dostarczyć ją do schroniska.
            To rada dla tych wszystkich, którzy nie mają zaufania do w/w instytucji.
            Dyzio.
            • Gość: do dyzia proponuję..... IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 00:48
              Pomarszcz sobie kapucyna, ulzy ci.
            • Gość: eliza Re: proponuję..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:45
              Uzupełnię wypowiedz Dyzia. Otóż , tak jak on wspomniał, potrzebne są również budy, miski, karma, koce, jakieś garnki, byle nie dziurawe. Zresztą można wejść na stronkę ELPISU lub Schroniska dla bezdomnych zwierząt i wszystkiego się dowiedzieć. Pozdrawiam.
            • pesym-ista Re: proponuję..... 15.08.11, 11:24
              Uuu a gdzie twoje poczucie humoru to miał być tylko dowcip
      • the-only-bodzio Kwasi morda ty masz jakiegoś 15.08.11, 12:14
        pie...a na tym tle.Przebacz walnienty ,że pcham się na stronę .Bo to nie moja brocha ,popieram dobre czyny nie tylko na pokaz.Ale gnojek to nie twój przyjaciel.Choć się przytula ile może.Myślałem jakiś zaagitowny działacz ,a to zwykły parch .Taki jak ten kaszanka.Podnoszę ten temat ,ale dzieci są ważniejsze. Sorrki
        • Gość: maverick Re: Kwasi morda ty masz jakiegoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 14:51
          Dyziu! Popieram Cię w całej pełni. Co do dzieci, też poniekąd się zgadzam, ale to jest jakby państwa naszego obowiązek zasrany! Sądząc jednak z państwa tego poczynań, to dziecko liczy się od poczęcia do narodzin i od nadania nr NIP do rychłej śmierci najlepiej przed przyznaniem emerytury. Wniosek: W państwie naszym dzieci między posłem Gowinem a Urzędem Skarbowym nie istnieją... Skupmy sie zatem na szczekaczach i miaukotach! Aby zawsze miały pełną misę!
          • dyziek_o Re: Kwasi morda ty masz jakiegoś 15.08.11, 17:47
            Do "pesymisty".
            Ależ ja również z humorem odpowiedziałem.
            Przy okazji podpowiadając, co można uczynić, bez ryzykowania, że trafi się na cwaniaka.
            A gdybyś uważnie czytał, zauważył byś duże litery gdy zwracałem się do Ciebie.
            A nie zawsze tak bywa..........!
            Poza tym; - mnie można lekceważyć. Ale gdy ktoś robi krzywdę bezbronnemu zwierzakowi,
            - trudno liczyć u mnie na poczucie humoru.
            Dyzio.
            • pesym-ista Re: 15.08.11, 18:46
              Kurde przegapiłem te duże litery ")
              A tak serio to dobrze by było jak by ten twój apel odniósł jakiś wymierny skutek ale nie liczył bym na to za bardzo.
        • quasi-modo Re: Kwasi morda ty masz jakiegoś 16.08.11, 15:57
          the-only-bodzio & pięć groszy macierewicza & debofilu . Ty chyba jeszcze tylko nie byłeś pacjentem u seksuologa i w szpitalu psychiatrycznym na oddziale dla tych rozdwojeniem jaźni . Udaj się szybko . O ile już nie jest za późno - biedna sieroto . Twoje wpisy świadczą o tobie - zagubiony nędzniku .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka