Gość: blanc IP: 192.168.2.* / *.bcz.com.pl 04.03.02, 13:05 Będzie łatwiej porównywać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: storima Re: 3040 postów IP: *.15.2.193.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 13.06.02, 04:12 ..no latwiej, latwiej, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: 3040 postów 13.06.02, 07:22 Witaj Blanc, dawno Cię nie było ( a może to ja nie widziałam) Przecieram zaspane oczka i nie rozumiem - jakie 3040 postów? Wyjaśnij blondynce! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: 3040 postów 13.06.02, 07:48 piasia napisał(a): > Witaj Blanc, dawno Cię nie było ( a może to ja nie widziałam) > > Przecieram zaspane oczka i nie rozumiem - jakie 3040 postów? Wyjaśnij > blondynce! ;)))) Witaj Piasiu:) Blondynce wyjaśnię zawsze;))) Właściwie to od dłuższego czasu nic nie pisałem. Co do 3040 to popatrz sobie na datę mojego posta, a zamieszał troszkę Storima;) Przez 3 miesiące doszło 5000 nowych postów - a chodzi cały czas o porównanie - prawda Storima? Pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: 3040 postów IP: *.244.98.96.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 14.06.02, 02:23 blanc napisał(a): > Przez 3 miesiące doszło 5000 nowych postów - a chodzi cały czas o porównanie - > prawda Storima? > Pozdroofki dokladnie Drogi Blanc, dokladniusienko ale to Twoja Zasluga, ja tylko rozwinalem Twoj trop[, super Kod, dzieki, deki, dzieki za mozliwosc ustawianaia widocznie czystych prostych mozliwosci czystosci porownan i ich nie prawdo podobnie bialych sciegow a i blekitem bialosci np. Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: 3040 postów 14.06.02, 07:39 > ale to Twoja Zasluga, ja tylko rozwinalem Twoj trop[, super Kod, > > dzieki, deki, dzieki za mozliwosc ustawianaia widocznie czystych prostych > mozliwosci czystosci porownan i ich nie prawdo podobnie bialych sciegow a i > blekitem bialosci np. Ty. Ach dzięki za wybielenie. Czuję się wyróżniony do tego stopnia, że jeszcze trochę i wpadnę w "(...) nie prawdo podobny (...)" samozachwyt... Dopiero Ty odkryłeś co chciałem przekazać potomnym, tym moim skromniutkim zapisem... dopiero Ty... Przez trzy z górą miesiące niecierpliwie - jak widać - czekałem, aż komuś się to uda... Jestem pod wrażeniem - historia bez szwów, no, no;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima 3040 postów IP: *.n.club-internet.fr 26.09.02, 15:36 ...jest i latwiej porownywac ...sie wie... ca va ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: 3040 postów IP: *.w.club-internet.fr 04.11.02, 14:28 12 882 jak do tej pory dzieki w Imieniu Forum Czestochowa za praktyczna lekcje statystyki w koncu to i politycy i biznes i reklama opieraja sie silna zarobkowo na zycie dzwignia statystyki psycholodzy analitycy... bo 'Life is the art of drawing sufficient conclusions from insufficient premises.' Samuel Butler Odpowiedz Link Zgłoś