niunia9093 03.09.11, 00:00 Witam! chciałam sie dowiedziec gdzie trzeba składac na stypendium i jakie dokumety trzeba ze soba miec . (składam pierwszy raz i niewiem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 09:01 Niunia! Rany boskie! "Składać na stypendium" ? Nie daj boże dla studenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Stypendium IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 09:26 Nie mam żadnych wątpliwości , to jest " niunia ". Uczennica czy studentka........ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 09:41 OMG mam nadzieje, że nie stypendium naukowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia9093 Re: Stypendium 03.09.11, 13:01 niewiemna jakie mam składac bo dopiero co zaczełam skołe zaoczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 14:10 W szkole możesz miec dwa stypendia - jedno zapomogowe - ale musisz udowodnic na papierze ze masz cięzką sytuacje materialna w domu ( nie pamietam jakiej stawki zarobkowej nie mozna przekraczac, gdyz ja nie brałam takiego stypendium, ale kilka osob na moich studiach pobierało), drugie to stypendium naukowe i szkoła samo je przyzna jak bedziesz miała świetne wyniki w nauce..co do pierwszego to sie musisz dowiedziec w sekretariacie/dziekanacie danej szkoły.. Odpowiedz Link Zgłoś