Dodaj do ulubionych

Kandydaci do senatu

05.09.11, 08:04
KANDYDAT CZĘSTOCHOWY KANDYDATEM CZĘSTOCHOWY NASZYM KANDYDATEM I ZYCIĘŻCĄ!
Obserwuj wątek
    • p-24 Re: Kandydaci do senatu 05.09.11, 09:13
      Jedynym kandydatem, który może powalczyć z Szewińskim jest Konrad Głębocki.
      • Gość: szewiński Re: Kandydaci do senatu IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 09:20
        ale głębocki myśli, że mamy woj. częstochowskie. Pisze o nim na swoich plakatach
        • Gość: lin Re: Kandydaci do senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:22
          tylko Warzocha może powalczyć z Szewińskim
      • Gość: edek Re: Kandydaci do senatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:58
        moim faworytem paradoksalnie może być Pan Warzocha, Szewiński raczej jest senatorem partyjnym niż miejscowym, z resztą już wystarczy 4 lata bez sukcesów, trzeba ustąpić innym. Pan Głębocki bardziej nadaje się do rady miasta, tutaj może zdziałać więcej dobrego, senat by go popsuł. A reszta to już raczej symboliczne poparcie rodziny i znajomych.
        W "terenie" na pewno "niedzielny dziennikarz" i "Pan na włościach" mają największe szanse, kto wie czy szlachcic ziemianin nie przesadził z tym PO, chyba łatwiej było by na własny rachunek wygrać z Czesławem. Jako np osoba tak ładnie opowiadająca o zabytkach jury w TV Katowice, a nie kojarzony z nieudolnością, populizmem i książkowym PR-em "członek" PO. Pan Czesław z kolei na pewno zyska głosy antysemitów i radykalnych księży z prowincjonalnych parafii (takich niestety jest zdecydowanie więcej). Reszta raczej tylko statyści. No ciekawe jak to wyjdzie niby dla mnie ważniejsza jest Częstochowa gdyż tutaj mieszkam, jednak tereny ościenne nie są mi obojętne.
    • Gość: Autor temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:21
      kup sobie słownik ortograficzny "zwycieżco". Z pewnością "zwycieżycie".
      • Gość: anty Re: temat IP: *.152.150.53.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 10:32
        A wy głupie ludzie znowu pójdziecie głosować na tych nierobów którzy po wyborach nas mają w du-pie ??????? Oj przepraszam bo obraziłbym tutaj pana Szewińskiego który dla Konopisk i gminy zrobił bardzo dużo. Ale że jestem mieszkańcem Cz-wy nie idę głosować na nikogo.
        • Gość: DJ Kandydat Don chichita IP: *.205.122.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 12:07
          Ale sie uśmiałem jak przeczytałem nazwisko kandydata Czestochowy. Ludzie mają tupet. Gościa /po spożyciu / najczęściej można spotkać na czestochowskich dyskotekach.
          • Gość: ja Re: Kandydat Don chichita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 12:53
            Warzocha ma najlepsze predyspozycje do pełnienia funkcji senatora
            • Gość: anty Re: Kandydat Don chichita IP: *.152.150.53.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 13:10
              To powiedz co pan Warzocha zrobił do tej pory dla Częstochowy ????????????
              • Gość: zwala z nóg I ponownie poczet mądrych i bezinteresownych... IP: *.ice-net.pl 05.09.11, 14:29
                I ponownie poczet mądrych i bezinteresownych kandydatów. Cóż za wiedza, mądrość z nich bije, niczym blask. aż mnie oślepił. jak ja trafię do urny?
                • Gość: obywatel Re: I ponownie poczet mądrych i bezinteresownych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 14:56
                  W mojej ocenie najbardziej skutecznymi politykami, którzy reprezentowali Częstochowę to : KASPRZYK, SZEWIŃSKI, ROSPONDEK,
                  • Gość: xcx Re: I ponownie poczet mądrych i bezinteresownych. IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 18:16
                    Niedzielny dziennikarz szans nie ma - zebrał 5.000 tyś głosów a max jego możliwości to 7.000 tys będzie może 4 może 5

PS: program ma bardzo nie spójny
                    • Gość: Walander Re: I ponownie poczet mądrych i bezinteresownych. IP: 193.138.241.* 05.09.11, 19:48
                      Jaki PROGRAM co ma senator do programu!!! Senator ma tylko reprezentować Wyborców i być na ich zawołanie.
    • Gość: dezet Re: Kandydaci do senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 22:42
      Na bezrybiu Szewiński jest OK...

Warzocha, Głębocki, Gmitruk to funkcjonariusze bez barwy i polotu...
      Graj, Drygas, Kramarski - tylko bardzo chcą, zero pożądanych kompetencji czy choćby klasy i charakteru...

Nie doczekam wyboru spośród godnych roli senatora kandydatów z naszego miasta - szanowanych, z autorytetem wspartym wiedzą, doświadczeniem - otwartością umysłu, szerokimi horyzontami, kulturą... - wyrazistymi poglądami...
      Ciągle zgrane typy bez żadnych wyjątkowych zdolności, bez żadnych zasług oprócz międlenia pustych deklaracji i zapewnień... nie budzących żadnych motywacji do aktywności w życiu publicznym - a wśród kandydatów do Sejmu - poza nielicznymi wyjątkami - totalne nieporozumienie często zawstydzająca nędza mentalna, np. to dziewczę z plakatu "Polska wita Ślązaków" - odstręczająca ignorancja, bełkotliwa argumentacja i arogancja małolaty, która jeszcze niczego nie pokazała (no może z wyjątkiem "twarzy" słońcu), a wszystko już jasne... ot, niejedyny to przykład totalnego nieporozumienia, to porażka...
      • Gość: gość Re: Kandydaci do senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:35
        "dezet"- z plakatów wynika
        że, Szewiński ze Sztolzmanem sypia.

Co Ty chcesz udowodnić?
        Tego nie rozumiem!
        • Gość: dezet Re: Kandydaci do senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:26
          gość - jeśli dobrze rozumiem, to zazdrościsz, że p.Szewiński sypia nie z tym, z kim należy i że nie wybrał ciebie za partnera... no cóż bywa miłość ślepa jest... albo ty się słabo lansujesz na miejskim deptaku, a może wystarczy nieco odświeżyć make-up i szanse na udane spanko niepomiernie wzrosną...

Powtórzę... na bezrybiu Szewiński jest OK i wart jest mszy albo inaczej gra jest warta świeczki.

Otóż zapewniam pana, że do niczego nie jest potrzebny mi p. Drygas - nie ma powodu - z zasady nie lubię powierzchownych w zmyśle rzeczywistości i możliwości, znudzonych bałamutów, ale też serio traktuję równouprawnienie w "wolności" by odbierać komukolwiek prawo - w granicach obowiązujacego prawa i niepisanych kodeksów honorowych - do czegokolwiek, nawet do samoośmieszania czy autodestrukcji...
          Jeśli jestem przeciwnikiem wolności, a może nawet wrogiem, to tylko jednego jej rodzaju... jestem wrogiem nieogranicznej wolności od myślenia - samodzielnego i krytycznego myślenia...
          • Gość: abz Re: Kandydaci do senatu IP: *.play-internet.pl 27.09.11, 23:36
            wybiorę naj........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka