natka1983 12.11.11, 11:24 Polećcie warsztat, w którym nie drogo i solidnie wymienią opony. Za komentarze złośliwe i nie na temat - dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: Wymiana opon 12.11.11, 12:32 Ul. Dojazdowa 6. Nowootwarty warsztat. Dlatego jeszcze tani i robią na poczekaniu. A robią dobrze, bo zależy im na opinii. Jeszcze. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Wymiana opon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.11, 15:46 Ten warsztat słyszalem ze otwarł Dyzio i dlatego go reklamuje-odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 18:15 potwierdzam, szajs !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w w stodole u czesia! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 20:31 na "furmankę" cię stać i szukasz taniej obsługi? a co znajomi, koledzy ci podpowiadają sknerusie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: w stodole u czesia! IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 21:59 Co to kolego nie wzięło się leków. Całą terapię szlag trafi. Lekarz nie mówił że trzeba brać systematycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Troskliwy Re: w stodole u czesia! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 22:07 Dziewczynie chodziło o wymianę opon mózgowych ,o co niektórych na tym forum.Tu nie pomoże zwykły lekarz , czy psycholog.Tu musi operować chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: w stodole u czesia! 13.11.11, 10:08 Napisał " Jurek": .......ten warsztat otwarł "Dyzio"................etc,etc. Co będziesz durnia słuchała, - podjedź i sama się przekonaj. A forumowicz piszący o konieczności wymiany opon u niektórych z tu piszących, - ma niestety sporo racji. Pozdrawiam, Dyzio. p.s Poza tym, ja już jestem na emeryturze, - dodatku wysokiej bo postkomuszej i nie muszę pracować. A tym bardziej czegokolwiek otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streetking Re: Wymiana opon IP: 91.210.242.* 13.11.11, 10:48 Polecam zakład w Aleksandrii - wymiana opon, prostowanie felg. Wymieniam tam opony od początku kiedy istnieje ten zakład i nawet kiedy miałem problemy ze starymi felgami gość dał radę :) Za Blachownią (ok. 1km) jadąc w stronę Herb po lewej stronie jest przejazd kolejowy, trzeba przejechać przez przejazd i potem na łuku w lewo jakieś 2 km i na miejscu. To jest chyba ul. Przejazdowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter Re: Wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 13:12 w Piasecznie po lewej stronie jest jeden. Na noc auto zostawiasz i rano już kół nie masz. I to za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 18:07 W 93 roku wymienialem opony w Sraczkach, kolo Olesnicy - solidni fachowcy, tanio i szybko. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Wymiana opon IP: *.rev.masterkom.pl 13.11.11, 20:35 Najtaniej na Ukrainie .......... byłem ...... zmieniałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Wymiana opon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 23:59 Ul. Tetmajera - nikt już tak dzisiaj nie wyważa kół - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Wymiana opon IP: *.net.stream.pl 15.11.11, 14:36 Wymieniałem opony na Ul.Jagielońskiej .Całe 48 zł na poczekaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Gdzie najtaniej.....?? IP: 91.210.242.* 09.04.12, 08:05 witam. gdzie najtaniej.... (taniej niż 50zł) wymiana opon z zimówek na letnie..... ?????? z góry dziękuję za odp wesołych Świąt i proszę bez głupich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie najtaniej.....?? IP: 188.95.29.* 09.04.12, 10:39 raczej taniej nie zrobisz bo trzeba wyważyć, 50 to dobra cena nawet na wsiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 11:43 natka1983 napisała: > Polećcie warsztat, w którym nie drogo i solidnie wymienią opony. > > > > > Za komentarze złośliwe i nie na temat - dziękuję :) Ja mogę ci polecić "nie drogo" ale słownik ortograficzny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyczna... Re: Wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:28 Naciu! A nie lepiej mieć dwa komplety kół ( zima/lato ) i przerzucać sobie pod blokiem dwa razy w roku na przykład przy pomocy sąsiada. Flaszkę później wypijecie i będzie "kwita" Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Wymiana opon 09.04.12, 15:12 Gość portalu: praktyczna... napisał(a): > Naciu! > A nie lepiej mieć dwa komplety kół ( zima/lato ) > i przerzucać sobie pod blokiem dwa razy w roku > na przykład przy pomocy sąsiada. > Flaszkę później wypijecie i będzie "kwita" Można, ale i tak raz w roku albo co przynajmniej 10 000 km pasowałoby te opony wyważyć, bo będą bicia, więc chciał nie chciał, wizyta w warsztacie nie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 19:24 W Kiedrzynie na ul. Ludowej, w Rybnej- bierze tanio ale to daleko. Odpowiedz Link Zgłoś