Dodaj do ulubionych

Żużel. Po porażce w Bydgoszczy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:02
JEDNA WIELKA LIPA!!! NASUWA SIE TYLKO JEDNA MYLŚL: ZLEKCEWAŻYLI PRZECIWNIKA,
WSTYD!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: junak Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 213.199.204.* 31.05.04, 18:23
      Panowie Sullivan i Holta bardziej interesowali się GP niż meczem swojej drużyny
      a przecież za darmo nie jeżdża.Pozatym to nie pierwsza wpadka tych panów w tym
      sezonie.Może by tak zmienić kontrakciki?Swoją drogą przed szykującymi się w
      zeszłym roku zmianami w przepisach nie trzeba było się rwać na hura do
      podpisywania kontraktu z Sullivanem bo w tym sezonie dużo obcokrajowców szukało
      pracy ze względu na ogranicznia.
    • Gość: zawiedziony :((( POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:22
      • Gość: Rafał Storm. Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 06:45
        A ty chyba sprzedałeś mózg człowieku. Na tym polega sport, każda dyscyplina,
        nie zawsze się wygrywa. A gdybyś sznowny matole spojrzał na wyniki innych
        drużyn w Bydgoszczy to byś się troszeczkę drogi pacanie zastanowił nad
        szastaniem opiniami. Taki z ciebie kibic i znawca żużla jak ze mnie super
        okulista. Nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej milcz.
        • Gość: zawiedzony :((( Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:13
          > A ty chyba sprzedałeś mózg człowieku. Na tym polega sport, każda dyscyplina,
          > nie zawsze się wygrywa. A gdybyś sznowny matole spojrzał na wyniki innych
          > drużyn w Bydgoszczy to byś się troszeczkę drogi pacanie zastanowił nad
          > szastaniem opiniami. Taki z ciebie kibic i znawca żużla jak ze mnie super
          > okulista. Nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej milcz.

a czy tu pizdzielcu śmierdzący widziales jak punktowali Holta i Sully, czy to
          jest normalne ? obrzympole zakichany !!!, a moze mi powiesz ze porazka Apatora
          z Rybnikiem to tez normalne i tak sie w sporcie zdaża i ze mecz nie był
          sprzedany, to tez ci sie zaśmieje prostw w twarz cieciu malinowy. Mądry sie
          znalazł, woeli znawca zuzlowy łehehehehee. Zenujące !!!
          • Gość: robinson Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: 195.117.41.* 01.06.04, 12:07
            Sprzedali czy nie faktem jest że 2 pkt poszły w.....Teraz trzeba walczyć i
            liczyc że inni się potkną.Ale jeśli będzie po pierwszej 4 to kontrakty winny
            być zmienione. Sorry ale tacy goście jak nasi "liderzy" winni być przygotowani
            na takie warunki torowe. Szkoda bo wygląda na to jakby jednak nikt im tego nie
            naświetlił. A co mają teraz zrobić Osumek, Czerwiński i pozostali. Przecież im
            się zaraz odechce jeździć jak będą widzieć takie wpadki "liderów"
    • Gość: Kibol Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 01:23
      Miejsce poza czwórką, plajta finansowa, spadek z ligi, likwidacja klubu.....
      Tylko tak dalej ! Jest dobrze ! Tak trzymać !
    • Gość: Tomi Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 01:39
      Panie Prezesie ; już teraz należy powiadomić naszych zagranicznych "asów", że
      w przypadku miejsca poza czwórką stawki za punkt zostaną obniżone NAJMNIEJ 50%.
      gdyż po piersze nie będzie z czego płacić , a po drugie trzeba uszczuplić
      niektórym uzyskaną w Bydgoszczy "lewą kasę".

• Gość: Michał Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.51.236.* 01.06.04, 08:13
        Przykro mi, że nie oglądałem tego spotkania gdyż nie mogłem. Szkoda jest, że
        nikt na forum nie pisze jakim wynikiem ono się zakończyło ?? Dla
        wtajemniczonych to jest wiadowo, ale dla czytających brak wyniku to porażka
        piszących. Szkoda.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Michał Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.51.236.* 01.06.04, 08:28
          Już w innym poście doczytałem się wyniku ?? Przykro kibicom, że taka wpadka.
          • Gość: jot Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.48.252.* 01.06.04, 08:49
            szkoda tych 2 pkt które odjechały w Bydgoszczy,
            ale chyba sensacją są pierwsze w sezonie 2 pkt RKM z Apatorem.
      • Gość: zawiedzony :((( Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:20
        > Panie Prezesie ; już teraz należy powiadomić naszych zagranicznych "asów", że
        > w przypadku miejsca poza czwórką stawki za punkt zostaną obniżone NAJMNIEJ
        50%.
        >
        > gdyż po piersze nie będzie z czego płacić , a po drugie trzeba uszczuplić
        > niektórym uzyskaną w Bydgoszczy "lewą kasę".
        >

dokładnie, zgadzam sie w 100 %, tak być nie może !!!

ps. uwazaj co piszesz bo zaraz kolega Rafał Storm Cie zwyzywa od matoła
        nieznającego sie na zuzlu, a sam ma chyba klapki na oczach i jednak chyba musi
        sie wybrac do tego "okulisty"
    • Gość: FALUBAZ Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.04, 12:02
      Pociesze was ,u nas w ZIELONCE jest jeszcze gorzej a teraz jeszcze
      KURMANEK........ach szkoda gadac........
    • Gość: aras Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:07
      proponuje byście Czerwińskiego przebadali pod kątem psychicznym. Brak wyobraźni
      na torze prowadzi szybko do tragedii. Acha - dzięki za Jonssona
    • Gość: ert Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 157.25.31.* 01.06.04, 15:20
      i co z Apatorem też Holta i Suli sprzedali mecz?U siebie każdy potrafi wygrać,
      no może poza Zielonką.Zobaczycie jak dostaniecie po dupie w Rybniku.
    • Gość: mar_ Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 15:32
      co to ku.... za tłumaczenie,że mechanicy nie zdążyli przestawić sprzetu? A
      Walaskowi zdążyli? To niech tacy fachowcy jak Holta i sullivan zmienią sobie
      mechaników !!!a poza tym... od dawna było iadomo, że w Bydgoszczy
      będzie "lotnisko" i nikt nie powinien być tym zaskoczony!!! Najbarzdziej mnie
      wku... jak ktoś próbuje wytłumaczyć czyjeś nieróbstwo!!! przecież do ciężkiej
      cholery- to jest ich praca, ich zawód!!! jak ja coś spieprzę w robocie to
      dostaję po dupie - a ich JAŚNIE PANÓW jeszcze sie tłumaczy, że ... czytaliście
      w tekście ...
    • Gość: legia WYSTARCZY DAC POLSKIM ZAWODNIKOM TYLE ZA PUNKT CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:24
      HOLCIE I SULLIVANOWI I ZOBACZYCIE JAKIE BEDA WYNIKI ZADEN OBCOKRAJOWIEC NIE
      BEDZIE POTRZEBNY I TEN POLACZEK HOLTA SZCZEGOLNIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka