Gość: AZS FANS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:02 JEDNA WIELKA LIPA!!! NASUWA SIE TYLKO JEDNA MYLŚL: ZLEKCEWAŻYLI PRZECIWNIKA, WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: junak Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 213.199.204.* 31.05.04, 18:23 Panowie Sullivan i Holta bardziej interesowali się GP niż meczem swojej drużyny a przecież za darmo nie jeżdża.Pozatym to nie pierwsza wpadka tych panów w tym sezonie.Może by tak zmienić kontrakciki?Swoją drogą przed szykującymi się w zeszłym roku zmianami w przepisach nie trzeba było się rwać na hura do podpisywania kontraktu z Sullivanem bo w tym sezonie dużo obcokrajowców szukało pracy ze względu na ogranicznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony :((( POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Storm. Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 06:45 A ty chyba sprzedałeś mózg człowieku. Na tym polega sport, każda dyscyplina, nie zawsze się wygrywa. A gdybyś sznowny matole spojrzał na wyniki innych drużyn w Bydgoszczy to byś się troszeczkę drogi pacanie zastanowił nad szastaniem opiniami. Taki z ciebie kibic i znawca żużla jak ze mnie super okulista. Nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzony :((( Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:13 > A ty chyba sprzedałeś mózg człowieku. Na tym polega sport, każda dyscyplina, > nie zawsze się wygrywa. A gdybyś sznowny matole spojrzał na wyniki innych > drużyn w Bydgoszczy to byś się troszeczkę drogi pacanie zastanowił nad > szastaniem opiniami. Taki z ciebie kibic i znawca żużla jak ze mnie super > okulista. Nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej milcz. a czy tu pizdzielcu śmierdzący widziales jak punktowali Holta i Sully, czy to jest normalne ? obrzympole zakichany !!!, a moze mi powiesz ze porazka Apatora z Rybnikiem to tez normalne i tak sie w sporcie zdaża i ze mecz nie był sprzedany, to tez ci sie zaśmieje prostw w twarz cieciu malinowy. Mądry sie znalazł, woeli znawca zuzlowy łehehehehee. Zenujące !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinson Re: POPROSTU SPRZEDALI MECZ !!!!!!!!!! IP: 195.117.41.* 01.06.04, 12:07 Sprzedali czy nie faktem jest że 2 pkt poszły w.....Teraz trzeba walczyć i liczyc że inni się potkną.Ale jeśli będzie po pierwszej 4 to kontrakty winny być zmienione. Sorry ale tacy goście jak nasi "liderzy" winni być przygotowani na takie warunki torowe. Szkoda bo wygląda na to jakby jednak nikt im tego nie naświetlił. A co mają teraz zrobić Osumek, Czerwiński i pozostali. Przecież im się zaraz odechce jeździć jak będą widzieć takie wpadki "liderów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 01:23 Miejsce poza czwórką, plajta finansowa, spadek z ligi, likwidacja klubu..... Tylko tak dalej ! Jest dobrze ! Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 01:39 Panie Prezesie ; już teraz należy powiadomić naszych zagranicznych "asów", że w przypadku miejsca poza czwórką stawki za punkt zostaną obniżone NAJMNIEJ 50%. gdyż po piersze nie będzie z czego płacić , a po drugie trzeba uszczuplić niektórym uzyskaną w Bydgoszczy "lewą kasę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.51.236.* 01.06.04, 08:13 Przykro mi, że nie oglądałem tego spotkania gdyż nie mogłem. Szkoda jest, że nikt na forum nie pisze jakim wynikiem ono się zakończyło ?? Dla wtajemniczonych to jest wiadowo, ale dla czytających brak wyniku to porażka piszących. Szkoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.51.236.* 01.06.04, 08:28 Już w innym poście doczytałem się wyniku ?? Przykro kibicom, że taka wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 80.48.252.* 01.06.04, 08:49 szkoda tych 2 pkt które odjechały w Bydgoszczy, ale chyba sensacją są pierwsze w sezonie 2 pkt RKM z Apatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzony :((( Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:20 > Panie Prezesie ; już teraz należy powiadomić naszych zagranicznych "asów", że > w przypadku miejsca poza czwórką stawki za punkt zostaną obniżone NAJMNIEJ 50%. > > gdyż po piersze nie będzie z czego płacić , a po drugie trzeba uszczuplić > niektórym uzyskaną w Bydgoszczy "lewą kasę". > dokładnie, zgadzam sie w 100 %, tak być nie może !!! ps. uwazaj co piszesz bo zaraz kolega Rafał Storm Cie zwyzywa od matoła nieznającego sie na zuzlu, a sam ma chyba klapki na oczach i jednak chyba musi sie wybrac do tego "okulisty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FALUBAZ Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.04, 12:02 Pociesze was ,u nas w ZIELONCE jest jeszcze gorzej a teraz jeszcze KURMANEK........ach szkoda gadac........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:07 proponuje byście Czerwińskiego przebadali pod kątem psychicznym. Brak wyobraźni na torze prowadzi szybko do tragedii. Acha - dzięki za Jonssona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: 157.25.31.* 01.06.04, 15:20 i co z Apatorem też Holta i Suli sprzedali mecz?U siebie każdy potrafi wygrać, no może poza Zielonką.Zobaczycie jak dostaniecie po dupie w Rybniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar_ Re: Żużel. Po porażce w Bydgoszczy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 15:32 co to ku.... za tłumaczenie,że mechanicy nie zdążyli przestawić sprzetu? A Walaskowi zdążyli? To niech tacy fachowcy jak Holta i sullivan zmienią sobie mechaników !!!a poza tym... od dawna było iadomo, że w Bydgoszczy będzie "lotnisko" i nikt nie powinien być tym zaskoczony!!! Najbarzdziej mnie wku... jak ktoś próbuje wytłumaczyć czyjeś nieróbstwo!!! przecież do ciężkiej cholery- to jest ich praca, ich zawód!!! jak ja coś spieprzę w robocie to dostaję po dupie - a ich JAŚNIE PANÓW jeszcze sie tłumaczy, że ... czytaliście w tekście ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia WYSTARCZY DAC POLSKIM ZAWODNIKOM TYLE ZA PUNKT CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:24 HOLCIE I SULLIVANOWI I ZOBACZYCIE JAKIE BEDA WYNIKI ZADEN OBCOKRAJOWIEC NIE BEDZIE POTRZEBNY I TEN POLACZEK HOLTA SZCZEGOLNIE Odpowiedz Link Zgłoś