Dodaj do ulubionych

Strój na jasełka - Maryja.

19.11.11, 08:49
Witam. Potrzebuję takiego stroju na 7 lat. Proszę o namiar na jakąś wypożyczalnię. Mogę też odkupić używany .
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: 212.87.246.* 19.11.11, 19:23
      Jeśli wypożyczą, to na jakiś krótki okres, na pewno nie na 7 lat.
    • Gość: Ela Tygrysica Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:27
      ale ma być zawsze dziewica? :D
    • Gość: m@ł@ Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 21:32
      Na wręczyckiej niedaleko ARSa (po teju samej stronie ulicy) jest wypożyczalnia. Przy wejściu plakat.
    • gad_z_rakowa Re: Strój na jasełka - Maryja. 19.11.11, 22:07
      edyto, po pierwsze taki stroj to nic trudnego. na glowe chusta, na ramiona tez. dluga sukienka i sandaly. ot - stroj caly. zrobilem swemu dziecku stroj maryi akurat dwa lata temu.
      poza tym za red pubem na okrzei widzialem wypozyczalnie. ale wypozyczalbym cos bardziej skomplikowanego, np. stroj catwoman dla zony ;)
      • the-only-bodzio Re: Strój na jasełka - Maryja. 19.11.11, 22:16
        brawo za wypowiedź.długo myslałeś?dzisiaj mam dar dyskutowania.zwłaszcza dla gadów.
        • Gość: ja Nie karmy trolla Bodzia IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 22:23
          to internetowy onanista katolicki....bodzio berecie...
          • Gość: uli strój na jasełka IP: *.xdsl.centertel.pl 22.11.11, 19:53
            fajna wypozyczalnia duzy wybór-kasprowicza 7-raków-
        • gad_z_rakowa Re: Strój na jasełka - Maryja. 22.11.11, 21:41
          nawet stroj na jaselka to polityka ;/
          • goosiaa3 Re: Strój na jasełka - Maryja. 23.11.11, 09:25
            allegro.pl/listing.php/search?string=str%C3%B3j+maryja&category=11763
    • marzi_o Re: Strój na jasełka - Maryja. 30.11.11, 15:43
      Hey zajrzyj tutaj, www.godan.com.pl/e-sklep/specjalne-okazje/jaselka,pl.html
      ja mojej małej stąd zamawiałam, ceny są spoko, jkabyś była z wawy to mogłabym Ci pozyczyć, a tak to trochę daleko ;/

M.
    • Gość: mfg Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: *.prenet.pl 02.12.11, 19:46
      taki strój można zakupic albo wypożyczyc w sklepie Piekło- Niebo na ul.Warszawskiej 34
      • Gość: gość Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.11, 21:04
        kretyni z was !!!
        • Gość: świadekkonfesjonał Re: Strój na jasełka - Maryja. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.12.11, 21:36
          A dlaczego na 7 lat, czyżby tyle trwało przygotowanie do włożenia tak zaszczytnego stroju? Najpierw worek pokutny za grzechy, większość ludzi powinna to zrobić, bo złe uczynki robią piekło za życia i po nim. Czytając te fora można sie wiele nauczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka