beetle4 23.11.11, 10:50 "Czworonożny funkcjonariusz o gniadym umaszczeniu ma dwa." O co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: Nowy koń na służbie IP: *.isd-hcz.com.pl 23.11.11, 11:33 > "Czworonożny funkcjonariusz o gniadym umaszczeniu ma dwa." > O co chodzi?? No, bo to prawdziwy ogier :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Nowy koń na służbie IP: 91.210.242.* 23.11.11, 12:31 jak w starym dowcipie: "panie milicjancie, mowili na dzielnicy ze tu stoi pies z dwoma ch.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Nowy koń na służbie IP: *.181.217.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.11, 13:21 Ja też dwa razy czytałem ,i nadal nie łape .Fuj te dziennikarzyny i cała ta gazeta {lipa w pełnym zakresie} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api Re: Nowy koń na służbie IP: 212.160.115.* 23.11.11, 13:38 Dwu letni koń, późno dojrzewającej rasy (śląska) już pod siodłem? No nie dziwota, że kilkunastoletnie konie policyjne idą na emeryturę z kulawizną. Taki koń w wieku 2 lat powinien dopiero przyzwyczajać się do noszenia siodła (bez jeźdźca!), powoli uczyć się współpracy z człowiekiem (najpierw na lonży)-podczas gdy ten już poszedł do normalnej pracy z jeźdźcem na grzbiecie... ych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Nowy koń na służbie IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.11, 14:23 to samo chciałam napisać. W zachodniej Europie tendencje są do zajeżdzania 4 latków, pracować pod siodłem zaczynają 5-6 latki. A tu dwulatka do sluzby w Policji wzieli? totalnie bez pojęcia. Chociaz ten kon nie wygląda na dwulatka, może czterolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BenLee Re: Nowy koń na służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:49 I nadal nie wiadomo co "dwa" ma ten czworonozny funkcjonariusz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BenLee Re: Nowy koń na służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:50 No i pytanie czy on jest czworonozny czy moze jednak parzystokopytny? Odpowiedz Link Zgłoś