Dodaj do ulubionych

Nowy koń na służbie

23.11.11, 10:50
"Czworonożny funkcjonariusz o gniadym umaszczeniu ma dwa."
O co chodzi??
Obserwuj wątek
    • Gość: kornik Re: Nowy koń na służbie IP: *.isd-hcz.com.pl 23.11.11, 11:33
      > "Czworonożny funkcjonariusz o gniadym umaszczeniu ma dwa."
      > O co chodzi??

No, bo to prawdziwy ogier :)
      • Gość: heh Re: Nowy koń na służbie IP: 91.210.242.* 23.11.11, 12:31
        jak w starym dowcipie: "panie milicjancie, mowili na dzielnicy ze tu stoi pies z dwoma ch.."
    • Gość: qwe Re: Nowy koń na służbie IP: *.pcz.pl 23.11.11, 13:18
      Chyba dwa jaja!
      • Gość: remik Re: Nowy koń na służbie IP: *.181.217.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.11, 13:21
        Ja też dwa razy czytałem ,i nadal nie łape .Fuj te dziennikarzyny i cała ta gazeta {lipa w pełnym zakresie}
        • Gość: api Re: Nowy koń na służbie IP: 212.160.115.* 23.11.11, 13:38
          Dwu letni koń, późno dojrzewającej rasy (śląska) już pod siodłem? No nie dziwota, że kilkunastoletnie konie policyjne idą na emeryturę z kulawizną.
          Taki koń w wieku 2 lat powinien dopiero przyzwyczajać się do noszenia siodła (bez jeźdźca!), powoli uczyć się współpracy z człowiekiem (najpierw na lonży)-podczas gdy ten już poszedł do normalnej pracy z jeźdźcem na grzbiecie...
          ych
          • Gość: em Re: Nowy koń na służbie IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.11, 14:23
            to samo chciałam napisać. W zachodniej Europie tendencje są do zajeżdzania 4 latków, pracować pod siodłem zaczynają 5-6 latki.
            A tu dwulatka do sluzby w Policji wzieli? totalnie bez pojęcia.
            Chociaz ten kon nie wygląda na dwulatka, może czterolatka.
            • Gość: BenLee Re: Nowy koń na służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:49
              I nadal nie wiadomo co "dwa" ma ten czworonozny funkcjonariusz ;)
              • Gość: BenLee Re: Nowy koń na służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:50
                No i pytanie czy on jest czworonozny czy moze jednak parzystokopytny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka