Dodaj do ulubionych

Ginekolog na PCK

16.12.11, 08:59
Nie chcę wałkować starych postów bo wszystko się zmienia. Dawniej chwaleni lekarze teraz są krytykowani, że zależy im tylko na kasie itd. Moje pytanie - który ginekolog z pracujących w szpitalu na Tysiącleciu jest najlepszy ( nie chodzi o kasę tylko o doświadczenie )? Kogo polecacie a kogo odradzacie. Kto poprowadzi zagrożoną ciążę...
Obserwuj wątek
    • Gość: mirabel Re: Ginekolog na PCK IP: *.rev.masterkom.pl 17.12.11, 21:24
      Zależy o co chodzi, ze sprawdzonych : kobieta: dr.Czekaj- fajna babka, dość konkretna, dr Mierzwa- dobra dla znajomych, dla reszty opryskliwa i nieprzyjemna- przez jej olewactwo straciłam ciążę, Lemański, Surówka, Sikora-dobrzy diagności,chirurdzy, delikatni, Nejman- dobry dla swoich podopiecznych -reszta lekko olewana, Jagielski ma dziwne podejście, nie lubiłam jego podtekstów, ani badania, nieraz się pomylił- kiedyś wywróżył mi mnogą ciążę, choć usg mówiło o pojedynczej. Różnie to jest ....
      • Gość: mirabel Re: Ginekolog na PCK IP: *.rev.masterkom.pl 17.12.11, 21:27
        Co chodzi o zagrożoną ciążę, to polecam Surówkę, Lemańskiego i Sikorę- pomogą.
        • Gość: Anka Re: Ginekolog na PCK IP: *.prenet.pl 23.12.11, 17:28
          Polecam doktora Mikołajczyka - super fachowiec i do tego działa cuda z zagrożonymi ciążami.
          • Gość: ewa Re: Ginekolog na PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 21:53
            A ja dla odmiany polecam dr Najmana, mną zajął się bardzo dobrze.
    • Gość: Ania Re: Ginekolog na PCK IP: 195.205.171.* 26.12.11, 18:02
      Polecam doktora Mikołajczyka, prowadzi moją ciąże - jest godny polecenia. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka