looooooook 08.03.12, 00:25 Moje drogie w dniu waszego święta życzę Wam wszystkiego najlepszego. Fajnych chłopów wiele uśmiechu mniej trosk dużo szczęścia zdrowia no i w sumie czego tam jeszcze chcecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gad_z_rakowa Re: Kobietki 08.03.12, 02:21 ..niech wasza gadzina się do was łasi nie tylko od święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doll Re: Kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 08:59 dziękuję ,bardzo to miłe z twojej strony loooook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gada Re: Kobietki IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 11:18 Dlaczego ciągle wypisujesz głupoty na forum.Nie masz co do roboty weż miotłe i łopatę i posprzątaj trochę przed domem.Psujesz tylko opinię dzielnicy.Zastanów się co piszesz-bądż rozsądny-idż na wiosenny spacer do lasu na pewno poprawi ci samopoczucie.Na spacerze obejrzy się kto za tobą idzie ,może poprafi ci się humor i samopoczucie.Przemyśl swoje postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad do gada Re: Kobietki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.03.12, 18:08 Dzieki bardzo. jazeli ktos korzystal z takich rad, to czasami przeklina to towarzystwo na cale zycie. To otoczenie nas zmusza bysmy byli ulepieni na ich obraz i podobienstwo. Skad zawody miłosne i rozne depresje z tym zwiazane, bo otoczenie sie z nas smialo że nie pasujemy do siebie, skąd pijanstwo, narkotyki, i rózne zboczenia i zejscie na manowce, bo takie mielismy towarzystwo,niech kazdy żyje zgodnie z tym co mu w duszy gra. budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do play Re: Kobietki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.03.12, 10:32 Sprzataczka to najwazniejszy zawod , szkoda że nie opłacalny, bo ona rózne nieczystosci zmiata miotłą i na łopate, a nie tak jak w innych szczytnych zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: Kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 11:41 dzięki looooooookkk :*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki zwierz Miałem z kobiet same przyjemności IP: *.ice-net.pl 08.03.12, 12:43 Robiąc rozrachunek w relacjach z kobietami stwierdzam, że w moim dotychczasowym 39 letnim życiu w większości miałem z nich same przyjemności. Przyjemności, których nic nie jest w stanie podmienić. Kobiety są delikatne, ładnie pachną i dają dużo radości i frajdy. Najlepszego z okazji Waszego Święta Drogie Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŁOSZ Re: Miałem z kobiet same przyjemności IP: 37.30.101.* 08.03.12, 13:04 wszystkim KOBITKĄ wszystkiegoNAJ....NAJ...NAJ .Całuski Miłosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Miałem z kobiet same przyjemności IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.03.12, 14:33 aaa gdzie kwiatek ?, a buzi ?, tam gdzie ostatnio, tylko 2 godz wcześniej . ps. nie zapomnij znów o kluczac ,tak jak ostatnio. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kobietki IP: 31.42.6.* 08.03.12, 15:35 oraz niech nas dopuszczaja wróć .. dopieszczaja jeszcze czesciej, az do smierci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Kobietki IP: *.205.37.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.12, 15:41 Miło ,dziękuje panowie); Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Kobietki 09.03.12, 08:46 Ja jak zawsze spóźniona, ale grzecznie podziękuje za życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś