08.03.12, 00:25
Moje drogie w dniu waszego święta życzę Wam wszystkiego najlepszego.
Fajnych chłopów
wiele uśmiechu
mniej trosk
dużo szczęścia
zdrowia
no i w sumie czego tam jeszcze chcecie :)
Obserwuj wątek
    • gad_z_rakowa Re: Kobietki 08.03.12, 02:21
      ..niech wasza gadzina się do was łasi nie tylko od święta.
    • Gość: doll Re: Kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 08:59
      dziękuję ,bardzo to miłe z twojej strony loooook
      • Gość: do gada Re: Kobietki IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 11:18
        Dlaczego ciągle wypisujesz głupoty na forum.Nie masz co do roboty weż miotłe i łopatę i posprzątaj trochę przed domem.Psujesz tylko opinię dzielnicy.Zastanów się co piszesz-bądż rozsądny-idż na wiosenny spacer do lasu na pewno poprawi ci samopoczucie.Na spacerze obejrzy się kto za tobą idzie ,może poprafi ci się humor i samopoczucie.Przemyśl swoje postępowanie.
        • Gość: gad do gada Re: Kobietki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.03.12, 18:08
          Dzieki bardzo. jazeli ktos korzystal z takich rad, to czasami przeklina to towarzystwo na cale zycie. To otoczenie nas zmusza bysmy byli ulepieni na ich obraz i podobienstwo. Skad zawody miłosne i rozne depresje z tym zwiazane, bo otoczenie sie z nas smialo że nie pasujemy do siebie, skąd pijanstwo, narkotyki, i rózne zboczenia i zejscie na manowce, bo takie mielismy towarzystwo,niech kazdy żyje zgodnie z tym co mu w duszy gra. budda.
        • Gość: do play Re: Kobietki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.03.12, 10:32
          Sprzataczka to najwazniejszy zawod , szkoda że nie opłacalny, bo ona rózne nieczystosci zmiata miotłą i na łopate, a nie tak jak w innych szczytnych zawodach.
    • Gość: sama Re: Kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 11:41
      dzięki looooooookkk :*:*:*:*
      • Gość: dziki zwierz Miałem z kobiet same przyjemności IP: *.ice-net.pl 08.03.12, 12:43
        Robiąc rozrachunek w relacjach z kobietami stwierdzam, że w moim dotychczasowym 39 letnim życiu w większości miałem z nich same przyjemności. Przyjemności, których nic nie jest w stanie podmienić. Kobiety są delikatne, ładnie pachną i dają dużo radości i frajdy.
        Najlepszego z okazji Waszego Święta Drogie Panie!
        • Gość: MIŁOSZ Re: Miałem z kobiet same przyjemności IP: 37.30.101.* 08.03.12, 13:04
          wszystkim KOBITKĄ wszystkiegoNAJ....NAJ...NAJ .Całuski Miłosz.
          • Gość: ? Re: Miałem z kobiet same przyjemności IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.03.12, 14:33
            aaa gdzie kwiatek ?, a buzi ?, tam gdzie ostatnio, tylko 2 godz wcześniej . ps. nie zapomnij znów o kluczac ,tak jak ostatnio. pa
    • Gość: Jula Re: Kobietki IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 14:40
      Dziękuję:)
      • Gość: zawsze-inna Re: Kobietki IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 14:47
        dzięki :)
        • Gość: gosc Re: Kobietki IP: 31.42.6.* 08.03.12, 15:35
          oraz niech nas dopuszczaja wróć .. dopieszczaja jeszcze czesciej, az do smierci :D
          • Gość: anetka Re: Kobietki IP: *.205.37.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.12, 15:41
            Miło ,dziękuje panowie);
    • eufrazja Re: Kobietki 09.03.12, 08:46
      Ja jak zawsze spóźniona, ale grzecznie podziękuje za życzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka