Dodaj do ulubionych

Bar w Castoramie

11.03.12, 20:28
Czesto jadam w tym barze ale od pewneg czasu jestem bardzo mile zaskoczony jakosc jedzenia jest bardzo dobra potrawy bardzo dobre ale od momentu jak sie okazalo przyjscia nowego kucharza to jest poezja ostatnio zupa grzybowa to bajka zastanawiam sie czemu wlasciciele zatrudniaja tego pana tylko czasami moze warto pomyslec i zatrudnic go na stale serdecznie pozdrawiam i polecam bar ale koniecznie jak jest pan kucharz.
Obserwuj wątek
    • Gość: hihihi Re: Bar w Castoramie IP: 31.42.6.* 12.03.12, 13:25
      Masz pan tą pracę, bez potrzeby autoreklamy.
    • Gość: Do kucharza Re: Bar w Castoramie IP: *.net.stream.pl 12.03.12, 16:31
      Słyszałeś ku.rwa o czymś takim jak przecinki i kropki ?
    • Gość: b Re: Bar w Castoramie IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 23:22
      czytając twoja autoreklamę na pewno tam nie zjem ... a często jestem w Castoramie.Żenada a nie reklama ,a właśnie wiesz co to przecinki i kropki ? jak tak to zacznij używać matole ale kucharzyno.
      • Gość: trewol Re: Bar w Castoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 08:19
        Tylko raz tam jadłem powiem krótko masakra, w plackach ziemniaczanych były kawałki ziemniaków.
        • Gość: ddd Re: Bar w Castoramie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 10:55
          bo to był grubomielone placki ziemniaczane po czeczeńsku człeku .....
          • Gość: rrr Re: Bar w Castoramie IP: *.rev.inds.pl 15.03.12, 15:27
            ziemniaki w plackach ziemniaczanych? :o
          • Gość: do ddd Re: Bar w Castoramie IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 22:46
            człek to chyba nawet cie nie robił/nie dorobił . lamusie!
            • Gość: gosc Re: Bar w Castoramie IP: 91.210.242.* 16.03.12, 11:49
              Potwierdzam, kilka dni temu spożyłem tam na szybko zupkę pomidorową bo z pracy a i głodny byłem, poezja znakomita, bukiet smaków też że szkoda słów póki po zjedzeniu małej ilości nie znalazłem tam małego owada. Oczywiście zgłosiłem to i zostałem olany, rzekomo sam wrzuciłem lub podczas czynności jedzenia sam wpadł, później w domu taka sraczka, że dalej srałem jak widziałem. To był mój pierwszy i ostatni tam zjedzony posiłek - ohyda.
              • Gość: acotopo Re: Bar w Castoramie IP: *.183.145.8.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.03.12, 14:03
                Gość portalu: gosc napisał(a):

> Potwierdzam, kilka dni temu spożyłem tam na szybko zupkę pomidorową bo z pracy
                > a i głodny byłem, poezja znakomita, bukiet smaków też że szkoda słów póki po zj
                > edzeniu małej ilości nie znalazłem tam małego owada. Oczywiście zgłosiłem to i
                > zostałem olany, rzekomo sam wrzuciłem lub podczas czynności jedzenia sam wpadł,
                > później w domu taka sraczka, że dalej srałem jak widziałem. To był mój pierwsz
                > y i ostatni tam zjedzony posiłek - ohyda.

niesamowite... taka sraczka z takiej małej muszki?
                pozatym ile Ci ona zjadła tej dobrej zupki
            • Gość: ddd Re: Bar w Castoramie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 12:14
              naucz się pało gotować ...... a jak nie potrafisz gotować to nie krytykuj gotowego ......
              • prawdziwakicha1 Re: Bar w Castoramie 16.03.12, 16:04
                Gość portalu: ddd napisał(a):

> naucz się pało gotować ...... a jak nie potrafisz gotować to nie krytykuj gotow
                > ego ......

ja tez odradzam ten syf tam!!!!!
                • Gość: Troskliwy Re: Bar w Castoramie IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 20:11
                  Facet się poślizgnął chciał zrobić reklamę a wyszła antyreklama.
                  • Gość: do w/w Re: Bar w Castoramie IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.12, 04:33
                    Faktycznie, byłam zobaczyłam i mam ten cudowny bar gdzieś, omijam z daleka i innym bede radzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka