sna-fca 02.05.12, 17:01 A gdzie wpisy "BBJ............Najlepsi kibice w mieście..........tylko Raków.Niestety kolejnych dwóch debili pokazało jakich Raków ma kibiców.Przykre ale niestety prawdziwe......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adorbo Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 02.05.12, 17:02 Po raz kolejny okazuję się że w szalikach czerwono-niebieskich chodzą same debile Odpowiedz Link Zgłoś
dasauto Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 10:56 naprawde dales sie nabrac ze oni byli w szalikach ?... marna prowokacja, mysle ze nikt nie jest az tak glupi i zeby zalozyc szalik w takiej sytuacji i zeby uwierzyc w slowa tego szmatlawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1921 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.96.229.119.tvksmp.pl 03.05.12, 21:53 O rany dziewczynki sie bronic nie potrafia i odrazu na policje leca Jak sie nie umie dbac o barwy i ich bronic to sie w nich nie chodzi !! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wloknkiarz Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 109.95.28.* 02.05.12, 17:17 Ludzie co sie z wami dzieje. Przeciesz jest 21 wiek, a tu takie debile pokazuja ze sa zacofani. Co komu przeszkadza ze ma taki szalik, a tym bardziej ze jest sie z tego samego miasta a tymbardziej ze są to inne sporty. Kazdy woli co innego, wiec po jakiego kita tak sie zachowują ludzie. ja nie lubie chodzic na mecze rakowa wlasnie z takiego powodu, bo komus sie nie spodobasz i dostaniesz lanie. co to wogule za cwaniaki. mam nadziej ze cos sie zmieni wkoncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 188.95.29.* 02.05.12, 18:13 Hehe 21 wiek a kibic powyzej ortografii nie zna, bo szkoły nawet nie chciało się skończyć, tylko sie piło piwo za koszem i są efekty!! Co za debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodziak. Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 18:22 Powiem, że zacofanie... Jak wiadomo szalik Włókniarza ma biało-zielone barwy. Studiuję w Warszawie i tam jest kultura, bo gdy kibole Polonii się dowiedzieli, że to inna dyscyplina i inny klub z innego miasta, a nie Legia, to mnie nawet na piwo zaprosili... Pełna kultura. A tutaj, to by mnie zaprosili, na butelkę po piwie... Idioci z Rakowa. Pozdrawiam z Zawodzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 02.05.12, 18:25 Harcerzy bijecie ? Ech chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W&G Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.direct-adsl.nl 03.05.12, 20:39 Najlepsze że czerwono-niebieska zaraza doszła też do nas na Zawodzie, gdzie mój dziadek, tata i ich znajomi zawsze chodzili na Włókniarz, a teraz sterydy łażą i piszą po murach Raków itp. Wstyd dla tego zasłużonego klubu że ma tępoli a nie kibiców, bez wykształcenia, no co drugi może ohp skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumako Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 01:22 Interpunkcją też nie błysnąłeś, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 18:32 Nie rozumiem, przecież nie ma między klubami rywalizacji gdyż są to dwie różne dyscypliny. Kwestia tego jaki procent debilizmu mieli w baniakach ci dwaj pajace. A był on ponad normę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 02.05.12, 20:18 Synu po twoim wpisie widać że jesteś nieukiem góra po czterech klasach podstawówki,daruj sobie wypowiedzi w necie idż lepiej pograć na playstation LEMINGU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RakówChamy Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.alfanet24.pl 02.05.12, 20:41 Ja się w ogóle pytam co osiągnął Raków. Bo dla mnie to klub bez tradycji. Nie osiągnęli nic i nic nie osiągną. To nie ta liga co Włókniarz. Ci w przeciwieństwie do Rakowa dużo osiągneli i liczyli się w PL. Raków tylko kasę ciągnie a efektów żadnych. Tylko ma wiernych łysoli za sobą bez szkoły co krzyczką tylko Raków. Chodzą od rana do wieczora pisząc po murach RKS RAKÓW i inne żałosne teksty. To jest ich życiowy cel. Banda nierobów i obiboków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmario Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 21:27 Powiem tak. - dobra łycha jak mawiał Slamer i zakopać wszystkich z rakowa,bo nie umieją się zachować w najprostszy sposób,czyli spokojnie ,bo intelektu to od nich nie ma co wymagać. kiedyś chodziłem na raków ale już wole włókniarz,bo tam jest miło i spokojnie. pozdrawiam kibiców ckm-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyRAKÓW Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.183.146.242.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.05.12, 22:05 Ja też mówię że Raków raptem 3 sezony zagrał w ekstraklasie ( wtedy I-lidze) i nigdy nic nie osiągnął. A kibice srają się że to najważniejszy klub w mieście. Ja mówię że to jest klubik który powinien przestać istnieć ze względu na swoich zasranych kibiców i nijakie osiągnięcia klubu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 91.210.242.* 02.05.12, 22:09 Miałem iść na następny mecz Włókniarza z Gorzowem, ale przeczytałem, że ostatnio tam latały jakieś butelki. Teraz się boję, że dostanę w głowę i muszę zrezygnować. Wolę iść w sobotę na Raków, tam nie latają butelki, jest spokojnie i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.static.reseler.com 02.05.12, 22:21 Ja też nie idę na żużel po ostatnim meczu. Banda pijackich głąbów i chamów. Kupuje się bilet i idzie z całą rodziną by zobaczyła na żywo mecz a jakies 4 chamy obrzucają wyzwiskami i wulgaryzmami na lewo i prawo. Jednak wolę w telewizji oglądać. Na żużel już nie pójdę bo prostactwo na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.prenet.pl 02.05.12, 23:36 Widocznie siedzisz w złym towarzystwie. Nie jest tak jak piszesz. Uogólniasz. Wszędzie znajdzie się grupa debili. Ale nie ma to nic wspólnego z meczami piłkarskimi. Tu nie ma policji, nie ma debili co się biją nie ważne czy z innymi czy ze swoimi. Kibice gości nie są pod opieką policji. Tu są całe rodziny z dziećmi!A że ktoś rzuca bluzgi? A gdzie ich nie ma? Są wszędzie! Na ulicy, w rozmowach pod sklepem itd. Takie mamy społeczeństwo! Posłuchaj wypowiedzi na CB. Uszy więdną! Poziom katolicyzmu jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu wypowiedzi społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 10:34 Buahahah. Rakowiaczki, dajcie sobie spokój z durnymi prowokacjami. Na Wasz mecz można iść - tylko po co? Ani atmosfery, ani stadionu, ani dobrego widowiska (którego nie będzie nigdy biorąc pod uwagę poziom polskiej piłki, chyba że awansujecie do LM :)) I jeszcze za to płacić! Aha, mówicie że na Włókniarzu kibice sukcesu, to dlaczego do teraz chwalicie się na lewo i prawo wysoką frekwencją na meczu z Koszarawą i Wisła? A na pozostałych spotkaniach 300-500 osób. Rozumiem że wtedy na stadionie było 7-8 tysięcy prawdziwych fanatyków Rakowa mogących oddać życie za ten klub, a na meczach ligowych po prostu akurat oni wszyscy nie mogą przyjść bo coś im "wypadło"... :D:D Inna sprawa że 90% przyszło obejrzeć Wisłę, a nie Raków... Szczerze, życzę Wam tylko "sezonowców", "fanów przychodzących tylko jak jest wynik" (Wasze teksty) po zajęciu OSTATNIEGO miejsca w lidze i po dwóch (na dwa) przegranych meczach w obecnym sezonie :D WŁÓKNIARZ!!! W niedzielę wszyscy na stadion!! CKM Włókniarz - Stal Gorzów, 6 maja, 17:45. Odpowiedz Link Zgłoś
dasauto Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 10:45 dalej smigajcie w szalikach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgjgh Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 11:03 skoro ich tak swietnie znasz, to im tego zabron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.rz.izeto.pl 06.05.12, 16:27 Raków Częstochowa - data założenia 1921 Włókniarz Częstochowa - data założenia 1946 to który klub nie ma tradycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.rev.masterkom.pl 02.05.12, 22:11 urodzeni konfidenci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 188.95.28.* 02.05.12, 22:56 Ludzie, nie wypisujcie takich bzdur, tylko polecam przyjść i przekonać się na własnej skórze, co się dzieje na Arenie. Teraz jest sektor dla rodzin utworzony celowo dla rodziców przychodzących z dziećmi, aby chronić ich przed stadionowymi chuliganami, którzy pojawiają się na Włókniarzu w celu zbezczeszczenia biało-zielonych barw. Są to uwaga: kibice jakże silnej i liczącej się w Częstochowie drużyny III-ligowego rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 02.05.12, 23:12 Osobiście byłem w niedziele na Włókniarzu i to co mnie spotkało przed stadionem to prosi o pomste do nieba z racji tego że byłem sam podjechało do mnie trzech kolesi konkretnie zalanych terroryzując mnie o dwa złote jak tak może być?to nie idzie w dobrą strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-wa Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 23:15 Bo to banda wieśniaków! Nie wiedziałeś? Jak chłopaki z Rakowa lądowali w szpitalu, bo widzewek z włókniarzykami latali po mieście to nikt halo nie robił. I nie płakał do gazety wybiórczej. Teraz wielce się odezwali bo po głowach dostali.Nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne. I dobrze. Niech zobaczą jak było kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.05.12, 23:20 przeciez rakow to wies ludzie zgromadzeni tam to bydlo z pgr-ow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-wa. Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 23:25 Nie będę Ci pajacyku pisał jakie folklorystyczne rejestracje przyjeżdżają na olsztyńską. Bo by ci się jeszcze słabo zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasgsd Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 11:07 przejebana sprawa, zamiast na mecz to smigasz po parkingu ? A nie, przeciez tam nie ma czegos takiego, wzdluz ulicy rejestracje fotografujesz ? Takie zboczenie mamy rozumiec. Ale no co kazdy ma hobby ^^ na bilet Cie najwidoczniej nie stac to chociaz pod stadionem auta poogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.05.12, 11:19 Pewnie latał po parkingu i lukał w auta co by można zajumać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 02.05.12, 23:27 Przyznam szczerze że będąc kilka krotnie na stadionie Rakowa nikt nigdy mnie nie zaczepił a tym bardziej o pieniądze naprawde jestem pod wrażeniem i w sobote wybiorę się spokojnie na mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 23:36 Tak, wybiórcza jak zawsze. Szuka sensacji. Bo nie ma o czym pisać. 10 kolejnych artykułów o żuzelku. Wymiotować się chce. Prawdziwi fanatycy są na Rakowie i to jest symbol prawdziwego kibica. Nie tego co przyjdzie raz na sezon na mecz i zje kiełbaskę. Miejcie żale do tych przed wami, oni wam zgotowali taki los. Do pięt nam nie dorastacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 13:12 Trzeba w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Kibice Rakowa są BIEDNI i umysłowo i materialnie, dlatego chodzą na mecze bo bilety są po 6 zł, a większość "kibiców" w tym wypadku trzeba nazwać ich chuliganami i bandytami ma problem z ukończeniem zawodówki w Prusie. A jeśli chodzi o kwestie niedorastania do pięt to wystarczy spojrzeć na Włókniarz który od kilkunastu lat nie wychodzi z Ekstraligi, oraz AZS gdzie składem praktycznie młodzieżowym rywalizuje z najlepszymi klubami Plus Ligi w Polsce i w dodatku wygrywa Puchar CEV. Niestety Ty i Twoje dzieci nie doczekacie czasów awansu Rakowa do chociaż by pierwszej ligi a tacy kibice na pewno w tym nie pomogą. Takie są realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:28 skoro juz pajacyku porównujesz te sporty, to może napiszesz ile lig ma każda dyscyplina, czy nawet tego nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfg Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 11:08 o pieniadze to menelstwo na olsztynskiej zebra, na mecze chodze sporo czasu i nie zdazylo mi sie aby ktos kogos kiedys zaczepial Odpowiedz Link Zgłoś
dasauto Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 10:52 i co z nimi robicie na stadionie twardzielu ? bo zapewne stoisz na drugim koncu stadionu i biegniesz do domu zeby pierwszy komencik sobie napisac. URODZENI KONFIDENCI. juz nikogo w szaliku nie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
czwa-niak jacy konfidenci? 02.05.12, 23:57 Dlaczego konfidenci? Przez to, że złożyli zawiadomienie na Policji? Słusznie - zostali napadnięci przez wyrostków, to znaczy, że trzeba wyrostków złapać i ukarać, bo wyrostki te zagrażają innym ludziom, a może i dzieciom. Składanie zawiadomień Policji nie jest już zjawiskiem negatywnym. Takie rzeczy, to stare Solidaruchy swoim dzieciom do głowy kładły, że to jakieś "donoszenie". Tymczasem w cywilizowanych krajach składanie zawiadomień Policji jest przejawem troski o wspólne bezpieczeństwo - zawiadamiam, bo chcę czuć się bezpiecznie. Tylko rynsztok widzi zawiadamianie Policji, jako działanie na szkodę. To oczywiste - Policja interesuje się rynsztokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: jacy konfidenci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 22:18 W czasach Solidarnosci to byla milicja i bronila wladzy ludowej i dbala o swoje interesy i komuchow a nie troszczyla sie o obywateli.A teraz dobrze ze Policja interweniuje i broni ludzi. Przeciez to nie kibice tylko zdesperowane smyki co szukali zaczepki.Jak dostana wyroki to dopiero beda bohaterami na dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
czwa-niak niby dlaczego - wszak to różne dyscypliny! 02.05.12, 23:51 Te wyrostki mieniące się "kibicami" osiedlowego klubu RKS Raków muszą mieć poważny defekt na mózgach. Przecież Włókniarz, to żużel, a Raków, to piłka nożna. Co ma jeden do drugiego? Nic. Powinny współpracować, bo obydwa, to Częstochowa! Słyszałem też, że bandyci (pseudokibice rakowa) atakują kibiców AZS Częstochowa, a to też jakieś nieporozumienie, bo AZS, to siatkówka... Jak można twierdzić, że bandytyzm, to prawdziwe kibicostwo? Prawdziwy kibic idzie na mecz, lub chodzi na wszystkie mecze swojego klubu i grzecznie na dupie siedząc kibicuje swoim piłkarzom, bez wulgaryzmów, bez agresji, z uśmiechem na twarzy i honorowym podaniem ręki kibicom drużyny przeciwnej. Jak też można twierdzić, że Raków jest jedynym klubem w Częstochowie? Przecież to tylko klub osiedlowy. Jest też Żak, Częstochówka, Skra, Victoria, Stradom i inne - wszystkie o zasięgu osiedla! O co więc tyle krzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: niby dlaczego - wszak to różne dyscypliny! IP: *.ec.europa.eu 03.05.12, 15:05 a jak koktajle molotowa bezbroni kibice azsu rzucali do autobusu albo kopali w 10 3 Rakowiakow to pewnie samoobrona byla? Odpowiedz Link Zgłoś
3doriss1990 Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 00:13 Jestem tylko ciekawa co to było za KILKU fanów Włókniarza,którzy dali się pobić 2 młodym chłopakom...... Odpowiedz Link Zgłoś
maniek11985 Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 06:32 A ja mam 3 szaliki NASZYCH głównych częstochowskich drużyn. Wszystkie w szafie bo w tym mieście strach z nimi wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lagune Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 09:33 Witam. Przykro się robi człowiekowi, jak czyta te wypociny. Fakt faktem, jestem studentką i mieszkam w innym mieście, ale sytuacja od lat nie uległa zmianie. Mieszkałam na "osiedlu" Włókniarza, jednak kibicuję drużynie Rakowa (głównie przez dyscyplinę - po drugie - na mecze Włókniarza po prostu mnie nie stać, w tym momencie obserwuję hurraoptymizm po ostatnim meczu żużlowym, związany z frekwencją - jestem ciekawa czy na kolejnym będzie chociaż 5 tysięcy osób... ). Nieraz PANOWIE KIBICE WŁÓKNIARZYKI chcieli mnie po prostu pobić za moją "wiarę", mimo tego, że po pierwsze jestem kobietą, po drugie - nie obnosiłam się ze swoimi poglądami. Nie leciałam jednak do Wybiórczej na skargę, że mi grożą. Niestety Wybiórcza jest jak Włókniarzórcza, człowiek będąc na obczyźnie chce poczytać o rodzinnym mieście, niestety to źródło jest zdecydowanie przechylone na jedną stronę. Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 09:35 Brawo dla tych panów, którzy już w wieku 20 lat srają sobie w papiery. Oby dostali porządne zawiasy i gigantyczną kare finansową... Ps. Czy pseudokibice Rakowa nie mają już kogo tłuc tylko swoich? znaczy miejscowych?... Niech to Łodzi jadą tam zakozaczyć... aa no tak zapomniałem, że nawet jak Łódź przyjeżdża do Częstochowy to Rakowiaczki nosa nie wychylają ze swoich lepianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 31.42.6.* 03.05.12, 09:52 nie bede sie rozpisywal w temacie co ,jak,kiedy oraz jak do tego doszlo. mialem do czynienia z kundlami rakovskimi, qrwy i szmaty. bohaterzy jak zaczepiają goscia idacego z żoną i dzieckiem. ci co brali udzial w tej sprawie to wiedza i beda dlugo pamietać. żal dla klubu, ze ma takich 'kibiców' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwa Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 21:31 A jak kiedyś był pakt CKM-RTS-AZS i Raków byl sam to co ? Kto pierwszy opadł z ramienia CKM - AZS - RKS w dawnych czasach ? Kto przeszedł na strone Widzewa ? AZS i CKM a Wy teraz pieprzycie o tym, że Raków atakuje swoich ? Cóż za hipokryzja... Odpowiedz Link Zgłoś
dasauto Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 10:22 szkoda chlopakow i ich rodzin w dalszym postepowaniu, a byly juz takie przypadki ze to nie koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.05.12, 10:26 skoro grozi im po 12 lat wiezienia za napad z pobiciem to tyle powinni dostac !!!!!!!!! Nalezy zacząc wyrywac chwasty !! Odpowiedz Link Zgłoś
nf123 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 11:37 no, i łomiarza też szkoda, fajny chłop, taki swojski, z łomem Odpowiedz Link Zgłoś
dasauto Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 10:57 to ile masz na setke, ze tylko chcieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 11:01 e no co Ty, wpadaj na mlyn jeszcze z tym szalikiem przyglupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 11:02 Obraz prawdziwego fana ckm'u? Mama chyba do kafejki bez slownika puscila, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 11:06 Ciekawe czemu wyborcza nie napisze jak to kibice Włókniarza pocięli gościa z Rakowa,kto sieje wiatr ten zbiera burze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
meda.lik Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 11:29 Mam 38 lat i od 23 lat jestem kibicem Rakowa i nim bede do końca życia...kiedyś byłem sympatykiem włókniarza ale po zaliczeniu paru wyjazdów z typami z włokniarza odechciało mi sie, zajszczane,zasmarkane buraki z obrzeży miasta do tego Najman rzygać mi sie chce na nich jak by ten włókniarz miał by jeżdzić w 2 lidze to pies z kulawą nogą by nie poszedł ..a Raków najstarszy klub w mieście ze stałymi kibicami nie bez przyczyny nasz przydomek Medaliki i czego tam sie odzywają jakieś zakompleksione szczurki których rodzice przyjechali do częstochowy z wioch włokniarz co to ku..wa jest założony przez komuchów bez tradyci i honoru poczytaj buraku jeden z drugim historie Rakowa o piłkarzach bohaterach wojennych którzy oddali życie za Ojczyzne,zobacz zdjęcie jak ojciec święty błogosławi szal Rakowa chamie i dopiero pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.05.12, 11:45 Jeśli masz 38 lat to pamiętasz pewnie Włóknirza w drugiej lidze i ile ludzi wtedy chodziło,więc nie bredz! Co do Rakowa może i najstarszy klub w mieście,tylko co osiągnoł?Może istnieć i 500 lat jako sztuka dla sztuki bo sukcesów jakoś nie widać no chyba,że trzecia liga to ogromny sukces? No ale skoro ktoś to lubi to niech sobie chodzi oglądać,ktoś inny woli siatke a jeszcze inny szachy ,jednak złodziej to złodziej gó... to gó... a qrwa to qrwa nazywajmy rzeczy po imieniu zamiast zastawiać się animozjami kibicowskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
meda.lik Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 11:51 A pamiętam z kkz krosno jednego razu to było łyso jak cholera dzień wcześniej raków-granica bogatynia jakieś 3 tys ludzi ty nie bredż bo w dupie byłeś i wiesz co widziałeś,Raków to sprawa honoru a nie marketingu i tu jest róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.05.12, 12:18 Jakiego honoru?Humoru chyba? Co ma złodziej z honorem wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 12:34 Sine comentare, swoją wypowiedzią udowodniłeś co sobą reprezentujesz. Życzę zdrowia, bo niczego innego nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 13:06 Swoim prymitywizmem niby-kibice rakowa prześcigają szympansy.Nie brylują na piłkarskim podwórku,to ganiają za małolatami żużlowymi.Na kimś swoją desperację i zazdrość o sukcesy Włókniarza muszą odbić.Rakow jeszcze wieeeele lat bedzie w czarnej d...e,m.in.przez swoich niby-kibiców.Częstochowa jest żużlowa i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo x-kom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 13:20 i x-kom ten syf sponsoruje? pozytywna reklama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czoku Re: x-kom? IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 14:26 Pewnie, zaraz po tym artykule przerzucą się na motorki! Tu to dopiero pralnia brudnych pieniędzy. Wielki sponsor co własnym pracownikom nie płaci! Jeszcze się wam czkawką odbije. Acha i ten wasz prezesik. Różowa koszulka. Bez komentarza. Buraki i prostaki chodzą na olsztyńską. Widać, słychać i czuć :) Płaczcie dalej. My i tak będziemy! BBJ RAKÓW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOC Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijaku IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 13:37 Ktoś kto poza stadionem swojego klubu paraduje się w barwach, pije alkohol by mieć więcej odwagi i wtedy ubliża kibicom innych klubów w mieście musi liczyć się z tym co się stało.Życie sztuka wyboru jest, wybrali tak i ponieśli tego konsekwencje.Wiadomo, na Olsztyńskiej już dawno niema nikogo kogo można określić mianem kibica, nawet pojecie piknika mogłoby być tu dla innych obraźliwym porównaniem.Jedyne co pasuje to niezidentyfikowany obiekt latający, takie UFO po prostu nieumiejące utrzymać i uszanować barw swojego niby klubu prowokując po pijaku innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijak 03.05.12, 14:47 Gość portalu: TOC napisał(a): > Ktoś kto poza stadionem swojego klubu paraduje się w barwach, pije alkohol by m > ieć więcej odwagi i wtedy ubliża kibicom innych klubów w mieście musi liczyć s > ię z tym co się stało.Życie sztuka wyboru jest, wybrali tak i ponieśli tego kon > sekwencje.Wiadomo, na Olsztyńskiej już dawno niema nikogo kogo można określić m > ianem kibica, nawet pojecie piknika mogłoby być tu dla innych obraźliwym porówn > aniem.Jedyne co pasuje to niezidentyfikowany obiekt latający, takie UFO po pros > tu nieumiejące utrzymać i uszanować barw swojego niby klubu prowokując po pijak > u innych. A na Raków to same trzeźwe istoty idą a wychodzą jeszcze trzeźwjesze. Zastanów się co piszesz i kogo obrażasz. Bo na raków przychodzi 4 - 6 tyś ludzi w porywach. A na Włókniarz 10-15 tyś. Jakoś jak kibice Włókniarza wracają w grupie po Rakowie to pseudomózgów z Rakowa nie widać, dopiero jak wyczają osoby wracające w liczbie 2-3 to wielce kozaczą... Nie bawi mnie to, że nie można przejść sobie do domu z buta przez własne miasto po meczu Włókniarza w spokoju. Tylko jak nawinie się jakaś trąba z Rakowa to trzeba tłumaczyć, że to jedno miasto itd.. jak jedna trąba to jeszcze spoko bo zazwyczaj wymięka ale jak parę buraków to już cyrki się wyprawiają. Nie raz przechodząc przez alejkę po meczu czułem się jak w zoo. I tu apel to starszych prawdziwych kibiców Rakowa. Jak nie umiecie sobie wychować łebków w taki sposób by nie przynosili potem wstydu waszym barwom to po prostu lejcie ich po tych głupich łbach. Mam szacunek do starej gwardii i do części nowej. Ale to jak to określił pan wyżej "ufo" zaczyna częściej wychodzić od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijak IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:33 szalik pod kurtke i smigaj parówo jak nie potrafisz obronić barw, bo to sie nigdy nie zmieni, a jak chcesz byc cwany i szalik poza stadionem nosic to sie licz z tym ze predzej czy pozniej i tak trafi do kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijak IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 07:07 > A na Raków to same trzeźwe istoty idą a wychodzą jeszcze trzeźwjesze. Zastanów > się co piszesz i kogo obrażasz. Bo na raków przychodzi 4 - 6 tyś ludzi w porywa > ch. A na Włókniarz 10-15 tyś. Na rakow to raczej 400-600 ludzi - z sezonu na sezon coraz "wiecej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 241 Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijak IP: *.net.stream.pl 04.05.12, 07:50 a na wlokniarz 10-15 hahahaha raz w sezonie sie zdazy i ku... maja podjarke. cieszcie sie ze to scierwo nie jezdzi w nizszej lidze tylko dzieki modyfikacja ligi gimbusy pie...ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do TOC Re:Zostali napadnięci bo obrażali innych po pijak IP: *.96.240.183.tvksmp.pl 03.05.12, 17:57 Kilka tygodni temu byłem świadkiem jak kompletnie pijanego kibica rakowa (miał szalik) SOK-iści ściągali z torów na dworcu głównym. Koleś nie mógł utrzymać się na nogach. I kto tu robi wiochę w mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsada Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:30 jhahahahahaha Czestochowa jest zuzlowa... hahahahah o ku..., zobaczymy jaka jest zuzlowa, bo po barwach to nie widac zeby tu gdzies mecze zuzlowe sie odbywaly w ogole ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 195.114.161.* 03.05.12, 14:15 o tym ze jestes kibicem rakowa swiadczy jezyk jakm sie wypowiadasz. Sama piana, inwektywy...czlowieku do szkoly wroc sie, nabierz oglady i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 91.210.242.* 03.05.12, 14:19 Nie wiem czy nie widzisz, czy nie chcesz widzieć, ale w podobnym tonie wypowiadają się tu też fani z Olsztyńskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 14:42 Najbardziej zabawne jest to, że od kilku lat kibice Rakowa wypominają lata 90... z czego 3/4 z nich wtedy chodziło za rączkę z mamą :) Niech Wam starsi koledzy poopowiadają jak Włókniarz chociażby w 2003 r. stał ramię w ramię z Rakowem, a na widok swoich szalików co najwyżej wymieniano spojrzenia. Cóż, wtedy jeszcze pewnie "fanatykami" nie byli. Sponsorzy byli u jednych i drugich, a kibice chodzili na oba stadiony. Gówniarze zaczęli mieć głos decydujący, i tak to się właśnie kończy... Powie Wam to KAŻDY starszy stażem kibic Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocher Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:36 dobrze, stal ramię w ramię, ale teraz nie, więc o co CI chodzi ? Włókniarz oslabl i co ? boicie sie kazdego w szaliku teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 14:46 tak więc czytając jak sobie skaczecie do gardeł, stwierdzam, że dobrze jest sobie czasem pochodzić na AZS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:34 szkola uczy kultury ? moze kiedys tak bylo dziadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek niedługo napadna na autobus w barwach CKM! IP: *.96.232.223.tvksmp.pl 03.05.12, 19:32 autobusie bój się zła banda się czai ale w 200 może dadzą radę napasc na bezbronny autobus! pewnie znów 20 na 2 .. Odpowiedz Link Zgłoś
worenik03 Re: niedługo napadna na autobus w barwach CKM! 06.05.12, 21:17 Gość portalu: janek napisał(a): > autobusie bój się zła banda się czai ale w 200 może dadzą radę napasc na bezbro > nny autobus! pewnie znów 20 na 2 .. chcialbym dozyc ustawki na ktora wy sie zgodzicie w takich samych silach, na prawde, marze o tym od lat 90, niestety najpierw byliscie w koalicji azs+rts+ckm ( tak dawaliscie rade ze rzucaliscie koktajlami molotowa w autobus jadacy na olnoc, linia 24 ), a teraz macie inna koalicje ckm+policja ( tak szczekacie ze jak wpierdziel dostajecie biegniecie na skarge do waszych ukladowiczow :P ), za dlugo byl spokoj, oj za dlugo :D Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: niedługo napadna na autobus w barwach CKM! 07.05.12, 11:13 > chcialbym dozyc ustawki na ktora wy sie zgodzicie w takich samych silach, na pr > awde, marze o tym od lat 90 Czyli temat zamknięty. Jesteś kibolem, a nie kibicem "woreniko", jesli marzysz o ustawkach. Marzenia można mieć, ale marzenia o popełnianiu przestępstw powinny być leczone w zamkniętytch zakładach psychiatrycznych, "bokserze". Odpowiedz Link Zgłoś
tesla_rf Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 22:04 Czego to Janek nie pobłogasłiw, stary był, to błogosławił wszystko co mu pod nos podstawili. I niedługo się okaże, że piłkarze Rakowa odparli bolszewicką inwazję, sami, i to nie przerywając treningu. Każdy fanatyzm jest głupi, ale ten kibolski przynajmniej jeszcze jest śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.internetia.net.pl 03.05.12, 11:51 Żużel czyli = kibicowska kultura, miło, spokojnie, inteligentnie. Powyższy wpis osobnika "ckm" tylko to potwierdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 312 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 12:25 teraz tak, gdyz na Wlokniarzu nie prowadzi się prawdziwego, ze tak ujme "kibicowskiego życia" i nie interesuje mnie czy to popieracie czy potępiacie gdyz wasze zdanie nikogo nie interesuje z tego kregu, wiec mozecie sobie darowac swoje wypociny, kazdy ma prawo robic to co chce i ch... wam do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.05.12, 12:35 Artykuł jest o złodziejach a tu pała z honorem wyskakuje,Raków i honor dwie sprzeczności ,honorowi Grzesiu S,czy Grzesiu C ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 17:50 Ty oi czy bardziej sroi jesteś zwykłym frajerem mocnym na klawiaturze,prujesz sie przez neta bo tylko na to cie stać,na spokojną odpowiedż w artykule sie przedstawiasz {jeśli wiesz o co chodzi w częstochowskiej bajerze}zakompleksiony buraku szkoda mi czau na wymiane żałosnych zdań a my i tak swoje BYł BęDZIE JEST RAKóW RKS Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 14:31 piękne wyzwiska i cudowne epitety. Każdy na każdego a honoru żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic.full Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 15:01 Jak widać gazeta ma zlecenie na pisanie negatywnych rzeczy na Raków. Kogoś bardzo boli, że ten klub istnieje i będzie istaniał. Cóż wielkiego się stało ? Pobiło się kilku wyrostów i tyle. Kaie rzeczy są na porządku dziennym. Trzech pijanych typów w szalikach włókniarza zakłucało cisze nocną ,śpiewając i bluzgając na Raków na ich ośedlu. Potem się dziwią ,że komuś nerwy puściły. Kilkanaście lat wcześniej to właśnie ci kibice włókniarza, którzy teraz szukają oparcia w służbach mundurowych, atakowali nagminnie młodszych kibiców Rakowa. Stali za flagą Łódzkiego Widzewa ,razem z kolegami z AZSu. Co do stadionu Dospela CKM ,to na meczu ostatnio byłem i widziałek wielu pijanych meneli , którzy wygwizdują własnego zawodnika. Wcześniej widziałem też bójki, latające butelki ( nawet w stronę jadących motocyklistów ) ,więc nikt mi nie powie ,że tam piknikowa atmosfera. Na Raków też chodzę i choć nie zgadzam się z poglądami większości kibiców ,to nigdy nic złego mnie tam nie spotkało. Wulgaryzmów też nigdy nie słyszałem tylu co na Arenie. Taże ludziska - więcej obiektywizmu .Nie dajcie się wkręcać , przez marnych stronniczych pismaków klepiących bzdury na zlecenie . Co do frekwencji, to jak Raków awansuje też będzie przychodzić po 4-5 tysięcy na każdy mecz i atmosfera tez się jeszcze poprawi. Ci co teraz tam się zajmują politykowaniem , będą w mniejszości .Ale trzeba przyznać dopingują naprawdę dobrze i kulkturalnie,a to że czasem dadzą komuś ,kto zasłużył wnos, to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShuaShua Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 31.42.0.* 03.05.12, 15:45 Podsumowując Raków nic nie osiągnął i nie osiągnie. Dziwicie się że gazeta piszę o Włókniarzu bo oni coś osiągają tak samo jak AZS. Dziwne że nigdy nie słyszałem słowa Raków w TV na takich stacjach jak Polsat, TVN, TVP1, TVP2. Zapytajcie się gdzieś na północy albo w centrum PL kogoś o Raków Częstochowa. Odpowiedź będzie kim oni są i co to za drużyna. Już bardziej znany jest Lot Konopiska. Taka prawda, a większość kibiców Rakowa to wygoleni łysole na sterydach bez szkoły i perspektyw na przyszłość. Celem ich kibicowania jest koksowanie i ustawki. Taka prawda. Jakby zrobić prawdziwą ankietę, bez oszustw to połowa kibiców nie wiem czy skończyła szkołę podstawową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.12, 15:53 Przyjdź w Sobotę na mecz pod młyn a się dowiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasfas Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 15:59 swoje zenujaca wypowiedz mogles czyms zargumentowac patalaszku :) pisac o dupie marynie to kazdy potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
redbluefan Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 19:43 Muszę Cię niestety bardzo rozczarować. Raków to najbardziej rozpoznawalny w Polsce klub z Częstochowy. Zarówno kilka lat temu wstecz w czasie studiów we Wrocławiu, jak i aktualnie w czasie podróży służbowych po Polsce w rozmowach ze znajomymi czy klientami gdy rozmowa schodzi na sport wszyscy Cz-we kojarzą tylko z Rakowem, kilka osób potrafiło coś wspomnieć o żużlu/Włókniarzu, jeszcze mniej o AZS-e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotto Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 08:29 No ja z kolei w podróżach biznesowych do Łodzi/Warszawy rozmawiałem z wieloma osobami nt. sportu. Z żużla znali Falubaz :P Włókniarz obił im się o uszy, podobnie jak AZS. Nazwę Raków musiałem wymawiać kilka razy bo NIKT nie wiedział co to jest. Sam się dziwiłem... BTW. Autobus Włókniarza został zniszczony. "Przypadkowo" noc przed dniem w którym wyjechał bus Rakowa. Żenada, panowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 109.95.31.* 03.05.12, 16:05 dwadzieścia lat temu byłem piłkarzem Rakowa ale po kilku akcjach kibiców moja noga już tam nie stanie zróbcie sobie prywatny kibolowski klub i zabijajcie się nawzajem szkoda ale taka jest prawda i niech Brzęczuś się nie dziwi że nie ma sponsorów bo kto będzie firmował wyzwiska i bójki - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadas Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 17:01 pilkarzem czy kopaczem skorumpowany dziadku ? Odpowiedz Link Zgłoś
landryn8 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 18:39 kmicic.full napisał: > Wulgaryzmów też nigdy nie słyszałem tylu > co na Arenie. No to teraz ładnie pojechałes po bandzie hahahaha tak sie składa że tez chodzę na Raków i nie mogę sie przestać smiać bo mięsa to akurat wiecej leci na Limanowskiego niż na Olsztyńskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 20:24 Może parobku podasz na jakich meczach bo cos mi sie wydaje ze jestes zwykleym frajerkiem jak te pizdy co im ryj obili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejka Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 80.48.157.* 04.05.12, 11:05 Dobra wypowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodziak. Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.play-internet.pl 03.05.12, 15:23 Jakbym miał szal Legii, to nie było by piwa... i kibiców Polonii;) Czarne koszule raczej mają bardzo piknikowych kibiców i strasznie 'nie bitnych'. Wolą uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 16:00 gdzie Ci takie gó... z włUkniarza na mecz na limanke przyjdzie ^^ przeciez oni wszyscy tak posrani w gacie sa tymi bajkami co tu sie u nas nie dzieje, ze jedynie na forum maja odwage cos tam wyszczekac jeden z drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 31.42.6.* 03.05.12, 16:08 mówiłem ci kundlu , do budy parchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.96.240.183.tvksmp.pl 03.05.12, 18:03 A po co tam ludzie mają przychodzić??? Lepiej jechać do zoo. Tam można spotkać bardziej inteligentne istoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha3 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 19:21 Czytając wpisy wszystkich ,nie zachęcam do zrobienia wizyt na Limanowskiej.Zwłaszcza z dziećmi .Wychodzi małe bydełko z gości.Euro zbojkotować , boiska zaorać.Ale szkoda kasy.I szkoda ,że małolaty Rakowa jeszcze nie dorośli .Ani politycznie ,ani z wychowaniem rodzicielskim.Są lepsze imprezy niż oglądanie młyna Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adler76 Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 80.48.157.* 03.05.12, 20:22 Mieszkam w pobliżu Brzozowej,skoro włókniarzyki chcieli się wyżyć i hałasować w szalikach nie na swojej dzielnicy to czemu się dziwić że dostali po pysku?Prowokacji szukali?A gazeta wybiórcza niech nie robi wielkiego halo,bo jak kiedyś chłopaka z Rakowa nożem przetnęli to gazeta nie widziała problemu? FOREVER RAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechuj Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 20:29 nie widzieli, bo facet z rakowa nie musi isc plakac jak te policyjne ku... na posterunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 20:29 zapewne ktos cie za szyja trzyma i zmusza patrzec na ten mlyn nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 20:28 Przeciez nikt cie czlowieku nie zaprasza. nie checsz prztyjsc to nie, w dupie cie mamy, bo jestes obsrany jak wiekszosc tych osiedlowych popychadel, a na te komenty i tak kazdy leje, troche oleju w glowie debile wychowane na gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoromitasu Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: 31.42.0.* 03.05.12, 20:42 Ostatnio kto zniszczył autobus pomalowany w barwy Włókniarza obrzucając go kamieniami? Oczywiście łyse orangutany z Rakowa. Trzeba ich ogrodzić na Limanowskiego wstawić palmy rzucić banany niech tam się wyżywają małpoludy. Jakoś autobus w barwach Rakowa jezdzi nie zniszczony. To świadczy kto ma jakich kibiców i jaką warstwę społeczną dani kibice zajmują. Kibice Rakowa to podludzie, których życiowym mottem są walki na stadionie, niszczenie mienia. To ich kręci niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 21:12 zapraszamy do stawiania płotu. nastepny pajac zza monita potrafi cos wypocic, ale jak to ma sie w praktyce ? Wszystkie brudasy takie cwane to spiny na kablu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raków Fighter Re: x-kom? IP: *.96.233.70.tvksmp.pl 03.05.12, 19:07 Trzech pijanych typów w szalikach włókniarza zakłócało cisze nocną ,śpiewając i bluzgając na Raków na ich osiedlu. Potem się dziwią ,że komuś nerwy puściły. TYLE W TEMACIE. NARA PŁACZKI I KONFIDENCI Z OLSZTYŃSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 20:51 Wrzućcie sobie już na luz OK? niech każda ze stron zastanowi się tak dogłębnie czy taka dyskusja ma jakikolwiek sens (wyzywanie się, wypominanie starych czasów itp) bo wydaje mi się, że rzucanie w siebie mięsem na necie jest dziecinne i jak już ktoś chce powiedzieć coś sensownego to niech zastanowi się w tym temacie 3 razy. Chociaż podejrzewam, że ci co sobie tak sypią schabem na lewo i prawo nie czytali nawet połowy komentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 04.05.12, 18:48 Chyba nikt nie ma wątpliwości, że gdyby zdarzenie zakończyło się śmiercią którejś z tych osób to sprawcy i ludzie, którzy ich wspierają odtrąbili by sukces i szczerze by się cieszyli , że posłali kogoś do piachu TYLKO z tego powodu, że jest kibicem innej drużyny - obiektywnie rzecz biorąc trzeba nie mieć mózgu żeby tak myśleć i robić. W tym miejscu nader trafne zdaje się być stwierdzenie wobec takich trodlodytów, że jak się nie ma po co żyć to się żyje na złość innym... Odpowiedz Link Zgłoś
tesla_rf Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szalik... 03.05.12, 21:27 No cóż, Raków przyciąga do siebie takich bydlaków. Pewnie są tam normalni kibice, ale to nie oni tworzą opinię o tym klubie w Częstochowie, ale właśnie to bydle co bije ludzi na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwa Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 03.05.12, 21:42 Nie znasz tych ludzi, to nie oceniaj. Nie wiesz jakie mają wykształcenie to nie mów. Nie wiesz czy to byli studenci, czy inni ludzie. Skoro byli cwaniakami i krzyczeli jebać Raków, a później z podkulonym ogonkiem poszli na policje to tylko o nich świadczy. Znam paru chłopaków z Włókniarza i ubolewają nad faktem, że mają tylu napinaczy i przygłupów. Było dobrze, to sam ckm to spieprzył jakiś czas temu pewną sytuacją. Dwa razy rozpieprzyli to. Raz w dawnych czasach kiedy to Raków został sam w mieście (teraz wielce płaczecie, że atakujemy swoich) drugi raz całkiem nie dawno. Do małolatów z Rakowa potrafią powiedzieć - ściągaj tą szmatę (czyt barwy) a później idą na policje. Czysta hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
tesla_rf Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 22:01 O czym ty człowieku mówisz? Wyjedź sobie czasami z tego rakowa albo zacznij coś czytasz oprócz strony klubu, bo mówisz jakbyś żył tylko tym małym bandyckim, kibolskim światkiem. Ja nie wiem o czym ty piszesz, tak jak pewnie 99% kibiców Włókniarza, ktoś tam kiedyś się pokłócił, a wy te swoje śmieszne kibolskie kosy i zgody przerzucacie na tych 99% normalnych ludzi co chodzą oglądać sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 04.05.12, 07:53 to idz ogladac sport i nie paraduj w tej szmacie na dzielnicy bo i tak Ci to w koncu zabiorą, a zeby sie postawic trzeba miec troche odwagi nie tak jak ku... z olsztynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal 03.05.12, 22:28 Wy - kumaci Kibice Rakowa piszecie o byłych zwadach a raczej jednej kulminacyjnej co to AZS z CKM zawarli przymierze z wiadomo kim. Chciałbym tylko zauważyć, że to było nie wczoraj ani 3 lata temu tylko .. chen chen lat temu. Wielu łebków z Rakowa traktuje tą sprawę jako honorową a to jest po prostu przeszłość! Idąc tym tropem to połowa narodu polskiego powinno napie...ć niemców a nie u nich pracować. Teraz wymigujecie się, że kiedyś tam pseudokibice z włókniarza zaatakowali kogoś z rakowa- spoko, tylko ile było tych ataków na kibiców żużla wcześniej i jakoś nie płakali. Powtarzam: To jedno miasto i jedni ludzie, wszyscy znają się ze wszystkimi a tu takie zoo. Gdzie tu honor jak swój bije swojego pytam wszystkich kibiców w Częstochowie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 04.05.12, 07:55 Łażą w szmatach po osiedlu i na co oni liczyli ? wiadome bylo ze im ryja obija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Zostali napadnięci i ograbieni, bo mieli szal IP: *.net.stream.pl 04.05.12, 07:52 jak jestes pizdą to po co w szaliku chodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś