Gość: Rychu Bryka Młodego Wieśniaka - wszystko jasne :) IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.05.12, 00:41 Się dzieciakowi podwozia pomyliły i tak wyszło. Obciążyć gnoja kosztami przestoju tramwajów. Odpowiedz Link Zgłoś
gogo2012 Re: Bryka Młodego Wieśniaka - wszystko jasne :) 08.05.12, 00:45 Rychu, Bez przesady, ja mam ponad 40lat i nadal kocham markę BMW- nic na to nie poradzę. a że inni kupują KIA czy Skoda... a co mnie to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeech Re: Bryka Młodego Wieśniaka - wszystko jasne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 01:14 Skode zestawiles z Kijem ? to z ciebie" znafca " Kie to mozesz porownac ale z Lada z Renault czy z Dacia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Bryka Młodego Wieśniaka - wszystko jasne :) IP: *.ice-net.pl 08.05.12, 16:24 koles ma 40 lat jak juz cos Odpowiedz Link Zgłoś
gogo2012 BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 00:41 kup se dżipa! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 00:48 Nie od dzis wiadomo, ze kierowcy Burakowozow Miejsko-Wiejskich z rozumem nic wspolnego nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetna Re: buraczysko;) IP: *.adsl.alicedsl.de 08.05.12, 03:39 autko mu wisi, karczysko napakowane, rozumek pomniejszony to pewnie w gaciach tez mu juz wisi ? ;-( to tak ja Buraki Miasto Wachaja a obora smierdza torowisko to nie laka ze mozna wjechac Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Gosc dostanie noz i widelec do obiadu 08.05.12, 03:47 i sie niechcacy zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Jak to u dresiarza, poziom szyn okazał się wyższy 08.05.12, 06:35 od poziomu oleju we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 06:38 Zaproście do "tańca z gwiazdami" tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos210 BMW to badziew 08.05.12, 07:20 BMW to badziew dla łysych dresów wiedzą o tym wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Mandat dostał ? IP: 213.227.87.* 08.05.12, 07:46 Dlaczego bmw kojarzy mi się z burakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
geotechdwa BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 07:48 Właściciel BMW...........i wszystko jasne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 07:54 Burak! Odpowiedz Link Zgłoś
stanluk BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 07:55 No cóż... typowy częstochowski Burak!!!!! Masz pod ręką klasztor to idź się chłopie pomódl o zdrowie bo o rozum to już za późno niestety!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiki7914 BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 08:01 A ja myślę że zawodowo to jest motorniczy. Zmęczony wyszedł z pracy wsiadł w pojazd i automatycznie wjechał na tory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TysiacMysliNaSec. Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 08:23 Jaki on dobrze zbudowany... zwykla zapasiona swinia na paszy. Jak wsiadal do tej Z3 to zawieszenie siadalo na glebie..ledwo sie świniak w niej mieścił, wiekszej wiochy nie widzialem. Proponuje ksywe Taborer Bo zmyśleniem to on nic wspolnego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha3 Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 08:41 Tyle wpisów ,ale lubicie dokopać. Ile ubliżania .Nie było by tematu.Ale to nasze częstochowskie piekiełko .Włókniarz ,Raków.Jasna Góra i reszta.Można się wpisać, nawtykać .Kliknę ,wpiszę się.<Jestem z tego miasta>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TysiacMysliNaSec. Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 08:47 Nie wiem czemu się dziwisz.. dawniej takich odmieńców linczowano :P Robił z siebie pośmiewisko tzw szpanowaniem teraz ośmieszył sie na całego.. Jeszcze raz powtórzę bo wkradła się literówka dla mnie to "Taboret" Najman też mógłby mieć za złe częstochowskim mieszkańcom... ale niestety nie przyniósł chluby naszemu miastu więc się mu należy ksywa "El Pizdosteron" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 09:00 kicha 2 trzeba mieć nasrane we łbie jak ten zawalisty osiłek z bemki o nr .rejst .S1 X23 bezmózgowiec w Częstochowie ma przesrane se kupi sterydy i pała nie pracuje a Ty koleś nie rób się z obrońcę przygłupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bolo Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 09:28 przeczytaj sobie to co napisałeś .Ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr Major przynajmniej zdążył na tramwaj, IP: 80.50.234.* 08.05.12, 09:47 nie tak jak ten z filmu: moto.wp.pl/kat,92714,title,Samochod-kontra-pociag-czyli-jak-nie-pokonywac-torow,wid,14434722,wiadomosc.html?ticaid=1e691&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:04 Trzeba piętnować idiotyczne i niebezpieczne zachowania na drodze, ale z tym lżeniem gościa to lekka przesada. Zrobił raz z siebie idiotę i trzeba liczyć, że coś go to nauczy. Na torowisku raczej aplauzu pod jego adresem chyba nie było :) . Idiotów-kierowców w naszym mieście nie brakuje. Od dłuższego czasu obserwuję „wyczyny” pewnej pani, w charakterystycznym ciemnogranatowym(chyba) kombi z kolorową reklamą/napisami jakiejś szkoły języków obcych. Pani ta dość często parkuje na ul. Kilińskiego, zwykle pomiędzy „Expanderem” a „Babim Latem”. Rzeczona osoba potrafi na odcinku od Jasnogórskiej (trotuar przed teatrem) do miejsca gdzie parkuje, jechać „pod prąd” chodnikiem i ścieżką rowerową (tuż pod oknami Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej). Czasami będzie to ze 100m! Pewnie się jej nie chce robić „kółko” koło ratusza.... Normalnie „miszczyni” kierownicy i „Everest” cwaniactwa. Tylko ją nagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko już podany na Wiochę przez kogoś hehe... 08.05.12, 13:47 Wieśniak poszedł na wiochę: www.wiocha.pl/599675 Odpowiedz Link Zgłoś
poszfa554 BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 14:56 Tak to jest, jak wieśniaki z cinqecento przesiadają się do BMW, ciekawe jaka kara spotkała tego przymuła?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 15:06 przynajmniej pisza o nim w gazetach, zyskal slawe wiec cicho ;p Zazdroscicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.net.stream.pl 08.05.12, 15:57 tak jest jakie miasto takie sensacje, większość tutaj wypowiada się tylko po to żeby gościa zbluzgać, ja bym na jego miejscu jeszcze zarobił za upublicznienie wizerunku bez zgody :) oczywiście brawa dla redakcji za kolejny bestseller i wspaniałe world best press photos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veder Napewno gosc jest ze slonecznej Kaliforni!!! IP: 2.26.67.* 08.05.12, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
01maciek5 BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 08.05.12, 19:16 Żeby było jasno"torro-rador" jest z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsero Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: 212.87.246.* 08.05.12, 20:53 masz rację, ze stradomia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.centertel.pl 10.05.12, 23:02 Wystarczy popatrzeć na tego koksa i same wnioski przychodzą do głowy. A tak poza tym to niezły debil z niego, no ale czego wymagać od bezmózgowca. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł 11.05.12, 15:33 Gość portalu: Miastowy napisał(a): > Wystarczy popatrzeć na tego koksa i same wnioski przychodzą do głowy. A tak poz > a tym to niezły debil z niego, no ale czego wymagać od bezmózgowca. większość tych "bezmózgowców" to przecież jeździ na SC ..... !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 20:01 DŻEJMS BŁĄD.... jaki kraj taki Bond;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyDEBILIZM Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.183.152.241.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 21:33 Niestety właściciel tej be-em-ki to steryd ze stradomia. Na dzielnicy nazywają go DEBIL i jak widać na załączonym obrazku wszystko się zgadza ( on - w białej koszulce, łysy ) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotxxx89 BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisło ... 09.05.12, 07:33 ja znam tego pajaca...zawsze uwazalem ze jest psychicznie chory:))...jednym slowem po..je ba..ny:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: 91.210.242.* 09.05.12, 09:21 kojotxxx89 napisał(a): > ja znam tego pajaca...zawsze uwazalem ze jest psychicznie chory:))...jednym slo > wem po..je ba..ny:D:D:D jak większość tych wspaniałych "kierofcuw" z "Cynstohowy"!!! z!araz jajca mi pękną ze śmiechu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.180.255.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.12, 14:21 W nocy z 2 na 3 maja pod energetykiem inny próbował zrobić to samo :P img210.imageshack.us/img210/841/26798732.jpg może to jakiś Flash mob heheh... albo zlot agentów 000 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 22:41 to ci "kierofcy"wirtuozi z "Censtohowy" barany jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekcja wfu Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.gre.pl 09.05.12, 22:45 Ja jednego nie rozumie: Jeżeli ten pseudo magister debil jest tak napakowany to dlaczego sam łapskami i karczychem nie wyciągnął tego samochodu ? Takie autko jest lekkie to powinien sam bykol niedorozwinięty wypchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w [...] IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 22:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.inergis.pl 10.05.12, 08:35 SC - virtuozi szos I TORÓW KOLEJOWYCH :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol [...] IP: *.31.91.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.12, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: 91.210.242.* 10.05.12, 10:00 No to ta "Cynstohowa" na całą Polskę i zapewne nie tylko się ośmieszyła jakich to kretynów za kółkiem mają. Jaja aż miło!! Ubaw po pachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i znowu SC znowu SC IP: 91.210.242.* 10.05.12, 10:06 długo nie trzeba czekać na następce torów : czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,84749,11689405,Skrzyzowanie_przy_Hali_Polonia__terenowa_toyota_wjechala.html aż miło co ci z SC potrafią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: znowu SC IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 15:39 wiadomo S C większość to pospolici kretyni! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: znowu SC 10.05.12, 19:02 Gość portalu: do autora napisał(a): > wiadomo > S > C > większość to pospolici kretyni! znam tez porzadnych kierujacych na SC, ale faktycznie wiekszosc to lamagi pospolite, kto takim egzamin zaliczyl kiedys ? wychodzi czestochowskie buractwo miejskich ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: znowu SC IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 00:08 to szmaciarze!!! zaraz napiszą że to SLU, SKL, SCZ pajace cholerni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administratores Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: 188.95.29.* 17.05.12, 21:19 www.chybij.pl - strona gdzie zamienisz kase z telefonu na gotówkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.05.12, 12:05 jak najlatwiej sprawdzic czy auto ma filtr czastek stalych ?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: BMW jechało po torach tramwajowych - i zawisł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 08:16 dlaczego gazeta dba tylko o tą informację przecież sami pisali o innych samochodach które jechały po torach to zakrawa na kpiny gość powinien z tego zroić uzytek Odpowiedz Link Zgłoś