han-ss 17.07.12, 14:22 nie wzieli 5 tys lapowki ???? cholera bo ja znam przyklad gdzie policjanty polaszczyly sie na 100zl, strasznie budujacy przyklad, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chłopcy radarowcy Re: Do han-ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 15:03 A gdy już się zmierzchać miało, to się wtedy okazało, że to nie są policjanci, że to byli przebierańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
unterhose Zaproponowała policjantom 5 tys. zł łapówki. Gd... 17.07.12, 16:28 Kobieta głupio zrobiła, powinna poczekań aż policjanci użyją magicznego zwrotu "I co my mamy teraz z Panem zrobić?". Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Zaproponowała policjantom 5 tys. zł łapówki. 17.07.12, 18:15 No cóż, uczucie odbiera rozum. Ciekawe, czy on był żonaty a ona mężatką?! W każdym razie musiała go kochać! Ech, - żeby tak moja chciała za mnie dychę ofiarować. Ale my juz 45 lat po inicjacji....................! Jednak pomarzyć dobra rzecz. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Zaproponowała policjantom 5 tys. zł łapówki. IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 17:58 skąd ja to znam:) może pouczyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kizior28 proponuje mniej sensacji... 17.07.12, 22:12 To, że stróż prawa, sędzia, prokurator nie weźmie, czy też nie bierze u nas łapówki to powinno być normą, a nie gloryfikowane jako niebywałe wydarzenie i sukces. Może jeszcze byście to chcieli rozgłosić nie tylko w lokalnych mediach ale i na cały świat w CNN, BBC... (dopiero by się z nas śmiali)? Proponuje zacząć od Ukrainy i Białorusi tam korupcja nie wzbudzi większej sensacji, a nie wzięcie korzyści już tak. Nie zabierał bym głosu w tym temacie ale któryś to już raz tym co powinno być normalne i oczywiste się szczycicie. A to babcia z drogerii, a napity w Blachowni czy w Myszkowie... Tu akurat oferowana kwota była duża (pewnie kochanka, żona by tyle nie dała), ale w pozostałych przypadkach już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciecdyrektor Nastepny CUD za sprawa JPII IP: *.nwrknj.east.verizon.net 18.07.12, 00:08 Policjanci nie dali sie przekupic............... Odpowiedz Link Zgłoś