sloggi 02.07.04, 09:41 Właśnie rozmawiamy sobie o filmach animowanych, mało oglądam - ale mój faworyt to "Cow & chicken". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szampon4jajeczny Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 10:30 podobno jestem jak pieciolatek , lubie bardzo , bardzo duzo takich filmow . Odpowiedz Link
geograf Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 11:20 Już teraz właściwie nie oglądam (choć wybieram się na Shreka!!) ale moim faworytem jest Dexter i jego laboratorium Pamiętacie-z tych starych bajek-Pomysłowego Dobromira? Odpowiedz Link
gagunia Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 12:23 geograf napisał: > Pamiętacie-z tych starych bajek-Pomysłowego Dobromira? > pamietamy! Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 14:28 dexter, tak. ze starszych jeszcze krecik, animowani ale nie rysunkowi sąsiedzi, reksio - odcinek z pokazanym wnętrzem budy..., porwanie baltazara gąbki, dużo tego było... a pamiętacie taką bajkę o żwirku i muchomorku? potem mi się zwirki i wigury ciągle myliło... Odpowiedz Link
dc22 Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 14:31 a ja ostatnio nic dla siebie nie moge w kinie "porzadnego znalezc" wobec czego moj ostatni kinowy dorobek to: gdzie jest nemo moj brat niedzwiedz rogate rancho no i dzis shrek 2 cos ze mna nie tak??? najsmieszniejsze ze jak idziemy z K. na taki film to owszem - jest spro "doroslych" - ale ci maja wymowke w postaci przeszkolaka a my nie a z kreskowek to zawsze i o kazdej porze tunsy wszystke z naciskiem na toma i jerriego a ze wspolczesnych - johnny bravo o... nwet nie wiedzialam ze sie do tego wszystego przyznam Pozdrawiam Was cieplo,alez deszcz za oknem Odpowiedz Link
contia_tenuis Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 14:38 Cow & chicken zdecydowanie tak )))))))))) No i Shrek obowiązkowo a takżze zarąbczysta wiewóra z Ice Age ) Odpowiedz Link
dc22 Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 14:46 wiewiora! tak! choc zbyt czesto czuje sie wlasnie jak to male rude zwierzatko co usiluje tylko zachowac swojego orzeszka Odpowiedz Link
wgfc Re: Filmy rysunkowe 02.07.04, 21:01 Sloggi napisał: > mój faworyt to "Cow & chicken" Uwielbiam krowę i kurczaka Odpowiedz Link