93tomek 04.09.12, 15:49 Jaką byś Cię polecili piekarnie żeby otworzyć na północy?? Od razu mowie ze od Musiorskiego i Borek odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do 93 tomek Re: Piekarnia IP: *.play-internet.pl 04.09.12, 16:25 Najpierw musisz się nauczyć odróżniać piekarnie od sklepiku z pieczywem. Odpowiedz Link Zgłoś
93tomek Re: Piekarnia 04.09.12, 16:38 Źle to nazwałem oczywiście chodziło mi o wprowadzenie pieczywka na sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Re: Piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 16:27 pyszny chlebek bez konserwantów i innych polepszaczy wypieka "Społem"(chleb jurajski) i piekarnia z Olszyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piekarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 16:31 > pyszny chlebek bez konserwantów i innych polepszaczy wypieka "Społem"(chleb jur > ajski) i piekarnia z Olszyna Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Piekarnia IP: *.rev.masterkom.pl 04.09.12, 16:57 Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny. Twierdzisz tak ponieważ od dziecka faszerowali Cię wyrobem chlebopodobnym. Ja poznałem smak chleba wypiekanego przez babcię, palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piekarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 18:25 Gość portalu: . napisał(a): > Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny. > Twierdzisz tak ponieważ od dziecka faszerowali Cię wyrobem chlebopodobnym. Ja p > oznałem smak chleba wypiekanego przez babcię, palce lizać To się mylisz też miałem tą przyjemność , naszych kochanych Babć nie śmiałem porównywać do żadnej piekarni i ich tu nie uwzględniłem. Chodziło mi o piekarnie i ich chleb ,,bez polepszaczy" przy wyrobie którego lubią oszczędzać nawet na polepszaczach. Moi faworyci to Musior i Olsztyn Janów których chleb tydzień można jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarz Re: Piekarnia IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.12, 20:43 ,,ja'' widzę ,że jesteś zupełnym laikiem i nie masz pojęcia z jakich składników produkuje się w Polsce chleb i o jakich ,,oszczędnościach ''ty piszesz ? Chyba ,że masz na myśli wyroby ,, chlebo podobne '' produkowane na sztucznych zakwasach ale takie wyroby spotyka się jedynie w supermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solinn Re: Piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 16:22 jakie ty androny "ja" piszesz Odpowiedz Link Zgłoś