04.09.12, 15:49
Jaką byś Cię polecili piekarnie żeby otworzyć na północy?? Od razu mowie ze od Musiorskiego i Borek odpada.
Obserwuj wątek
    • Gość: do 93 tomek Re: Piekarnia IP: *.play-internet.pl 04.09.12, 16:25
      Najpierw musisz się nauczyć odróżniać piekarnie od sklepiku z pieczywem.
      • 93tomek Re: Piekarnia 04.09.12, 16:38
        Źle to nazwałem oczywiście chodziło mi o wprowadzenie pieczywka na sklep :)
    • Gość: pyton Re: Piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 16:27
      pyszny chlebek bez konserwantów i innych polepszaczy wypieka "Społem"(chleb jurajski) i piekarnia z Olszyna
      • Gość: Ja Re: Piekarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 16:31
        > pyszny chlebek bez konserwantów i innych polepszaczy wypieka "Społem"(chleb jur
        > ajski) i piekarnia z Olszyna

Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny.
        • Gość: . Re: Piekarnia IP: *.rev.masterkom.pl 04.09.12, 16:57
          Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny.
          Twierdzisz tak ponieważ od dziecka faszerowali Cię wyrobem chlebopodobnym. Ja poznałem smak chleba wypiekanego przez babcię, palce lizać
          • Gość: Ja Re: Piekarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 18:25
            Gość portalu: . napisał(a):

> Czym mniej chleb ma konserwantów tym jest gorszy i mniej smaczny.
            > Twierdzisz tak ponieważ od dziecka faszerowali Cię wyrobem chlebopodobnym. Ja p
            > oznałem smak chleba wypiekanego przez babcię, palce lizać

To się mylisz też miałem tą przyjemność , naszych kochanych Babć nie śmiałem porównywać do żadnej piekarni i ich tu nie uwzględniłem. Chodziło mi o piekarnie i ich chleb ,,bez polepszaczy" przy wyrobie którego lubią oszczędzać nawet na polepszaczach. Moi faworyci to Musior i Olsztyn Janów których chleb tydzień można jeść.
            • Gość: piekarz Re: Piekarnia IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.12, 20:43
              ,,ja'' widzę ,że jesteś zupełnym laikiem i nie masz pojęcia z jakich składników produkuje się w Polsce chleb i o jakich ,,oszczędnościach ''ty piszesz ? Chyba ,że masz na myśli wyroby ,, chlebo podobne '' produkowane na sztucznych zakwasach ale takie wyroby spotyka się jedynie w supermarketach
        • Gość: solinn Re: Piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 16:22
          jakie ty androny "ja" piszesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka