pawel777-69 22.09.12, 05:55 Gdzie w częstochowie wykonam ekspresowy nadruk na koszulce., szybki prezent na 18-tkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: już student Re: prezent na 18-tkę IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 10:51 Jeśli to jest maturzystka lub studentka która zaczyna studia za kilka dni to miłym prezentem jest pióro i długopis np firmy Parker lub Waterman.Ciekawy wybór jest w sklepie na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz student Re: prezent na 18-tkę IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.12, 11:00 Albo zestwa prezerwatyw i tabletki antykoncepcyjne, coby solenizantla studia ukonczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: prezent na 18-tkę 22.09.12, 18:26 Filmów nie oglądasz?! Kup duży tort, rozbierz się i wleź do niego po czym w odpowiedniej chwili wyskocz. Tylko wyskocz przed zapaleniem świeczek.........! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel777-69 Re: prezent na 18-tkę 22.09.12, 20:02 dyziek_o napisał: > Filmów nie oglądasz?! > Kup duży tort, rozbierz się i wleź do niego po czym w odpowiedniej chwili w > yskocz. > Tylko wyskocz przed zapaleniem świeczek.........! > Dyzio. Czego nie rozumiecie w wyrażeniu "Ekspresowy nadruk na koszulkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
29karina Re: prezent na 18-tkę 14.10.12, 16:38 Fajny prezent na 18 coś oryginalnego i niepowtarzalnego prezentello.pl/?p=880 lub jeśli chcesz coś sam zrobić to może taki kolczykownik prezentello.pl/?p=188. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeewka Re: prezent na 18-tkę IP: *.alfanet24.pl 22.09.12, 23:44 a może kup sobie pisak do pisania na koszulkach. A tak w ogóle to chyba kiepski prezent ta koszulka Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: prezent na 18-tkę 23.09.12, 18:54 A no nie rozumiem, jak można koledze/koleżance/dziewczynie na osiemnaste urodziny na prezent kupować koszulkę z nadrukiem?! Na 18-tkę?! - koszulkę ?! Ja bym Cię wywalił na zbity............! Razem z tym prezentem. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: prezent na 18-tkę IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.12, 22:56 dyziek_o napisał: > A no nie rozumiem, jak można koledze/koleżance/dziewczynie na osiemnaste urodzi > ny na prezent kupować koszulkę z nadrukiem?! > Na 18-tkę?! - koszulkę ?! > Ja bym Cię wywalił na zbity............! > Razem z tym prezentem. > Dyzio. Taki złamas jak ty nie wszystko przecież normalnie umie zrozumieć no nie złamasie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: prezent na 18-tkę IP: *.alfanet24.pl 13.10.12, 21:15 Ada. blondynka, sympatyczna o miłej aparycij. Biust 3, ciło PIĘKNE, skura jak jeddwab, lat 29, wykszałcona. Możliwy jest ANAL. Zaprasza konkretnych panów do dyskretnego-prywatnego mieszkanka na miłe chwile we dwoje, przepełnione ciepłem i namiętnością.Dyskrecia 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: prezent na 18-tkę IP: 212.87.246.* 14.10.12, 11:11 Nie wiem czy jeszcze działają, ale w "Biznes Centrum" koło Wałów Dwernickiego był taki punkt, wszelakie nadruki robili. Mieścił się w północnej pierzei BC. Odpowiedz Link Zgłoś