Dodaj do ulubionych

Muszyna sanatorium 13.10.2012

26.09.12, 15:35
Witam
Mam pytanko czy ktoś z Was lub z Waszych rodzin wybiera się w tym terminie do sanatorium do Muszyny? Jesli tak prosze o kontakt meilowy na adres buzia1@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.12, 15:55
      Ja jadę!
      Sponsora szukasz czy sama chcesz coś zasponsorować?
      ile masz lat bo czy warto?
      • buzia1 Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 27.09.12, 08:31
        Fakt napisałam moze nie dość czytelnie. Po pierwsze zadnego sponsora nie szukam i wypraszam sobie takie teksty. Raczej chodziło mi czy ktos wybiera się może samochodem i moglabym sie zabrać oczywiście dorzuce sie na benzyne
    • Gość: Joanna Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 14:04
      Podobne tematy coraz częściej ukazują się na forum.Przecież to nie pisała 20 latka.Wiele tematów na forum jest bez sensu i nic się nie poradzi.Taka kultura i wychowanie.
    • Gość: adrian Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 19:28
      Kto pisze największe głupoty na forum.Napiszcie -może te 3-4 0soby zrozumieją co piszą.
      • Gość: jurek Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.alfanet24.pl 27.09.12, 19:56
        Wiecie co forumowicze jesteście troche niesprawiedliwi i troche nieadekwatni w tym co piszecie. Forum to forum czyli mozna zakładać każdy wątek byle dotyczył on Częstochowy więc załozycielka postu założyła taki wątek a wy sie bulwersujecie,że nie na temat zamiast np jesli wam sie to nie podoba to może lepiej wskazac tej osobie gdzie mogłąby gdzie indziej o czyms takim napisac. Jest tu o wiele,wiele więcej nie potrzebnych wątków i wpisów jak np wasze a w szególnosci pana który nie wiem z jakiej racji obraził załozycielke wątku wyzywając ją od ćwoków. Ale jak to mówią każdy sądzi według siebie. Nie wiem dlaczego wśród czestochowian jest tyle zawiści. Ba mało tego jeśli ktoś nikomu nie wyrządził żadnej krzywdy i jest tu za nic obrażany to co by było natrafic na taka osobę w rzeczywistości ,strach pomysleć.
    • Gość: do w/w Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: 91.210.242.* 28.09.12, 09:40
      i na waciki nalezy tez sie złożyć, lepiej nosić jak się prosić.
      • Gość: witek Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 19:01
        Złośliwości na forum nie brak.
    • Gość: jjj Re: Muszyna sanatorium 13.10.2012 IP: *.alfanet24.pl 28.09.12, 20:47
      i własnie teraz brakuje moderatorów, ludzie czy wy nie macie na czym lub na KIM się wyżyć?? Jak można być takimi chamami i ignorantami ,wy nie macie chyba zajęcia leżycie i pachniecie gdzie inni poszukują pomocy i w sposob kulturalny proszą o pomoc czy też usługę nikogo nie obrażając wiec po co te niepotrzebne kpomentarze to nie wiem. Jedynie moge wytlumaczyc wlasnie to tym brakiem zajęcia bo albo takie osoby mają bogatych rodziców i wysmiewaja sie z ludzi którzy jakos chca radzic sobie w zyciu bez kłamswa,chamstwa i złodziejstwa,albo własnie są to nieroby totalne za których płaci panstwo bo sobie zalatwili lekka reka emeryture,rente czy zwolnienie lekarskie i tu jest włąsnie prosba do moderatorow niech takich idiotów sprawdzją a poza tym uważam,że kazdy tutaj powinien być zalogowany nie tylko ten dodający post ,w tej chwili pisze jakos niezalogowany bo braklo mi cierpliwosci do tego pana w/w ale spotkając Ciebie ręka by mi swierzbiła, ale przed tym spytałbym Cię o swiadectwa ukonczenia szkoly bo jesli bylyby to pozytywne wyniki dałbym Ci w twarz a jak sie prześlizgiwałes z klasy do klasy to powstrzymalbym się i życzyłbym zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka