Dodaj do ulubionych

Do wlascicieli koni

10.10.12, 09:17
Kocham konie, jazde konna i przebywanie w towarzystwie tych zwierzat. Szukam kobiety, dziewczyny z Częstochowy badz bliskich oikolic ktora posiada wlasnego konika i pozwolila by od czasu do czasu pomoc, pojezdzic, nauczyc sie pielegnacji. Kiedys jezdzilam dosc duzo teraz niestety fundusze nie pozwalaja na czeste odwiedzanie stadniny a moim zdaniem u osoby prywatnej mozna wiecej sie dowiedziec i nauczyc :)
Bardzo prosze (szczegolnie panow) o nie pisanie glupich komentarzy
Z gory dziekuje za odp
Obserwuj wątek
    • ex-samantha Re: Do wlascicieli koni 10.10.12, 09:21
      Wydaje mi się, że trudno będzie Ci znaleźć kogoś takiego. Weź pod uwagę to, że właściciel konia także musi go utrzymać, zapłacić za hotel, czy nakarmić. Nie sądzę więc by ktoś poświęcał Ci swój czas i konia za darmo czy za pół darmo. Wszystko kosztuje niestety. Mimo to, życzę powodzenia.
      • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 10.10.12, 10:01
        To nawet nie chodzi o pieniadze, jak znajdzie sie taka osoba to mysle ze jakos sie dogadamy
      • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 13.10.12, 11:17
        A kto powiedzial ze za "pol darmo" ? Ja moge zaplacic taka stawke jak oferuja stadniny ale niestety doswiadczenie pokazalo mi ze w stadninach nikt nie ma wystarczajaco duzo czasu zeby na spokojnie pokazac Ci typowa pielegnacje konia itp niestety trafialam do takich osrodkow gdzie nie bylo czasu na wiele WAZNYCH rzeczy, bylo tylko wyczysc, osiodlaj i wskakuj ....
    • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 11.10.12, 11:54
      Nikt nie pomoze ??? :(
      • Gość: Jan Re: Do wlascicieli koni IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 13:00
        Jutro postaram zdobyć dla Ciebie numer do pewnej osoby ze Zrębic. Ale nic nie obiecuję. Pielęgnuj pasję!!
        • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 11.10.12, 13:38
          Z gory dziekuje :)
        • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 12.10.12, 18:20
          No i na dobrych checiach sie skonczylo :((
          • Gość: anka Re: Do wlascicieli koni IP: *.play-internet.pl 13.10.12, 11:13
            Cierpliwości do wiosny niedaleko.
            • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 13.10.12, 11:20
              Jeszcze jest w miare cieplo wiec mam cicha nadzieje ze moze ktos sie odezwie. Takie duze miasto a tak malo osob posiadajacych tak piekne zwierze :(
              • Gość: wnp74 Re: Do wlascicieli koni IP: *.rev.masterkom.pl 18.10.12, 14:20
                Dobrym pomysłem będzie kontakt ze stajnią w Starej Gorzelni. Fajni ludzie, pewnie pomogą.
                • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 18.10.12, 22:04
                  A jaki dokladnie jest adres ???
                  • Gość: ZZZZZZZ Re: Do wlascicieli koni IP: *.96.235.72.tvksmp.pl 18.10.12, 22:15
                    ul. Wielkoborska 74, jadąc od Czwy ul Wielkoborską odbijasz w lewo jakbyś chciała jechać na Łojki-Wyrazów.
                    • kocham_koniee Re: Do wlascicieli koni 19.10.12, 08:21
                      Dzieki wielkie :)
      • Gość: rotflma0 ja mam pięknego konia IP: *.prenet.pl 19.10.12, 11:56
        tylko wsiadać i jeździć na nim, nawet pozwolę Ci go popielęgnować
        • kocham_koniee Re: ja mam pięknego konia 19.10.12, 13:25
          Obejdzie sie bez takich komentarzy :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka