Dodaj do ulubionych

"Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [...

10.11.12, 15:05
W końcu mamy w Czewie mamy pokaz Pokłosie. Już byłem na tym w Katowicach na festiwalu. Świetny film. Pójdę jeszcze raz już i nas. Czop dał świetną rolę, lepszą niż Stuhr
Obserwuj wątek
    • zajebiaszczo "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 10.11.12, 15:44
      Warto wybrać się do kina by obejrzeć "Pokłosie". Ci co lubią by film został im w pamięci i dał do myślenia na "Pokłosiu" się nie zawiodą.
      • Gość: ANKA Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.12, 08:52
        Widzialam juz Poklosie, to bardzo dobry film. Aktorzy swietnie zagrali ,scenariusz tez znakomity. Film zmusza troche do przemyslen nad waznymi sprawami. Polecam...
        • Gość: Ewa Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: 81.6.139.* 21.11.12, 23:11
          ja też byłam na tym filmie i stanowczo nie polecam! Owszem- problem już znany.Polacy w czasie wojny zabijają dla zysku Żydów.Ale czasy współczesne? Gdzie jest taka Polska w 2000roku? Czy ktoś z was widzi w tym filmie siebie?!!! Koszmar.Jak można tak szkalować Polaków w 2000roku.Bo przecież w tych latach toczy się akcja tego filmu.Zgroza.
          • Gość: TYM Ewa masz racje.. IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 11:44
    • gad_z_rakowa "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 10.11.12, 15:48
      wybieram sie dzis na poklosie, zobaczymy czy te recenzje sa zgodne z moja ocena.
      • Gość: oi Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.11.12, 15:57
        Byłem,nie jestem specjalnie prawicowy,jednak dla mnie lipa i propaganda!
        Może się myle ale tak to odebrałem.
    • elwira22 "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 10.11.12, 16:02
      Polecam ten film serdecznie jako świetny współczesny thriller, ja już widziałam i bardzo mi się spodobał!!!
    • Gość: Zen Koniuchy IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 10.11.12, 16:45
      www.naszawitryna.pl/jedwabne_1036.html
      Ciekawy materiał na film
      • Gość: oi Re: Koniuchy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.11.12, 17:35
        No i właśnie dlatego Pokłosie wydaje mi się propagandowy.
        Koniuchy to nie odosobniony przypadek,jest wiele przykładów na zbrodnie narodu wybranego o których się głośno nie mówi bo to antysemityzm!
        Naród wybrany to krynica uczciwości,prawości i wszelakiego dobra,kto twierdzi inaczej to antysemita,kłamca i oszczerca!
        A wystarczy porozmawiać z mieszkańcami ulic sąsiadujących z kirkutem(tych,którzy pamiętają czasy okupacyjne)oni mogą wiele opowiedzieć o wydarzeniach z tamtych lat

• Gość: Kinia Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.205.109.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 17:52
      Bylam wczoraj na Poklosiu i jak dla mnie to rewelacja. Film bardzo poruszajaco i refleksyjny... Ale trzyma tez caly w napieciu. Nikt nie bedzie sie na nim nudzil... Zapewniam
      • Gość: Zen Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 10.11.12, 18:44
        Było tez tak
    • Gość: Zen Re: "Pokłosie" opinie IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 10.11.12, 18:41
      www.filmweb.pl/film/Pokłosie-2012-624892/discussion/Zbojkotować+tą+propagande+!,2052366
      Nie byłem i nie wiem czy warto.
      Pewnie pójdę i sam ocenię
      • Gość: niech zgadnę Grzebią za złotem czy palą stodołę? IP: *.ice-net.pl 10.11.12, 19:24
        nie oglądałem, ale niech zgadnę:
        Czy Polacy są przedstawieni jako prymitywy ociekające krwią? Czy grzebią za złotem?
        Oglądajcie Polacy, oglądajcie, jakich to cywilizowanych przodków mieliście. I jeszcze chwalcie, jakie to wspaniałe "kino".
        Ten film to sobie na 11.11 obejrzeć i z biało-czerwonym kotylionem iść do kina.
        Jakoś filmu o rotmistrzu Pileckim nikt nie nakręci.
        • miglanc86 Re: Grzebią za złotem czy palą stodołę? 18.11.12, 11:02
          Zobacz taka historia Pileckiego .Sam scenariusz, nie trzeba wymyślać.I nie znajduje uznania w Wolnej Polsce.A takie badziewie jak Pokłosie tak.Chyba Jerzy Stuhr wstydził się za syna .Bo wiedza o historii go przerosła.Czasami nie warto pchać się w kasę,bo tak go wypluje i o śmieci .Jest szansa robię wklejkęwww.rmf24.pl/kultura/news-powstanie-film-o-bohaterskim-rotmistrzu-pileckim,nId,709748
          • Gość: Niewodniczański Znowu pudło Miglanc IP: *.apus-net.pl 19.11.12, 16:17

Na premierę „Pokłosia” przybyli nie tylko twórcy filmu. Można było zobaczyć także Urszulę Grabowską, Kaję Śródkę, Monikę Richardson i Jerzego Stuhra, który nie krył,że jest dumny z syna.
            "W trakcie oglądania towarzyszyły mi ogromne emocje. Byłem dumny, że mój syn bierze udział w przedsięwzięciu, w którym musi zademonstrować nie tylko umiejętności zawodowe, ale także swój światopogląd. Aktorzy rzadko dostają takie propozycje”. - powiedział aktor.
            • miglanc86 Re: Znowu pudło Miglanc 24.11.12, 20:14
              Do Andrzeja syna Rotmistrza Pileckiego zgłosili się goście ,którzy chcieli zrobić z Rotmistrza żyda.Syn się nie zgodził.I cisza się zrobiła.Dla partyjniaków , reżyserów polskich ,Pilecki jest mało wiarygodny.A film Pokłosie dla małych ludzi ,co napluli na własny kraj.Wybacz, że tak późno Ci odpowiadam.
              • Gość: Niewodniczański Czyżby IP: *.apus-net.pl 24.11.12, 20:31
                Coś mi Ty Miglanc posłem Szymonem pachniesz,
                czyżby w wolnych chwilach za Miglanca się przebierasz ???
                Ładne słówka + puste słówka.
                • miglanc86 Re: Czyżby i już wątpisz ? 24.11.12, 20:48
                  A gdzie kawa i herbatniki.Nie tacy mnie chcieli porwać do swoich ślubów partyjnych.Zobacz zachód nie uwierzył Karskiemu,a mija 70 lat ,że Niemcy dokonują masowej egzekucji żydów.Nikt nie wierzył.A 85 lat temu odeszła słynna klacz Kasztanka Marszałka Piłsudskiego.I dzisiaj jest rocznica.Trzeba się napić .Ale jestem wrogiem alkoholu.Więc za zdrowie Kryniczanką .Tak mnie nauczyli w O.I dalej nie napiszę ,bo to wykorzystają to wrogowie ludu lol.
              • miglanc86 I czytaj Niewodniczański w jednym terminie atak 24.11.12, 20:34
                Stan dla Kaczyńskiego.Odebrać prawo Antkowi .Taki Tusk ,wyżej Kaczyńskiemu nie podskoczy.Radny ze Sosnowca groził Tuskowi.A Tusk wypowiada się publicznie.Takiemu ze Sosnowca.To graniczy z dobrymi obyczajami.Pisałem,że będzie ciekawie na jesień.Ludu nikt nie porwał .Bo lud tylko krzyczy ,precz z komuną i na szaniec.Ale jest ciekawie.Nieprawdaż .
    • carlos270 "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 10.11.12, 19:29
      "Najodważniejszy polski film" - zdecydowanie tak!!!Wzruszający, a zarazem mocny thiller trzymający widza cały czas w napięciu."Pokłosie" jest fenomenalnym powrotem Pasikowskiego po 11 latach ciszy...
    • casualidad "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 10.11.12, 21:15
      W moim top10 'must see' znalazła się Anna Karenina, wiążę z tym filmem wielkie nadzieje. A "Pokłosie" miałam już okazję zobaczyć i muszę przyznać, że dawno żaden film nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Jest mocny, ale daje do myślenia.
      • Gość: oi Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.11.12, 22:03
        Może ktoś kiedyś film o Nalibokach zrobi!
        Zobaczymy jakie odczucia wzbudzi?
      • Gość: aa Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 11:42
        Róża też jest mocna ........
    • Gość: Zen kalaris propaganda IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 10.11.12, 22:23
      carlos270, casualidad itd. Nicki utworzone w celu propagandy żydków? he he
      • Gość: Zen żydowska propaganda IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 10.11.12, 22:41
        prawda zajebiaszczo . Ty żydzie nic sie nie zmieniło
        • Gość: wi fi Re: żydowska propaganda IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 11:24
          Szkoda,ze nikt nie nakreci historii żydów w UBeckich mundurach,ktorzy żolnierzy AK przesluchiwali w piwnicach na odwróconych taboretach. To by była epopeja w odcinkach, a tak to żydzi zawsze ukrzywdzeni przez los i Polaków.
    • pulkik "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend [... 11.11.12, 12:01
      Świetny film! Ludzie opamiętajcie się z rozumeiniem go w kontekście polityki i historii. Dzis jest święto niepodległości - zastanówcię się nad tym w ten sposób- każdy ma PRAWO DO WOLNEGO SŁOWA. Nasi dziadkowie o to walczyli!
      • Gość: wi fi Re: "Pokłosie" ? IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 13:05
        Oczywiscie ze kazdy ma prawo do swego zdania, dlatego dyskusja sie toczy,tylko ciekawe jak dlugo bysmy dyskutowali na temat filmu o mordzie na Polakach w wykonaniu Żydów ? Bylby miedzynarodowy skandal ! Nie widzialem "Pokłosia" , ale wiem juz ,ze trzyma w napieciu. Czy to za sprawa okrutnych scen ? Fabuła filmu o rzezi w Jedwabnem bylaby też w napieciu. Dlaczego nie krecimy takich filmów, tam umordowano tylu Polaków i w scenach okrucieństwa mozna przebierac. A bedąc na Ukrainie w czerwcu w kilka samochodów, ozdobionych polskimi flagami bardzo czesto widzielismy latajace za nami kamienie po przejezdzie przez miasteczka lub wiochy. No ale mamy europejski demokratyczny kraj z rzadem na czele,ktory ma tendencje to wypinania golego tylka i wciskania sobie parówki w tył. Aha , nie należe do zadnej organizacji, jestem zwyczajnym Polakiem,ktory ma juz wlasne spojrzenie na wiele spraw.
    • Gość: leya Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: 194.1.144.* 11.11.12, 20:12
      Dobrze, że Pokłosie już wychodzi, bo gdybym resztki wypłaty musiała trzymać jeszcze tydzień dłużej to bym go wreszcie nie zobaczyła :) A tak, jak Pan Bóg przykazał, odpowiednia jej część pójdzie na odchamianie.
      • Gość: kinoman Szkoda kasy IP: 212.87.237.* 12.11.12, 09:06
        Szkoda kasy . Poczytaj co to były judenraty lepiej
    • Gość: Zen pewnie gniot IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 11.11.12, 20:35
      carlos270,
      casualidad
      zajebiaszco
      pulkik
      itd. Nicki utworzone w celu propagandy żydków?
      przez jedna osobę
      • gad_z_rakowa Re: pewnie gniot 12.11.12, 08:41
        to mnie tez dopisz do listy idioto, bo mnie sie ten film podobal, sprawnie zrobiony, ciekawy, dobre role glownych bohaterow. nie powiem ze nie mam zastrzezen co do fabuly, ale przyjmuje ze jest to film dla tych ktorzy maja na ten temat mgliste pojecie. zarzuty ze zrobiono film o zabiciu zydow przez polakow a o innych sprawach nie sa smieszne, np. o rotmistrzu pileckim byla bardzo dobra sztuka telewizyjna, nie uwazam zeby znecanie sie przez ubekow nad polskimi zolnierzami po wojnie bylo tematem tabu, chocby w serialu 'czas honoru' jest to pokazywane dosc realistycznie. wiec nie pieprzcie glupot zalosni prawicowcy.
        • Gość: Zyga Re: pewnie gniot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 08:52
          Idiotą to ty jesteś od dawna natomiast Zen ma rację te nicki wypowiedziały sie tylko na temat tego filmu. Wcześniej nic nie komentowały na forum. Porusz swoją mózgownicą. A ja na tym filmie byłem i ŻĄŁUJE. Gniot propagandowy gniot i tyle. SZKODA KASY
        • Gość: oi Re: pewnie gniot IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 09:31
          No jeśli wiedze czerpiesz z Czasu honoru,to faktycznie masz pojęcie o tamtych czasach!
          Jak świnia o gwiazdach.
          • gad_z_rakowa Re: pewnie gniot 12.11.12, 12:37
            nie czerpie wiedzy, tylko pokazuje ze w telewizji nie jest to temat tabu, czytaj ze zrozumieniem.
            a swoja droga, pasujecie idealnie do obrazu 'prawdziwych polakow' ukazanego w 'poklosiu' - kto ma inne poglady niz my to zyd, a zyda to tylko widlami albo siekiera w leb..
            • Gość: oi Re: pewnie gniot IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 12:49
              Gdzie w Czasie honoru masz Żyda UBka?
              • gad_z_rakowa Re: pewnie gniot 12.11.12, 13:02
                ja zydow nie szukam wszedzie, tak jak co poniektorzy. a chodzilo mi o znecanie sie ub i wojska nad zolnierzami AK, zreszta nie ogladam kazdego odcinka, jedynie na wyrywki.
                • Gość: oi Re: pewnie gniot IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 13:13
                  To co pokazuje ten film ma mało wspólnego z faktami,to taka telenowela,a Żyd był w poprzednich seriach bohaterem pozytywnym.
                  Teraz jest moda na dobrych Niemców,złych faszystów i bardzo złych Rosjan,a jaka jest prawda?
                  Nasze pokolenie coś tam wie,następne będą karmione polityczną poprawnością,gdzie nie Niemcy tworzą obozy i wywołują wojne a naziści itd.
      • Gość: Jan Re: pewnie gniot IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 11:53
        Gość portalu: Zen napisał(a):

> carlos270,
        > casualidad
        > zajebiaszco
        > pulkik
        > itd. Nicki utworzone w celu propagandy żydków?
        > przez jedna osobę

Możesz mnie dopisać bo wolę propagować Żydów niż katoliczków.
        • Gość: do Jan Re: pewnie gniot IP: 212.87.237.* 12.11.12, 12:13
          upadeknarodu.cba.pl/judenraty.html
          to o judenratach pewnie wiesz
          o Koniuchach czytałeś i o Nalibokach
          promuj ich dalej
        • Gość: oi Re: pewnie gniot IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 12:51
          Promuj dalej i bądz dumny z tego co robią w Palestynie!
          • Gość: Jan Re: pewnie gniot IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 13:12
            I tak wszystkich chcesz za to osądzać? Popatrz ile zła katolicy wyrządzili i dopiero sądź. Wojny religijne to najwieksza choroba ludzkości i z tym trzeba walczyć. Albo dać się wytłuc jednym z drugimi i bedzie spokój. Ja jestem niewierzący i przy okazji antykatolikiem. Antykatolikiem dlatego że katolicy chcą mieć wplyw na moje życie a mnie się to nie podoba. A jeszcze żaden Żyd czy Muzułmanin nie ingerował w moje życie tak jak katolicy.
            • Gość: oi Re: pewnie gniot IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 13:21
              No to możemy sobie ręce podać z tym,że ja nie jestem anty katolikiem a raczej antyklerykałem.
              A czy Żyd nie ma wpływu na twoje życie?Chyba się mylisz ale to już temat na inną pogawendke.
              Co do zła to nie tylko katolicy ,bo i prawosławni i ewangelicy mają swoje małe i całkiem spore grzeszki,Żydzi natomiast krzyczą,że im wszystko wolno bo byli strasznie skrzywdzeni a sami robią dokładnie to samo z Arabami.
              Na nasz kraj plują a jednocześnie stoją w kolejce po Polski paszport choć ani słowa po Polsku nie powiedzą i między innymi dlatego za nimi nie przepadam.
        • Gość: Zen Re: pewnie gniot IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 12.11.12, 14:21
          Nie podoba mi się jak postępują żydzi. Niech maja swoją mniejszość w Polskim Sejmie i dbają o własne inteesy ale nie podstępem. Przyjęli polsko brzmiące nazwiska i judzą. Te pozytywne opinie na temat tego filmu to też fikcja (możesz to sam sprawdzić)i to mi się niepodoba. Co oni zrobili dla kogoś innego bezinteresownie? może jakiś przykład?

Ziemkiewicz o filmie:
          prawica.net/32086
          • Gość: Q Re: pewnie gniot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 19:44
            Łoo Jezu ( też Żyd ) wszędzie oni , co my prawdziwi polaki mamy zrobić , przecie one nawet nam szklanki wody nie podają za darmo !!

Dziecko , przeczytaj jakąś książkę historyczną jeżeli nie znasz takich przykładów , wystarczy wziąć za przykład nazwy ulic częstochowskich ( że tak podpowiem ).
            Zajmij się nauką a nie wypisywaniem prymitywnych głupot na forach , nieuku !!
            • Gość: Zen Re: pewnie gniot IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 12.11.12, 20:45
              vod.gazetapolska.pl/2744-jan-pospieszalski-recenzja-filmu-poklosie
              konkrety? brak
              • Gość: ? Re: pewnie gniot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.12, 10:16
                Czyli antypolski gniot?
    • Gość: kinoman Szkoda kasy IP: 212.87.237.* 12.11.12, 08:58
      Jednak to żydowska propaganda. Tak dla Szechtera
      • Gość: tomass Re: Szkoda kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 22:46
        Masz rację, było mało ognia. Ale nie będąc zbyt powżnym sądzę, że Polska, która przez wieki gościła Żydów, byli oni współobywatelami, powinni oni bronić swój kraj-Polskę a nie chować się, zdradzać, szydzić, wykorzystywać...Byli z komunistami, kiedy mordowano Polaków...Zatem naprawdę pomagać Żydom było bardzo trudne. Przeczytajcie co Francuzi robili z Żydami.
        Dziś Polaków się oskarża o antysemityzm a ja uważam, że jest on obecny w każdym kraju i to w większym stponiu.Jest uzasadniony.Mam prawo nielubić i nienawidzie.
        • Gość: oi Re: Szkoda kasy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.11.12, 09:09
          W Polsce antysemityzmu nie ma!
          Antysemita to ten,którego Żydzi nie tolerują a nie ten kto ich nienawidzi,Żyd który obraża inną nacje jest ofiarą,inna nacja obrażająca Żyda jest antysemicka i zapewne odpowiedzialna za holokaust.
          Zdaniem znanego izraelskiego pisarza Boasa Evrona tzw. świadomość holokaustu jest niczym innym jak “oficjalną, propagandowa indoktrynacją oraz produkcją sloganów i fałszywego wizerunku świata”, a jej prawdziwym celem “wcale nie jest zrozumienie przeszłości, lecz manipulowanie teraźniejszością”.
    • Gość: Zen "Pokłosie" ? lepiej o judenratach IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.11.12, 20:43
      niezalezna.pl/34809-internauci-smieja-sie-z-macieja-stuhra

Kiedy będzie film o judenratach?
      upadeknarodu.cba.pl/judenraty.html
      • Gość: Zen albo o Salomonie Morel? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.11.12, 21:09
        www.koreywo.com/morel.htm
        • Gość: Zen żagiew co to ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 17.11.12, 22:20
          ŻAGIEW co to było?
          • Gość: driver Re: żagiew co to ? IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.12, 12:51
            Zwróciłem uwagę, że forumowicz Zen to nie tylko laik historyczny i grafoman ale również antysemita. Może administracja tego forum zwróciłaby na to uwagę i usunęła chociaż kilka jego postów?
            • Gość: Zen Re: żagiew co to ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 21.11.12, 18:02
              <laik historyczny> może jakiś przykład?
              która historia jest prawdziwa, ta uczona w czasie socjalizmu, ta przedstawiona w książkach Grossa czy podawana w gazecie Michnika syna Ozjasza Szechtera a brata stalinowskiego sędziego Stefana Szechtera.
              A może warto też przeczytać np. Bryana Mark Rigg Żydowscy żołnierze Hitlera: Nieznana historia nazistowskich praw rasowych oraz mężczyzn pochodzenia żydowskiego w wojsku niemieckim.
              <grafoman> hm nie musisz czytać moich postów
              <antysemita> czy krytyka niegodziwych czynów to antysemityzm?
              No właśnie doczekałem się czasów gdy w Polsce można wieszać psy na prezydencie, premierze, Polakach ale trzeba kochać Żydów. Ta poprawność polityczna doprowadziła do gloria.tv/?media=244137 czyli Izrael może bezkarnie mordować bezbronnych
              fakty.interia.pl/raport/konflikt-izraelsko-palestynski/news/wstrzasajaca-relacja-ze-strefy-gazy,1864707,8231
              Izraelska bomba zrzucona w niedzielę na dom rodziny Abu Dalu w Gazie zabiła 10 osób, w tym cztery kobiety i trójkę dzieci.
              Jeśli Ty jesteś Żydem ale jesteś uczciwy możemy nawet być przyjaciółmi. Ważne jakim jesteś człowiekiem a nie jakiej jesteś narodowości, jaki masz kolor skóry. Natomiast zbrodniarz i kanalia zawsze będzie dla mnie zbrodniarzem i kanalią nawet jeśli jęst Żydem.
              "Pokłosie" - dr Krzysztof Persak i Piotr Zychowicz o filmie
              wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Poklosie-dr-Krzysztof-Persak-i-Piotr-Zychowicz-o-filmie,wid,15085803,wiadomosc.html
            • Gość: Zen Re: żagiew co to ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 21.11.12, 18:04
              <Może administracja tego forum zwróciłaby na to uwagę i usu
              > nęła chociaż kilka jego postów?>
              które ? może rzeczywiście mnie trochę poniosło?
              • Gość: oi Re: żagiew co to ? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.11.12, 19:30
                Raczej cie nie poniosło,Żyd może szczekać na wszystkich i to jest ok.
                Powiedz coś nie po jego myśli i jesteś antysemitą.
                Dziadek zawsze mówił to najgorsza nacja bo oni z Ruskimi i Niemcami będą się kumać jeśli tylko korzyść z tego będzie a wiedział co mówi bo wychował się na starym mieście,znał ich wielu z podwórka i szkoły,nie raz opowiadał z nazwiskami o tych niewiniątkach co to donosili i na swoich i na Polaków im pomagających.
            • polis24 Re: żagiew co to ? 24.11.12, 23:20
              do drivera : administracja tego forum głównie śpi, trzeba wykazać się sporą energią aby ich skłonić do działania. ZEN, OI to główne antyżydowskie trolle tego forum, szkoda czasu na polemikę, nic ich nie przekona, są argumentoodporni. Manipulują wiedzą historyczną jak im się podoba i uważają, że są apostołami prawdy objawionej. Driver, kliknij w ikonę skasuj bo te ich wpisy i odsyłacze do stron internetowych tylko na to zasługują.
              • Gość: oi Re: żagiew co to ? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.12, 17:18
                Polis24-jesteś przykładem takiego kolesia o jakich wcześniej pisałem.Wam wolno wszystko jak na was ktoś coś to z miejsca wielkie halo!Czy Żagiew to manipulacja,czy Żydzi w NKWD i SB to manipulacja,a może Żydowskie formacje wojskowe w armii Adolfa H.to wymysł wyobrazni?
                Poczytaj, pomyśl zanim coś napiszesz!
                • Gość: Niewodniczański Nie rozumiem IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 17:54
                  "Poczytaj, pomyśl zanim coś napiszesz!"
                  Oi Szanowny, namawiasz tu ciągle innych do myślenia, a sam tego nie czynisz.
                  To jak z tobą jest? Tego nie rozumiem.
                  • Gość: oi [...] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.12, 19:16
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Niewodniczański Re: Nie rozumiem IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 20:03
                      Ciągle udowadniasz Oi swoją niewiedzę, bo na jakiej podstawie dałeś sobie prawo do oceniania co jest prawdą, a co nie.
                      Jakim prawem wmawiasz ludziom ślepotę skoro sam widzisz tylko to co chcesz.
                      Czas popatrzeć w lustro Oi, bo kiedyś zrobisz sobie nieodwracalną krzywdę.
                      • Gość: oi Re: Nie rozumiem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.12, 20:18
                        Nie martw się o mnie,raczej zajmij się sobą.
                        Bo co jest według ciebie prawdą?I kto ma racje?Potrafisz to wyłapać?
                        • Gość: Niewodniczański Re: Nie rozumiem IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 20:22
                          W tym wątku prawdą jest to, że nasi wyrżnęli we Jedwabnym ludność żydowską.
                          Niezaprzeczalną prawdą.
                          • miglanc86 a Niemcy tam nie maczali palców Panie Niwodniczań 25.11.12, 20:47
                            W Jedwabnem .Nie chcę się wtrącać ,w tak miłą pogawędkę i nie wydalam już tym Jedwabnem i kłamstwem J.T. Grossa.Ta strona nie jest dla Ciebie miłą .Ale warto poczytać.www.obnie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2015:jedwabne-klamstwo&catid=81:historia&Itemid=27
                            • Gość: Niewodniczański Nie dla mnie IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 21:05
                              Tak, takie strony są nie dla mnie, przecie ich autorzy w manipulacji (miedzy innymi Ciebie Miglanc) wyprzedzili samego Urbana.
                              Ale skoro dałeś się wciągnąć w wir takiej propagandy - Twoja sprawa, jest demokracja.
                              Wiem, Ty twierdzisz, że jej nie ma, ale wywnętrzasz się na stronach znienawidzonej GW,
                              bo gdzie indziej to Cię zwyczajnie ocenzurują
                              • Gość: pogromcadegrella Re: Nie dla mnie IP: *.fbx.proxad.net 26.11.12, 01:36
                                A czemu tu sie dziwic?
                                Wielbiciele psychopaty Degrelle'a, ktory jak gowniarza potraktowal Jana Pawla II,
                                pisza tu, ze Polak nigdy nie byl nie jest i nie bedzie rasista, psycholem, morderca.
                                Bo Polak wg wyznawcow socjopaty to taka czysta, biala rasa, wyprana przez samego Boga.
                                • Gość: oi Re: Nie dla mnie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.12, 16:34
                                  To podobnie jak 90%Żydów myśli o sobie.Umiejętnie wykorzystując do tego celu przedsiębiorstwo holokaust.
                                  • Gość: autor Re: Nie dla mnie IP: *.fbx.proxad.net 26.11.12, 17:29
                                    Nie jest to jednak jedyny ruch religijny, który wyrósł na bazie żydowskiej wiary w nadejście Zbawiciela i powstał poprzez ogłoszenie swego przywódcy duchowego mesjaszem. Na przykład w XVII wieku w Polsce wyrósł frankizm, który za mesjasza uznał Jakuba Franka.

W literaturze mesjanizmem nazywano przekonanie, że czyjeś losy są identyczne z losami Chrystusa. W ten sposób, w literaturze polskiego romantyzmu, np. w III części Dziadów Adama Mickiewicza, w scenie widzenia księdza Piotra Polska występuje jako Chrystus narodów ukrzyżowany na krzyżu trzech zaborców. Cierpienie narodu polskiego było uzasadniane właśnie przez koncepcję mesjanizmu narodowego. Było to podstawą powstania nurtu filozoficznego nazywanego mesjanizmem polskim.

pl.wikipedia.org/wiki/Mesjanizm
                                    Trzeba by troszke poczytac, nieprawdaz?

I to pdbiegles od tematu.

Rzecz o filmie. I o tym, ze niektorzy nie przyjmuja prawdy historycznej, myslac, ze wywodza sie z narodu
                                    nadludzi. Mowa oczywiscie o tych co sie tu jako "nadludzie" wpisali.
                                    • Gość: oi Re: Nie dla mnie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.12, 18:22
                                      A kto tu ma się za nadczłowieka?
                                      W Jedwabnem Polacy wymordowali swoich Żydowskich sąsiadów to fakt,jednak ilu tych Żydowskich sąsiadów wymordowało Polaków o tym sza,mówimy o jednych zbrodniach a o innych w myśl politycznej poprawności mamy milczeć?A może udawać,że ich nie było?
                                    • Gość: franca Re: dla mnie tylko PO, polikot i majenoz IP: *.warez-host.com 26.11.12, 18:25
                                      Chciałeś coś przekazać, czy tylko tak sobie (mesjanistycznie, holocaustycznie) rzewnie pierdnąłeś dla relaksu?
                                      Długo jeszcze będziesz nas tu tymi baranami zasłużonymi dla francuskiej histerii współczesnej i żabbiego ruchu ruchu oporu ewangelizował.
                                      • Gość: oi [...] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.12, 19:29
                                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: do Zen Re: albo o Salomonie Morel? IP: 212.87.237.* 19.11.12, 13:22
          www.youtube.com/watch?v=efjJkBhWrWI
          • miglanc86 Polscy chłopi to prymitywi 19.11.12, 21:53
            Latają z siekierami i mordują małe dzieci.Elektorat PO wymyśla ciągłe scenariusze.Straszenie faszystami się nie sprawdza.Kibole obrzydli.Jest chłop polski .Można go wszystko oskarżyć .Wsiądzie do pociągu i odjedzie ,tak jak Pawlak.Na tym filmie widać pogardę elit Platformy i demontaż polskiej wsi.Wieś ,która daje życie i chleb.
            • Gość: Q Re: Polscy chłopi to prymitywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 07:11
              Film lekko zmanierowany , ale pokazuje część naszej historii ( oficjalnie scenariusz skonsultowany z IPN) , polecam wszystkim , nawet tym szukającym dookoła spisków!
              • Gość: wi fi Re: Polacy jako mordercy w polskich kinach.Wstyd IP: *.42.4.96.alfanet24.pl 21.11.12, 23:40
                Wiele osób majacych wiedze na temat historii i życia w czasach przedstawianych w filmie przedstawilo swoja opinie. Kto wiec byl pomyslodawca scenariusza tego gniota ?
                • Gość: Q Re: Polacy jako mordercy w polskich kinach.Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 08:05
                  Wielu historyków znających się na historii czasów" przedstawianych w filmie przedstawiło" ( jak można tak pisać?) swoje opinie razem z z IPN potwierdzając fakty " przedstawione " :)w filmie . To tylko część naszej historii , nie najlepszej ale też nie najgorszej .
                  Świetny scenariusz brawo!!!
                  • Gość: do Q kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 10:28
                    To nie jest film historyczny i doszukiwanie się w nim rekonstrukcji faktów jest nieporozumieniem. To film współczesny, który wyrasta z debaty, jaka toczy się od 12 lat, z emocji, jakie rozpalają Polaków po opublikowaniu książki Jana Tomasza Grossa "Sąsiedzi". Na potrzeby filmowego medium zostały one skondensowane i być może przejaskrawione
                    Dr Krzysztof Persak, historyk z ISP PAN i IPN
                    Zdaniem Piotra Zychowicza, historyka i publicysty historycznego, zastępcy redaktora naczelnego miesięcznika "Uważam Rze Historia" film Pasikowskiego to nachalna propaganda, prymitywna agitka, która wypacza prawdę historyczną
                    Zychowicz nie może zrozumieć, dlaczego minister kultury Bogdan Zdrojewski wspiera film, który robi naszemu krajowi czarny PR na świecie. - Polska od wielu lat walczy na arenie międzynarodowej z "polskimi obozami śmierci" i negatywnymi stereotypami dotyczącymi stosunków polsko-żydowskich, a tu nagle promowany jest film, który stoi w absolutnej sprzeczności z tą polityką. Żyjemy w wolnym kraju, mamy wolność słowa i Pasikowski może nakręcić, co mu się żywnie podoba, ale za prywatne pieniądze. A fakt, że Polski Instytut Sztuki Filmowej przyznał temu filmowi dotację w wysokości 3,5 mln złotych to skandal. Urzędnicy, którzy za to odpowiadają powinni ponieść konsekwencje - mówi.
                    • Gość: Sam kłamiesz! Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 11:19
                      Sam kłamiesz i w głupi sposób podajesz coś czego nie napisałem !!!!
                      Gdzie ja napisałem, że to film historyczny , pisałem o faktach historycznych , który miały miejsce i które są w tym filmie ukazane, to że to film fabularny nie jest żadnym Twoim odkryciem !!
                      " i być może przejaskrawione "- tak, tak i być może ich nie było , być może to ufoludki , być może??
                      Zdaniem historyka Piotra Zychowicza - redaktora naczelnego:))))))) a może jeszcze zdanie red. Gmyza ?? albo Terlikowskiego , czy np. red. Urbana ????
                      Polska od wielu lat
                      "> walczy na arenie międzynarodowej z "polskimi obozami śmierci" i negatywnymi st
                      > ereotypami dotyczącymi stosunków polsko-żydowskich, a tu nagle promowany jest f
                      > ilm, który stoi w absolutnej sprzeczności z tą polityką " no tak zapomniał pan red. że na pierwszym roku studiów historycznych uczą o tym by opierać się na faktach i je przedstawiać , a nie opisywać je tak czy inaczej w zależności od polityki !!
                      To nie żadne stereotypy , to niestety przykłady z naszej historii pokazane w filmie fabularnym , no ale jeżeli ktoś w odbiorze filmu i opisywaniu historii kieruje się polityką to powinien zająć się pisaniem książek science fiction albo fantasy ( jak inny pan red. ;))
                      • Gość: do Q Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 11:39
                        Czy to polityka ?
                        janpinski.nowyekran.pl/post/70477,polacy-to-antysemici-i-szmalcownicy-msz-promuje-antypolska-ksiazke
                        Ministerstwo Spraw Zagranicznych promuje za granicą książkę utwierdzającą stereotyp Polaków jako antysemitów i szmalcowników - informuje "Rzeczpospolita"
                        Ministerstwo Spraw Zagranicznych, zamiast zabiegać o jak ajlepszy wizerunek Polski za granicą, nakazało naszym placówkom dyplomatycznym promowanie anglojęzycznej książki „Inferno of Choices" (Piekło wyborów). Dominującym tematem opracowania jest nasz antysemityzm, a bohaterami – szmalcownicy i Polacy szabrujący żydowskie majątki.
                        www.bibula.com/?p=43987
                        A tak Tak MSZ promuje Chopina: antypolska prowokacja?
                        przekapane.blox.pl/2011/02/Tak-MSZ-promuje-Chopina-antypolska-prowokacja.html
                        wpolityce.pl/wydarzenia/6551-ch-i-k-czyli-chopin-jakiego-nie-znacie-komiks-majacy-promowac-polske-i-kompozytora-jest-pelen-wulgaryzmow
                        A wiesz dziecko co to były JUDENRATY, znasz SALOMONA MORELA czy częstochowianina Abrahama Gancwajcha? to tez historia ale niewygodna co?
                        Jako Polak nie chcę uczestniczyć w szkalowaniu narodu polskiego. A WYDAWANIE PIENIĘDZY PODATNIKÓW NA TEN CEL TO SKANDAL.
                        • Gość: Q Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 12:27
                          " dziecko"? - takie głupawe sztuczki na pomniejszenie osoby z którą się dyskutuje świadczy tylko o tym , że marny z ciebie interlokutor, właściwie to dobry ale dla dzieci i to niezbyt rozgarniętych.
                          Podajesz mi tu przykłady z jakże "obiektywnych" gazet typu rzepa i "informatorów" w polityce, no i co z tego?
                          Ja pisałem o faktach historycznych a ty w kółko to samo -o polityce , nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem , więc następnym razem jak pomyślisz,że zabłyśniesz podając takie nazwiska jak Morel czy Gancwajch pisząc do swojego dyskutanta " dziecko " to zastanów się czy nie robisz z siebie idioty?
                          Rozmawiamy w tym temacie jak sądzę o filmie nie Judenratach i Morelach i innych...
                          • Gość: ;) Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: 212.87.237.* 22.11.12, 12:34
                            Q z ciebie to taka antypolska "Qrwa"
                          • Gość: gzr Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: 91.210.242.* 22.11.12, 16:12
                            mysle Q, ze szkoda twojego czasu i nerwow na dyskusje z tymi tutaj.
                            • Gość: Q Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 16:55
                              Czasu może szkoda, ale nie raz dyskutowałem tutaj z osobami ,które patrzą na pewne sprawy zupełnie inaczej niż ja i wcale mi to nie przeszkadzało , przynajmniej jest to dobry powód do rozmowy.
                              Nerwów nie tracę , a wulgaryzmy wypisywane przez niektórych utwierdzają mnie w przekonaniu , że są to osoby nieszczęśliwe z powodu braku wiedzy , czy też niepełnosprawności umysłowej co budzi moje głębokie współczucie .
                              Bozia niestety nie wszystkich obdarzyła zdolnością komunikacji z innymi ludźmi , zazwyczaj więc muszą słuchać i wykonywać polecenia ;), bez możliwości wtrącenia swoich " groszy", wydobywają więc ze swoich ust bulgot człowieka chorego ( mam nadzieję , że nikogo nie obraziłem )
                              • Gość: oi Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.11.12, 21:47
                                Nie jestem zwolennikiem ONR-u jednak w kwestii Żydowskiej w pełni ich popieram,to naród wielo licowy i tyle!
                                • Gość: Q Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 22:10
                                  Mogę prosić o podanie przykładu narodu jedno licowego ? Pytam całkiem poważnie , gdyż zostałem porażony tym stwierdzeniem .
                                  • Gość: oi Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.11.12, 22:38
                                    Japończycy!-Azja.
                                    Zulusi-Afryka
                                    Aborygeni-Australia
                                    W Amerykach wyrżnięci
                                    Europa-Czesi,Słowacy,Serbowie i pare innych
                                    • Gość: Q Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 22:51
                                      O dziękuje, teraz już wiem kogo mam lubić.
                                      • Gość: oi Re: kłamiesz Q to nie jest film historyczny IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.11.12, 13:03
                                        To był żarcik taki a lubić możesz kogo tylko chcesz
                                • Gość: gościu Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 22:16
                                  Czyli jak żałuje młody Stuhr tych wystąpień ,w tym filmie.Q wszystko chwali co związane PO-szarapanymi i oszustwami. Opania powiedział ,wszyscy artyści to prostytutki. Opania też ,politycy Platformy ,ci co oglądali film Pokłosie .I ty Q co smrodzisz w swoje gacie postami pochwalnymi .A realiów życia nie znasz.Bo na głowie nosisz czapę i bokobrody .Z ryżymi włoskami.Raczka ty już przeskoczył Q co ?
                                  • Gość: Q Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 22:28
                                    "Raczka ty już przeskoczył Q co ? "- o widzę, że składnia zdania z za Buga :))
                                    Hej gościu a jak tam "znalazłeś rzeczywistość"- to też twój twór językowy, pamiętasz :)) ?

• Gość: gościu Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 22:41
                                      Orędzie do narodu Donalda Tuska.Pozdrawiamy naszą przyszłą partię opozycyjną ,,Nowoczesna Polska" i jej charyzmatycznego lidera z Biłgoraja Palikot Janusza.I ciebie Q .Przestań pierdzieć ,bo smród się toczy dookoła .
                                    • Gość: oi Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.11.12, 22:44
                                      Tak się tu spieramy a wiecie ile paszportów Polskich w ciągu ostatnich pięciu lat wydano w Izraelu?
                                      Powiem tylko,że więcej niż w ciągu ostatnich 25 lat w byłych republikach Radzieckich!
                                      Ocena do was zostaje!
                                      • Gość: gościu Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 23:03
                                        PIS ma trotyl ,a PO Trybunał stanu. Nie interesuje mnie Kaziu i coście uczynili z tą krainą sku...syny.Zaciekawił mnie stary Opania i jego wypowiedzi o nakręceniu filmu przez Krauze .Opania i jego postkomunistyczny salon.Opania pamięta śmierć Popiełuszki .Pyjasa.Pamięta jak WRON wysłał w jedna stronę z wilczym 1000000 Polaków na poniewierkę i banicję.Nie pamięta ,że Komorowski miał teściów ubeków.Nie pamięta ,gdzie są pieniądze z afer FOZZ ,węglowej ,spirytusowej.Do chapali się na plecach robotników.Ten film Pokłosie i Opania to zwykle ścierwa ,przegniłe wyziewami tuska.
                                  • Gość: oi Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.11.12, 22:40
                                    Nie Opania a Staszewski stwierdził wcześniej,że wszyscy artyści to prostytutki i miał na myśli Łapińskiegoi Tyszkiewicz.
                                    Co do prostytutek to każdy najemnik jest zwykłą dziwką!
                                    • Gość: Q Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 23:03
                                      Ale jak to wytłumaczyć skoro śpiewał " wszyscy artyści to prostytutki " będąc artystą, a nie Łapicki i Tyszkiewicz to prostytutki w " oparach lepszych fajek oparach wódki " oczywiście z tego co pamiętam ??
                                      • Gość: Q Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 23:05
                                        I właśnie czy to był Łapiński czy śp. Łapicki??
                                        • Gość: oi Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.11.12, 13:06
                                          To było tak dawno,że nie pamiętam w każdym razie obściskują się z kim popadnie byle by na topie być.
                                          • Gość: Maciej Re: Q znowu daje czadu z hymnem pochwalnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 13:36
                                            demotywatory.pl/2440800/Jak-sie-nie-zeszmacisz-to-sie-nie-wzbogacisz
    • Gość: krytyk Siedmiu z drągiem za pociągiem IP: *.ice-net.pl 23.11.12, 14:02
      polskie filmy, o dziwo nie tak durne jak produkcje Hollywood, można z reguły sprowadzić do schematu: siedmiu z drągiem za pociągiem. Przypuszczam, że "Pokłosie" nie będzie wyjatkiem. coś się dzieje, ale tak naprawdę nie wiadomo, o co chodzi.
      • miglanc86 Fajny film wczoraj widziałem 24.11.12, 09:47
        Parę razy Po kłosie i mi się urwał.A podobno to było dzieło narodowe .
    • Gość: Zen Re: "Pokłosie" IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.11.12, 22:14
      film.onet.pl/wiadomosci/boguslaw-linda-odmowil-zagrania-w-poklosiu-porozni,1,5315092,wiadomosc.html
      - Władek napisał dla mnie w "Pokłosiu" coś, tylko poróżniliśmy się ideologicznie przy tym. Niestety, nasze drogi musiały się w tym momencie rozejść.

niezalezna.pl/34809-internauci-smieja-sie-z-macieja-stuhra
      Kilka wypowiedzi p. Macieja Stuhra świadczących o jego wysokich kwalifikacjach moralnych i intelektualnych:

- "Poruszyła mnie nie tyle prawda historyczna, którą znałem z „Gazety Wyborczej”, ale to, jak ta historia wpływa na ludzi" – o korzystaniu wyłącznie z wyrafinowanych źródeł naukowych

- "My Polacy nie mówimy o sobie źle. (...) Przywiązywaliśmy dzieci pod Cedynią jako tarcze i to jest super. To jest najlepsze, co mogło Polskę spotkać" - o polskich praktykach ludobójczych i niechęci do rozliczenia się z przeszłością
      • Gość: nezenJasnaGorska Re: "Pokłosie" IP: *.fbx.proxad.net 26.11.12, 22:54

Cytujesz bzdury klepane przez nacjonalistyczne pisemka.
        Jesli to ma byc dowcipne, to gusta te rynsztokowe, gorzej niz tabloid.
        • Gość: Niewodniczański Niezdziwiłbym się. IP: *.apus-net.pl 26.11.12, 23:06
          ..gdyby nienawiść Zena do żydów wynikała z kompleksu własnego pochodzenia.
          Często zdarza się, że przechrzty są największymi antysemitami.
          Może Zen zbadał swoją genealogię ?
          • Gość: nezZenJasnoGorski Re: Niezdziwiłbym się. IP: *.fbx.proxad.net 26.11.12, 23:13
            Facet od lat nadaje rasistowskie teksty. Przeciw Niemcom, Rosjanom, Slazakom.
    • Gość: kakao Re: Niezdziwiłbym się. IP: *.fbx.proxad.net 26.11.12, 23:47
      Widzisz chorego faceta, ktory ukrywa sie pod zmiennymi IP:

Nie uzyje epitetow i nie znize sie do waszego poziomu. Zeby matki wasze jeze porodzily, a ojcom w cewki moczowe weze weszly... Pozdrawiam cenzorow ToMNR www.rakow.com.pl
      • Gość: pretorianie Re: Niezdziwiłbym się - wow? IP: *.inmotionhosting.com 27.11.12, 00:51
        Gość portalu: kakao z paryrza napisał(a):
        > Widzisz chorego faceta, ktory ukrywa sie pod zmiennymi IP:
        []b]Dzwoń[/b]

> Zeby matki wasze jeze porodzily, a ojcom w cewki moczowe weze weszly...
        A przypadkiem nie odwrotnie?

Zapis bloga szpamera:
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,140340554,,NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu.html?v=2
      • Gość: ktosik Nie zdziwiłbym się IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 20:40
        Czy PO-kłosie wybranych to analfabeci wtórni.Francuz klepie swą codzienną modlitwę .A każdemu to wali .To przykleja się do Wodniczańskiego,który na przekór wszystkim wciska swoje mordo wklejki o systemie ucisku i zaniedbania.Kampania szczucia i judzenia przez podhujaszczych .I wykreowanie zamachowca z Krakowa.By przykryć swoje mordy zbójeckie.
        • miglanc86 Ja wpisał w do annałów złotych głosek 27.11.12, 21:25
          Platformy Obywatelskiej takie sławy jak:Elżbietę Zapendowską ,Korę Jackowską ,Mariana Opanię .Bo on tylko lubi grać smutnych panów ,pieprzących głodne kawałki.Maćka Maleńczuka ,bo on wie kto pija i nie pija w PIS.To jest to źródło chaosu na ziemi ojczystej.Marionetki w rękach Dawida gwiazd.Gra pozorów dla idiotów.PS.Naganiacz angielski ,gdzieś odjechał.Ale specjalnie nie jestem zdziwiony i zasmucony.Jest nakaz cenzorski.
          • Gość: do miglanc dla niezłych pieniędzy, nie doszukuj się IP: *.ice-net.pl 27.11.12, 21:51
            wszystkie "artystyczne" beztalencia, którymi katują nas ich menadżerowie robią to dla pieniędzy. znajdą lepszą forsę, tam pójdą. nie liczyłbym tam na jakieś "głębsze idee".
            Żydzi dają się podpuszczać. Nie wierzę w ten medialny prosemityzm. nagle wszyscy "pokochali" Żydów, szczególnie ci, kórzy lansują się w mediach i ZARABIAJĄ na mediach. ale niech spróbują ich odciąć od medialnego koryta i lansu.
            Prawdziwi prosemici mają "drzewo" w pięknym parku, "Sprawiedliwi wśród....." albo zostali rozstrzelani za ukrywanie i pomoc Żydom.
    • Gość: Zen Re: "Pokłosie" IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.11.12, 16:23
      Nie chce mi sie z wami gadać :))
      Kto sieje wiatr ten zbiera burze
      wiadomosci.onet.pl/kraj/ue-chce-zakazac-wjazdu-na-teren-wspolnoty-agresywn,1,5317088,wiadomosc.html
      • Gość: oi Re: "Pokłosie" IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.11.12, 20:38
        OOOOOOOOOOOOOOOO eurobiurogryzidupki oś zauważyli!!!!!!!!!!
        • Gość: 34 To nie ma nic wspolnego z filmem IP: 78.250.150.* 28.11.12, 20:51
          Ani z Polakami.
          Odezwal sie wielonikowy "zen" rasista.
          _

Slusznie przeciez, Unia powinna wspolnie wspomoc jednak, realistycznie patrzac, jeszcze co najmniej dekade rozwijajacy sie proces pokojowy na Bliskim Wschodzie.
          I to w taki sposob, aby nie zakonczylo sie to swioatowa krwawa jatka.

Ale to ,n ie jest temat na ten watek;

Poprancy sa wszedzie. U nazistowskich Izraelczykow, tu w domu w Czestochowie, jak w innych czesciach swiata.
          • Gość: Zen Hasbara? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 30.11.12, 17:03
            Przestań mnie nazywać rasistą debilu. Jesteś z HASBARY? jeśli nie podoba ci sie krytyka niegodziwych czynów żydów to twój problem.
            <U nazistowskich Izraelczykow> ? nazistowskich żydów mieszkających w Izraelu
            Aby zrozumieć stosunki polsko-żydowskie poczytaj o Salomonie Morelu, judenratach, Koniuchach organizacji ŻAGIEW itp. tam byli cykliści? Żydzi to nie tylko bezbronne, mordowane aniołki. Zastanów się dlaczego są tak nielubianym narodem na świecie. Podaj mi choć jedno państwo gdzie są żydzi i nie ma antysemityzmu? Ba na tle innych państw Polska jest moim zdaniem bardzo tolerancyjna czy ci sie to podoba czy nie. Nie mam nic przeciw żydom tylko ich niegodziwym czynom rozumiesz to idioto. Takie wypowiedzi jak twoje nakręcają spiralę nienawiści. Powtarzaj komuś że jest rasistą to może sie nim stanie ? popaprańcu
            • Gość: 34 Kiedykolwiek pojawia sie temat zydowski IP: 78.251.113.* 01.12.12, 00:33
              Wyskakujesz jako "zen" z "jasnogorskiej". Cytujesz skrajnie nacjonalistyczne, rasistowskie zrodla.
              To sam sie tak okreslasz. Na tym watku nie piszemy o panstwie Izrael; Mowa tu o filmach. Miedzy innymi o refleksji nad zbrodnia popelniona przez Polakow na Zydach.

Tak, "zen" w kazdym kraju manifestowana jest w taki czy inny sposob niechec do obcokrajowcow.
              Chocby Polakow, Portugalczykow, Algierczykow, Malijczykow, Turkow, Rosjan itd. Ta niechec ktorej czesto towarzyszy nienawisc rasowa propagowana jest przez osoby o skrajnie prawicowych pogladach.
              Ale jesli ktos ogranicza swa wiedze do nacjonalistycznych pisemek to niewiele wie o swiecie.
              • Gość: bruno wolf Re:Kiedykolwiek pojawia sie temat zydowski i ajwaj IP: *.multacom.com 01.12.12, 06:42
                Gość portalu: 34 napisał(a):
                > Tak, "zen" w kazdym kraju manifestowana jest w taki czy inny sposob niechec do
                > obcokrajowcow.
                > Chocby Polakow, Portugalczykow, Algierczykow, Malijczykow, Turkow, Rosjan itd.
                Tak się qrwa rozpisał, że nagle o najważniejszych Żydach zapomniał w tej szabasowej litanii.

Adwokat natentychmiast z kocią mordką i kijem gotowym do wetknięcia w mrowisko (ale najpierw w goowno, aż po sama rękojeść) pojawia się wszystkim dobrze znany, koszerny działacz, tzw. roszczeniowa megamenda społeczna z talmudycznymi połajankami wymierzonymi przeciwko rdzennym Polakom, prawdziwym patriotom i bogu ducha winnym nacjonalistom, rasistom, kibicom sportowym i fanom stadionowym, zastrasza niewinnych ludzi garnizonem prokuratorów i kontenerem kryminalnych paragrafów, że o plutonie egzekucyjnym założonym z samych SSprawiedliwych, sswarliwych tego świata, wadzących się ciągle z Bogiem, nie wspomnę.

Tu 34, IP: 78.251.113 is located @ France Ile-de-France Saint-leu-la-forêt masz swój wątek i w nim ćwicz swoją biegłość i nadprzyrodzony talent kapuchy, donosiciela, denuncjatora (z parirza):
                forum.gazeta.pl/forum/w,654,140340554,,NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu.html?v=2
                Te wątek podany w linku powyżej cały należy do ciebie i nikt ci go nie zawłaszczy!
                • Gość: ajwaj Re:Kiedykolwiek pojawia sie temat zydowski i ajwa IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 07:27
                  Zapomniałeś dodać ,że nasz guru jest zagorzałym zwolennikiem jedynej prawdziwej i prawomocnej sekty wyznaniowej Donalda.I jedynym nieposkromionym wielbicielem kościoła katolickiego.Gdzie jako wyrocznia pojawia się w najgłupszych i jadowitych postach.W czasach pierestrojki ,komunę wciągał nosem ,by ta woń mu została na dłużej.Jego przewodnią siłą jest Sikorski i jego żona żydówka.Dlatego Polska rządzona przez takich gości przynosi wstyd mieszkającym tu obywatelom.W kraju i zagranicy.Wstyd wstrzymując się od głosu,w sprawie Palestyny.
                  • miglanc86 Skandal na skalę światową 01.12.12, 08:59
                    Nie ma sprawiedliwości.Niemcy mają w Polsce dwóch posłów .A żydzi ,ani jednego .Proponuję mniejszość 4-osobową dla naszych braci żyd-ów.To hańba i sodoma.Wszak żona Radka Sikorskiego Anne Applebaum chce zostać obywatelką Polski.
                    • Gość: skandal Re: Skandal IP: 78.251.119.* 01.12.12, 16:01
                      Skandalem to jest to, ze nie ma w Polsce opieki psychiatrycznej zapewniajacej prawnie miglanc
                      wpisywania sie pod rozmaitymi nickami, rozumiejacego, ze skoro propaguje nienawistne idee to nazwywa sie go zgodnie z prawda:
                      rasista.

Skandalem jest to, ze rasista typu "zen" prostestuje przeciwko nazwaniu go tymze, a sam rozpowszechnia sie jako rasista,
                      nienawistnymi uchodzacymi w Internecie za nazistowskie zrodla na FCzestochowa.

• Gość: należy do ciebie Na wskazanym przez ciebie "zen" wątku. Ajwaj. IP: 78.251.119.* 01.12.12, 15:43
                  Gość portalu: zen napisał(a):
                  > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,654,140340554,,NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu.html?v=2
                  > Te wątek podany w linku powyżej cały należy do ciebie i nikt ci go nie zawłaszc
                  > zy!

Nie ma sprawy Moderatorze Forum Agora.

Jesli bede mial ci odpowiedzec.

To na wskazanym przez ciebie "zen" wątku.
              • Gość: oi Re: Kiedykolwiek pojawia sie temat zydowski IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.12.12, 11:16
                Ty 34 czerpiesz wiedze z powieści T Grossa,no i z publikacji ortodoksyjnych rabinów,których dziadowie całe życie w USA spędzili i czasy okupacji Niemieckiej przesiedzieli cichutko przy kominku popijając driny i paląc cygara.
                • Gość: ja Przed Grossem pisali inni IP: 78.251.119.* 01.12.12, 13:49
                  Ukazywaly sie polskie publikacje na ten temat w tak malym nakladzie, ze znane byly jedynie waskiemu gronu historykow.
                  Nie ja pierwszy na tym watku napisalem, ze zaprzeczanie zbrodni Polakow jest falszowaniem historii. Przyczepiles sie do mnie ublizajac mi ponownie jak w innych twych ponad setce ostatnio udokumentowanych wpisach.
                  Przypmne ci, ze ublizanie mi tym razem od donosiciel jest zupelnie nie na miejsc. Z kilku powodow. O to jeden z nich:

Obóz Wielkiej Polski złożył w prokuraturze zawiadomienie o przestępstwie, dokonanym dnia 26 czerwca pod Żydowskim Instytutem Historycznym, przez nielegalną kontrmanifestację zorganizowaną przez pracowników tej placówki.

Chyba, ze wg standardow waszych, jesli wy skladacie pozew do prokuratury to jest to "wniosek obywatelski".
                  W kazdym innym przypadku jest to donos.

_____________Tematem sa omawiane filmy.

Wszystko inne, jest spamem.
                  Wytwarzanym jak tu widac golym okiem, przez was.
                  • Gość: ajwaj Re: Przed Grossem pisali inni IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 16:26
                    Pisałeś kiedyś ,że w Polsce to normalne donosić na sąsiada.To nie donos to kurtuazyjny telefon do policji.Której się nawet nie chce pracować ,w tym kraju nierządu i dziwek politycznych.Co co chwila robią z gęby kowadło.I klepią niestworzone rzeczy.Trzeba jasno pisać o kłamstwach Grossa i niedouczonych historykach żydowskich.Co z żydów robią bohaterów i męczenników ,a z Polaków burych morderców.Tu poczytać <Zapomniany Holocaust Richarda Lukasa .
                    • Gość: mleko Re: Przed Grossem pisali inni IP: 78.251.123.* 01.12.12, 22:07
                      Gdzie, kiedy, jak pisalem, ze w Polsce to jest normalne donosic na sasiada?

Nie bede tracil czasu na mialkie dyskusje; o tym o czym pisal Gross pisali polscy historycy dawno przed nim; cytujesz rasistowskie pisemka, wiec nie rozumiem dlaczego sie unosisz gdy nazywa sie cie tym kogo cytujesz na tym forum od lat.
                      __

Czy nie zauwazyles, ze spamujesz "zen" na tym watku?
                      • Gość: ajwaj Re: Przed Grossem pisali inni IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 23:11
                        To nie sa malkie dyskusje .To jest rzeczywistosc i ocena filmy Poklosie .Czyli miglanc to judasz .A taka cwana bestyjka zakochana w realiach polskosci ,jak ty to nie.Czy nie zauwazyles ,że jestes czolowym baranem tego przodujacego forum.Dlaczego ty wybitny humanista ,wierszokleta i artysta .Jestes tutaj znienawidzony .To nie jest spam,to realia zycia.Bardzo się starałem ,by pisownia była oryginalna .
                      • Gość: owcarz Re: Ktoś pisał przed storimą? IP: *.multacom.com 01.12.12, 23:15
                        Gość portalu: mleko (storima) IP address "78.251.123.0" is located @ France Ile-de-France Corbeil-essonnes napisał(a):
                        > Gdzie, kiedy, jak pisalem, ze w Polsce to jest normalne donosic na sasiada?

Gościu masz (cierpisz ale nie leczysz) programowalną amnezję, przjedź: 42-229 Raków, ul. Orkana 139, przychodnia Egomedica, zespół specjalistów, zdiagnozuje, wyleczy. Prościej wyjaśnić się nie da.

• Gość: kawa spamujesz IP: 78.251.123.* 01.12.12, 23:37
                          jak zwykle.
                          Co twoj rasizm ma wspolnego z tym watkiem?
                          Ile jeszcze spamerskich adresow i nockow uzyjesz
                          "zen"?
                          • Gość: rozochocony Re: rozochocony karaniem go IP: *.multacom.com 02.12.12, 00:01
                            Gość portalu: kawa (storima) IP address "78.251.123.0" is located @ France Ile-de-France Corbeil-essonnes napisał(a):
                            > jak zwykle.
                            > Co twoj rasizm ma wspolnego z tym watkiem?

Facet, to nie rasizm, tylko dbałość o twoje "zdrowie". Poniał tonkuju aluzju?
                            Pisz do nas w twoim (swoim, kapuścianym) wątku, min. 3 posty (donosy) codziennie:
                            Gość portalu: ja (storima) IP address "IP: 78.251.119" is located @ France Ile-de-France Créteil napisał(a):
                            Dalej spamuje. Czyni tak od 7. lat. Powyzej 2. lata uodkimentowanego spamu. A jk jest odpowiedz administracji forum? Zablokowaliscie log "storima", po czym IP moich przyjaciol, ktorzy mnie bronili. A on dumnie cytuje wasza jego obrone i rozochocony karaniem mnie i mych przyjaciol, spamuje dalej:

• Gość: antyspam "zen" spamujesz IP: 78.251.123.* 02.12.12, 01:03
                              "zen" spamujesz.
                              Uczac sie przy okazji pisowni francuskich miast w ktorych przebywam.
                            • Gość: ja zen zwitter1, kubiss i inne rasistowskie nicki IP: 78.251.103.* 03.12.12, 15:35
                              forum.gazeta.pl/forum/w,654,140340554,140887151,Re_Gosc_portalu_bruno_wolf_napisal_a_.html

Tak jak prosiłeś tak masz, "moderatorze FCz".
                              Przecież ja cię o nim nie informowałem.
                              Cieszę się , że dotarłeś do tego linku.
                              Pisany szczególnie dla ciebie.
                              • Gość: ja zen zwitter1, kubiss i inne rasistowskie nicki IP: 78.251.103.* 03.12.12, 16:35
                                Arcyważne!

Uzupełnienie na wątku, który sam, swymi powyższymi linkami

r o z l e k l a m o w a ł e ś

na Forum Częstochowa:

forum.gazeta.pl/forum/w,654,140340554,140888478,Re_Gosc_portalu_bruno_wolf_napisal_a_.html
                        • Gość: rozlaneMleko Re: Ktoś pisał przed storimą? IP: 78.251.114.* 02.12.12, 01:55
                          > Gościu masz (cierpisz ale nie leczysz) programowalną amnezję, przjedź: 42-229 R
                          > aków, ul. Orkana 139, przychodnia Egomedica, zespół specjalistów, zdiagnozuje,
                          > wyleczy. Prościej wyjaśnić się nie da.
                          >

Spamerze. Ubliżasz mi rasistowskimi wpisami, mowa nienawiści od udokumentowanych sześciu lat.

Powinienes zmienic rekomendowana mi twoja przychodnie. Jak widac w twym przypadku twe tam wizyty przynosza oplakany dla ciebie rezultat. Chamiejesz, tracisz poczucie rzeczywistosci myslac ze podpisujac sie zmiennymi IP jestes "warlock" panem niewidzialnym "adolf_hilteler", "zwitter1" i inne tam na necie.
                          Tak nie jest.
                          • Gość: homo democraticus Re: Czy ktoś pisał donosy przed storimą? IP: *.multacom.com 02.12.12, 02:38
                            Gość portalu: rozlaneMleko napisał(a):
                            > Powinienes zmienic rekomendowana mi twoja przychodnie.

Nic nie bedę zmieniał, tak jest ci dobrze. Zespół specjalistów oczekuje z wielką niecierpliwością na wizytę very big french cabel.
                            Pisz więcej, częściej i chętniej w swoim wątku:
                            Korzystaj z tego, co oferuje ci demokracja: publicznie protestuj i potępiaj, nawet pikiet- i demonstr- UJ.

• Gość: jasnogorski Obóz Wielkiej Polski w prokuraturze IP: 78.251.114.* 02.12.12, 02:48
                              > Nic nie bedę zmieniał, tak jest ci dobrze.

To jest watek o zbrodni dokonanej przez Polakow na Zydach.

Czy ktoś pisał donosy przed storimą?

Obóz Wielkiej Polski złożył w prokuraturze zawiadomienie o przestępstwie, dokonanym dnia 26 czerwca pod Żydowskim Instytutem Historycznym,

• Gość: z emigracji Re: Obóz Wielkiej Polski w literaturze IP: *.multacom.com 02.12.12, 03:20
                                Gość portalu: jasnogorski napisał(a):
                                > Gość portalu: zen napisał(a):
                                >
                                > ________________________________
                                >

Zycze OWP samych sukcesow i badzcie nieustraszeni w napietnowaniu i sciganiu wrogow Polski nawet, gdy beda Was zastraszac.

Miejmy w pogardzie tych Zdrajców, Antypolaków - terrorystów niszczących Państwo Polskie i szkalujacych Go.
                                polskawalczaca.com/viewtopic.php?t=5269
                                POLSKA jest dla Polaków i bezgranicznie lojalnych Nam Polakom mniejszości narodowych.

• miglanc86 A kto podliczył koszta budowy Muzeum Historii Żydó 02.12.12, 11:56
                                  Polskich .I ile polski rząd władował kasy na jego budowę?O to jest pytanie.A teraz nowe afery z darami Owsiaka ,bo szpitale idą pod młotek .Jeden za drugim.A zaczyna się nowa zbiórka .I biedny rząd nie może zaplanować budżetu prorodzinnego, bez oferty Owsiaka śpiocha .Może jakiś wierszyk panie storima, o dzieciach ,które nie dojadają .Polska 2012/2013 .
                                  • Gość: Jabu Re: A kto podliczył koszta budowy Muzeum Historii IP: 212.87.227.* 03.12.12, 10:46
                                    Kto w tym forum nam króluje
                                    Same bzdety wypisuje

Kto bez sensu tutaj smrodzi
                                    Jakieś bzdury wciąż wywodzi.

To Miglanca świat ułudny
                                    Nieprawdziwy - no i nudny.
                                    • Gość: świat ułudny Re: A kto podliczył koszta budowy Muzeum Historii IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 20:04
                                      Protest przeciwko więzieniu Piotra Starowicza odwołany.Więzień polityczny III RP,na którego nie dowodów.Kiedy POdliczymy to POgó... ,które rządzi PO-lską.Stary POpierdoła
                                      • Gość: ja Premiera na YouTube? IP: 78.250.237.* 04.12.12, 01:13
                                        Gość portalu: miglanc
                                        > Protest przeciwko więzieniu

Przeciez ten filmik nie ma nic wspolnego z premierami filmowymi z weekendu.
                                        Wideo od dawna krazy w sieci.
                                        Bandyta atakuje jednego z pilkarzy Legi.
                                        Bestialsko bije go w twarz.
                                        No Polak przeciez bandycki wyczyn popierany przez rasistow i ciezko chorych na nienawisc Polakow.
                                        • Gość: ಠ_ಠ Re: Premiera na YouTube - czy w parirzu? IP: *.com 04.12.12, 03:59
                                          Gość portalu: ja (pacholec) IP address "78.250.237.0" is located @ France Ile-de-France Paris
                                          napisał(a):

Jak długo jeszcze będziesz nas dobitnie utwierdzał w przekonaniu o twoim zaawansowanym antypolonizmie, upierdliwych polonofobii i częstochofobii i ile nowych mendowatych wątków założysz w tym celu?
                                          • Gość: obłuda -ułuda Re: Premiera na YouTube - czy w parirzu? IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 20:43
                                            I ty też możesz siedzieć.Piotr Starowicz ,któremu zarzuca się popełnienie czterech przestępstw .Dwa dotyczą handlu narkotykami .Dwa kolejne ,przetrzymywanie dowodów tożsamości.Które nie należą do niego.Modlitwa starego partyjniaka.Nic nie mów ,nie podskakuj,siedź na dupie i przytakuj.
                                        • Gość: oi Re: Premiera na YouTube? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.12, 09:56
                                          Bestialsko!?
                                          Bestialsko to pan Morel dzieci bił w obozie,którego był komendantem!
                                          • Gość: ja Re: Premiera na YouTube? IP: 78.251.103.* 04.12.12, 20:59
                                            Gość portalu: oi napisał(a):

> Bestialsko!?
                                            > Bestialsko to pan Morel dzieci bił w obozie,którego był komendantem!

A co to ma wspolnego z bandyta?
                                            • Gość: bronislaw wilk Re: Premiera na platzu Pigalle IP: *.warez-host.com 04.12.12, 21:30
                                              Gość portalu: ja (pacholec) "78.251.103.0" is located @ France Ile-de-France Créteil
                                              napisał(a):
                                              >
                                              > > Bestialsko!?

Emigracyjny leniwcze forumowy, jeszcze nie dokonałeś żadnego wpisu na twoim wątku liczącym dopiero 53 posty dokumentującym bestialstwo adminów i moderatorów. Ostani nosi datę 03.12.12, 16:29 i jest to konieczny i wystarczający dowód na to, że obcyndalasz się jak stara żydówka pod warzywniczo-monopolowym na platzu Pigalle w dniu święta górniczego.
                                              A mogło być tak very french i indéfiniment.

• Gość: rassisto Re: Premiera na platzu Pigalle IP: 78.251.103.* 04.12.12, 22:21
                                                Mnie to lata. Watek po to, abys czytal, co dzien, najwazniejsze, ze wpisy o naziscie nie zostaly isuniete.

Powiedz mi. Czy ty chcesz aby Tomek stanal przed prokuratorem?

Bo wyglada na to, ze wprost blagasz nas, aby tak sie stalo.

_
                                                zycie.czest.pl/index1.php?show=0606200609
                                            • Gość: oni Re: Premiera na YouTube? IP: 78.251.103.* 04.12.12, 21:36
                                              ucielo mi...

Stad ten dowcip o YouTube, bo niby skad "staruch" sie tu znalazl na tym watku?
                                              Pisanie ujadanie. Zalozcie sobie nowy watek i piszecie o morelach, Izraelu, staruchach, storimach.
                                              Bez odbioru.
                                            • Gość: oi Re: Premiera na YouTube? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.12.12, 15:22
                                              Odróżniasz klapsa od mordobicia?
            • storima Re: Hasbara? 06.08.13, 01:59
              zEN§

gdzie odkryles
              "hasbara"

jak ich tu namierzyles na
              FCzestochowa?

Kto ci zlecil denucjowac "zydkow"?

Nienawisc i psychopatyczne zachowania ktore tu emocjonalnie publikujesz
              broniac
              zboczencow na FCzestochowa

wyniosles z rodzinnego domu, podworka?
    • Gość: życzliwy Storima spadaj do Izraela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 12:57
      i tam sobie prowokuj a nie tutaj. Zobaczysz co to jest tolerancja :)
      Bierz tabletki i nie dotykaj klawiatury dla własnego zdrowia.
      • Gość: życzliwy Re: Storima spadaj do Izraela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 13:06
        We Francji masz dużo roboty
        Francja nazywana jest w Izraelu dwudziestym trzecim krajem Ligi Arabskiej To przerażające. Coś się zmieniło w naszej Francji. Jakby zniknęła pewna bariera. Antysemityzm nie wywołuje już skandalu, bo stał się po prostu punktem widzenia - jak każdy inny - i nie jest postrzegany tak, jak być powinien, czyli jak zbrodnia - mówi dla "Wprost" Claude Lanzmann, reżyser głośnego filmu o Holocauście "Shoah".
        www.wprost.pl/ar/65061/Norma-antysemityzmu/
        Polaków zostaw w spokoju.
    • Gość: ułuda ,obłuda Dziewczynko storimo IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 21:42
      Boga do tego nie mieszaj .Dla ciebie lepszy był by dziadek mróz .Tam śmiało ślij żale i wszystkie <bule razem wzięte.
    • Gość: ? Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:11
      grają to gdzieś jeszcze?
      • Gość: driver Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.13, 18:08

> Aby zrozumieć stosunki polsko-żydowskie poczytaj o Salomonie Morelu, judenratac
        > h, Koniuchach organizacji ŻAGIEW itp.

Nonsensowny argument. Zapoznaj się z holocaustem narodu żydowskiego. są wspomnienia, są kroniki. Postaraj się o informacje dotyczące ilości denuncjowanych Zydów przez część społeczeństwa. Może odnajdziesz informacje o tym jak rabowano i zajmowano mienie pożydowskie. Jaka dzielna była polska policja pomagająca nazistom w pacyfikacji Getta Warszawskiego. Może poczytaj relacje o mordach na Zydach przez polskich rolników podczas wojny ale i po wojnie.
        A jednak miałem racje przypuszczając, że jesteś antysemitą.

Zen zwykle piszesz nie na temat i niekonstruktywnie.
        Oglądałeś "Pokłosie"? Co o tym filmie sądzisz?
        • Gość: driver Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.59.238.198-ip.czestochowa.pl 15.01.13, 08:21
          driver? dziecko w przedszkolu jesteś driver ? czym ty jeździsz? wypierdzonym przez niemca golfem? driver? potrzebujesz się dowartościować driver zostaw zena hasbarowcu.

Zyd umiera inaczej
          www.sadistic.pl/czym-sie-rozni-smierc-zyda-od-smierci-polaka-vt108319.htm
          "Śmierć dla Polaków była to kwestia biologiczna, naturalna - śmierć jak śmierć a dla Żydów to była tragedia, to było dramatyczne doświadczenie, metafizyka".

driver dobre
        • Gość: do drivera Re: "Pokłosie" i inne filmowe premiery na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 14:06
          Ty driver jak sie rozpie...sz tym swim złomem to zginiesz jak każdy a może jak wybrany.
          "Śmierć dla Polaków była to kwestia biologiczna, naturalna - śmierć jak śmierć a dla Żydów to była tragedia, to było dramatyczne doświadczenie, metafizyka".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka