niewidoczny82 01.12.12, 00:04 jakie macie spostrzeżenia ? szybciej wszystko dziala ? Lepsza oferta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d0_0b Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. 01.12.12, 08:35 forum.gazeta.pl/forum/w,55,100717139,100717139,TVK_Stream_Communications.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windy Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 09:54 Na razie ciężko cokolwiek powiedzieć. Wiem, że wkrótce ma się otworzyć nowe biuro obsługi. Na plus na pewno wymiana dekoderów, na "dwukierunkowe", czyli będzie możliwośc korzystania z interaktywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pool Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 09:58 Są nowe usługi: PVR, internet mobilny, cyfra jest w lepszej jakości. Jak byłem w biurze to pani powiedziała, że wkrótce ma być VoD. Więc całkiem spoko. Poza tym mają sieć modernizować, więc na pewno będzie wkrótce lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pool Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 10:37 jeszcze jedno sprawdziłem. Łatwo jest się dodzwonić na infolinię. Czekał z zegarkiem w ręku trzy minuty, więc jak na call center to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.net.stream.pl 03.12.12, 11:32 Mam o was takie pytanko czy u was tez nie ma niektórych kanałów w tej multimedii typu eurosport 2 i polsat sport extra???? Odpowiedz Link Zgłoś