Dodaj do ulubionych

Stream przejęte przez Multimedia Polska..

01.12.12, 00:04
jakie macie spostrzeżenia ? szybciej wszystko dziala ? Lepsza oferta ?
Obserwuj wątek
    • d0_0b Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. 01.12.12, 08:35
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,100717139,100717139,TVK_Stream_Communications.html
    • Gość: Windy Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 09:54
      Na razie ciężko cokolwiek powiedzieć. Wiem, że wkrótce ma się otworzyć nowe biuro obsługi. Na plus na pewno wymiana dekoderów, na "dwukierunkowe", czyli będzie możliwośc korzystania z interaktywności.
      • Gość: Pool Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 09:58
        Są nowe usługi: PVR, internet mobilny, cyfra jest w lepszej jakości. Jak byłem w biurze to pani powiedziała, że wkrótce ma być VoD. Więc całkiem spoko. Poza tym mają sieć modernizować, więc na pewno będzie wkrótce lepiej.
        • Gość: Pool Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.12, 10:37
          jeszcze jedno sprawdziłem. Łatwo jest się dodzwonić na infolinię. Czekał z zegarkiem w ręku trzy minuty, więc jak na call center to spoko.
          • Gość: ANTEK Re: Stream przejęte przez Multimedia Polska.. IP: *.net.stream.pl 03.12.12, 11:32
            Mam o was takie pytanko czy u was tez nie ma niektórych kanałów w tej multimedii typu eurosport 2 i polsat sport extra????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka