karo1235 14.12.12, 11:08 Witam Zakładam żłobek w Częstochowie- dzielnica LISINIEC, chciałam się dowiedzieć, czy jest to dobra lokalizacja? Robię małe rozeznanie. Bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puczek21 Re: ZLObEK 14.12.12, 11:35 Przy takiej lokalizacji potrzeba sporo kasy na reklamę. Ale jak to dobrze rozreklamujesz to szybko się zwróci, na żłobki jest mega zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlobek2012 Re: ZLObEK 14.12.12, 16:06 zapotrzebowanie jest tylko wszystko zależne od ceny za pobyt dziecka w żłobku. Prawie każdy rodzic szuka żłobka lub przedszkola tylko najlepiej, żeby nie płacić za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
annam0 Re: ZLObEK 15.12.12, 22:27 A ja chcę sprzedać żłobek, już rozkręcony, w lepszej lokalizacji. Jeśli jest Pani zainteresowana to proszę pisać na maila annam0@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: ZLObEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 20:21 chciałabym powrócić do tematu. Gdzie dokładnie znajduje się żłobek? Kto wchodzi w skład kadry żłobka? Czy ma Pani jakaś stronę internetową? Jakie są godziny otwarcia i ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
karo1235 Re: ZLObEK 25.01.13, 18:37 Jeżeli strona będzie gotowa, przęślę. Wszystko jest dopiero w trakcie realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becior12 Re: ZLObEK IP: *.96.242.226.tvksmp.pl 21.02.13, 21:41 Witam, pozostając w temacie nowych placówek typu żłobki i przedszkola to poszukuję pracy. Dzisiaj każa droga dotarcia do pracodawcy może być owocna, stąd pozwolę sobie skorzystać z takiej możliwości. Jestem mgr. pedagogiki opiekuńczo- resocjalizacyjnej i dodatkowo ukończyłam studia podyplomowe na kierunku zintegrowana edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna. Od marca br. mam zamiar rozpocząć I stopień języka migowego z uwagi na coraz szersze oferty jakie proponują przedszkola chociażby integracyjne. Chętnie podejmę współpracę z Panią, która otwiera żłobek na Lisińcu, ale nie mam do Pani kontaktu. Czy chodzi może o placówkę 2mama? Jeśli nie ma Pani jeszcze całej kadry a byłaby Pani zainteresowana współpracą z moją skromną osobą to bardzo proszę o kontakt mailowy. Z waidomych względów nie umieszczam nr tel. beatapakosz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamka Re: ZLObEK IP: *.96.246.164.tvksmp.pl 21.02.13, 23:00 Ja mam dokładnie to samo wykształcenie podobnie jak tysiące innych osob...Nie moge znalezc zadnej pracy, nawet na kasie w sklepie....Nie ma szans na prace, juz stracilam nadzieje, setki kursow, studiow, nic nie pomoze, ja juz nie mam sily myslec o dodatkowych kursach - to mozna robic jak juz ma sie prace a nie przed...bo i tak nic z tego nie ma...potrzebuje pracy a nie szkolen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ZLObEK IP: *.96.243.228.tvksmp.pl 21.02.13, 23:53 jesli mozna spytać - gdzie można się zapisać na naukę języka migowego tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becior12 Re: ZLObEK IP: *.96.242.226.tvksmp.pl 25.02.13, 10:30 Kursy migowego są organizowane przez Anne Irasiak ,ma stronę internetową. A co do pracy w przedszkolu to kwestia zdeterminowania w szukaniu pracy i szczęścia ,bo przecież są osoby którym się udało i pracują. Ja w każdym razie nie tracę nadziei, wierzę w siebie i w soje możliwości, wiem na co mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ZLObEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 10:50 oby nie wypaliła się Pani zawodowo i aby dzieci nie wyprowadzały Pani z równowagi ... Aż strach dziecko w obecnych czasach do żłobka czy przedszkola posłać ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zlobek2012 Re: ZLObEK 25.02.13, 15:42 Witam, skoro wątek zaczął się o pracy to poszukuję osoby z wykształceniem pedagogicznym do pracy w przedszkolu, która biegle mówi w języku angielskim. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na pddyplom@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś