Dodaj do ulubionych

Kto ma w planach budowę czy remont domu, nich o...

23.03.13, 10:37
Wrona promowal budowe hali jako obiektu wielofunkcyjnego z mozliwoscia przeprowadzania w nim imprez typu targi.
Skoro nic w niej sie nie dzieje, to zadam pytanie, po jaka cholere jest nam potrzebny obiekt, generujacy miliony na jego utrzymanie, splate kredytow i zaplate dla ''ciezko'' pracujacych menagerow, odpowiedzialnych za funcjonowanie obiektu i nie ponoszenie ciezkich strat.
Teraz widac ze ten obiekt nas przerosl. Powstal jako wytwor chorej wyobrazni i zbyt rozbudowanego ego pewnego pana.
Dlaczego kolejne juz targi odbywaje sie w innym, jak widac konkurencyjnym obiekcie w miescie.

Ile musimy placic z naszym pieniedzy za poronione decyzje ludzi przyspawanych okresowo do wladzy?
Obserwuj wątek
    • kicha3 po 2 złote wstęp? 23.03.13, 16:14
      to niech organizatorzy sami to oglądają.
    • Gość: io aby kolejny wykwalifikowany z SLD miał stołek prez IP: *.reliablesite.net 23.03.13, 16:19
      esa. Jak widzicie wystarczy być panem of WF-u i kolegą prezydenta.
    • Gość: ja_corka a ja chcę miszkane za darmo IP: *.147.101.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.03.13, 16:24
      • Gość: oglądający Re: co tam ciekawego IP: *.play-internet.pl 23.03.13, 20:44
        Niech ktoś napisze coś ciekawego o tych targach.
        • Gość: Michał Re: co tam ciekawego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.13, 09:45
          Byłem w sobotę i trochę fajnycch nowości np blacha na dach z kłobucka, fajni architekci promują pracownię, piana do ocieplenia strych itp. Do biletu dodają katalogi domków które w empiku po 20 pln kosztują. Ogólnie ok.
          • Gość: ja_corka seks oralny, seks analny...on jest taki niebanalny IP: *.147.162.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 09:58
            • Gość: kicha Re: seks oralny, seks analny...on jest taki nieba IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 10:47
              Przypominam Ci córko katolików że sex w katolickim kraju ,nawet w nowym domu powinien być zakazany.A z Twojej waginy ma prawo korzystać ino ksiądz.
            • Gość: kicha Re: seks oralny, seks analny...on jest taki nieba IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 10:49
              Mam Ci do powiedfzenia jeszcze- że jak Cię swędzi wagina to podrap ją patykiem.
              • Gość: ja_corka Re: seks oralny, seks analny...on jest taki nieba IP: *.147.217.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 11:10
                ty TROLLU jeden już twoje namiary są w prokuraturze i na policji
                • Gość: kicha Re: seks oralny, seks analny...on jest taki nieba IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 11:31
                  to ciagle za mało,gdy te namiary bedą na plebanii to dopiero wtedy zacznę się martwić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka