Gość: agr IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 12:26 Gdzie w Częstochowie kupie tanio nowe opony do autka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lp Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:10 wszędzie jak masz kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:20 koło marcpolu zjeżdżasz w dół i po prawo jest warsztat,bardzo dobry i niedrogi,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojob Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:25 Do jakiego "autka",jaki rozmiar opon,niedrogo jest na ul Sopockiej tam gdzie spawają plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: opony 23.07.04, 18:40 Ja polecam Ci warsztat Pana Jędryki - jak się jedzie DK1 w stronę Katowic, to zamiast skręcać w lewo na Olsztyn skręć w prawo w ulicę Długą i zaraz po skręcie jest wjazd do tego warsztatu ;-) PS. Pozdrowienia dla Rafała ;-))) ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: opony 04.02.17, 20:41 a nie możesz sobie przez neta zamówić? ja tak zawsze robię bo ciężko znaleźć sklep stacjonarny, który będzie miał lepsze ceny od internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
delir12 Re: opony 26.02.17, 21:27 Dokładnie. Nigdzie nie ma takiego wyboru jak w necie :) Ja ostatnio do swojego Volvo tutaj znalazłem świetny zestaw www.pirelli.com/tyres/pl-pl/car/find-your-tyres/fit-on-your-car/volvo Na nadchodzący letni sezon będą jak znalazł i nie będzie trzeba ich wymieniać po kilku miesiącach (mam taką głęboką nadzieję!) :D looooooook napisał: > a nie możesz sobie przez neta zamówić? ja tak zawsze robię bo ciężko znaleźć sk > lep stacjonarny, który będzie miał lepsze ceny od internetowych. > Odpowiedz Link Zgłoś