Dodaj do ulubionych

Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskiej ...

04.04.13, 15:24
Oczywiście SKL. Stłuczka, kolizja laweta.
Obserwuj wątek
    • Gość: SKL Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 15:38
      Oczywiście PKS Częstochowa.
    • only_the_godfather Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie 04.04.13, 15:39
      Sprawce już ustalono?Nie. to czego drzesz jape że to wina SKL? Autobusy częstochowskiego PKS mają tablice SC,ST,SK,WGM,ZS,EPJ-jakoś w tym zestawie nie widzę SKL a kto zawinił jeszcze nie wiadomo.
      • Gość: Kasiulek Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.Netcominternet.pl 04.04.13, 15:54
        Wiadomo kto zawinił na tej trasie jest dużo kierowców o numerach SKL i EPJ a jak wszystkim wiadomo prawo jazdy mają wymodlone, bo umiejętności prowadzenia samochodu żadnych
        • only_the_godfather Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie 04.04.13, 17:39
          Twoje wiadomo i jak wszystkim wiadomo możesz sobie wsadzić między bajki.
          www.czestochowa.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art5895,wypadek-w-woli-hankowskiej.html
          Chyba jednak to kierowca pojazdu z tablicami SC zawinił.
        • Gość: abc Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 17:51
          Przykro mi. Musze Cię rozczarować. Winę ponosi kierowca PKS z SC. Na tej trasie SKL to rzadkość, prędzej SC i SCZ. W końcu to tuż za granicą miasta. Czy myślisz, że ten co mieszka np. 100m bliżej i ma SC jeździ lepiej niż ten z SKL tuż za tablicą z końcem miasta? No fakt w SKL i SCZ nie trzeba tak dobrze jeździć jak w SC. Drogi są dużo lepsze i umiejętność szybkiego pokonywania slalomu nie jest tak niezbędna.

BTW: Wypadek był w Woli Hankowskiej. A zakręt jest niebezpieczny nawet latem przy dobrej pogodzie.
          • Gość: 1 Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 18:51
            Co do opinii o zakręcie to prawda. 20 lat temu sam tam dachowałem.
        • Gość: rozsadek Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: 195.205.171.* 05.04.13, 11:08
          do Kasiulek,na tej drodze jest dużo kierowców SC bo powiat częstochowski.
          Pierwsze słyszę ,że można wymodlić prawo jazdy.
          Odezwało się chore znawstwo umiejętności.
    • 8omega Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskiej ... 04.04.13, 16:52
      oczywiscie ze napewno skl zawinil a kto inny jak nie oni jezdza jak poj.......
      • Gość: q Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.net.stream.pl 04.04.13, 17:43
        Pewnie PKS ścinał zakręt ...
        • only_the_godfather Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie 04.04.13, 17:50
          A potem obróciło go o 180 stopni? Następny co pisze żeby pisać popatrz na zdjęcie, w którym miejscu masz zakręt a w którym znajdują pojazdy po zderzeniu. Chyba wyraźnie widać że autobus nie miał jak ściąć zakrętu.
          • Gość: abc Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 17:52
            Kierowca PKS nie jeździ na co dzień tym wozem i wyniosło go z zakrętu. Widać po zdjęciach czyja była wina i nie wiem jak trzeba być złośliwym żeby tego nie zauważyć.
            • only_the_godfather Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie 04.04.13, 17:56
              Tu nie chodzi jakim wozem jeździ, było ślisko i wyniosło go na zakręcie. Te Autosany nie miały mocnych silników więc szybko nie jechał.
    • x3334 Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskiej ... 04.04.13, 18:21
      proszę was, trzeba być totalnym idiotą żeby twierdzić iż samochody z SKL nie potrafią prowadzić, uważacie sie za kogo żeby tak twierdzić ? Tacy ludzie utwierdzają mnie w coraz większym przekonaniu jakimi są przykładami totalnego debilizmu. Nie wam oceniać kto zawinił. Poza tym ja na codzień mam przyjemność jeździć autobusami i mam okazję przekonać się jak to samochody na rejestracji SC(bo przecież są to kierowcy zawodowi, aczkolwiek nie mają oni rejestracji SKL jak to można się tutaj dowiedzieć) jeżdżą. Warunki pogodowe tragiczne, autobusy zapchane a oni nie zważają na to uwagi i jeżdżą jak nie powiem kto. Tylko czuć za każdym razem kiedy rano są drogi zasypane jak znosi autobus na lewo i prawo. Prawo jazdy to chyba sobie kupili.
    • Gość: ddd Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.13, 18:25
      oczywiście sprawca to SC !!

Słoma

w

Cewikach !!!

Bloki są superrr, hejjjjj, pieskiobesrołki i pedzie z torebeczkami hejjj
      • Gość: bobbyX Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.183.159.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.04.13, 18:59
        u nas grzeją ,a ciebie stać żeby dokupić węgla
        • Gość: abc Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 23:03
          Daruj sobie .... Ja sobie guzik nacisne na piecu (lub w FireFox) kiedy chce i wylacze tez kiedy chce. Ty placzesz na forum, ze spoldzielnia nie wlaczyla grzania :D Tylko spokojnie bo Ci kapilara na podzielniku ciepla odparuje szybciej jak sie zagotujesz. Dopiero beda koszty ....
    • kizior28 zderzyły się na śliskiej z wsio. inteleligecjo... 04.04.13, 19:01
      Do ddd : DajeszDupyDebilu
      Obesrołku ... Prowokujesz..., to powiem ja tobie Chamie tak! Z chatki tyś strzechą krytej, czy też posesyii z wygódką w podwórku i wanną w misce lub balii, czy też prysnicem z konefki. Więc Powiem ci, Że u Nas! U Nas w mieście, a w blokach to już standard, to ci woda bieżąca zimna i gorąca z rur leci. I descówki nikt tu nie zbiera coby w niej się okąpać raz w tygodniu przed disco kukuła w remizie! I w blokach to już wyjątkowo, to My tu wszystkie takie czyste, że, aż jak górski kryształ przezroczyste. A Panie i Panowie to ci u Nas takie pachnące drogim mydłem, dezodarantem, francuską perfumą i w eleganckiej erotycznej bieliźnie i modnie ubrane i takie Seksi, że aż się chce ich brać. Rozumie to wioskowa i ze slamsów PSIA twoja mać !
      A pieski u NAS to takie mądre i same się do sedesu załatwiają, a jak dłużej siedzą bo muszą.., to wiersze piszą, krzyżówki rozwiązują, gazety i książki popularno naukowe czytają..., a po wszystkim to długo wodę spuszczają i na bidecie tyłki i siusiory starannie podmywają.
      Pieski... Czyste, wykąpane, wyfryzowane , zestrojone i to jak... i o Panie i Panów swych zadbają bo na spacery ICH wyprowadzają. Co by ich przyjaciele przewentylowały swoje płuca i nabierały pary.. i siły na ścieżce zdrowia i na obiektach sportowo –rekreacyjnych, a chamów z daleka omijały... i co by ich zapachu Pieski i ich Pany znosić nie musiały !!!
      Buraczków, wioskowych, lumpa i menela omijamy My z pieskiem zaś z daleka bo..., nie lubimy jak taka kanalia JAK „ddd”( to o tobie chamie) nie dość, że brudna i niedomyta to na Jaśnie Państwo szczeka...
      • Gość: Pierdoła Re: zderzyły się na śliskiej z wsio. inteleligec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 19:09
        A ja jeżdżę z tablicą SKL. I uwielbiam czasem pierdyknąć jakiegoś cfaniaczka z powiatowymi tablicami SC. Rżną wielkich miastowych. A to taka sama zapyziała dziura. Ale Kłobuck ma przynajmniej klimacik małomiasteczkowy i jest fajny. I zaprawdę powiadam WAM - dzień bez walnięcia w zderzak SC dniem straconym !!!
    • 8omega Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie 04.04.13, 19:29
    • Gość: normalny Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 20:07
      A idiotów z numerami "SC" nie sposób jest zliczyć... Jest ich dużo więcej niż tych z "SKL".
      Jest to oczywista oczywistość, wzięta prosto z rzeczywistości. Większe miasto więcej debili... proste jak budowa cepa. Tacy kierowcy są wszędzie. A przeważnie to oni wypisują takie "hasła" jak Twoje.
      • Gość: ja Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.Netcominternet.pl 04.04.13, 20:42
        Po 1 to wine ponosi kierowca PKS-u, wpadł w poślizg, zdjęcie zrobione duuużo później niż był wypadek, wiem bo jechałam chwile przed nim, mijałam nawet ten autobus kawalek wczesniej, droga była bielusieńka i śliska jak diabli
        Po 2 zakręt ten jest meeega niebezpieczny , nawet latem jak spadnie troche deszczu, to kierowcy, którzy go nie znaja ląduja w rowie
        A po 3 kierowców SKL wbrew pozorom jezdzi tam masa (jeżdże ta droga 2 razy dziennie) ale to nie ma znaczenia w tym przypadku
      • Gość: abc Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 23:09
        Ja sobie za to lubię potrąbić na SC. Jak jeden z drugim nie wie jak na rodzie kierunkowskazów używać albo kto ma pierwszeństwo jeśli jest krzyżówka z Drogą Wewnętrzną :D Ubaw po pachy takiemu od łobuza wyjechać i znaki pokazać. Ehhh..... sporo leśnych dziadków z Czewki w ogóle się w PORD nie orientuje. Fakt, że SC zamieniłem na SKL raptem rok temu ale już się integruję ze społecznością lokalną ;-)
    • Gość: qwe do SKL IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 23:15
      Może się nauczcie SKLki że jak są dwa pasy to się jedzie prawym a nie blokuje lewy!
      • Gość: abc Re: do SC IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 23:59
        tak jak kolega wyżej.
        • Gość: qwe Re: do SC IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 01:13
          Gdy widzę z daleka samochód blokujący lewy pas to na 90% jedzie SKL(oczywiście mowa o drogach częstochowskich).
          • Gość: lol Re: do SC IP: 77.253.226.* 05.04.13, 12:44
            Ty naprawdę to liczysz?! Podziwiam .... Ja takich statystyk nie prowadzę, ale zakładam, że się mylisz. W końcu 90% użytkowników dróg w Cz-wie nie ma blach z SKL.
            • Gość: qwe Re: do SC IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 00:20
              Dzisiaj rano na ul. Szajnowicza dwóch patałachów leciało od ul. JP lewym pasem - jeden za drugim, oba na blachach SKL.
              • Gość: do w.w. do SC idioty. IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 16:38
                Gość portalu: qwe napisał(a):

> Dzisiaj rano na ul. Szajnowicza dwóch patałachów leciało od ul. JP lewym pasem
                > - jeden za drugim, oba na blachach SKL.

Patałach to dzisiaj twoją starą koło śmietnika przeleciał aż wiatr z zada jej wiał!!!!
              • Gość: do autora Re: do SC IP: *.free.aero2.net.pl 06.04.13, 16:44

> Dzisiaj rano na ul. Szajnowicza dwóch patałachów leciało od ul. JP lewym pasem
                > - jeden za drugim, oba na blachach SKL.

Frajerze piszesz o godz. 0:20 post i czytam dzisiaj rano!!
                Ładne mi rano po północy ty analfabeto. Jak jeździsz tak piszesz ty ofiaro losu.
                Baranka sobie je.bnij i zacznij jeszcze raz poprawnie debilu.
      • Gość: do ww Re: do SKL IP: 91.210.242.* 05.04.13, 12:46

> Może się nauczcie SKLki że jak są dwa pasy to się jedzie prawym a nie blokuje l
        > ewy!

a wy SC moze w koncu przestaniecie po torowiskach jezdzic palanty, to miejsce dla innych pojazdow łamagi!!
    • Gość: rozsadek Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: 195.205.171.* 05.04.13, 11:00
      lester15 przestań pier..lić jak nie masz nic do powiedzenia.
    • last_adam66 Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskiej ... 05.04.13, 12:08
      SKL= Stłuczka, Karetka, Laweta
      • Gość: do w.w. Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 16:36
        ast_adam66 napisał:

> SKL= Stłuczka, Karetka, Laweta

Twoją starą to jakiś brudas karzeł zruch-ał że takiego kretyna później poczęłą!!!
    • el-dixon Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskiej ... 05.04.13, 18:44
      Fakt, ci kierowcy z PKS-u to beznadziejni kierowcy na chama wyjeżdżają z zatoczek. Widać że chyba tylko OHP-y za komuny pokończyli, a w POM robili kursy na traktory i inne kategoria przy okazji na inne ... za "flaszkę".
      P.S. Nie obrażając Tych inteligentnych.
      • Gość: normalny Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 22:33
        el-dixnon: do Ciebie się zwracam... Bo na "chama" to powinieneś ustąpić busowi wyjeżdżjącemu z zatoczki, a nie na gaz jeszcze naciskać.
        Ludzie... jak ktoś się na czymś nie zna, nie rozumie, to niech się nie wypowiada!!!
        Na 100% byłbyś innego zdania,jak byś się znalazł na miejscu tego kierowcy co chce wyjechać z zatoczki.
        Nie sądzę też, że wszyscy kierowcy autobusów są idealni, ale kto nie popełnia błędów...
        Najpierw na siebie trzeba popatrzeć... tylko trzeba umieć to zrobić, a dopiero potem wytykać innym.
        ŻENADA- takie komentarze to ŻENADA.
        • Gość: prawostronny Re: Mazda, tico i autobus zderzyły się na śliskie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.13, 11:04
          Kierowcy autobusów więcej przejechali na wstecznym biegu niż amatorzy z osobówek do przodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka