Dodaj do ulubionych

Lokal na chrzciny

06.08.13, 14:35
Witam, poszukuję miłego, kameralnego lokalu na zorganizowanie obiadu po chrzcinach. Najlepiej z ogródkiem, ale niekoniecznie. Przystosowanego do potrzeb matki z małym dzieckiem (miejsce do karmienia i przewijania). Impreza mała - na ok. 15 osób. Z góry dziękuję za wszelkie, rzetelne rekomendacje
Obserwuj wątek
    • iupikaiei Re: Lokal na chrzciny 06.08.13, 20:56
      Moja koleżanka zrobiła w "Tevere" na Lipowej. Tam jest nawet smaczne jedzenie. Przynajmniej jej i gościom smakowało. Najpierw miała organizować u siebie, ale mały źle reaguje na tłum, a babcie zwykle robią przy małym za dużo zamieszania.
    • Gość: domino Re: Lokal na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 21:15
      Chrzczenie niczego nieświadomych niemowląt to durnota narzucona przez wychowanie w tradycji katolickiej. Człowiek powinien wybrać sam w wieku dorosłym - czy chce należeć do jakiejś wspólnoty religijnej, czy też nie chce. No ale dla dorosłych liczy się tylko....impreza....
      • koyod Re: domino 08.08.13, 16:03
        Czyżbyś nie zrozumiał pytania dotyczącego tego wątku?
        Może dla ciebie liczą się tylko imprezy i kasa, to twój problem. I pamiętaj, nie mierz wszystkich swoją miarą, to odnośnie durnoty.
    • Gość: ja Re: Lokal na chrzciny IP: *.Netcominternet.pl 06.08.13, 22:32
      Ja bylam niedawno na chrzcinach w Maladze na promenadzie. Calkiem sympatycznie.
      • Gość: ona Re: Lokal na chrzciny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.13, 11:41
        malaga hihihi ,szkoda że z kibli jedzie a jedzenie i obsługa to koszmar, to jest zwykla speluna.
        • Gość: Q Re: Lokal na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 22:00
          Ja też byłem w Maladze na chrzcinach w czerwcu i było naprawdę fajnie. Jedzenie smaczne a obsługa też niczego sobie. W toaletach było czysto. Polecam
    • 5zadowolony321 Re: Lokal na chrzciny 07.08.13, 23:34
      Witam,
      organizowałem chrzciny w Gospodzie"Złoty Garniec" .Lokal jest nowy,bodajże powstał końcem 2012 r.Impreza odbywała się w czerwcu,już było ciepło,ogródek mają-jest bardzo klimatycznie.
      Przygotowany był też kącik do karmienia ( żona karmi piersią) i przewijania.
      Jeśli chodzi o jedzenie to szczerze polecam, zimna płyta przygotowana po mistrzowsku.
      • maniana_k Re: Gospoda"Złoty Garniec" 14.01.14, 19:45
        Może ktoś jeszcze podzieli się opinią o tym lokalu,bo jestem zainteresowana.
    • Gość: xxx Re: Lokal na chrzciny IP: 109.95.30.* 08.08.13, 11:43
      Ja organizowałam chrzciny w kwietniu w lokalu "Studnia". Miło,przyjemnie, smaczne jedzenie i obsługa bez zarzutu. Polecam
    • Gość: Sylwia Re: Lokal na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 17:54
      Organizowałam chrzciny dla synka w lokalu na ul.Pawiej 55 "nasza kuchnia" Nie mam żadnych zastrzeżeń. Finansowo bardzo w porządku, jedzenie bardzo dobre a obsługa sympatyczna. Wystrój i klimat lokalu jest bardzo domowy i ciepły. Z niczym nie bylo problemów. Fajne miejsce, ponieważ w kompleksie biurowców, gdzie jest spokój i cisza..(zamknięte - co było atutem dla biegajacych po patio dzieci). Restauracja funkcjonuje od roku dlatego też ceny mają konkurencyjne. Obiecałam Pani organizator, że będę reklamować i tak też robię. :) polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka