Dodaj do ulubionych

Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow...

30.08.13, 13:48
Gratuluję Marcinowi i trzymam za niego kciuki. To duży sukces tego młodego i bardzo zdolnego wokalisty oraz zespołu Azja. Bardzo cieszy, że młody Częstochowianin i mieszkaniec Rakowa ma szansę osiągnąć osobisty sukces w ogólnopolskiej edycji programu Must be the music. Marcin swoim talentem muzycznym staje się również doskonałą wizytówką miasta Częstochowy na ogólnopolskiej scenie. Myślę, że wspólnie powinniśmy wesprzeć Marcina Czerwińskiego w tym plebiscycie, każdy głos będzie się liczył. Zwracam się z prośbą do uczestników forum, mieszkańców Częstochowy i nie tylko oraz ich przyjaciół i znajomych abyśmy przez cały czas udziału w programie Marcin Czerwiński czuł nasze realne wsparcie. To będzie jego i nasz wspólny sukces bez względu na ostateczny wynik. Marcin mocno trzymam kciuki, będzie ok!
Jacek Kasprzyk
Obserwuj wątek
    • Gość: muzyk Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 17:00
      a Marcina mama uczyła kiedyś muzyki w szkole ??
    • jajecznicazpomidorami Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 01.09.13, 08:32
      Ale sukces .To obciach występować w tak debilnym programie ..
      • Gość: zbyszek Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.Netcominternet.pl 01.09.13, 20:43
        jajecznica wystartuj i zaspiewaj jak on - wara opada ?
    • gad_z_rakowa Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 01.09.13, 14:40
      program, jak program, ale cały Raków trzyma kciuki!
      • Gość: anonim Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.96.239.245.tvksmp.pl 01.09.13, 22:14
        Nie tylko Raków trzyma kciuki
    • Gość: Czestochowianin Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 01.09.13, 17:13
      Panie Jacku, Marcin niestety też jest niechlubną wizytówka naszego miasta. Jeżeli chce Pan komuś udzielić swojego poparcia to należy najpierw trochę wiecej dowiedzieć się na jego temat. Myśle ze chyba nie muszę pisać o co chodzi. Marcin napewno dobrze wie o czym mowa.
      • Gość: fsdfsd Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 01.09.13, 18:02
        Było minęło po co do tego wracać ?
        • Gość: małolat Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 19:09
          Szczegóły, szczegóły, więcej szczegółów!
      • Gość: qwerty Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 20:47
        Jak juz cos piszesz, to albo pisz o co chodzi albo nie zaczynaj wcale.
        • Gość: Czestochowianin Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 01.09.13, 21:26
          Mysle, ze Marcin sam o tym opowie w nastepnym odcinku programu, zrobi wieksze show i zwiekszy tym ogladalnosc must be the music.
          • Gość: miś Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 22:33
            Wypadł fajnie! Gratuluję!
      • Gość: kioto Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.opera-mini.net 01.09.13, 23:56
        I co to kogo obchodzi? Może skocz jeszcze do IPNu i sprawdź, czy jego dziadek nie służył czasem w Wehrmachcie.
      • Gość: pavlo Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 09:56
        ty pewnie "częstochowianin" jesteś Marcina dobrym kumplem bo tylko tacy z zazdrości potrafią zeszmacić innego,przyjrzyj się swojej rodzinie bo tam mnóstwo czarnych baranów
        • Gość: bramkarz Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 02.09.13, 11:12
          On sam się zeszmacił i "pół" miasta o tym wie. Dlatego zamiast bawić się w "gangstera" i stać na bramkach zaczął brnąć w karierę muzyka bo z poprzedniej branży wyleciał definitywnie (przynajmniej w Częstochowie).
          • Gość: ddd Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 12:14
            A co pobił kogos?
          • Gość: monty Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 15:52
            każdy dostaje drugą szansę,skoro zrozumiał swój błąd i może za niego zapłacił to wara innym od niego i żeby była jasność,nie znam faceta
      • 1kasj Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 14:39
        Nie znam osobiście pana Marcina, ani jego życia. Widzę jednak młodego człowieka, który ma możliwość osiągnąć muzyczny sukces i pokazać, że w życiu można inaczej. Każdemu warto pomóc i wesprzeć go w pozytywnych działaniach. Droga do sukcesu muzycznego myślę, że jest dobrą drogą. Ponadto jest młodym człowiekiem i Częstochowianinem i jako mieszkaniec Częstochowy zachęcam innych do wspierania Go w artystycznej rywalizacji.
        Jacek Kasprzyk
    • magdalenamagdalena10 Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 02.09.13, 09:13
      Powodzenia!
      • Gość: Czestochowianin Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 02.09.13, 11:31
        Są ludzie których to obchodzi i którzy to bardzo dobrze pamiętają. Nie jestem jego bardzo dobrym znajomym jednak kiedyś mieliśmy możliwość poznać się. Z reszta to tylko Częstochowa więc wszyscy się tu znają.
        • Gość: Xxx Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 02.09.13, 14:30
          Oglądałam i szczerze mówiąc występ tego częstochowianina wcale mi się nie podobał.....ale życzę mu żeby jego marzenia się spełniły....
        • Gość: bella Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.13, 14:33
          Zaśpiewał wzorowo i oczarował jurorów ,podobało nam się bardzo ,lecz za dużo było tekstów pt.(dziękuję pięknie ,dziękuje ślicznie )wypadł na mięśniaka co do dupy bez mydła wejdzie ,ogólnie fajny gościu.Powodzenia.
        • Gość: Lirek Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.13, 14:38
          no niestety ale gostek dał dupy ,poryczał się z wrażenia ,to mięśniak z krwi i częstochowskiej kości?czy po prostu napompowany mamin synek?lipa ,lipa,lipa!
          • Gość: Rakowianka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 05.09.13, 11:21
            Według Ciebie jeżeli ktoś jest umięśniony to musi być psychopata bez emocji? Prawdziwy facet z jajami nie wstydzi się okazywać swoich emocji. To zwyczajnie ludzki odruch :P
    • damciaa Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 02.09.13, 15:24
      Marcin sie 'zeszmacil' a czy Ty w ogole wiesz co oznacza to slowo ? bo chyba ku... mylisz kozaku pojecia .. wez zajmij sie swoja osoba a nie wtykasz nos w nie swoje sprawy .. ja rozumiem , ze zazdrosc przemawia przez Ciebie , ze jemu sie udalo a Ty nie masz swoja osoba nic do zaprezentowania ;]
      • Gość: retrf Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 16:33
        A ty damciaa specjalnie założyłas nicka, zeby wypowiedzieć sie w tym temacie? Obstawiam , ze jestes znajomą Pana Marcina. Ja tam gościa nie znam ale jeżeli cos złego zrobił kiedys, to chyba sam ma ta swiadomosc, ze wystepując w tak popularnym programie to anonimowy nie będzie i ludzie będa gadac. Ja tam mu życze, zeby odniósł sukces ale to forum publiczne, pewnych spraw wyciszyc sie nie da a taka nachalna obrona ze strony znajomych może mu bardziej zaszkodzic niż pomóc.
    • damciaa Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 02.09.13, 15:55
      mami synek ? hahah jestem ciekawa czy potrafilbys mu to powiedziec prosto w oczy ;) Pozdrowienia dla osob , ktore sa kozakami tylko przez internet ;)
      • Gość: 111111 Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.96.242.226.tvksmp.pl 02.09.13, 16:19
        " Co było a nie jest nie pisze się w rejestr " ! To co myślicie, że jesteście białymi owieczkami bez skazy? A może Ty co poruszasz ten wątek wyssałeś z palucha bzdurną historyjkę żeby oczernić Chłopaka ?
    • damciaa Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 02.09.13, 17:17
      to jak Go nie znasz to na ch*j sie wypowiadasz na jego temat ? w ogole jestes wtajemniczony w tamta sytuacje ? wiesz wszystko na tamten temat ? Zapewne nie .. wiec prosze Cie nie wypowiadaj sie ..
      • Gość: do damcii Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 17:46
        Nie wiem do kogo to było, moze podpinaj sie pod ten post co chcesz odpowiedziec. Poza tym taka rynsztokowa znajoma to mu tylko może zaszkodzic a nie pomoc.
        • damciaa Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 17:54
          niby czym mu moge zaszkodzic ?
          • Gość: do damcii Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 18:05
            Swoim rynsztokowym słownictwem, skoro Pan Marcin ma takich znajomych to tylko mu współczuc. Tak wiec jak chcesz mu pomoc, to już sie lepiej nie produkuj.
            • damciaa Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 18:06
              śmieszny jesteś ;) i nie pisz mi co mam robic a czego nie ;)
              • storima Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 18:13
                Ludzie!
                Taka rynsztokowa sieczka na forum anonimow nie prowadzi do niczego!!!
                Jedynie agresji.

Na chamskie zaczepki hejterow w sieci.

Po prostu sie
                nie o d p o w i a d a.

Marcinowi i jego fanom zycze powodzenia!

Pozdrawiam,

storima
                • damciaa Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 18:15
                  wiesz tylko, ze takie cos denerwuje jak ktos sie wypowiada na czyjś temat nie znajac szczegółów.
                  • Gość: gfdg Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 19:26
                    No widocznie ten ktoś zna szczegoły ale nawet nie chce napisac co się stało, tylko szczuje. A jak widac ludzie sa ciekawi i będa, bo temat juz został poruszony. I nei ma sie co gorączkowac, bo jak już zostało wyżej napisane Pan Marcin idac do tego programu raczej spodziewał sie, ze beda tez jacys "życzliwi" , którzy wyweką jakies niekorzystne dla niego rzeczy. A takie wulgarne naskakiwanie w formie obrony niczego ci nie da oprocz tego, ze ludzie zraża sie , bo pomyśla - ale koles sie z towarzystwem zadaje. Najlepiej nie reagowac i tyle.
                  • storima Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak 02.09.13, 20:05
                    damciaa napisał(a):

> wiesz tylko, ze takie cos denerwuje jak ktos sie wypowiada na czyjś temat nie z
                    > najac szczegółów.

Oczywiscie ze denerwuje:))) Na poczatku, jasne.
                    I o tym wie taki "forumowy anonimowy bandyta"
                    I strzela ci tak zza wegla liscia!!!

A to Bracie Net. Net. Jest. I Cie to nie tyka. Nie boli. Bo wiesz ze chamidlo zbydlecialo ponizej pozimu ukochanych przez nas zwierzat i tak...

takie cos denerwuje jak ktos sie wypowiada

ty odpowiadasz. I wygral!!!

Chamom, anonimom, hejterom, forumowym bandytom:

n
                    i
                    e

o
                    d
                    p
                    o
                    w
                    i
                    a
                    d
                    a
                    m
                    y
                    :))))))))))))))))))))))))))

Pozdrowienia,
                    storima
                    • Gość: do wszytkich!!! Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.96.242.226.tvksmp.pl 02.09.13, 23:22
                      To jest program muzyczny do ciężkiej cholery! Nawet jeśli Marcin ma " ciekawą " dla wści...kich baranów przeszłość to o co jest cała jadka? Gó... Was to obchodzi!!! Ty go znasz od złej strony a ja od dobrej. Tak jak każdy człowiek. Ksiądz, lekarz, polityk, nauczyciel czy inny Kowalski każdy z nas ma coś na sumieniu. Ty to jesteś pewnie bez skazy co nie? Ocenia się w tym programie talent, kretynie/ kretynko! Nie to czy jakieś zachowanie jest chlubnym czy nie! Myślał by kto ' zeszmacił się'/ Szmatą to jest ten, kto na forum, teoretycznie anonimowo kopie Cię po dupie bo wie , że nie będzie konfrontacji w cztery oczy. A co do Marcina to zajebisty, szczery, wrażliwy gość. Nie dltego, że na koniec wystepu się wzruszył tylko przy bliższym poznaniu bije od niego ciepło i szcere intencjię. Tak jest teraz a jak było kiedyś jest przeszłością! Potrafisz to pojąć zawistny człowieku? Rudy, blond, sztynie czy jak ci tam...." Wara od mych myśli, wara od mych marzeń, wara WAM"!!!!!
                      • Gość: życzliwy Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 02.09.13, 23:51
                        Bardzo dobrze napisałes! My Częstochowiacy powinniśmy się Cieszyć że może komuś od nas się uda tak jak kiedyś udało się Muńkowi Staszczykowi. Życze tego Marcinowi z Całego serca zamiast rzucać jakies hejty i wyciąganie jego przeszłości na światlo dzienne wspierajmy go ile się da.
                        • Gość: Czestochowianin Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 01:56
                          Powiem tak... Pare osób tu broni Marcina... Hmmmm na ile mu można wierzyć ??? Przed bramką też się zajmował śpiewaniem i co ???? Czy kogoś przeprosił publicznie za to co zrobił ???? Mam wrażenie ze pod niektórymi nickami występuje on sam ale jak widać słaba obrona bo wie ze dla tego miasta zaszkodził. Kolejna sprawa do broniących go. Macie prawo go bronić ale nie macie prawa po mnie jechać i snuć domyśleń kim jestem bo ja po was nie jadę. Nikomu z Was nie ublizam i nie oczerniam Waszej rodziny. Niestety słowa poparcia polityka osoby która ma nieciekawa przeszłość są bynajmniej nie na miejscu i świadczy to tylko o niedojrzałości ze strony osoby która została wybrana do reprezentowania naszego miasta. Szczegóły ??? Po co pisać o szczegółach? Żeby Marcin się bardziej popłakał? On je lepiej zna niż Wy wszyscy i o tym dobrze wie. A takie pyskowanie w obronie jego i próba zakrzyczenia przeciwnika świadczy tylko o strachu i słabości obrony co nie pomaga a wręcz przeciwnie szkodzi. Stara praktyka bramkarzy zakrzyczeć i zastraszyc a na koniec dać w zęby żeby siedzieć cicho... To wszystko co mam do powiedzenia i wiecej mnie nie przywołujcie bo myśle ze wystarczająco dużo napisałem. Dla inteligentnych bedzie to zrozumiale. Marcinowi powiem: chcesz śpiewać to śpiewaj ale.... Pamiętaj masz szanse ale jeżeli coś dalej będziesz próbować to pamiętaj to miasto jest małe ... I już nie będzie z kimś takim jak Ty....
                          • Gość: iisiia Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 10:03
                            mnie bynajmniej nie interesuje przeszłość Marcina co kogo obchodzi kto z kim śpi .....
                            ale własnie tacy jesteśmy potrafimy tylko knuć intrygi , i ledwie się ktoś gdzies przebije to trzeba zrobic wszystko aby dowalic drugiej osobie
                            Ludzie życie jest tak krótkie po co zajmować sie pierdołami żyjmy żyjmy ale swoim życiem a nie innych

powinno sie liczyć tu i teraz i to co robi teraz .... i w końcu częstochowa ma okazje wyjść z tunelu w ten badz inny sposób i jest ok

trzymam kciuki i zycze powodzenia

program muzyczny i tylko to powinno sie liczyc
                          • Gość: gosc Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 15:12
                            dobra skończyłeś już ?
                      • Gość: do "do wszystkich" Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 10:12
                        Naucz sie kolego podpinac do drzewka na forum bo piszesz do nie tej osoby co trzeba!!!! Zanim zaczniesz sie wypowiadac, to naucz sie obsługi forum!
    • zalmiwas1 Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 03.09.13, 11:20
      Żal mi was ...ale to banalne ...ale to było do przewidzenia ...skąd się biorą tacy ludzie ? zawistni...Zazdrość przez was przemawia :) i tyle !!! chłopak robi to co kocha od zawsze ...wreszcie to ktoś docenił ....i już was to w oczy kole :) anonimowe świętoszki z Częstochowy nudzi wam się z braku zajęć ....może zacznijcie mieć swoje pasje ...zacznijcie śpiewać ...haaa...a nóż wam się uda ..:) taki żarcik ...Agent Tomek kur....mać haaa się znalazł na każdego masz pewnie teczkę ...czas się leczyć ...bo to choroba ...masz chyba obsesję na punkcie tego chłopaka ...taki psycho fan ...Agent Tomek :)
      • Gość: mmm Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 12:01
        A mi żal osob, ktore specjalnei zakłądaja nowe nicki, zeby stawac w obronie. Zluzujcie poślady, im natarczywiej bedziecie bronic chłopaka, tym ludzie beda bardziej myślec co on takiego cięzkiego nawywijał.
    • zalmiwas1 Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 03.09.13, 12:11
      nie bo to poniżej krytyki - chłopak z cz - w tv (i zamiast cieszyć się z jego sukcesu ...że wreszcie ktoś tak daleko zaszedł i reprezentuje też nasze miasto ) to wypisują ....to co wypisują ...ale niestety trzeba się z tym liczyć że zawsze będzie tyle samo przeciwników co zwolenników i koniec i kropka
      • Gość: do żal mi was1 Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 12:47
        A ja daje sobei ręke obiac, ze jesteś jedna i tą sama osobą, która nie rozkminiła w dalszym ciągu jak działa drzewko na forum :D Zanim założysz kolejnego nicka, naucz się obsługi forum :D
        • Gość: Milenka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.13, 15:23
          Bardzo fajny samiec,śpiewa bosko ,a te oczy hmmm,gdzie go znajde ?jaka to siłownia ?nie odpuszczę bo jest zajebisty!
          • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 19:57
            hehe szalona :) ale musze Cie zmartwic, bo ma narzeczoną .
            • Gość: kolololo Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 20:20

Jakby narzeczonej nie mozna bylo zmienic..
              • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 21:34
                widocznie nie mozna
                • Gość: qwerty Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 21:55
                  Haha czyzby glos zabrala narzeczona ? W zyciu nie takie zamiany sie odbywaja, jednego dnia pierwsza drugiego juz inna :D
                  • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 22:45
                    nie, nie narzeczona ;p heh ja wiem , ale mysle , ze nie tym razem
                  • Gość: zawsze-inna Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.42.13.203.alfanet24.pl 03.09.13, 22:50
                    zakończcie tą jałową dyskusję.Zanim zaczniecie po kimś jeździć poczytajcie swoje wypowiedzi i zastanówcie sie co wy soba reprezentujecie.Wstyd mi za ten kraj,gdzie swojego bliźniego topi się w łyżce wody przy pierwszej,lepszej okazji zamiast go wspierać.jak komus sie cos uda to zaraz się na nim powieszą ...Rzygać mi sie chce ...mam ludziowstręt chyba.
                    • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 04.09.13, 00:13
                      tu sie z Toba zgodze w 100 % !
                    • Gość: do zawsze inna Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 07:08
                      A ty jeszcze w lublincu nie siedxisz ?
                      • Gość: zawsze-inna Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.42.12.159.alfanet24.pl 04.09.13, 18:39
                        Gość portalu: do zawsze inna napisał(a):

> A ty jeszcze w lublincu nie siedxisz ?

a co książkę piszesz?
            • Gość: Milenka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.13, 12:38
              wali mnie jakaś tam narzeczona ,nie pisz bzdur tylko namiary podaj{narzeczona-śmiech na sali

]}znajde gościa bez twoich dziwnych rad
              }zeżre go na śniadanko i pokaże co to życie!
              • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 04.09.13, 15:09
                haha zesrasz sie a nie
                • Gość: do Tyśki Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 11:41
                  Hahah a jak sie zesra to co?? co to ta jego narzeczona to jakiś ósmy cud świata??
                  • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 05.09.13, 12:02
                    a to jej problem jak się zesra .. ja nie mowie , ze osmy cud swiata, ale swoje wiem ;)
              • Gość: roxanne Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: 212.59.252.* 05.09.13, 14:36
                Taka mała Częstochowa a ty faceta nie umiesz znaleźć coś mi sie zdaje ,że nic nie możesz
                • Gość: Milenka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.13, 15:45
                  Co to za teksty?Jak się ,,zesram ,,to rzecz moja a ta absurdalna {narzeczona } to z jakiej wiochy pochodzi ? kim jest ?bo strasznie badziewny to skunx?
                  • Gość: roxanne Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: 212.59.252.* 05.09.13, 15:56
                    Czemu obrażasz kogoś nie znając osoby,widzę że anonimowo to każdy potrafi być odważny
                  • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 05.09.13, 16:32
                    pochodzi z tej samej wiochy co i Ty ;] hmm skunx ? jestem ciekawa jak Ty wygladasz ;]]
                    • Gość: blade Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 19:46
                      O ujawnila sie narzeczona, trzesie portami i odpisuje na kazdy post hehehehe ;)
                      • Gość: Tyśka Re: Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rak IP: *.net.stream.pl 05.09.13, 19:49
                        jezeli myslisz , ze ja jestem narzeczona to sie grubo mylisz ;)
              • Gość: henryk Milenka zobaczę co potrafisz IP: *.net.stream.pl 10.09.13, 13:47
                siłownia na Kucelinie, ostatni przystanek tramwajowy w stronę Huty Częstochowa (pętla tramwajowa) - jest tylko jedna siłownia, znajdziesz bez problemu.
                Pewnie Tyśka już tam siedzi :)

• wiochaityle Marcin Czerwiński, śpiewający gladiator z Rakow... 07.09.13, 09:11
      to jak to jest gladiator czy wokalista cover?jeszcze nie widziałem takich skrajności.osobiście gościu robi chyba mistyfikacje bo na to wygląda.
      • Gość: łowca leszczów dajcie już chłopu spokój IP: *.net.stream.pl 27.09.13, 21:13
        Pewnie znana w cz-wie grupa kozaków co to w piątkę obijają jednego i później się chwalą jacy to mocni - wzięła się za komentarze.
        Marcin śpiewa i robi to dobrze więc spadać do dyskotek tam się możecie napinać.

wujki, ciulki, kiełbasy, masy - żenada naszego miasta.
        BRAK KULTURY i wyciąganie brudów których sami zresztą narobili.

Do ludzi którzy się zastanawiają co tak naprawdę Marcin nabroił - odpowiadam
        NIC, nie jest pierwszym twardo stojącym chłopakiem który przeszkadza i zostanie oczerniony.
        Nie pierwszy i nie ostatni aż do momentu aż ktoś opisze tych kozaków po imieniu i nazwisku jak to oni mają w zwyczaju. Ktoś dokładnie opisze jak to w pięciu na jednego się leczy kompleksy wyglądu, inteligencji, mniejszego powodzenia u kobiet - nie wiem co wami kieruje.

Marcin nie odpuszczaj pora zastopować panów zakompleksionych ;)
        • Gość: łowca łowców Re: dajcie już chłopu spokój IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.09.13, 22:32
          Zapytaj zainteresowanego jakim to kozakiem nie był jak stał na bramkach w częstochowskich dyskotekach. I jak to kozactwo później mu bokiem wyszło, że z "gangstera" musiał zostać śpiewakiem na wiejskich festynach (bo właśnie stamtąd trafił do tv).
          • Gość: Tyśka Re: dajcie już chłopu spokój IP: *.net.stream.pl 28.09.13, 00:21
            Był jaki był to jest mało istotne, a Ty co może jesteś taki idealny i nigdy żadnego błedu nie popełniłeś ? Co było to było nie ma sensu do tego wracac , a w jaki sposob zaczelo sie to jego spiewanie to chyba nie Twoja sprawa i na pewno nie z 'wiejskiego festynu' sie wzial w tv , wiec po prostu jezeli nie jestes w temacie to sie na ten temat nie wypowiadaj :)
            • Gość: migotka Re: dajcie już chłopu spokój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.13, 10:37
              Ten samiec jest szałowy ,znalazłam i już jest mój .
          • Gość: łowca Re: dajcie już chłopu spokój IP: *.net.stream.pl 29.09.13, 20:34
            zdecydowana większość bramkarzy na częstochowskich dyskotekach to tzw "kozaki w gębie"
            na palcach JEDNEJ ręki policzysz normalnych, konkretnych chłopaków reszta to barany dorabiające 100zł za całą noc.
            A liderami wśród baranów jest właśnie pedalska ekipa "pińciu na jednego" - oni wiedzą że to o nich.

Mam was w GŁĘBOKIM POWAŻANIU FRAJERZY !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka