Dodaj do ulubionych

Która Kancelaria Notarialna...

20.01.14, 18:33
potwierdza zgodę rodzica na wyjazd dziecka w języku angielskim? Polską wersję mam,ale że kuleję z angielskim w tym języku nie dam rady sama:(
Obserwuj wątek
    • quisti Re: Która Kancelaria Notarialna... 20.01.14, 20:57
      nie wiem, czy ktoś robi coś takiego. To raczej tłumacz by się przydał raczej.
      • ianbe Re: Która Kancelaria Notarialna... 25.01.14, 13:33
        Oświadczenie z podpisem notarialnie poświadczonym plus tłumaczenie przysięgłe na wskazany język, ewentualnie czynność u notariusza z tłumaczem, ale tak jest drożej - stawka maksymalna za poświadczenie podpisu - 20 zł netto, tłumaczenie 30 zł netto.
    • roc_kloc Re: Która Kancelaria Notarialna... 23.08.16, 13:15
      Tłumaczenie przysięgłe zgody na wyjazd dziecka można zlecić w Biurze Tłumaczeń Lex-Traduct w Łodzi, niezależnie od miejsca zamieszkania - tłumaczenia są wysyłane listem priorytetowym za pośrednictwem Poczty Polskiej. Więcej szczegółów można znaleźć tutaj: www.lextraduct.pl/blog/wakacyjne-tlumaczenia/
    • linkorn1306 Re: Która Kancelaria Notarialna... 08.11.16, 17:43
      Nie jestem pewien, ale możliwe że da się coś takiego zrobić w kancelarii notarialnej pani Andreckiej, adres: Jana Kilińskiego 16, 42-202 Częstochowa, Telefon: 34 365 24 69 - zadzwoń i zapytaj, moja znajoma potwierdzała coś takiego w języku polskim, więc może po angielsku tez się da. Pozdrawiam, Paweł
    • wixen23 Re: Która Kancelaria Notarialna... 20.11.16, 13:17
      Może tłumaczenie przysięgłe ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka