Dodaj do ulubionych

Chcę lokalnego forum bez spamera optio

25.07.14, 23:51
Klikam kosz na jego postach, a moderacja (halo, jest tu kto?) ma to w poważaniu. Jaki sens ma trzymanie na lokalnym forum spamerskich krajowych wątków, poza pozwoleniem na zarobienie przez spamera jakichś groszy - nota bene pochodzących ze zrabowanych obywatelom podatkami pieniędzy?
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 26.07.14, 07:08
      No właśnie, ja klikam kosz na Twoich i też nie ma reakcji !!
      • dyziek_o Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 26.07.14, 17:54
        A ja tam jestem za tym, by "optio" zamieszczał nadal swoje linki.
        Bo po pierwsze: - jest demokracja /wprawdzie szczątkowa.......ale jest /
        Po drugie: - przynajmniej dowiedzą się niektórzy o wywijasach przez kościelnych urzędasów uskutecznianych. Po trzecie wreszcie: - jak komuś tematyka nie odpowiada, nie czytać!
        Proste.
        Dyzio.
        • koyod Re: dyziek 27.07.14, 10:00
          A co to ta "szczątkowa demokracja", mógłbyś rozwinąć.
        • storima Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 31.03.15, 22:50
          dyziek_o napisał:

> A ja tam jestem za tym, by "optio" zamieszczał nadal swoje linki.
          > Bo po pierwsze: - jest demokracja /wprawdzie szczątkowa.......ale jest /
          > Po drugie: - przynajmniej dowiedzą się niektórzy o wywijasach przez kościelnych
          > urzędasów uskutecznianych.
          > Po trzecie wres

Byl tu taki jeden co kilka lat temu systematycznie umieszczal tu religijne linki z "Niedzieli".

Tez ladawal na "osle lawce".

Teraz sobie wybraz, ze kazdy bedzie tu zasmiecal forum linkami do artykolow bo ma tak fobie.

To przestanie byc forum dyskusyjne, bedziesz mial osiedlowa tablice ogloszen.

Dlatego netykieta zabrania tego rodzaju SPAMu.

Tez nie rozumiem tych ludzi i dlaczego ich to podnieca i wpisuja sie na spamerskie watki.
    • taniarada Lysy.liberal 26.07.14, 20:46
      Masz problem napisz do administracji do forum angora lub bezpośrednio do ancymonki .Faktycznie gościu wysyła spamy bez rzeczowego opisania sprawy.Aż dziw bierze że nie są likwidowane.Wyszukiwanie rodzynków kopiuj wklej.I czeka z wypiekami na kłótnie lub wpiszą się antymoherzy pokroju dyzma ,kolter .Dyzio zwany walnientym ,ma rację .Nie czytać ,nie wpisywać się .Wystarczy ,że dyzio opiekun społeczny się wpisze i siara totalna.
    • 1ot Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 26.07.14, 20:54
      To sobie zmień w ustawieniach - zapakuj go do listy nieprzyjaciół i zaznacz, że nie chcesz widzieć jego postów/wątków. Po przelogowaniu masz forum bez optio i kogo tam sobie jeszcze wpiszesz.
      I zostaną same reklamy ;)
      • taniarada Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 26.07.14, 21:11
        Specjalnie problemu nie rozwiązuje .Świata nie zmienisz, ale dziewczynę mógłbyś.Lol.
    • lysy.liberal Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 31.03.15, 20:20
      Czyżby czyżby ? ? ?
      Szok i niedowierzanie :p
    • n-jurek Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 31.03.15, 22:49
      to jest bez znaczenia. To forum dogorywa.Czy tego nie widzicie?
      • storima Re: Chcę lokalnego forum bez spamera optio 31.03.15, 22:55
        n-jurek napisał:

> to jest bez znaczenia. To forum dogorywa.Czy tego nie widzicie?
        Forum mialo swe lata swietnosci w okresie 2001-2005.

Ze wzgledu na brak opieki wiec i promocje chamstwa, "padlow" juz wowczas.

Przynajmniej teraz przy obowiazkowym logowaniu nie ma tu chamstwa, rasistowskich wpisow, pyskowek oraz spamerow publikujacych do 50. postow dziennie pod zmiennymi nickami.

Forum jest takie jacy sa forumowicze.

Pisalismy na ten temat setki razy, glupio sie tak powtarzac, forumowiczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka