Dodaj do ulubionych

Parkitka Dr. Zatoński

15.10.14, 10:18
Witam wczoraj byłem na sorcie na parkitce z moja 2 letnia córka i był dr.Zatoński który najpierw miał przerwę ok 30 minut a kolejka rosła później zaczął przyjmować dzieci znajomych {bo po mnie przyszła pani sprzątaczka z parkitki z dzieckiem ok 12 lat i zostało wcześniej przyjęte niż 2 latek} a chyba łatwiej wytłumaczyć dziecku 12 letniemu niż 2 ze ma czekać .
jak weszłem i się spytałem kiedy będę przyjęty, po 2 godzinach stania na korytarzu to pseudo pan doktor powiedział ze on tu decyduje kto będzie przyjęty{wiec skrecenie nogi u tak małego dziecka nie jest czymś poważnym] i mam czekać 3 godziny a dziecko mi już usypiało na rękach wiec wyszłem i pojechałem do domu bo dziecko mi nie wytrzyma do 23 czekać az pan doktor je obejrzy a później da skierowanie na rtg i znowu czekanie i tak się skaczył niemiły pobyt na parkitce dziecko ma skrecona noge i dzisiaj ide prywatnie do lekarza .
tylko nasuwa mi się pytanie po co płace te składki skoro i tak mnie traktują jak wroga
według mnie parkitke powinni już dawno zamknąć lub zmienić cała kadre bo tam naprawdę dzieje się zle
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Re: Parkitka Dr. Zatoński 15.10.14, 11:03
      Nazywanie lekarza Zatońskiego pseudolekarzem jest nie na miejscu , bo to lekarz ma rację . To lekarz ocenia powagę i zagrożenie każdego przypadku .
      Ale i autor ma rację , bo to niedopuszczalne jest , żeby tak długo czekać na kontakt z lekarzem i Pyton ma rację , że płaci po to składkę, żeby usługa medyczna była dostarczona szybko i jak należy .
      No cóż ów szpital nie ma dobrej opinii . Prawdopodobnie tam pracuje dużo " częstochowskich " lekarzy .Ale może i takie pieniądze idą na ochronę zdrowia . Może za małe .
      • iza6425 Re: Parkitka Dr. Zatoński 16.10.14, 20:01
        A dlaczego nie na miejscu? Bo to lekarz\? Nazwanie Ciebie nauczycielem też nie jest na miejscu. Przecież nie uczysz. Akurat z tym "doktorem" Zatońskim miałam do czynienia jak mi umierała córka. Doskonale wiedział co ją czeka, ale to nie przeszkadzało mu nazajutrz po badaniu bawić się w Tunezji na urlopie nie pozostawiając nawet najmniejszych wskazówek pozostałym lekarzom. Przez jego zaniedbanie było już na raatunek za późno, co potwierdzili lekarze z Katowic. O innych sprawkach nie wspomnę, bo sama jestem sobie winna, że zbierałam po rodzinie.
        • iza6425 Re: Parkitka Dr. Zatoński 16.10.14, 20:03
          Informacje. Informacje zbierałam, żeby nie było......., taaa
    • ramzes1960 Re: Parkitka Dr. Zatoński 15.10.14, 14:47
      czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,16336287,Klienci_doradcow_finansowych_pikietowali_siedzibe.html
    • art_noise Re: Parkitka Dr. Zatoński 15.10.14, 22:43
      Skręcenie kostki u dziecka i pojechałeś na SOR? Szpitalny Oddział Ratunkowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka