pini4 30.10.14, 16:11 Witam był ktoś na manicure tytanowy w Calispa na Barbary? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annxious Re: manicure tytanowy 01.11.14, 19:41 Tak, ja byłam :) 2 tygodnie temu i póki co efekt jest super! Robiłam manicure razem z przedłużeniem na kilku paznokciach (żeby wszystkie były równe, przedłużenie kosztuje bodajże 20 zł więcej). Hybryda już na pewno by mi zaraz schodziła, a tytan trzyma się jak szalony na paznokciach, które widać że ładnie rosną :) Efekt ma się utrzymać podobno do 4 tygodni, wtedy chyba pójdę jeszcze raz, zobaczyć jak je trzeba ściągać (polerką lub acetonem) i zrobię jeszcze raz. Możliwe, że nawet rozważę regularny manicure tytanowy, bo póki co bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: manicure tytanowy 02.11.14, 08:02 Zrób sobie jeszcze (chyba, że już masz) fryz tytanowy i makijaż tytanowy !! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pini4 Re: manicure tytanowy 03.11.14, 15:14 Byłam i naprawdę rewelacja. Wcześniej robiłam hybrydy ale myślę, że zostanę fanką tytanków:) ps pełen profesjonalizm, miło atmosfera super polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata34440 Re: manicure tytanowy 22.11.14, 11:48 Byłam również polecam, osobą robiącą hybrydy jest lepszy od hybrydy . Odpowiedz Link Zgłoś
beata34440 Re: manicure tytanowy 16.12.14, 19:20 Też przeszłam na tytany polecam Odpowiedz Link Zgłoś