Dodaj do ulubionych

11.01.2015 23 FINAł WOŚP

10.01.15, 18:17
Owsiak w oczach krzyzowcow jest beee, bo nie slucha batmanow, nie chodzi do bozi, ma szacunek u 90% społeczenstwa i efektywnac w wydawaniu zebranych pieniedzy duzo lepszą niz wszystkie karitasy razem wzięte:-)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15267842,Ministerstwo_Pracy_zabiera_glos_ws__finansow_WOSP_.html

Obserwuj wątek
    • koyod optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 20:23
      W innym wątku wypisałeś szereg fikcyjnych zarzutów skierowanych przeciw Caritas. Podałem ci źródła, w tym raporty NIK negujące te twoje zarzuty i poprosiłem o ustosunkowanie się do mego wpisu.
      I co, nie stać cię na słowo przepraszam?
      • taniarada Re: optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 20:44
        Nie możesz sobie dać na wstrzymanie Koyod.Widzisz,że pełno tu ludków co krążą lub mają pragnienie wpisać swoje złote myśli .W celu dokopaniu innym .Ale ogólnie podziwiam Twoje zaangażowanie mimo utrudniania wszelakich złych mocy.Pozdrówka .
      • obserwator1-2013 Re: optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 21:06
        @optio11
        Podałeś odnośnik (link) do artykułu z dnia 13.01.2014 r., czyli NIEAKTUALNE INFORMACJE

• taniarada Re: optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 21:21
          Kiedyś były zaje_rozmowy .Pozdrawiam obserwator .forum.gazeta.pl/forum/w,55,139174752,139194458,Re_obserwator_od_kiedy_sa_tu_mile_rozmowy_.html
          • obserwator1-2013 Re: optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 21:53
            @taniarada
            Witaj!
            Dziękuję za pozdrowienia. Pozdrawiam również.

Sądzę, że zauważyłeś iż ostatnio rzadko piszę na forum. Abstrahując (pomijając duże obciążenie pracą zawodową i problemy zdrowotne) od spraw osobistych zmęczyły mnie wpisy dyskutantów opluwających się wzajemnie. W roli kaznodziei nie chcę występować.

Skoro jednak zostałem wywołany do odpowiedzi to przypomnę część swojej jednej wypowiedzi kierowanych do Ancymonki i dyskutantów na tym forum : "współpracować i spierać się po to, by osiągać wspólne cele, a nie – pokonywać siebie nawzajem".

I teraz też ponowię swoją wcześniej już wypowiedzianą prośbę: niechaj to będzie wskazówką jak postępować na forum.
            Prośbę tę kieruję szczególnie do: "optio11", "czesiek.z.bleszna", "dyziek_o", "storima";
            a których jednocześnie serdecznie pozdrawiam.

• taniarada Re: optio11 czemu nadal kłamiesz? 10.01.15, 22:21
              Twoje posty to miód na uszy wszelakich tematów tego forum.Broniąc ancymonki to jej temat jest pożądany .Gdyby broniła wszystkich .W ramach przyzwoitości .Ale Ancymonka broni tylko wybranych.Serdecznie pozdrawiam starego druha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka