Dodaj do ulubionych

O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europejskiej

• angrusz1 Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 11:53
      No i skończyła się nachalna lewacka propaganda w mediach
    • angrusz1 Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 11:54
      No i skończyła się nachalna lewacka propaganda w mediach . Chwała Bogu
      • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 12:35
        Słucham Polskiego Radia i jakoś poza usunięciem niektórych osób nie zauważyłem aby zmienił sie profil audycji.
        TVP nie skomentuje bo nie oglądałem.
    • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 12:33
      angrusz1 napisał:

> Odrywane ryje od koryta kwiczą

Trafnie to ująłeś:
      proces przejmowania i zawładnięcia "korytem" przez PiS.
      Czy otrzeźwiałeś i ostudziłeś swe wobec niego poparcie po ujawnieniu cynicznego kłamstwa wyborczego Kaczyńskiego i Giżyńskiego w sprawie utworzenia województwa częstochowskiego, czy tez inny jeszcze jest powód ze schodzisz na ziemie?
      • obserwator1-2013 Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 20:07
        @storiam
        a co ty taki jesteś ciekawski? Sam nie odpowiadasz na postawione tobie pytania, a innych pytasz?
        Po co wchodzisz z butami do duszy "angrusz1"? Po co?
        To sprawa "angrusz1", nie twoja!!!
    • koyod Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 17:52
      Obłąkany forumowicz storima w swej wypowiedzi
      storima 12.01.16, 15:23
      Pamiętaj ze pajac wykazujący podstawowe luki w wykształceniu, kulturze osobistej, publikujący tu rasistowskie i antysemickie przytyki, życzący innym w swych idiotycznych postach pajaca maga kalectwa bądź śmierci, ...

po raz kolejny pomawia inne osoby o dokonywanie wpisów w których życzy się komuś śmierci bądź kalectwa.
      Jednocześnie wymieniony osobnik nie jest w stanie wskazać linków do tych wpisów. Przykładem jest brak jego reakcji na mój wpis forum.gazeta.pl/forum/w,55,160010010,160010010,O_pelnych_godzinach_hymn_Polski_Unii_Europejskiej.html?p=160093891
      Ten sam storima chwalący się znajomością czterech bądź trzech języków i robieniem prasówki z kilkunastu tytułów w swoich wpisach prezentuje się jako przykład nieuka twierdząc np. że piszemy na reżimowym forum forum.gazeta.pl/forum/w,55,159984664,159984664,Ameryka_grozi_palcem_.html?p=160024838 , bądź nazywając bibliografią przywołany wycinek prasowy forum.gazeta.pl/forum/w,55,159150674,159150674,Kursy_walut_w_gore.html?p=159720454
      • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 21:50
        Jak to nie wspomożesz dalej twego antysemickiego kompana propagującego tu francuskiego naziolskiego szmatławca cytowanego przez polskiego brukowca i uprawiającego nikczemną podłość bandycką "przepowiadając" jedynie zidentyfikowanemu na antysemickim wątku forumowiczowi jako Żyd i z tego tylko powodu "przepowiadającego" mu kalectwo i śmierć???
        Wystarczy ten nikczemny, zawistny bełkot białego maga ale można tez wejść na ten watek i zanurzyć sie w ta wspieraną tam przez niego również antysemicką jatkę.
    • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 18:19
      qq.44 napisał:

> Storima ponieważ jak już wspomniałem lubię "obserwatora" za jego prymitywizm (
      > w nie jest to prymitywizm zamierzony lecz wrodzono - "wykształcony ") t
      > o jak zwykle muszę "obserwatora " wytłumaczyć !
      > Otóż " obserwator " w życiu francusko języcznego pisma w rękach nie miał ( co p
      > ewnie dla ciebie nie będzie trudne do potwierdzenia ) i nie ma pojęcia co to z
      > a pismo bo te" wiadomości " zaczerpnął z tzw: " niezależnej " - to coś u nas ja
      > k " prawda" w zsrr i papierosy " sport " ewentualnie " w sieci " i innych " ni
      > ezależnych pismach podaje się sie wiadomość a pieski szczekają jak im panowie k
      > ażą bez zastanowienia !:)
      >
      > Tak to już ten " obserwator " ma rozumek mały ale chęci wielkie żeby się wykaza
      > ć !:)
      >

Z pewnością tez ten bełkot powielany z bliskiej mu naziolskiej ideologii brunatnych gestapowcow z francuskiego szmatlawca przez sowiecki dpowiednik jak napisałeś "Prawdy" w Polsce jest dla niego tak naturalny ze bezmyślnie demaskuje się tubjako piewca faszyzmu. Kiedys zwróciłem mu na to uwagę to dostał szalu spamując powielanymi na rozmaitych wątkach "skierowaniami" mnie do psychiatry.
      Nie wspominając o jego podlosci gdy krytykujacemu tu na FCz antysemityzm forumowicza jako biały mag "przepowiadal" mu cierpienia i śmierć.
      Co za bandycka podlosc!

To i pajacowanie to jedyne co mu się tu udaje.
      > chyba że będzie znowu mały donosik :))

Sam sie domaga aby go pietnowac.
      Co tez dla wychowawczego przykladu będę to czynił.
      • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 20:00
        Proszę bardzo. Oto dowód. Wpis z wątku z antysemickimi postami:
        " Gość: obserwator IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 05.10.13, 00:26
        @wyszkow (mój przypis: forumowicz zidentyfikowany przez antysemickich forumowiczów jako Żyd)
        (...)
        Nie prowokuj w piątek LOSU

A teraz przeczytaj dalsze swoje dzieje Waćpan wyszkow
        Coś rzekę życia próbował wpław przepłynąć.
        Dostępna ona bowiem dla ludzi prawych
        Lecz inni wstępu bezkarnie do niej nie mają.
        (...)
        Zagrałeś w piątek z LOSEM
        I skutki tego są opłakane.

Wiatr ostry dosięgnie twej skóry
        Energia życia w niebiosa popłynie.
        Wiosna twych wpisów na forum
        Oglądać nie będzie.

Częstochowa, 05.10.2013 r.
        Biały Mag3

Iscie miłosierny w przesłaniu
        homofobiczny
        przekaz bełkotu nienawiści
        wieszczącego cierpienia i śmierć
        prze przyszłoroczną wiosną.

Jak określić ludzi którzy wspierają tych co publikują takie podłości?

forum.gazeta.pl/forum/w,55,147174370,147174370,Zygmunt_Rolat_odznaczony_przez_prezydenta_Broni_.html?p=147272557
        • obserwator1-2013 Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 12.01.16, 21:17
          @storima
          Chłopie, jak cytujesz to cytuj przepowiednię w całości a nie fragmenty wypaczające całość przepowiedni.

Poniżej całość wpisu z dnia 05.10.13, 00:26:

@wyszkow
          Coś wyszkow za dużo ostatnio tych głębszych używasz,
          co widać po twoich wpisach w tym wątku.

Nie prowokuj w piątek LOSU

A teraz przeczytaj dalsze swoje dzieje Waćpan wyszkow
          Coś rzekę życia próbował wpław przepłynąć.
          Dostępna ona bowiem dla ludzi prawych
          Lecz inni wstępu bezkarnie do niej nie mają.

Język masz wyszkow przedni, na targu przystoi
          Lecz na forum forumowiczom uszy koli.
          Zagrałeś w piątek z LOSEM
          I skutki tego są opłakane.

Wiatr ostry dosięgnie twej skóry
          Energia życia w niebiosa popłynie.
          Wiosna twych wpisów na forum
          Oglądać nie będzie.

Częstochowa, 05.10.2013 r.
          Biały Mag

storima,
          przepowiednia to zupełnie coś innego niż złorzeczenie, rasistowskie i antysemickie przytyki, życzenia kalectwa lub śmierci.

Dziw bierze, że tego nie rozróżniasz storima,
          co szczególnie jest zadziwiające w sytuacji gdy w swoim czasie chciałeś być polonistą. Pisałeś nawet wiersze. Czy tak już zubożało twoje słownictwo? Co się z tobą dzieje storima, co?

• obserwator1-2013 @koyod 12.01.16, 21:04
      @koyod
      Forumowicz "storima" to chory człowiek, i to bardzo.
      Żal mi go. Niestety, jeżeli sam sobie nie pomoże to NIKT nie jest w stanie jemu pomóc.

Jeżeli chodzi o pomawianie ludzi na forum o czyny, których nie dokonali, o przypisywanie im słów, których nigdy nie wypowiedzieli, o przypisywanie im myśli, których nigdy nie mieli, to niestety jedna z przypadłości (z cech) choroby "storimy".
      Trwa to już całe lata, pogłębia się.

Przytoczę jeden z wpisów na forum, charakteryzujących stan zdrowotny "stroimy" już w 2013 roku, cytuję:
      "Re. Coś ci ostro wali storima
      Gość: modliszka IP: *.ecatel.net 25.07.13, 17:48
      Musisz przyznać twoje wpisy są kwintesencją polskiej mowy i wyrażanie pogardy dla drugiego człowieka. Twoje bałwochwalcze uwielbienie dla samego siebie jest zboczeniem.
      A szukanie i węszenie to schizofrenia otwarta .Nie jesteś ty bogiem i nigdy nie będziesz."

• storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 28.05.16, 12:08
      koyod napisał:

> Obłąkany forumowicz storima w swej wypowiedzi
      > storima 12.01.16, 15:23
      > Pamiętaj ze pajac wykazujący podstawowe luki w wykształceniu, kulturze osobiste
      > j, publikujący tu rasistowskie i antysemickie przytyki, życzący innym w swych i
      > diotycznych postach pajaca maga kalectwa bądź śmierci, ...
      >
      > po raz kolejny pomawia inne osoby o dokonywanie wpisów w których życzy się komu
      > ś śmierci bądź kalectwa.

Link, wraz z cytatem do bezwzględnie RASISTOWSKICH
      spodlonych, nienawistnych treści,
      ZAMIEŚCIŁEM,
      na tym wątku.

--

Nie wyraża sprzeciwu. Czy to oznacza ze popiera Hitlera?
      Tak.
      Rasizm, groźby karalne.
    • koyod Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 28.05.16, 16:44
      O, podparyski hejter przerażony wizją samotnego weekendu zamieszcza swój bełkotliwy wpis we wątku sprzed kilku miesięcy licząc, iż znajdzie jakiegoś łosia z którym będzie się mógł przekomarzać.
      Ja tam mam ciekawszy sposób na spędzenie wolnego czasu i wybieram się na biegana posłuchać przebojów Jędrusik.
      • taniarada @koyod 28.05.16, 23:26
        koyod napisał:

> O, podparyski hejter przerażony wizją samotnego weekendu zamieszcza swój bełkot
        > liwy wpis we wątku sprzed kilku miesięcy licząc, iż znajdzie jakiegoś łosia z k
        > tórym będzie się mógł przekomarzać.
        > Ja tam mam ciekawszy sposób na spędzenie wolnego czasu i wybieram się na biegan
        > a posłuchać przebojów Jędrusik.
        Czyli co .Mój teść chodził do jednej klasy w Gnaszynie z Jędrusik .I nawet był zakochany .Bo szwagierka ma na imię Kalina.Wracając do tematu to ja jestem łosiem .Bo częściej zabieram głos z panem z UB .I sobie gwarzymy .Ty tylko robisz docinki jak drwal w lesie .Pozdrawiam .PS Ostatnio to nie założyłeś posta .Już się nie cierpliwie .
    • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 28.05.16, 18:23
      Wpis jest jak najbardziej aktualny.
      Odnosi sie twego ataku na Pluto.
      Oskarzyles go niedawno ponownie Pluto o "hejtowanie".
      Przypominam ci post w którym stawałeś w obronie wobec nienawistnych treści.
      Przypominam ci ze twoja "prośbę" przytoczenia tych nienawistnych treści, zamieściłem z odpowiednim linkiem.

• storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 29.05.16, 19:26
      koyod napisał:

> iż znajdzie jakiegoś łosia z k
      > tórym będzie się mógł przekomarzać.

Pisałem wielokrotnie, iż ktoś kto patologicznie kłamie,
      nie potrafiąc się przyznać do UDOKUMENTOWANYCH mu błędów,
      nie może być ani partnerem do dyskusji, tym bardziej do
      "przekomarzania".
      Jako ze ten zwrot oznacza "przyjacielska polemikę".
      Dla kogoś kto arogancko, butnie obraza, wysyłając oszczercze pisma do prokurator, blokuje skrzynkę mejlowa spamem, dla takich spienionych nienawistnych oszczerców, nie mam ani grama szacunku.
      Zwłaszcza iż proceder ten uprawia na tym forum od KILKU lat.

Mam nadzieje ze w końcu ten prosty przekaz dotarł.
    • koyod Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 29.05.16, 21:57
      Storima, który na mą prośbę w tym wątku z dnia 06.01.br o wskazanie wpisów z tegoż forum zawierających groźby karalne odpowiada ....napisałem WYRAŹNIE. Nie chce mieć z TOBĄ NIC DO CZYNIENIA. Nie będę się powtarzał. Co miałem do powiedzenia napisałem jasno, czytelnie i przejrzyście :... forum.gazeta.pl/forum/w,55,160010010,160010010,O_pelnych_godzinach_hymn_Polski_Unii_Europejskiej.html?p=160052558 budzi się nagle po 5 miesiącach i ponownie bezpodstawnie robi mi zarzuty, iż staję w obronie nienawistnych treści. Czyżby to skutek przerwanej terapii?
      A może teraz zdobędziesz się aby odpowiedzieć na me pytanie z dnia jak powyżej, przypomnę ...
      Piszesz storima, że dziwnym trafem wiszą tu posty łamiące netykietę i naruszające przepisy prawa.
      No to znajdźmy odpowiedź dlaczego:
      a/ bo storima nie zgłosił ich do moderacji, czyli jak w medialnej kampanii Nie reagujesz - akceptujesz,
      b/ bo moderator jest leniwy,
      c/ bo wpisy nie łamią netykiety i nie naruszają przepisów prawa - przykład oburzenie storimy na wpis ... Wypij sobie wobec tego nerwosolka bo do jesieni nie dotrzymasz. ...

Przy okazji może również napiszesz czemuż to nie rażą cię typowo hejterskie wpisy twego przyjaciela pluti37 forum.gazeta.pl/forum/w,55,161629716,161629716,Super_Polska_Cudowni_Polacy_.html?p=161651615 lub forum.gazeta.pl/forum/w,55,161629716,161629716,Super_Polska_Cudowni_Polacy_.html?p=161651563
      Dziwnym trafem przywołane wpisy rażąco naruszające regulamin tegoż forum są tolerowane przez Zespół Gazety sprawujący nadzór nad treściami tu zamieszczanymi. Na przywołanym przykładzie widać jak wespół-zespół staracie się spacyfikować tych co mają inne od was zdanie.
    • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 30.05.16, 00:41
      Napisalem WYRAZNIE:

" storima 28.05.16, 18:23
      Wpis jest jak najbardziej aktualny.
      Odnosi sie twego ataku na Pluto.
      Oskarzyles go niedawno ponownie Pluto o "hejtowanie".
      Przypominam ci post w którym stawałeś w obronie wobec nienawistnych treści.
      Przypominam ci ze twoja "prośbę" przytoczenia tych nienawistnych treści, zamieściłem z odpowiednim linkiem."

Reszta jak we wpisie poniżej, w skrócie:
      Z permanentnym kłamcą, niepotrafiącym się przyznać do swych błędów,
      co na kilku watkach jest WYKAZANE,
      składającym oszczercze pozwy do prokuratury,
      normalnych kontaktów się nie utrzymuje.

Mam nadzieje ze ten uproszczony przekaz w końcu dotarł.
    • koyod Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 30.05.16, 16:30
      No i popatrz storimo, po zgłoszeniu na stronie hejtstop.pl kwestionowanych przeze mnie wpisów pluto37, których tak tu broniłeś wpisy te zniknęły jednak z naszego forum. Inna rzecz, iż przy okazji wykasowano mój komentarz o stronniczości forumowego moderatora - widocznie prawda zabolała.
      Czy dalej będziesz bronił w/w hejtera? Myślę, że tak.
      Tak samo jak nie jesteś w stanie odnieść się do postawionych ci pytań i wskazania linków /linków - liczba mnoga, wskazująca na klika przykładów/ z przykładami wpisów, w których grozi się na tym forum użytkownikom kalectwem lub pozbawieniem życia.
    • taniarada Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 26.07.16, 18:08
      Jak tam u ciebie w Paryżu.Dalej spokojnie maszerują islamiści.U nas spokojnie.Był Obama, jest ŚDM.KODowi dalej pod górę .Chce się żyć.Lider Komitetu Obrony Demokracji stał się ekspertem od... terroryzmu. Na antenie TOK FM wypowiadał się w kontekście serii krwawych zamachów we Francji i Niemczech. Podczas gdy codziennie z całego świata docierają do nas kolejne informacje o morderstwach i zamachach dokonywanych z islamistycznych pobudek, Mateusz Kijowski przekonywał, że w zasadzie terroryzm islamski nie jest zagrożeniem. A co nim jest? Według lidera KOD na przykład... terroryzm chrześcijański.
    • storima Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 02.12.17, 00:39
      Stara dobra zasada.
      Z naziolami się nie gada.
      PS
      Tym bardziej takimi jak bohgdan, taniarada który nawoływał do spalenia Żyda przed redakcja GW.
      • ferdkiepski Re: O pełnych godzinach hymn Polski, Unii Europej 02.12.17, 19:54
        Wiesz storima jaki jest dobry komuch jak ty ?
        Jak nie wiesz, toś kiep - to zresztą całe Forum doskonale wie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka