forum 12.04.02, 17:28 W papierowym wydaniu �Gazety� prowadzimy plebiscyt na najlepszego siatkarza Galaxii Starter mBank AZS w tym sezonie. Chcemy też poznać opinie internautów, więc piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMEKB Re: siatkarz roku IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 18:07 grzegorz Wagner: przyspieszyl i urozmaicil siatkowke AZSu i Thomass Kalnins: kiedy jest zdrowy jest nie do zatrzymania a kazda jego akcja cieszy oko :) Odpowiedz Link Zgłoś
alkmena Re: siatkarz roku 12.04.02, 18:27 Bez watpienia Bakiewicz! Chlopak ma "to cos", taka siatkarska smykalke. Za kazdym razem daje z siebie wszystko, nie poddaje sie, walczy do konca. Jestem przekonana, ze o Misku bedzie jeszcze bardzo, bardzo glosno. Wracaj do zdrowia, Wojowniku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuchar1 Re: siatkarz roku 12.04.02, 20:55 Prawde mówiąc w tym sezonie nie ma w Galaxii lidera gracza który się wybija takim przedrokiem był Murek, ale ja osobiście stawiałbym na 1 miejscu Bąkiewicza lub Kalninsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZSfan Re: siatkarz roku IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:16 To prawda, ze w tym sexonie nie ma zdecydowanego lidera, w AZS, Michal Bakiewicz jest na pewno wyrozniajacym sie zawodnikiem ale czy siatkarzem roku? mysle ze Misiek ma jeszcze czas aby zbierac laury... oczywiscie znamy wszyscy i cenimy Tomasa ale ja bym zwrcil uwage na Radka Panasa... mysle ze w tym Roku radek pokazal na co go stac i caly czas sie rozkreca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: siatkarz roku IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 23:07 Grzegorz Wagner- wraz z jego przyjsciem AZS zaczął prezentować szybką,kombinacyjną grę 2.Tomas Kalnins -za wszelką cenę trzeba go u nas zatrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś